Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Jeg er afhængig af en Frese eller Coulibaly scoring i morgen eller en håndfuld assists fra dem hvis jeg ikke allerede skal ryge ud af pokal turneringen i managerspillet.

I må lige love mig at heppe ekstra på dem i morgen på stadion :p
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN
Jeg ved ikke om jeg er den eneste herinde der følger kvindesiden men måske i andre har nogle tanker om det også.


Jeg har givet det nogle forsøg men jeg skal indrømme at det er lidt op ad bakke. Somregel bliver jeg inspireret når jeg hører Tom Vernon eller andre der er passioneret omkring kvindefodbold men jeg har virkeligt svært ved at vænne mig til kvindeniveauet.
En ting er dårlige resultater. Det vil jeg sagtens kunne leve med men jeg har bare svært ved at se fundamentet og en forretningsmodel der gør det holdbart.

Tom Vernon snakker om at kvinderne skal finde deres egen identitet som gør at de har noget unikt at byde ind med i forhold til mændene. Jeg kan bare ikke lige se hvad det er. Rent sportsligt er det naturligt et helt andet niveau end mændene så det kan de isoleret set ikke hamle op med og den manglende interesse i sig selv gør det heller ikke nemmere. Jeg ved ikke helt hvad som skal til før jeg personligt "falder" for kvindefodbold men hvis jeg kunne se et fundament som kunne drive en eller anden form for udvikling i kvindefodbold generelt så ville jeg klart være mere tændt på det.

Hvis man kigger lidt på andre lande så kan man se at kvindefodbold rykker i den rigtige retning så det er måske bare fordi vi i Danmark er lidt konservative anlagt.

Jeg følger det dog lidt på afstand og jeg har hørt de podcast som kvinderne har lavet så jeg tænker slet ikke at det er utænkeligt at jeg på et tidspunkt kommer til at følge kampene mere jævnligt end hvad tilfældet er pt.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg har det på samme måde. Ville gerne kunne engagere mig i det, men det fanger mig slet ikke. Spillestilen, kampene og den røde tråd.

Måske hvis min egen datter en dag blir interesseret. Så ville jeg elske at tage op og se nogle kampe, men så er det mere for hyggens skyld.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det med identiteten kan jeg sagtens være enig i. Jeg har svært ved at se hvilken spillestil der praktiseres, og det minder måske mest om en hyggelig dag med lidt hyggefodbold i fælledparken end om en egentlig unik spillestil.

Jeg har også set mig frustreret gang på gang når spillerne ikke kan nå simple afleveringer som så ender ude over sidelinjen, samt målkvinderne ikke just virker som de vildeste atleter generelt set.

Det gør ganske ondt at sige ovenstående men ja, det er nogle af de frustrationer der gør sig gældende.

Netop pointen omkring spillet og identiteten er dér hvor jeg også mener at der mangler udvikling frem for afvikling. Spillerne bliver ikke fysisk bedre, de når stadig ikke de der jordtrillere som ender ude over sidelinjen, der findes stadig ikke en unik spillestil der bare er ægte FCN (behøves ikke være samme stil som mændene).

Jeg havde da regnet med at et prof-setup som FCN har, ville kunne banke en god fysik ind i spillerne.

Danmark er i øvrigt godt på vej med kvindefodbolden, HB Køge er jo også ny spiller på kvindemarkedet, samt bl.a. AGF og AaB.

Det ærger mig bare med den manglende udvikling der lige ville gøre sporten mere attraktiv at se.

FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af FCN-Amager
Jeg tænker også det er en misforstået præmis at følge kvindefodbold for niveauets skyld, når man er vant til at se mandlig fodbold på en daglig basis. Al ære og respekt til kvinderne, så er det jo ikke det samme. Det vi skal følge kvindeholdet for bunder jo i vores interesse for og kærlighed til FC Nordsjælland, og hvordan kvindefodbold på højt niveau harmonerer godt med de værdisæt vi kører efter.
Jeg har desuden altid tænkt, at måden kvindefodbold virkelig kan slå igennem er, hvis alle vores kærester/koner tager døtrene med op og ser kampene. De kan måske nemmere relatere til det og få nogle kvindelige idoler, og på den måde kan klubberne i endnu højere grad blive for hele familien.

Ps. Skud til alle jer der har købt Pride trøjen med Schjelderup, så han var udsolgt… Nu har jeg i stedet satset på Walta slår rigtigt igennem ;)
Skrevet af JulioSalinas
@FCN-Amager
Jeg tænker også det er en misforstået præmis at følge kvindefodbold for niveauets skyld, når man er vant til at se mandlig fodbold på en daglig basis.

