Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(131458220804)
Julio er så stille igen, det er jo altid spændende at høre hvad du tænker om det hele ;)

Nå, hvordan banker vi den på rette vej igen? Udover åbenlyst at starte med Ogura og ikke Dudu.

Først og fremmest så skal vi lade være med underlige opstillinger i forsvaret. 2 små mænd som CB duer jo ikke, Svensson har aldrig spillet CB og Døhr har ikke fysikken til det. Kombinationen af de 2 centralt er elendigt trænerarbejde.

Vi skal have fysik på den CB plads. stiller vi med 3 (jeg foretrækker 2) skal den hedde Kian, Nagalo, Woledzi. Er Kian langtidsskadet igen (det aner man jo intet om...) så tænker jeg at prøve at hive AJ op. Han gjorde det fornemt i sit ene indhop, endda mod FCM så vidt jeg husker.

Døhr skal ud på Wingbacken igen. Så kan Villadsen evt. spille kant. Om end jeg foretrækker ham som wingback ift. de gode overlap han laver.

Jeg mener vi skal rykke en ekstra spiller på midtbanen, og spille med 2 forsvarere. 3 forsvarere dækker alligevel ikke en skid op så vi kan ligeså godt bruge den spiller på en fornuftig plads, nemlig midten. Vi skal tilbage til gamle dyder med færre lange bolde der alligevel ryger over baglinjen og mere HURTIGT pasningsspil. Noget en 3-midtbane kan tillade.

At vi skal have en angriber er åbenlyst men det kan man ikke ændre ved indtil januar, så det må vente. Vi kan seriøst ikke engang score på et f***ing tomt mål - ja vi brændte på et tomt mål i går.

Så jeg foreslår med min sofatrænerlicens en 4-1-3-2:

-----------------------Ogura----------------------
Villadsen - Woledzi - Nagalo - Frese---------
-----------------------Tochi----------------------
------------Lasso - Kofod - Diomande-----------
------------------Sadiq - Agnero-----------------

Afhængigt af modstanderen kan Tochi byttes ud med Walta/Schjelderup som offensiv midt.

Schjelderup, Francis, Walta, Døhr og Adingra som faste indskiftere ellers. I ny og næ Bredahl med indhop.

Ja det er modigt at smide Agnero ind nu, men han kan jo ikke være ringere til at ramme målet end de nuværende spillere.

Ærligt talt kunne man også godt smide Kofod på bænken og sætte Schjelderup/Walta ind... Dagene hvor han er en selvfølge i startopstillingen er vidst i fortiden.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg kan allerede nu røbe, at den opstilling kommer du ikke til at se foreløbig :0)

Jeg synes bestemt ikke man skal snakke trænerfyring. Flemming arbejder flot med det materiale han har. Han har desuden prøvet at være i en skidt situatioin før, hvor det er vendt igen.
Det blir dog ikke mod midtjyderne.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det kommer garanteret ikke til at ske, men jeg ved ikke hvorfor. Det er nok mere sandsynligt at vi ser Døhr og Svensson i centerforsvaret og Woledzi som frontangriber og Tochi rådne op på U19, så er alt som det plejer. Ej at forglemme Superligaens bedste keeper Dudu på mål. Det går jo også strålende ;) Det må vi for alt i verden ikke ændre på...

Tænker ikke mit forslag kan gå meget dårligere end 2-9 efter 2 kampe. Eller 5-16 i de sidste 5 kampe...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
I sidste sæson havde i 16 point efter de første 11 runder.
Og I kom i top 6 ved nød og næppe.

Så det ser lidt sort ud. I bliver nødt til at lave nogle overraskelser som fx en sejr mod FCM i næste runde.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Der er kun 5 point til fjerdepladsen, men ja der skal hentes point snart.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Omvendt er der også kun 5 point til nedrykning. Det er så igen det absurde ved en 12 holds liga. Gid det fortsat var 14 eller sågar 16 hold...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN
Julio er så stille igen, det er jo altid spændende at høre hvad du tænker om det hele ;)

Jeg har jo min egen lille skuffelseshåndteringsstrategi hvor jeg lige skal sunde mig et par dage og få det lidt på distance før jeg igen sætter mig til tasterne.
Man kan godt blive ærgelig over en kamp og en nederlagsstime men vil helst ikke dyrke de negative tanker imens de står på. Heldigvis har vi en landsholdspause til at finde vores ben igen så i slipper nok ikke for mig så længe ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Lidt positive nyheder skal i da ikke slippe for...

