Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Tipsbladet skriver at Trømsø har været skuffede over lejeopholdet af Joachim Rothmann i de 3 måneder han har været i klubben og at han nok ikke kommer til at få kamp igen for førsteholdet og derfor vil de afbryde opholdet og sende ham tilbage til FC Nordsjælland.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Det er synd for Rothmann. Han var en af vores mest lovende spillere fra u-holdet, og angiveligt den bedste afslutter til træning, men på seniorniveau kan Han slet ikke få det til at fungere. Spørgsmål er vel, om han får en ny chance i FCN eller om kontrakten simpelthen ophæves.
Casen med Rothmann taler jo meget godt ind i det, som RasmusGunnar skrev forleden om spillere, der ikke slår igennem på højeste niveau til trods for en fin karriere som u-spiller.
FCN
Skrevet af Nandeyanen
Men han har jo aldrig haft de vildeste stats på u19.

Jeg var lige inde og tjekke på Transfermarkt. Den bedste sæson i u19 ligaen blev til 7 mål.

Med det sagt så kan der stadig bygges på.

Et godt eksempel er Paul Onuachu. Havde ikke de vildeste stats. Rekorden var 9 mål i u19 ligaen.

Da han var 21 år som Rothmann er nu. Så blev det til 5 mål for Vejle i første division. Hvilket ikke ligefrem er imponerende.

Onuachu var 23 år da han fik et breakthrough.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Men Onuachu scorede trods alt mål. Rothmann har ikke scoret et mål på seniorniveau i Superligaen. Han har vidst nok scoret en enkelt gang i pokalturneringen, men det er også det.
Han kan selvfølgelig sagtens være en "late bloomer" lidt a la Emil Berggreen. Jeg synes bare Rothmann har set ekstremt modløs ud når han har spillet. Han har mest af alt lignet en der ikke havde tro på tingene.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Damsgaard og Marcondes var i min optik late bloomers (om end Damsgaard dog slog igennem tidligere end fx Marcondes). Dem kunne man trods alt se glimt af i ny og næ inden de for alvor fandt niveauet. Det synes jeg simpelthen ikke man kan med Rothmann. Jeg tror han ender i 1. division.

I øvrigt er Vindahl altså ikke så uerstattelig igen. Han koster jo mål i hver 2. kamp med elendigt opspil og tiki taka bold i ejet felt. Om det er taktikken eller spilleren selv skal jeg dog ikke kunne gøre mig alt for klog på.

Edit: Så røg Schjelderup ellers et smut på bænken. Den havde jeg ikke regnet med. Mon ikke han dog kommer ind som indskifter.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Det er for at få mere fart på kanterne har Flemming lige sagt i loungen. Han sagde i øvrigt at de fem års forlængelse var hvad det kunne blive til men at han regner med at blive begravet inde på banen :0)

Leo for sin første start på midten. Spændende.
Flemming mente han er en klon mellem Mathias Jensen og Lobotka… på sigt
Skrevet af Nandeyanen
Schjelderup har heller ikke haft den bedste start.

2 afslutninger og 3 skabte chancer over 3 kampe.

Han har dog trukket mange frispark. Det er både en positiv og negativ ting. Hvis modstanderen hele tiden laver frispark bliver der trukket tempo ud af kampen. Nogle gange kan det være en fordel at slippe bolden hurtigt.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Lasso og Leo samtidigt er lidt sexet skal jeg da indrømme ;) Fint med fart, den har Schjelderup ikke rigtigt. Sadiq og Lasso må så ligge som brede angribere ifølge opstillingen her på bold.dk.

Det gik satme stærkt!

Sadiq kan så melde sig ind i Amon-klubben og ser ud til at være permanent skadet... For helvede altså.

Det koster godt nok igen at FCN skal bruge 200 chancer for at score 1 mål... Skarpheden er der bare ikke, resten er der.

Nå men jeg lader min ovenstående liveblog stå, da den jo stadig står ved magt. Vi er sygt heldige med straffesparket der giver os føringen og sikkert åbner for 3-1 scoringen senere. Spillet flyder dog vildt godt (på nær lidt i 2. halvleg), hvilket er noget helt nyt ift tidligere sæsoners sæsonstart.

Walta var rigtig god i dag, og der er da om noget luksusproblemer på det her hold ift. opstilling.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
Skønt med en sejr over Odense. Vigtigt med de indskiftninger som viser sig kampafgørende. Vi har aaaalt for stor tendens til lange bolde, og kunne slet ikke fastholde i lange perioder af 2 halvleg. Heldigvis står vi stærkt i forsvaret.
Skrevet af JMM
I øvrigt skønt at se presset fungere og føre til endnu et mål via opspilsfejl hvor Adingra endnu engang var vågen. Vi mangler i dén grad noget kreativt på midten. Måske derfor Walta startede ? Er der en timeline på hvornår tochi ventes skadesfri?
Skrevet af Nandeyanen
Det lignede ikke en krampe fra Kofod. Det lignede knæ problemer til aller sidst.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg var meget imponeret over især spillet i går. Jeg synes vi spillede den flot rundt om OB, med masser af lækre detaljer. Meget seværdigt. Genpresset og intensiteten var god i går, især i første halvleg.
Det der ærgrer mig, er vores effektivitet foran mål. Tidligere så bankede vi de få chancer ind, nu skal vi lige have en del flere chancer for at få et mål. Sadiq på stolpen og flere andre gange hvor der var gode muligheder.
Forsvarsspillet så solidt ud i første halvleg.

