Snak

Mere indhold efter annoncen
Når tror dere Schjelderup får muligheten på A-holdet? Og i hvilken posisjon er han mest aktuell?
@Dew
Når tror dere Schjelderup får muligheten på A-holdet? Og i hvilken posisjon er han mest aktuell?


Hej Dew. Schjelderup spiller rigtigt godt for FCNs U19-hold hvor han har scoret 8 mål indtil videre og er dermed vores topscorer. Han gør det især godt som venstre wing/angriber.

Jeg håber vi får ham at se på a-holdet efter vinterpausen men der er meget konkurrence om pladserne så det kan også være at han må være mere tålmodig.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
@RasmusGunnar

Nu har jeg jo kun fulgt FCN i ca. 1½ år så det kan godt være at det er for lidt til at kommentere på dit spørgsmål. Jeg gør det dog alligevel. ;)

Jeg har hørt diverse interviews/podcasts med FlemmingP og så vidt jeg kan forstå så er tilgangen at vi skal spille vores spil i den forstand at vi skal spille på vores styrker. Dvs. når vi er på bolden skal det gå hurtigt så vi kan kan spille udenom modstanderens pres og dermed undgå fysiske dueller som er vores svaghed.
I kampen mod Aab stod vi udsædvanligt lavt og dertil svarede FlemmingP da også at vi var i en ekstraordinær situation hvor vi manglede en del stamspillere og at det altså ikke var et udtryk for at vi havde ændret vores tilgang til spillet generelt.

Jeg linker her til den offielle udmelding som kom fra Flemming efter kampen -> https://fcn.dk/2020/11/flemming-p-efter-pointdeler-et-staerkt-aab-hold-og-en-svaer-udebane/

Ydermere så havde Birk også en kommentar til kampen mod Aab og relevant for dit spørgsmål er især dette citat:

"Men budskabet skal også være, at vi har en ambition om at være langt højere og langt mere aggressive og initiativrige i vores udtryk generelt set.
Kampen mod AaB skal ikke være et pejlemærke for, hvordan FC Nordsjælland-holdet udtryksmæssigt skal se ud i spillet mod bolden."


Du kan læse hele Birks analyse på følgende link -> https://fcn.dk/2020/11/birks-analyse-det-defensive-udtryk-mod-aab/

Derudover er det mit indtryk at FlemmingP har fokuseret meget på de defensive aspekter af vores spil i efterhånden lang tid og det er nok ikke fordi han ønsker at vi skal spille mere defensivt men derimod et forsøg på at sikre at vores defensiv er justeret så vi netop kan spille vores normale offensive spil.
Alt ialt er jeg ikke bekymret for spillestilen. Vores overordnede strategi er jo at spille det spil som på bedste vis udvikler spillerne i den retning som markedet efterspørger og det er heldigvis for os fans de offensive kvaliteter og dette tror jeg ikke ændre sig på kort sigt.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Samarbejdsklubben B93 slår Aab ud af Sydbank Pokalen

Det er værd at bemærke at en af vores samarbejdsklubber B93 igår d. 8/12 slog Aab ud af pokalen. B93 spiller til dagligt i 2. division gruppe 1 hvor de pt. ligger nr. 2.

Kampens eneste mål blev scoret af den blot 17 årige U19 spiller Tammer Bany som fik chancen fra start. Kampen blev iøvrigt spillet på RTD Park.

Kampfakta -> https://www.dbu.dk/resultater/kamp/676705_336292/kampfakta

For dem som er interesseret så link jeg her til en komplet liste over de klubber FCN har et samarbejde med -> https://fcn.dk/klubsamarbejde/medlemsklubber/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Hej Julio

Artiklerne er oprindeligt fra Furesø Avis: http://www.e-pages.dk/farumavis/1190/
@Jensbt

Tak for info. Jeg har tilføjet dit link til mit tidligere opslag hvor jeg linkede til dem via sn.dk
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Er der nogen der ved noget om opstarten i Januar måned. Planlægger klubben en træningslejr i Danmark og hvad med træningskampe?
Er der nogen der har rygter om evt. afgange/tilgange?
@Ninjaen

Angående evt. tilgang fra RTD. Jeg ved ikke så meget om de nye som evt. kommer men her er lidt tanker jeg delte den 4. december:

"På siden "transfermarkt" så kan jeg se at den defensive Lasso Coulibaly nu er fyldt 18 år og derfor er det vel ikke utænkeligt at han bliver tilføjet enten U19- eller superligatruppen.

Jeg skal lige understrege at jeg ved meget lidt om profilerne i den nuværende RTD-trup men Coulibaly er en spiller jeg har hørt blive bekrevet i positive vendinger og jeg mener også at det var ham som blev "man of the tournament" i den der japanske turnering i sidste december hvor selveste FlemmingP beærede vores lille tråd ved at forsyne os med et meget kærkommen link til finalen.

Ydermere så har min FB-ven fra Ghana som følger RTD også nævnt at den lynhurtige offensive spiller Gadaffi skulle være ret god. Ham så jeg iøvrigt også live da det internationale akademi gæstede Farum sidste vinter hvor de spillede et par træningskampe og ja han så virkelig spændende og hurtig ud :)
Spørgsmålet er så om han er blevet 18 år endnu?

Ydermere så har der været rygtet en stor "9´er" på vej af en bruger herinde hvilket lyder som særdeles interessant.

Hvis der er nogen som har hørt noget på vandrørene eller ligefrem ved noget konkret så må i endelig dele det med os andre. :)"
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
@Julio

Tak for info men den var nu ikke RTD tilgange eller FCN akademiet jeg søgte info på.

Jeg var mere nysgerrig om der ville komme nogle spillere udefra og om der var nogle salg/afgange på rygtebørsen.
@Ninjaen

For et par måneder siden var der nogle rygter om at FCN prøvede at hente den 20 årige ghaneser Emmanuel Toku som til dagligt spiller i NordicBet Ligaen for Fremad Amager.
Han er en offensiv spiller som ifølge "Transfermarkt" kan spille offensive midtbane samt venstre og central angriber.
Han har kontrakt til sommer 23 så han vil ikke være gratis.
Jeg har dog ikke hørt noget om det rygte på det seneste så det lyder lidt som en "and".

Med hensyn til afgange så har vi et par stykker som har kontraktudløb til sommer. Det er Rygaard og Yttergård. Jeg tror at man uanset hvad holder på Rygaard men der er måske en lille chance for at man ville slippe Yttergaard tidligt nu hvor man har, Djourou, Mesik og Woledzi i baghånden.

Derudover er det vel heller ikke usandsynligt at man ville udleje nogle af dem som får meget lidt spilletid i superligaen. Det kunne være Rimmen, Bredahl, Rothman, Emeka.

Mon ikke der allerede er mange store klubber som er blevet lune på Kamaldeen? Der vil sandsynligvis komme bud på ham men jeg tror ikke at FCN er villige til at sælge ham medmindre at de modtager et rekord højt bud. Han har trods alt først kontraktudløb i slutningen af 2024 så FCN står i en rigtig god forhandlingsposition.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce