Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Afløseren

Jeg er forsigtig optimist. Jeg ved, at Jenner har skrevet fine indlæg om Mansourgruppen, men jeg forsøger at se, om man kan finde noget "snavs" på dem.
Det er ikke fordi jeg ønsker at hænge dem ud, men jeg forsøger personligt at støtte op omkring virksomheder mv. Som har ca sammen moralske habitus som jeg selv. Det er ikke fordi jeg forsøger at svinge mig op påden høje moralske hest, men ting som skatteunddragelse, korruption, vennetjenester mv. Kan jeg ikke rumme, så jeg afventer lige og ser hvad jeg finder frem til.


Der er rigtig mange steder man kan søge og rigtig mange konspirationer om en af verdens rigeste familier der operer i områder hvor lovgivningen ikke er som i DK. De mest kritiske er på sider af tvivlsom kvalitet hvor det mest af alt ligner konspirationsteorier - men, indrømmet jeg har absolut ikke været alt igennem.

Blandt de kritiske forhold jeg kan finde er, at Mansourfamilien var involveret i et retsopgør efter Sadats fald og der var rejst mistanker og foregik undersøgelser mod familien. Der er, så vidt jeg kan se, dog aldrig faldet domme, været erstatninger, straffe el. lign. mod familien.

Andre steder har jeg set, at man mener at Mansour familien forsøger at bestikke sig til kontrakter el. politiske goder ved at støtte politiske partier. I DK har man været efter Mærsk der støtter borgelige partier der har lavet meget positiv lovgivning for Mærsk Gruppen og også givet Mærsk kontrakter. Derfor er det vel stadig de færreste der betragter Mærsk som et korrupt el. kriminelt foretagende. Jeg har set en del sites hvor jeg ikke er sikker på lødigheden der opstiller sådanne anklager mod Mansour Group.

Så er der en del der spekulerer i hvorfor en del af virksomhederne er placeret på Cayman Islands, der jo som ofte er kendt for lyssky virksomheder, skattefrihed etc. At have en virksomhed på Cayman Islands er dog ikke ensbetydende med at man er kriminel - Mærsk og RTD er også på Cayman Islands.

Søger man på Google på Mansour corruption giver det 1.680.000 hits (inkl. sheik mansour familien der er involveret i City). Maersk corruption giver 371.000. Trækker man Sheik Mansour familien ud af ligningen er det nok nogenlunde samme antal hits.

Men endelig - lad os få tingene frem i lyset. Mit råd er dog, at man bør vurdere kilden og dens motiver grundigt. Hvis man eksempelvis bruger Ungdomshuset el Rasmus Paludan som kilde til andre normale forhold vil det således ofte være ret så tvivlsomme ting der kommer frem.

Det er vel egentlig småracistisk, men personligt er jeg da også bekymret over egyptiske ejere.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
FCN i medierne

Her lige før pressemødet er de sidste nyheder om FCN at Frederiksborg Amts Avis skriver, at "millioner vil tilflyde FC Nordsjælland".

Ritzau skriver, at "Mikkel Hemmersam, der hidtil har været sportslig ansvarlig for FCN´s kvindehold, overtager angiveligt nogle af Jan Laursens ansvarsområder."

BT holder stadig fast i, at klubben er blevet solgt og skriver at værdien af klubben vurderes til at være "mere end 300 mio."

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Nogen der her på falderebet ved hvorfor klubben ikke har meldt noget om pressemødet på deres platforme. Det virker helt vildt, og et kort flashback til tiden hvor kommunikationsafdelingen var nedlagt ?
@hey123

Jeg gentager lige mig selv fra igår aftes:

"Angiveligt skulle der være en bekymring for at modstander fans vil saboterer mødet. Således har man valgt at holde et lukket zoom-møde som man åbenbart ikke kan vise live.

Man kan tænke sit om denne forklaring men jeg forstår ikke hvorfor man i det mindste ikke melder denne teknikalitet ud i stedet for tavshed som giver et lidt uheldigt kommunikativt udtryk når det gælder er en begivenhed af denne størrelse.

Nå men om ikke andet så kan jeg fortælle at de lægger det hele op når mødet er slut."

edit: Dvs. det er corona der er grunden til den virtuelle del af sagen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Mansour gruppen har distribution af mange meget store virksomheder i regioner. Kunne nogle af disse store virksomheder evt blive kommende storsponsor?
Havde også regnet med at det ville være live på Facebook... Kan det ses noget sted?

På fcn.dk skrives i øvrigt:

Det nye partnerskab vil medføre investeringer i bl.a.:

Et helt nyt RTD-akademi i Egypten
Et professionelt kvindehold i Egypten
Forbedringer på akademiet i Ghana
Investeringer i FC Nordsjælland og klubbens lokale akademi på både herre- og kvindesiden
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Citat "Der vil derfor heller ikke blive tale om nogle større ændringer i strategien, men derimod vil der blive skruet op for det meste - ambitioner og økonomi."


Det er jo sød musik i mine ører !
FCN siden 2006
Jeg bider mærke i dette citat fra Tom:

"– Den mulighed har vi nu fået gennem partnerskabet med Mansour-familien, og jeg glæder mig til at indfri Right to Dreams globale potentiale, hvor vi bl.a. har kig på England..."


Jeg har før spekuleret i at det ville være naturligt for Tom at tænke i den retning da han som bekendt har engelsk baggrund men jeg havde ikke set den komme så tidligt men ok jeg havde heller ikke set den store pose penge komme så tidligt.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Mansour er også sponsor for et akademi i England, ifølge deres hjemmeside. Ved ikke om det kunne kobles på RTD?
annonce