Anden halvleg kommer OB med mere intensitet og de får i perioder trykket os en del, hvor vi ikke lykkes med at spille os ud af det. Der var lidt panikbold over det til tider.
Jeg synes dog stadig det var en godkendt halvleg og kan vi holde på truppen, ser sæsonen lovende ud.

Walta spillede flot i hans første ”starter”.
Adingra udfordrede gang på gang og var en konstant trussel.
Villadsen var igen boldsikker og byder sig til hele tiden. Han gør banen bred.
Nagalo træder mere og mere i karakter og er solid i forsvaret.

En skam med Sadiq, der igen blev skadet.
Diomande synes jeg ikke helt er kommet i gang endnu, men det skal nok komme.

Spændende ude mod Brøndby næste gang. Dem taber vi jo altid til, men de er vel i deres svageste form længe. Den hedder vel 60/40 i deres favør?
Skrevet af SNIFIS
Tak til Young Tigers for fed stemning til kampen i går mod OB
Det kan godt være at fanklubben hedder Wild Tigers, men i går var det Young Tigers der var vilde!
Fed 1. halvleg med høj intensitet. Stærk sejr.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Meget uenig i, at Diomande ikke er kommet i omdrejninger. Diomande har med længder været den bedste spiller for FCN i sæsonens 4 første kampe, måske efterfulgt af Nagalo og Villadsen.

Ser i øvrigt ud til at Vindahl er så godt som fortid i klubben nu. Selvom jeg ikke har meget til overs for ham efter hans tiggeri om at komme videre, så havde jeg da håbet vi kunne bevare hele stammen intakt og kun skulle erstatte Kamaldeen.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Tipzy
Kan vi hente ham keeperen der fik sin kontrakt ophævet i Esbjerg? Eller er han ikke god nok til os?

Edit: så lige han er røget til lyngby, så det bliver ikke ham.


Hvem skal erstatte Vindahl?
Skrevet af Afløseren
Jeg kunne godt forestille mig at man går med unge Gülstorff. Alternativt - og det er et longshot - så har Lyngby jo lige pludselig tre gode keepere i form af Schram, Ibsen og Kikkenborg. Ibsen har stået rigtig godt indtil videre, men jeg tvivler på at de to andre er tilfredse med at varme bænken. Ellers har jeg ikke et godt bud. Jeg har altid været lidt vild med Oscar Snorre, men det er nok usandsynligt.

Vi leder vel efter en keeper som er god med fødderne og som også kan tage med hænder og er hurtig på stregen. Dem er der jo ikke mange af mig bekendt.

Edit: Frederik Rønnow kunne være sjovt, men også urealistisk.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Fedt at se at der efterlyses en rigtig 9er nu. Det håber jeg virkelig vi får hentet ind da det har været en mangel siden Ingvartsen forlod os.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Tipzy
Lad os hente Ingvartsen hjem
Skrevet af Afløseren
Skal vi ikke lige vente og se hvordan det går med ham Agnero (eller hvad han nu hed?) Han skulle jo være en rigtig 9er, men det er selvfølgelig en position, hvor FCN står svagt, så noget ekstra manpower på den position vil da helt sikkert gøre underværker.
FCN
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg vil starte med at sige; Diomande har ikke spillet dårligt, men han mangler lige det sidste før han er så markant en profil som inden sin skade. I min optik.

Målmandsposten er lidt svær. En god målmand er vigtigt for alle hold, men især hos FCN hvor Vindahl har været så deltagende i spillet vil et skifte betyde noget mere tilvænning.
Der sidder jo to gode målmænd på bænken hos FCK, men de er nok ikke interesseret i at komme til FCN. Så skal de hentes "nedefra" niveaumæssigt og det er jo ufedt.
En mulighed kunne være at leje et års tid. Her kunne et frækt bud være Filip Jörgensen fra Valencia.

Fremad banen så jeg en anden nævne muligheden for at hente Gustav Mogensen i Brentford. 20 år og med talent, men trænger til at spille.
Synes egentlig Esbjerg gjorde en spændende handel da de hentede Elias Sørensen i Newcastle. Han scorede jo på samlebånd på deres reservehold.

Ingvartsen vil helt sikkert ikke til FCN nu.


annonce
0