Weekendes u-holdsresultater:

U19 :FCN - OB 3-1
kampfakta->
https://www.dbu.dk/resultater/kamp/242103_362262/kampfakta

U17 :FCN - OB 2-0
kampfakta->
https://www.dbu.dk/resultater/kamp/824469_362263/kampfakta

U15 :FCN - OB 2-1
kampfakta->
https://www.dbu.dk/resultater/kamp/987125_362264/kampfakta
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Det som jeg ser er jeres store problem for at nå top 6. Det er at AGF og BIF som er under jer i tabellen er kommet ind i en bedre rytme hvorimod I er kommet ind i en dårligere.

Ikke nok med at I skal indhente nogle klubber, så er der også nogle store klubber der truer bagfra.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af gamsta27
Word
Skrevet af TommyOlsen
Når drømme brister...

Før sæsonen startede var mavefornemmelsen, at I år kunne blive noget helt særligt. Det lignede få afgange (dog vigtige spillere), men erstatningerne var der allerede og at de mange minutter til den brede masse ville flytte os længere frem i bussen.
Kofod, Kian, Døhr, Villadsen, Frese, Diomande & Vindahl supporteret af alle dem der stod lige foran deres gennembrud. Samtidig var den ene store profil efter den anden blevet revet ud af de øvrige tophold. Det lignede for mange en genopbygningssæson.
Og så var der vandrørende, når man bankede på dem, så lød det som om der kom profiler ind i af, fra den helt store scene. Med mantraet om retten til at drømme, var det nærliggende at tænke at i år skulle være særligt. Sæsonen kom dog hårdt igang.
2 kampe 1 point og følelsen var at holdet var til mere, hvis vi bare konverterede egne chancer bedre. For defensiven så faktisk bedre ud end den har gjort i lang tid.
3 Kampe senere så defensiven endnu stærkere ud. SJE, OB og BIF producerede i store perioder intet mod os og selvom at offensiven stadig haltede, så tænkte man at det her kunne blive en af de år, hvor man ville tænke tilbage på en defensiv som ledte tankerne henmod fortidens bolværk med Bjelland og Okore. Men måske så farver resultater oplevelsen, var det ikke noget med at man skulle bruge et straffe mod OB på at komme igang? Og var der alligevel ikke tilpas mange marginaler mod BIF?

BIF blev i hvert fald Vindahls farvel. Om de marginaler forsvandt med ham, eller om hele vores defensiv blot hvilede på en lang række tilfældigheder det ved jeg sgu stadig ikke.
Vi slog stadig Vejle i den efterfølgende kamp, men primært fordi vi ikke mødte et hold der var Superligaen værdigt. Men allerede her, kom de første revner i det nyligt fundne bolværk. Et enormt nemt mål til Vejle skabte usikkerhed vil jeg vove og påstå har siddet i forsvaret lige siden.
Og de offensive problemstillinger var stadig ikke løst.
Det blev demonstreret da vi runden efter tabte fortjent til Aab. Centerforsvarsspilleren Maxwell skiftet ind som tankangriber i det 85. minut for offensiven kunne ikke dirke Aab op. Desperate times calls for desperate measures.
Bolværket var iøvrigt ingen steder at se den dag.
Derefter hed den ude i Herning. Spillet boblede i store perioder men vi konverterede ikke og ja så skete det igen 2 kæmpe personlige fejl resulterede endnu et nederlag. Oplevelsen var dog at det liiiige var det sidste vi manglede. Little did I know.
Og vi står vi så her yderligere 3 kampe senere. 12 mål imod på 19 skud på mål og nej det er ikke fordi at vi har været uheldige. Vi har slet og ret forsvaret så langt under Superligastandard at det gør helt ondt i fodboldsjælen. Læg dertil at offensiven stadig ikke ruller...
Måske var mine forventninger bare for høje, måske overvurderede FCN materialet i truppen men med AGF og BIF bag sig, er det nok på sin plads at være skeptisk anlagt om man når sin målsætning i år.
Lad mig sige det som det er:

Jeg drømmer om mere.
Skrevet af JulioSalinas
Lidt tanker herfra...støtte til Flemming

Hvis man skal se lidt nuanceret på det så har vi mødt gode og formstærke modstandere i de sidste 5 kampe. Ja ok Silkeborg er oprykker men de spiller som et top 6 hold for tiden.
Tilmed forsvandt Vindahl og Kian er blevet skadet så det er alt andet lige faktorer som spiller ind.

Selvom Flemming og staben taler om at der er en god stemning i truppen så kan de seneste resultater og de mange mål imod os ikke undgå at sidde i spillerne og det tilføjer en ekstra udfordring i vores nuværende situation.

Jeg synes dog på ingen måde at vi er nået til et punkt hvor vi skal tale om fyring af Flemming osv. Kan man kritisere Flemming? Ja naturligvis. Han træffer angiveligt også beslutninger som han i bakspejlet kan se ikke fungerede optimalt men det hører med til spillet. Kigger man på den lange bane (som vi jo gør i FCN) så er Flemming en kæmpe kapacitet som vi må give lidt kredit især her når det ikke går så godt.
Det er vigtigt at vi har en træner som tør at handle på hvad han føler er rigtigt. Uanset om det er "normale" ting eller ukonventionelle/visionære beslutninger som vi senest så da han starter med Svensson i 3-backs-kæden. Det er netop derfor han er ansat.

Jeg tænker vi er bedst tjent med at slå koldt vand i blodet og så evaluere på sådanne sager i vinter-/sommerpauserne så det hele ikke går op i hat og briller.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vores force har jo altid været at selvom modstanderen scorer 2, så scorer vi da bare 3. Det sker bare ikke længere og så knækker filmen.

Vi er i en forfatning som BIF for et par år siden. Vi kan sætte 3 startopstillinger udelukkende bestående af midtbanespillere, men mangler på næsten alle andre pladser. Det betyder at vi fint kan komme til chancerne og få sat noget op, men vi kan ikke udnytte dem. Og så er vores forsvar bare så dårligt som det altid har været. Underligt det har sejlet sådan siden Okore forlod os.

Jeg må altså blankt afvise at man kan bruge undskyldningen om at "vi møder gode formstærke hold". Vi er et hold med ambition om medaljer på ganske kort sigt, og ser os som i hvert fald top 4-5. Vi skal kunne slå "gode formstærke hold" ikke tabe til ALLE de her hold, endda uden at vi har en chance for en sejr.(resten er slettet, beklager at det har stødt nogen).

Jeg er heller ikke efter en fyring. Vi tabte også 5 sidste år og så var der bål og brand, og pludselig var han emminent bagefter. Jeg er derimod efter ledelsen i sin helhed. Træneren har offentligt begrædt manglen på en angriber. Sjovt nok ender vi med ikke at kunne score en skid mål - surprise, den behøvede jeg ikke en krystalkugle for at regne ud. Ledelsen skal ud og handle, i stedet for i ægte Joachim von And stil at svømme rundt i den bugnende pengetank.

Der hvor jeg er kritisk omkring Flemming er, som jeg har sagt mange gange, at det er nogle underlige dispositioner der sættes til nogle kampe. Woledzi i angrebet er stadig fuldstændigt absurd og jeg vil være bitter over det i årevis. Hjulmand sætter sgu da heller ikke Simon Kjær i angrebet og Mæhle og Stryger ind i midterforsvaret for Danmark.

Det er klart at det defensive ikke er godt, særligt når FCN velsagtens spiller med backs der snarere er kanter. En løsning på det - og på vores midtbaneudfordringer - er at sætte en spiller ind som defensiv midt frem for at have 3 midtstoppere. Her kommer Tochi som sagt ind i billedet. Jaxe er så fin som reserve. En defensiv midt kan opsnappe de her skide boldtab som vi hygger os med i hver kamp, inden de når ned og blive rigtigt farlige. En rigtig William Carvalho type der er et stort drog der ikke kan andet end at ryde op og aflevere til nærmeste mand. Det ville være strålende. Her ser jeg igen Tochi spille en rolle (han kan dog mere end de førnævnte ting). Han har fysikken til at stoppe angrebene efter idiotfejlene, og er ganske boldsikker til at sætte spillet igen som en slags overgangsspiller, med en hurtig aflevering til Kofod eller lignende.

Det er så bare ærgerligt at træneren igen synes at Tochi da skal spille angriber, fordi de sælger for mere. Her skal jeg heller ikke bruge en krystalkugle for at regne ud, at det ikke går strålende. Han skal ind som defensiv midt i en overgangsspillerrolle.

Og prøv nu bare Agnero af.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN

Jeg må altså blankt afvise at man kan bruge undskyldningen om at "vi møder gode formstærke hold"

Det er ikke nogen undskyldning. Det er en konstatering. Det må være muligt at nuancere debatten lidt.

Det er en vattet taberholds-tankegang at tænke at "nå ja de er jo også gode så det er fint at tabe".

Hvem tænker sådan? Prøv lige at stop dig selv selvom du er skuffet. Det er dræbende for debatten at blive mødt med sådan en retorik.

@TommyOlsen

Fint indlæg. Vi håber vel allesammen at tingene på et tidspunkt "klikker" for os. Vi må dog konstatere at vi er ret sårbare på visse positioner og her tænker jeg især på målmandsposten. Min vurdering er at Vindahls afgang har skadet os i nogen grad. Jeg siger ikke at vi garanteret ville vinde over hold som FCM og FCK hvis Vindahl var på holdet men uden ham har det uden tvivl gjort det endnu sværere for os end det var i forvejen.

Spørgsmålet om hvorvidt vi når top 6 er lidt svært at vurdere pt. Vi plejer at blive bedre som sæsonen skrider frem men vores udvikling kan godt blive "afsporet" hvis vi ryger i "krise-mode" hvor der kommer nogle andre mekanismer i spil end blot det fodboldsmæssige. Har vi set vores bundniveau? Det håber jeg sateme på.
Jeg er ret spændt på at se hvordan vi takler FCM som vi heldigvis møder på hjemmebane hvor vi godt kan overraske meeeen.... det bliver svært men ikke umuligt.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det var nu heller ikke ment som et angreb på dig, men mere for at sige at jeg ikke synes vi i FCN skal have sådan en tankegang - vi skal jo netop kunne matche de her formstærke hold. Det kommer til udtryk på en noget aggressiv måde kan jeg godt se :) Det er hermed slettet. Beklager.

Det blev vidst skrevet lidt for hurtigt uden ordentlig gennemlæsning midt i en arbejdsdag.

Jeg håber dog ikke det tager fokus alt for meget væk fra resten af indlægget.

Jeg tænker at 1-4 mod Silkeborg er bunden. Overraskende nok var spillet vel bedst mod FCM af de nu 5 tabte kampe. Svia plejer også lave noget være rod når han spiller mod os så måske det kan udnyttes.

Af positiver skal jeg også være bedre til at huske mig selv på, at både AGF og BIF faktisk stadig ligger under os på trods af at vi taber igen og igen.

Jeg tror også at min skuffelse kommer lidt tydeligere frem, da jeg faktisk har tilladt mig at være positiv både i sæsonoptakten og starten af sæsonen. Det er noget farligt noget at begynde at have positive forventninger til FCN ;) Så rammer de bristede forventninger lidt hårdere.

Jeg vil i øvrigt gerne lige understrege at jeg aldrig forsøger på nogen personangreb på andre brugere her i tråden, så er da ked af at det er blevet opfattet sådan.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Silkeborgs strategi er noget som I bør stræbe efter så længe man ikke har akademierne der kan selvforsyne klassespillere på alle positioner.

De spiller også med egne talenter og det er et forholdsvis ungt hold. Men man er ikke bange for at hente en 31 årige Callisir til at styrke forsvaret denne sommer. Eller hente en Helenius som man ved er garant for Superliga mål og deres målmand som har spillet i FC Nordsjælland Kasper Larsen gør det også fremragende.

En Dahl, Carstensen, Jørgensen og Salquist i startopstillingen er fra deres eget akademi i Silkeborg. Det er så krydret med unge talenter fra andre Danske klubber + en lille håndfuld ældre spillere med masser af erfaring.

Der 100m i TV-penge fordelt til 12 klubber. Silkeborg har opjusteret deres forventninger med +5 mil. Så der er alligevel stor forskel om man slutter på en 5 plads eller uden for top 6 efter de første 11 runder.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN
Det var nu heller ikke ment som et angreb på dig, men mere for at sige at jeg ikke synes vi i FCN skal have sådan en tankegang - vi skal jo netop kunne matche de her formstærke hold. Det kommer til udtryk på en noget aggressiv måde kan jeg godt se :) Det er hermed slettet. Beklager.


Respekt for det eller hvad man nu siger. :)
Vi er enige om at resultaterne indikerer at vi underpræsterer. Selvom det er top 6 modstandere så er det imod de hold vi måler vores styrke og det er nedslående at det virker til at vi er tilbage på det samme niveau vi havde for et par år siden da vi var statister i slutspillet. Det er dog et øjebliksbilled så forhåbentlig kan vi nå at vende "skuden" og få rettet de ting der skal rettes.

Med til det positive er også at vores spil i perioder også har set ok ud men det går naturligvis hurtigt i glemmebogen når vi indkasserer så voldsomt mange mål som har været tilfældet især i de sidste 3 kampe. Jeg synes ellers at forsvaret (som @TommyOlsen også var inde på) så fint ud frem til Aab kampen. Nagalo blev kørt ind som erstatning for Yttergård og har set rigtigt spændende ud synes jeg men da Vindahl så forsvinder så begynder usikkerheden at indfinde sig.

@Nandeyaen
Silkeborgs strategi er noget som I bør stræbe efter så længe man ikke har akademierne der kan selvforsyne klassespillere på alle positioner.

Går du bare ca. 1-1½ år tilbage så havde vi også flere kulturbærere i Nicolai Larsen, Kian Hansen, Mikkel Rygaard og senest Djourou så det er noget nyt at vi nu kun har Kian Hansen som rutineret kulturbærer som er hentet udefra.
Jeg kan godt tilslutte mig dit ønske om lidt mere balance men jeg skal da indrømme at havde du spurgt mig for ca. 5 kampe siden så havde jeg formentlig sagt at det gik fint for der fik vi resultaterne. Iøvrigt så henter FCN en del spillere udefra til akademiet så det er også en indikation på at klubben godt er klar over at vi endnu ikke er et sted hvor vi 100% kan køre med spillere fra egne akademier.

Nu når snakken er faldet på Silkeborg så lad os da lige sende et skud roser til det Kent Nielsen og det klubben laver. Jeg har med begejstring set en del kampe med dem og det er sgu vildt så meget Kent får ud af det forholdsvis beskedne spillermateriale. Jeg ved godt at Kent Nielsen ikke er det mest "sexede" type i medierne men mon ikke der sidder nogle større klubber og grubler over om han ville kunne gøre det samme på en lidt højere hylde? Det er i hver tilfælde imponerende det som Silkeborg har gang i og også stærkt set af ledelsen i Silkeborg at man holdte fast i Kent Nielsen på trods af deres nedrykning i 19/20. Det er klarsyn!

Nok om Silkeborg i denne omgang ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af banalitet
FCN´s forklaring på hvad der gik galt: https://fcn.dk/2021/10/thors-taktikmoede-vigtigt-at-vaere-disciplinerede-naar-vi-angriber/

Bør måske læses i forbindelse med Flemming P´s syn på sagen: https://fcn.dk/2021/10/flemming-p-efter-endnu-et-nederlag-der-skal-arbejdes-haardt-paa-traeningsbanen/

Jeg tror ikke forsvaret er elendigt el. i opløsning. Målmandsposten ser ganske vist absolut forringet ud. Derudover fungerede Svensson ikke som venstre centerback og der var lidt manglende taktisk disciplin i Nagalo og Maxwell uden en Kian H til at styre forsvaret. Det er nu sket ganske ofte at man har flyttet venstre back ind som yderste venstre centerback - f.eks. Clinton Antwi, Valentin. En tre-back kæde i form af Thycosen - Nagalo - Maxwell burde kunne fungere rimeligt indtil Kian er klar igen, særligt hvis man får arbejdet lidt på den taktiske disciplin. Og lad os så håbe på, at der er mere i Dudu.
Skrevet af JulioSalinas
Reservekamp: FCK - FCN

Idag (onsdag) spiller reserverne kamp ude mod FCK. Kampen spilles kl. 13 og da der ikke er livestream så er det svære betingelser for det arbejdende folk. (suk)
Det er ellers en rigtig spændende hvor jeg fomoder der er et del interessante spillere på begge mandskaber. Forstår ikke hvorfor sådan en kamp ikke bliver streamet. Gør fodbolden tilgængelig!

Hvis man har mulighed for det så er FCKs træningsanlæg igen åben for tilskuere så man kan møde fysisk op og se kampen som spilles på bane 1 lige ved siden af KB-hallen.

Her er vores kamptrup citeret fra FCN-twitter:
Emmanuel Ogura (GK)
William Lykke (GK)
Mads Døhr
Maxwell Woledzi
Jacob Steen Christensen
Simon Adingra
Andreas Bredahl
Emeka Nnamani
Lasso Couliably
William Kumado
Jesper Dickman
Lucas Lykkegaard
Clinton Antwi
Adamo Nagalo
Valdemar Montell
Yannick Agnero
Patrick Dorgu


Fandt også lige FCKs lineup på deres hjemmeside:
Start-11:
3 Pierre Bengtsson
7 Luther Singh
21 Kalle Johnsson (GK)
22 Peter Ankersen
26 Marios Oikonomou
38 Elias Jelert (U19)
40 Roony Bardghji
42 Fisnik Isaki (U19)
44 Jeppe Corfitzen (U19)
45 Emil Møller (U19)
46 Jeffrey Adjei-Broni (U19)

Reserver:
36 Amar Diagne (U17)
37 William Maretti (U19)
39 Tristan Fynbo (U17)
41 Samuel Andersen (GK) (U19)
47 Cornelius Olsson (U17)
48 Aksel Halsgaard (U17)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Har FCN forlænget med Antwi?
Jeg troede han forlod klubben 1. Juli? Eller holder han sig bare i gang til han finder noget andet?
FCN
annonce
0