Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(131458220804)
Apropros Ghana så bed jeg mærke i et par kommentarer efter sidste kamp hvor ghanesiske brugere skrev "New season same old story" osv. Så noget tyder da på at der er flere ghanesere der begynder at følge klubben, og ikke kun den enkelte spiller de nu engang kender som barndomsven eller lignende.

Det synes jeg da er lidt sjovt.

Jeg vil i øvrigt tro at RtD er et af topakademierne i hele vestafrika.

At se Celtic spille leder som noget andet tankerne hen på Dembele... Ham må vi godt lige købe for bare et par af de 150 millioner. Særligt med tanke på hvor tynde vi er på højrekanten.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af NordLynx
At se Celtic spille leder som noget andet tankerne hen på Dembele... Ham må vi godt lige købe for bare et par af de 150 millioner. Særligt med tanke på hvor tynde vi er på højrekanten


Var det ikke i vinters at det var aktuelt og ikke nu? Men du har ret i at han ville pynte på højre kant, hvor vi er lidt tynde. Ellers synes jeg generelt vores offensive muligheder ser pæne ud.

Jeg vil også lige rose klubben for deres nye "Get to Know" video med Schjelle og Leo. Når vores forstærkninger primært kommer fra akademiet er det fedt at der også bliver gjort lidt ud af det, når spillerne går fra akademi til førsteholdstruppen.
Og nu hvor jeg er igang med at være positiv, vokser de nye trøjer mere og mere på mig og jeg synes de var kanonflotte live i søndags.

Men hvis vi skal se frem mod weekendens opgør mod AGF, er jeg glade for at de forhåbentligt får en masse minutter i benene i aften. For vores opspil i første fase fra bagkæden lignede noget der får store problemer mod AGFs intense (læs: fysiske og let brutale) høje pres.
Fraværet af Mortensen er også værd at bemærke.

Jeg er stadigvæk ikke sikker på hvad for en opstilling vi kan forvente til weekenden, men et håb fra mig er at Jaxe nærmer sig at være tilbage, da jeg synes han spillede et ganske fint forår og i min optik er vores bedste bud på den defensive midt.

Jeg tipper et 2-2 resultat og et rødt kort til Thorsteinsson (det må jo komme på et tidspunkt, sådan som han spiller)
Skrevet af Afløseren
Jeg frygter altid kampene mod AGF. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg har altid en eller anden fornemmelse af at FCN er et af de hold AGF altid gerne vil slå. Jeg synes ofte AGF spiller vildt og intest mod FCN, men det kan selvfølgelig også bare være at det er fordi AGF´S udtryk er meget fysisk i kampene. Jeg tror sagtens vi kan få ørerne i maskinen - også selvom AGF har været i Nordirland og spille.
Jeg vil være glad for 1 point, men håber selvfølgelig på 3.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Tjah sidste år var AGF for os hvad vi var for BIF - pointhøst uden lige.

AGF er et fysisk hold. Et hold jeg synes er unødvendigt svinsk, og det er også derfor det er ren fryd at slå dem.

Men ja, AGF kan jo slå alle på en god dag, så det bliver tæt, og svært for vores letvægtsdrenge at bryde igennem.

AGF kom i øvrigt bagud efter 3 minutter mod... Larne.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af NordLynx
Jeg vil i hvert fald gerne spille mod AGF, hvis de har tænkt sig at lægge det der niveau for dagen igen på søndag! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jon Thorsteinsson er også udgået med skade.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af riou123
Jeg frygter lidt, at de kommer buldrende, hvis de taber og hele fodbolddanmark gør grin med dem endnu en gang. Det er dog ikke meget de har at komme med offensivt hvis både Mortensen og Thorsteinsson. De er dog pivringe på kunstgræs i dag så det må gerne fortsætte.
Skrevet af Afløseren
Det er så sindssygt pinligt det AGF har gang i. Hvis de taber den kamp mod Larne, så skal vi fandme også kunne slå dem.
FCN
Skrevet af Nandeyanen
AGF trives bedst når modstanderne har bolden så de kan spille overfaldsfodbold og tvinge modstanderne til fejl.

De er altid dårlige mod amatørhold, jævnfør Pokal kampene.
Altså hold som heller ikke kan spille teknisk fodbold og bare losser bolden frem. Så kan AGF ikke benytte deres overfaldstaktik.

FCN er en perfekt modstander for AGF fordi FCN vil gerne spille teknisk fodbold og korte afleveringer. Så kan AGF tvinge til personlige fejl og spille kontra.

Jeg tror det bliver lidt anderledes.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af FCN-Amager
Vil gerne lige minde om vi snuppede 9 ud af 12 point mod de hviee sidste år, og noget kunne tyde på de er blevet markant dårligere siden det. Ser egentlig kun Patrick Mortensen som en stor trussel i deres trup i forhold til vores svagheder, og han er som bekendt langtidsskadet.
Skrevet af NordLynx
Selvom vores pointhøst mod David Nielsens troldehær var imponerende sidste år, må vi også bare erkende at der ikke helt afspejlede niveauerne mellem holdene.
Vi var pressede i kampen i Aarhus i vandt på trods af Sannehs (helt korrekte) røde kort.

