Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NordLynx
Selvom vores historik mod Brøndby ikke ser for god ud, er jeg nu positiv. Hvis ikke vi kan slå dem nu, hvornår så?
Med odds 3,10 har jeg oddset for første gang.

Hvis coronasituationen er som beskrevet for Brøndby:
Jeg gætter på at Maxsø og Tshiembe starter som CB med Rosted og Børkeeiet i coronakarantæne. Og så vel Bruus og Mensah på hver back?
På midtbanen bliver det vel Corlu, Slimane og Frendrup med både Radosevic, Cappis, Greve og Børkeeiet i coronaisolation.
Med et coronafrit angreb med Hedlund og Uhre, som nok skal give problemer. Og så Pavlovic som heldigvis ikke ser så farlig ud.

Udskiftningsmæssigt bliver det så noget tyndt, hvor de enten skal spille nogle backs ude af position eller rykke langt ned i hierakiet for at skifte ind.
Og det er altså med antagelsen om at de stiller i stærkeste opstilling med en CL-kval kamp mod Salzburg i næste uge.

Det blev lidt Brøndby tungt, men vi må da kunne give dem nogle defensive problemer i deres nuværende forfatning.
Skrevet af FCN-Amager
Jo mere jeg kigger på det, jo mere nervøs bliver jeg faktisk over imorgen. Mon ikke Uhre eller Hedlund mindst scorer en enkelt, og så er spørgsmålet kan vi score mod dem? Siden Maxsø er kommet til Brøndby har vi mødt dem 7 gange med ham i startopstillingen, hvoraf vi kun har scoret i 2 af dem, og det var i de 2 første. Vi har altså ikke scoret mod et Brøndby hold med Maxsø i 5 kampe i streg. Det satme ærgerligt de ikke fik ham solgt da...
Skrevet af Nandeyanen
Uhre er forresten småskadet sagde Niels. Det var derfor han ikke startede mod FCK.

Derudover har spillerne trænet individuelt grundet Covid-19.

Det er et hold I bør slå. Se deres bænk. Hvis I kan køre dem trætte har de ikke noget godt de kan sætte ind.

Edit: derudover har jeg lige set i ligger nr. 1 hvis man skal tro table of justice. I har bare ikke været kyniske nok og misbrugt en del chancer der burde have givet mål
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
Det er altid spændende at se hvor vi står overfor Brøndby. Hvis vi vinder ved vi at historien bliver at vi har vundet over et reservehold så i den forstand er det lidt ærgeligt at vi ikke kommer til at møde den stærkeste version af vores modstander.
Vi spiller dog i et turneringsformat så det gælder om at have en bred trup så man kan stå igennem perioder med skader, sygdom, etc.

Er der iøvrigt nogen som ved hvor slemt det står til med Sadiq der udgik men en skade i sidste kamp? Så vidt jeg kan se så er han ikke med i truppen mod Brøndby.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Han er ikke med i truppen nej og det er frustrerende at klubben aldrig melder ud om skader.
Det så ikke godt ud forleden og han bankede da også frustrerer til nedgangen ved spillertunellen. Han lignede en der er ude i et stykke tid. Han kunne dårligt støtte på benet da de var nede og fejre sejren med tilskuerne.
Det sad et sted hvor man tænker fibersprængning, men omvendt så det værre ud end det. Vi må håbe han hurtigt er tilbage igen.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det lignedede bestemt en fibersprængning. Det betyder jo som regel 3-6 uger ude hvilket er jævnt irriterende.

Håber snart FCN ændrer politik, så man ikke er på fuldstændigt bar bund ift. truppens skadessituation. Hvis alle andre klubber kan, så kan FCN altså også, uanset GDPR.


Vindahl
13-15 millioner for Vindahl lyder ikke vanvittigt dyrt men det er også en målmand der er tilbøjelig til fejl. Sælg og hent ind fra overskudslageret i FCK eller Giv Gülsdorf chancen?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Så synes jeg, at "Gülle" skal have chancen.
Jeg aner ikke om det er et faktisk kælenavn, men jeg synes det var lidt nemmere at skrive.