Jep. 100% enig. Nu ser jeg også herre U19 og delvist herre U17 fodbold og det er nogle niveauer under superligafodbold og i den forstand er det heller ikke niveauet som er afgørende for mig. Man kan sagtens blive underholdt af at se på fodbold på ungdomsniveau og således tænker jeg også det er muligt at blive underholdt af kvindefodbold selvom det er på et markant lavere niveau end senior mændenes niveau. Når jeg ser u-fodbold ser jeg det i en kontekst af den plan som FCN følger som har et særlig fokus på udvikling af deres "egne" spillere. Der er både en forretningsmodel i spil og dermed også en plan for yderligere at udvikle klubben og således føler jeg at jeg er med på en "rejse" som realistisk set kan føre FCN til tops. En virkelig spændende rejse selvom der bestemt ikke er nogen garanti for at det kommer til at gå som jeg håber. Men det jeg prøver at sige er at jeg kan se et fundament hvorpå herre fodbold i FCN kan udvikle sig yderligere og det er for mig ikke helt så tydeligt på kvindesiden. Lige pt. virker det lidt somom man har søsat et projekt men endnu famler lidt i blinde i forhold til at skabe det fundament som skal drive udviklingen i en positiv retning for kvinderne både når det gælder på den sportslige side og det overordnet mål om at skabe et marked for kvindefodbold i DK.

Tom Vernon er selv ret ærligt omkring netop dette med kaste sig ud i projekter uden at have en plan klar og dermed lære "organisk" hen ad vejen. Det var også sådan han skabte RTD akademiet i Ghana for ca. 20 år siden.
Det er blandt andet noget af det han snakker om i nedenstående podcast som han lavede sammen med Line Røddik og Brianne Reed. Meget inspirerende podcast som jeg kan anbefale til folk som følger FCN uanset om man pt. er til kvindefodbold eller ej.

Link til podcast "#WholeNewBallGame", Stop Copying Men, Ep. 1 ft. Tom Vernon->
https://www.youtube.com/watch?v=r585zf0HHPs
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af SNIFIS
Er der nogen der kan skrive teksten til schjelederup sangen som Young Tigers synger...?

Skrevet af riou123
Ååh Schjelderup
Andreas Schjelderup
Jeg tror bare ikke i forstår
Han dribler som en gud
Han har et sindssygt skud
Vi har Schjelderup
Skrevet af RasmusGunnar
Dagens kamp. Alle ser frem til den, ingen taler om den :)

Som jeg sagde da vi mødte Viborg; Den her skal bare vindes.
Men Vejle er et godt hold og rammer de dagen, så kan de gøre ondt.
Skrevet af Afløseren
Men Vejle er også et hold i krise, og samtidig har FCN momentum. Det er en af den slags must-win battles vi har i sæsonen. Jeg bliver virkelig sur og ærgerlig hvis vi går ud og taber kampen i dag.
Jeg glæder mig til at se, om det bliver Dudu eller Gülle, der skal vogte buret.
FCN
Skrevet af Nandeyanen
Jeg har Frese, Coulibaly og Schjelderup på mit fantasy hold. Men jeg har råd til at opgradere til lidt dyrere FCN spillere.

Hvilke 3 FCN spillere i kombination tror I der mest sandsynligt rammer flest mål og assists sammen?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Frese, Villadsen og Adingra ville være mine bud, men det er jo nærmest umuligt at svare på.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg har en forestilling om at den her er en ægte FCN kamp at sejle rundt i. En kamp der skal vindes ender ud i en masse idéforladt boldflytteri og kampen ender 0-0 eller 1-0 til Vejle på en dødbold.

Ja, jeg håber selvfølgelig at blive modbevist.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg tænker at du har ramt den meget godt, men skulle der være en anden så er Villadsen et godt bud synes jeg.

Jeg håber på en solid sejr mod Vejle. Så er der godt med selvtillid i holdet inden de kommende kampe, od nogle lidt sværere modstandere.
Skrevet af Nandeyanen
Frese, Villadsen og Schjelderup?

Jeg bemærkede at Schjelderup tog det seneste straffespark og det var meget overlegent.

Da Antman tog straffe mod Viborg fik målmanden handskerne på. Den kom i mål men det var godt nok close case.

Jeg er egentlig lidt i tvivl om hvem der er fast straffespark skytte. Pt virker det som om at den der bliver fældet får lov til at tage det.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
I har nok allerede set den: men her er en lille godbid fra Zidan.

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/se-16-aarig-danskers-klassemaal-for-leverkusen/

:)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Jeg er stadig totalt indebrændt over at han skiftede fra FCN - og især måden det skete på, men jeg er trods alt glad for at han har fået en god start i Tyskland.
FCN
Skrevet af banalitet
Frederik Birk - FC Nordsjællands analytiker indtil sidste sæson - er blevet assistenttræner i Vejle. Mon ikke han har hevet et el. andet op af posen der kan ryste FCN i aften?
Skrevet af Tipzy
Hvad er det det gør dig indebrændt Afløseren? Her tænker jeg især på måden, som du selv nævner
Skrevet af JulioSalinas
@Afløseren @Tipzy

Angående Zidan (snøft)

Helt enig. Det er en større skuffelse end da Mumin ikke ville forlænge. Zidan var vel det allerstørste talent i akademiet så det er klart at vi havde glædet os til at se ham gå hele vejen og brænde superligaen af inden det sandsynligvis ville ende med et stort salg. I FCN er vi i høj grad afhængig af det "råmateriale" vi har på akademiet så når vores største diamant nu bliver slebet til i en anden klub så gør det ondt også fordi jeg "objektiv" set tror at han ville være bedre stillet ved at spille superligafodbold i FCN allerede denne sæson end at spille U19 i Leverkusen i 1-2 år og derefter bliver udlejet osv. som det ofte sker i større klubber.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0