Isoleret set vil jeg være tilfreds med 1 point, selvom jeg da håber på 3.

Men ja, Højers manglende indlægsfod og PM evner som targetman gør mig da lidt mere optimistisk
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det er klart det bliver noget andet. Kamaldeens fysik var god nok til at modstå AGFs usympatiske knuser/amatørbold. Det er Adingra og Schjelderups ikke. Langt fra.

Det kan sagtens give enorm udfordring. Til gengæld tror jeg vi kan spille med mere ro i maven vel vidende at AGFs topvåben er ude.

Med FCN ved man aldrig hvad man får. Det er satme som de der multismagsbønner i Harry Potter. Den ene dag får man smagen af opkast og den anden dag smagen af sukkersød fodbold.

Som noget andet: Hvilken spiller (og kun 1) bliver årets helt store gennembrud?

Jeg tror på Walta.

I øvrigt så jeg her på en sen nat lige get to know med Lasso og Nagalo. Vi har da efterhånden mange fra Elfenbenskysten også, nu de begge er derfra. Troede faktisk de var fra Ghana, der kan man bare se. Get to know segmenterne gavner virkelig!
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Uha...
Jeg synes altid det er svært at spå om gennembrud med FCN spillerne. For at blive i din udmærkede Harry Potter reference, så ved man sjældent hvad man får.
Walta er et godt bud, men jeg går med Adingra. Han kunne godt blive vores topscorer i år.
FCN
Skrevet af NordLynx
Jeg kunne godt forestille mig at Walta har behov for lidt mere fysik til at kunne klare sig i Superligaen, men han bliver spændende at følge og har klart noget af den boldsikkerhed og evne til at drive bolden frem som jeg synes vores midtbane mangler.

Men mit bedste bud er Antman, som jeg tror kunne få et gennembrud den her sæson. Havde egentligt troet at han skulle fungere på midtbanen, men det ser ud til at det er 9´eren han er kørt i stilling til.
Skrevet af JulioSalinas
Som noget andet: Hvilken spiller (og kun 1) bliver årets helt store gennembrud?


Diomande

Ret svært kun at vælge en da jeg forventer at der er flere som bliver profiler i løbet af sæsonen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det er nemlig svært, det var derfor jeg synes det kunne være interessant at høre folks bud ;)

Vi har jo et hav af talenter der potentielt kan slå flot igennem i år:

Lasso
Antman
Walta
Diomande
Adingra
Jensen-Abbew
Tochi (Synes stadig han mangler sit gennembrud)

Jeg tror fortsat ikke helt på Bredahl, men lad os da bare kalde ham en svag outsider.

Schjelderup, Woledzi og Nagalo har allerede slået delvist igennem så dem tæller jeg ikke med i potentielle gennembrudsspillere, Diomande kunne selvfølgelig også placeres her. Synes også det bevidner om en fremgang i vores vision og talentmasse, at vi nu har så mange der kan være den helt store profil. Tidligere år har der været 1, måske 2.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Ved heller ikke lige hvordan man skal tolke begrebet "det helt store gennembrud".
For ja, Schjelderup er trådt ind på scenen med nogle aktioner som viser at han besidder et enormt potentiale men jeg tænker at han skal vise det jævnt over over 21/22 før at jeg betragter det som værende det "helt store gennembrud".

Derfor er der rigtig mange spillere som potentielt kan få deres "store gennembrud". Ud over dem som er nævnt så tror jeg også at Oliver Villadsen kunne udvikle sig yderligere og blive en meget vigtig spiller for os.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Ja det er selvfølgelig vigtigt at definere hvad der ligges i udtrykket.

Jeg tænker det som at udvikle sig til at blive en bærende profil på holdet og evt. top salgsobjekt. Her synes jeg allerede at Schjelderup er nået til. Men ja, han skal da levere bedre end i kampen mod Viborg før vi går og tænker, at han bliver superligaens bedste spiller, som Kamaldeen vel var.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Soccerman
Hvis man følger lidt med vil man bemærke at Villadsen nok er den med den meste landskamperfaring. Fra u16 til u20 mener jeg der er 35+ kampe på resumet. Af en spiller der kun er 19 år gammel, som iøvrigt træner med u21 landsholdet er det vel en vi skal regne med? -.så længe vi kan holde på ham?
Skrevet af Nandeyanen
Jeg nævner Frese som er den spiller jeg tror der kommer til at få et gennembrud hos FCN i denne sæson.

Nu er han ikke ny. Men hans stats er godt nok vilde og jeg synes han var en af FCNs bedste sammen med Adingra mod Viborg. Holder han sig skadesfri kan han blive en af FCNs vigtigste brikker i denne sæson.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0