In other news: Tony Mietinen er sendt retur til Finland. Det var ærgerligt at det aldrig blev til noget med ham for ham havde jeg ellers fidus til da han kom, men skader har desværre ødelagt meget.
FCN
Skrevet af Rambo92
Sælg Judas Vindahl ;-) kunne godt tænke mig, at vi hentede en målmand, der havde noget rutine. Grytebust er et lækkert bud!
FCN siden 2006
Skrevet af RasmusGunnar
Men dyr og han takkede nej til Brann i Norge. Han vil ikke til en mindre klub, som vi vel er. Sådan læste jeg historierne om det mulige skifte.

Jeg synes også det er fint at komme af med spillere der ikke gider klubben, men Vindahl er altså god. Fejl er der flere af jer der påpeger, men en målmand uden fejl holder jo buret rent næsten hver gang.

Jeg synes han reder os mindst lige så mange gange. Det er bla. takket være ham at vores defensiv har set så godt ud. Jeg ville være ked af at miste ham, hvis han faktisk havde lidt følelser for klubben.

Et andet bud på en målmand? Vi kunne vel høre vores venner nede i Ajax om de har en i overskud :)

Eller hente Nicolai Larsen i SIF? Eller Calgren i Randers. Begge har jo været her før.

Skrevet af Rambo92
Ingen tvivl om, at Vindahl har udviklet sig meget og er blevet en profil for os, men hvis han føler sig for god til FCN og godt kunne se sig selv i bl.a FCK og Brøndby, så er det bare afsted med ham :-)

Tror ikke vi henter nogle af de nævnte målmænd. Omend Ajax måske kunne sende en vores vej. Jeg ønsker mig bare en målmand med rutine og en alder på +25
FCN siden 2006
Skrevet af Nandeyanen
Grytebust tjener 300k om måneden.

Han har kontrakt til 2022 December. Jeg tror gerne han vil gå ned i løn men det kræver nok mindst en 3 årige kontrakt.

Har I råd til det? Jeg tror ikke vi FCK kræver mange penge for ham. Det bliver et symbolsk beløb.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Rambo92
Jeg tror godt på det.

Hvis vi kan købe ham "billigt" og få en af Superligaens potentielle bedste målmænd og så sælge ham med profit til en klub i Asien eller usa om nogle år, når han fylder 34-35, så ville det ikke være tosset
FCN siden 2006
Skrevet af RasmusGunnar
Kian tjener vel også de 300k pr måned, mindes jeg at have hørt/læst et sted.

Så måske ikke et dumt bud.
Skrevet af SNIFIS
Sæsonen ser spændende ud. Vi må nok forvente at Kofoed og Vindahl bliver solgt i dette vindue. De har begge udløb om 1 år. Jeg håber at FCN laver en lang kontrakt med Døhr, hvis han selv vil, kunne han sagtens være en kulturbærer i årene fremover. Der er flere spillere der viser markant fremgang i mine øjne; Villadsen, Nagalo, Schjelderup og senest ser Walta ud til at være en ´ægte´ FCN midt med ro og kreativitet. Jeg håber på et sejr i aften, det kan sagtens booste vores trup til at opnå endnu mere i denne sæson.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Der er altså ingenting, som i absolut ingenting, der peger i retning af et Kofod salg. Ja han har fået tilladelse til det, men der er jo ikke nogle bud, i hvert fald ikke nævneværdige bud. Er der overhovedet interesse andetstedsfra?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Trods corona synes jeg at Brøndby kan stille med et fornuftigt hold.
Det skal nok blive en spændende kamp.

Lets go boys!!! Go´ kamp allesammen :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Rambo92
Fandme ikke i orden at der er 1 times optakt som 95 af tiden omhandler Brøndby. Sikke en neutral redaktion…

Kom så FCN!!!
FCN siden 2006
Skrevet af riou123
Puha vi er startet virkelig skidt. Den går ikke længe før vi kommer eigtig bagud.
Skrevet af RasmusGunnar
Om jeg fatter hvorfor Brøndby altid er klasser bedre end os. Selv nu hvor de skal spille et nyt hold ind OG har en del ude med corona.
Vi blir mast fuldstændig.
Skrevet af tbhj
Det er rystende så lidt fysik vi har imod det pres
annonce
0