Snak

Mere indhold efter annoncen
Dejligt med 3 point I går selvom det måske ikke var helt fortjent og vi ikke spillede den bedste kamp.

Positive ting fra kampen:
Forsvaret så bedre ud end i de først kampe og Thycosen helt bestemt en opgradering på højre back.
Midtbanen leverer en god indsats og jeg synes Jaxe og Kofoed begge to er startet sæsonen rigtigt godt.
Kudus er for vild og imponerende så stærk han er med bolden.
Damsgaard kan faktisk få den i mål. Dejligt at se det fantastiske mål han tæsker ind fra midten, selv efter at have spillet en mindre god kamp.

Det negative fra kampen:
Vi er simpelthen ikke farlige nok oppe foran. Vi spiller bolden rundt men rammer ikke sidste manden og derfor spiller vi os ikke rigtigt rundt til de store chancer. Atanga har ikke leveret de sidste par kampe så måske der skal prøves noget nyt ude på dem højre kant.
Jeg synes, at det er særdeles bemærkelsesværdigt, at der nu er en trup/startopstilling med (stort set) helt unge spillere med kæmpepotentiale, hvor alle har lange/længere kontrakter. I øvrigt er det åbenlyst, at Mads Døhr bliver en kæmpe forstærkning.

Jeg er desværre lidt i tvivl om Kian. Men det er jeg sikker på, at han modbeviser i de kommende kampe...
Enig i de ovenstående betragtninger - det var dejligt med en sejr over OB, men det kunne nemt være gået den anden vej. Nikolai Larsen står en god kamp med flere afgørende aktioner. Jeg synes ikke helt, at Flemming P har fundet den rigtige venstre back endnu. Jeg ved, at han tidligere har udtalt, at han skifter spillere og tilpasser sig efter modstanderen, men kampen om venstre back synes fortsat åben. Jeg håber at Mathias Rasmussen tager positionen på sigt. Jeg stoler ikke helt på Antwi endnu. Han virker til tider lidt overtændt og svinger meget i niveau.

Angående vores to nye midtjyder:
Mads Døhr fik en drømme debut og spillede solidt på højre back. Han lignede ikke en, som lige er kommet på holdet.
Kian skal nok blive en succes - det er jeg slet ikke i tvivl om. Der har været udfald hist og her, men han skal nok komme op i omdrejninger og blive den leder på holdet, som vi har brug for.
FCN
Meget enig. Og det gør lidt FCNs påstand om at man skal være skolet i klubben siden 11-års alderen for at kunne passe ind til skamme (lidt overdrevet ;-)
Uden yderligere sammenligning, så minder FCN’s sæsonstart lidt om FC Midtjyllands. En klart bedre pointhøst end spillet berettiger til.
Jeg synes jo at vi i perioder spiller fint spil, men jeg savner en oppe foran som kan prikke boldene ind. Synes weekendens kamp var lidt katten om den varme grød. Vi spiller fint op omkring deres felt, men mangler det sidste for at komme igennem.

Dejligt at se endnu et clean sheet og et markant bedre forsvar.
Det bliver vigtigt frem mod FCK kampen.
Aaquist er næsten allerede fortid efter Tychosens debut. Dygtig spiller og en forstærkning, der kan mærkes. Jubelscenen blandt spillerne efter Tychosens 1-0 scoringen var herlig, det ses han er blevet taget godt imod rent socialt - mon ikke Kian har hjulpet lidt?

Nicolai Larsen med en stor kamp. OB fortjente bedre, men vi var skarpere på dagen - trods den tvivlsomme dommer, der overser en del. Forsvaret fremstår desværre stadig uafstemt, og tillader OB 24 afslutninger.

Generelt har vi som flere påpeget ikke farten til at stå højt, så jeg havde umiddelbart troet at den centrale konstellation Kian og Mumin kunne løse det via Mumins fart. Kian skal nok komme til at blive god når formlen findes.

For fodboldnørderne: Det finteløb som Damsgaard laver ved Tychosens mål, hvor han suger forsvarsspilleren til sig, og skaber plads er genialt. Det vidner om den fodboldhjerne han besidder. Potentialet er stort, og forhåbentlig kan han tanke selvtillid oven på målet.
I øvrigt stadig radiotavshed om Donyoh. Træner han overhovedet med?
Jeg synes også snart at klubben skylder at melde noget ud. Som jeg har skrevet før så undrer det mig at ingen journalister har spurgt ind til ham?
Men så længe vi vinder er der vel næppe nogen der savner ham.
Godsway er færdig i klubben og der bliver bare arbejdet på at få ham sendt videre i teksten. Lidt ærgerligt at han aldrig den ene supersæson som han ellers i glimt viste at han sansynligvis havde i sig - og som også ville presse en salgspris op. I stedet bliver det ad bagdøren han lister ud til hvem der nu lige har lyst til at snuppe ham.
Det er en helt speciel situation. Han forlængede netop for at ”give noget igen” til klubben. Han har kontrakt til 2021.
Hvad der så er gået galt sidenhen kan jeg ikke helt gennemskue.
Rygterne siger at han har manglet commitment til træningen og attituden er for doven. Men hvorfor vælger man dog sådan en indstilling når man er professionel og har mulighederne for at spille sig til en større liga?
Nå, men det er jo kun spekuklationer. Den anden årssag kunne blot være at andre spillere er blevet bedre end ham og at han derfor står for langt tilbage i hierarkiet.
Uanset hvad så er det måske kun godt hvis vi kan få lidt for ham.
annonce