Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af riou123
Forstår ikke helt hvorfor Antman ee blevet pillet ud, synes han spillede udmærket sidst, hvorimod Schjelderup var helt væk mod Viborg. Spændende med Coulibaly fra start. Lad os nu få nogle point på tavlen i dag.
Skrevet af Nandeyanen
Lyder mystisk at han helt er pillet ud af truppen. Der må have sket noget til træning tænker jeg.

Synes også det er lidt mystisk Adingra er på bænken. Men de bliver vel nødt til at rotere for at gøre alle talenter tilfredse og teste dem der ikke har spillet meget
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
Ja tænker også at Antman er blevet ramt af en skade....forhåbenligt ikke noget alvorligt.

Synes det er lidt overraskende at Abu starter på midten igen. Ifølge TV3 Sports grafik ser det ud til at Dio skal spille den falske 9er/offensiv midt hvilket jeg synes er virkeligt spændende. Så vidt jeg kunne se så prøver man Lasso af som den højre wing/angriber. Hvis det holder stik så tænker jeg at Lasso trækker lidt ind mod midten og dermed efterlader et godt rum at løbe i for Villadsen.

Nå men god kamp allesammen. Lad os nu lige snuppe de 3 point :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Ja tænker også at Antman er blevet ramt af en skade....forhåbenligt ikke noget alvorligt.


Ja de sagde det lige nu. Antman er ude med skade.

I må dog være lidt utrygge da FCN ikke er specielt gode til at melde ud hvilken slags skade og hvor lang tid man kan forvente at det tager for et comeback.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
Uha Vindahl. De afleveringer lige ud til fødderne sker nærmest hver kamp.

Diomande har været god.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Tipzy
Vindahl skal oppe sig med de afleveringer
Skrevet af stik i rend dreng
Diomande er fuldstændig fantastisk i dag. Godt at se han er kommet stærkt tilbage fra sin skade
Skrevet af Dew
Frese er definitivt deres ´weak link´. Utrolig svak spiller.
Skrevet af riou123
Puha vi laver jo ekstremt mange opspilsfejl og fejlsfleveringer, godt det ikke er agf for 2 år siden vi møder.
Skrevet af tbhj
Har Frese fået hedeslag? Flere fejl-afleveringer upresset !
Skrevet af Slettet(131458220804)
Nagalo har været rigtig god, håber ikke skaden er slem. Francis og lasso har også været gode. Schjelderup har dog været meget skuffende i de første 2 kampe...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Landa
Er Schjelderup gået helt i stå??
Skrevet af Afløseren
Jeg synes vi skal passe lidt på med at være efter Schjelderup. Drengen er kun 17 år og det forventes af mange, at han skal bære vores offensive spil. Han har rigtig nok været anonym i de første 2 kampe, men det er der mange af spillerne der har. Vindahl har eks. Været decideret hasarderet at se på.

Selvfølgelig må man gerne kritisere Schjelderup og de øvrige spillere, men vi skal lige huske at holde for øje, at det er en ung gut fra Norge, som dårligt nok har spillet en halv sæson på førsteholdet for FCN.

Jeg skal nok også lige skynde mig at sige, at det ikke er fordi jeg herinde oplever en voldsom kritik af Schjelderup, men den kan komme og inden man går all-in på kritikken er det blot en venlig reminder om at tage hans alder og tid i klubben in mente.

Ift. AGF kampen er jeg skuffet, men det virkede som to hold der led i varmen. FCN kunne ikke og AGF gad ikke og derfor blev det noget af en langgaber. Jeg synes dog FCN burde have taget alle 3 point i dag, men nu er vi da på tavlen.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg er heller ikke efter ham som synderen for de dårlige præstationer :) Det er mere et udtryk for de høje forventninger til ham, men måske han bare skal spilles varm. Synes han var lidt sløv i optrækket i dag og sænkede tempoet når han havde bolden. Han er ung og det skal forventes at der er udsving. Særligt når man spiller mod betonknuser hold som Viborg og AGF.

Vindahl laver stadig alt for mange hazarderede afleveringer direkte i fødderne på modstanderne. Man må håbe han har slået koldt vand i blodet ift. at føle sig for stor til klubben :)

Diomande er bare fantastisk, og ser i øvrigt drøn skarp ud i de nye trøjer ;)

Det positive er også, at samtlige andre top 6 hold sejler lige så meget som vi gør. FCM i sidste uge og BIF og FCK med pointtab mod Viborg og Silkeborg. Så selvom vi har lidt slinger i valsen taber vi indtil videre ikke mange skridt i det hele taget.

Spillet i dag var desuden 100 gange bedre end mod Viborg, men vi mangler (som så ofte før) et slutprodukt.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Helt uhørt er det, at vi i to kampe endnu ikke har scoret et mål i åbent spil. Vi plejer jo at være dem der scorer flest mål.
På positivsiden har vi et clean sheet, hvilket også er uhørt.

Jeg synes vi spiller en god kamp i dag. Der mangler lige det sidste.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Nogen der har en status på Jenner? :)

Men ja, det er et problem at vi ikke har noget slutprodukt, vi kan flytte bolde rundt i en evighed i ægte Morten Olsen stil, men det sidste mangler lige. Jeg er dog fortrøstningsfuld, da det virker til at spillet da fungerer nogenlunde, direkte i modsætning til sidste sæsons start.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
I al ærgrelsen over resultatet så vil jeg også lige rose Kian H, der har spillet fremragende de første to kampe. Han ligner en der er kommet over sin skade på fornem vis - og jeg synes han begynder at ligne den leder, vi har savnet. Jeg krydser fingre for at det holder i det lange løb.
FCN
Skrevet af Nandeyanen
David Nielsen kom med en analyse efter kampen.

Han sagde at kunstgræsbanen var knastør og det ikke var Superliga standard værdig med så tør bane. Han sagde også at AGF nok gavnede mest af det fordi FCN kunne ikke spille deres hurtige spil. Derudover led alle spillerne, det sorte underlag blev ophedet. Det var ikke optimale standarder for nogle af spillerne.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Hehe ja helt sikkert David, det var banen der gjorde at AGF var elendige og ikke havde bolden overhovedet :)

David er en rigtig bitter mand at høre på når spillet ikke fungerer efter hans hoved og AGF ikke kan spille amatørknuserbold som det eneste de er i stand til.

Jeg synes det grænser til det pinlige at spillere og trænere stadig tuder over underlaget, det er en rigtig belejlig undskyldning de kan hive op af hatten når deres spil oprigtigt talt bare er dårligt :)

Banen blev i øvrigt vandet både før kampen og i pausen. Der var rigtigt nok en del spillere der gled på banen i det øjeblik de sparkede til bolden, men come on.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Er lidt bekymret for Antman. Kommentatoren sagde at han var ude med en knæskade som er en lidt bred betegnelse. Håber ikke det er alt for alvorligt.

Bortset fra det var der fremgang at spore. Det er klart at vi endnu ikke spiller på 100% men vi gik ikke ned som vi så det mod Viborg så det er da altid noget.

Med hensyn til Schjelderup så er det meget naturligt at han lige skal finde rytmen igen. Ingen tvivl om at han har et kæmpe potentiale men superligafodbold og seniorfodbold i det hele taget er nyt for ham så det er ganske forståeligt at der kommer udsving. Han skal nok komme igen. :)

Synes iøvrigt at Nagalo er begyndt at vise at han besidder nogle gode fremadrettede kvalliteter som gør ham ret spændende på længere sigt. Det er ikke altid at selve eksekveringen lykkedes lige godt men han har modet og visionerne og hvis han fortsat udvikler sig så kan det blive rigtigt godt.

Nu ser vi frem til en mandagskamp ude mod SønderyskE som iøvrigt spiller iaften mod Vejle.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0