Snak

Mere indhold efter annoncen
@juliosalinas
Det er også helt fair, du ikke deler samme holdning.
Det gør jo også dette forum interessant :-)
FCN siden 2006
@Rambo

Amen til det. Vi er forskellige mennesker med forskellige opfattelser af tingene som sikkert også ændre sig over tid. Iøvrigt rart at se hvem Mikkel Hemmersam er. Har aldrig set eller hørt om ham før :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
@Rambo og Julio

God debat stil, d´herrer.

Nu har jeg set pressemødet, og der er tale om en uncomitted cash injection på EUR 100 mio.

Hvordan pengene nøjagtig skal fordeles - udover udgiften til akademiet+kvindehold i Egypten - virker ikke helt afklaret endnu. Til spørgsmålet om ambitionsniveau svarede Mikkel Hemmersam -lidt defensivt at man skulle fortsætte i samme spor, men gøre mange små ting bedre og få et overordnet højere niveau. Om det ville føre til højere placeringer ville han ikke gå ind i. Men med det nye ejerskab fremgik det tydeligt at klubben skal løfte sig på alle parametre. At man så svarer som man gør er nok et spørgsmål om konservativ kommunikation.

Make it rain!
Jeg har været så heldig at få adgang til optagelsen af pressemødet, som ligger til rådighed for pressen. Jeg prøver at gengive det vigtigste her udover hvad der allerede er kommet frem i tråden, måske der kommer lidt gentagelser. EDIT: Ser nu at det også ligger på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=YXFcocvbcqs

Mansour Group har garanteret en investering på 100 mio. Euro - men det kunne godt blive mere. Investeringen er i RTD Group. Investeringen giver Mansour Group en ejerandel på ca. 70%. Det er MAN Sport der står bag investeringen.

Bestyrelsesformand bliver ganske rigtigt Jan Lauersen. der bliver bestyrelsesformand for FCN. Tom Vernon bliver boende i DK og en del af RTD Groups bestyrelse.

I FCN kommer der ganske rigtigt to CO-CEO´s en sportslig og kommerciel. Der blev spurgt til Søren Kristensen hvor der kom et lidt "uld-i-mund" svar om at han skulle koncentrere sig om faciliteter/Hillerød.

Mansour Group besluttede sig for fire år siden for at investere i fodbold. Der har været rigtig mange muligheder undervejs, men den meget grundige proces førte til RTD. For Mansour Group er det en langsigtet investering foretaget på baggrund af en meget grundig proces.

Der blev brugt meget tid på at fortælle at FCN i fremtiden skulle være tættere på Farum og tættere på Nordsjælland. At historien skulle fortælles bedre end det hidtil havde været tilfældet. At man ville fylde mere og have flere på stadion. FCN ville benytte sine forskellige kommunikationsplatforme mere og bedre. Der skulle være mere relevans i indholdet.

Derudover vil man have mere innovation i partnerskaberne og også mere nærhed i forhold til partnere

Der blev lagt meget vægt på kultur og den indflydelse som det gav at kulturer mødtes. Der var et videoindslag med Damsgaard der fortalte at netop mødet med det ghanesiske akademi havde haft en stor indflydelse på at han havde udviklet sig som han gjorde og var faldet så godt til i Italien.

Om ambitionerne i FCN var udtalelserne noget floffy - og så alligevel ikke. Overordnet set vil man fortsætte med at gøre hvad man gør, man skal bare gøre det hele bedre, hvilket så også ville føre til sportslig bedre resultater. Der blev lagt en del vægt på at staben skulle forbedres, at der skulle flere specialister til at faciliteter skulle forbedres. Alt sammen skulle føre til bedre talenter og dermed implicit bedre resultater. Transfers ville stadig være en meget væsentlig del af FCN. Altså ikke nogle konkrete udmeldinger om at om x antal år skulle man opnå at.. Dvs. ikke nogen konkrete målsætninger el. udmeldinger, men i stedet gøre det man allerede gør - bare bedre og mere af det. Det blev direkte sagt at man ikke ville ændre måden man gjorde tingene på.

Mit eget bud går på en rolig vækst gennem øget talentudvikling og formentlig flere personer a la Djourou og Essien samt ansete eksperter. Altså at FCN i løbet af et par år meget gerne ikke bare skal være top-6 deltager, men vinde europæiske pladser hvert år og en fast udfordrer i medaljespillet. Formentlig lidt skuffende for flertallet herinde. Men man holder sig til strategien og sætter lidt turbo på.

Tom Vernon henviser til denne artikel på sin linked-in profil:. https://www.bbc.com/sport/africa/55734856

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
@FCN

Jep. Man fortsætter i det samme spor heldigvis. Det ville heller ikke give meget mening hvis man investerede i FCN for derefter at ændre klubbens unikke tilgang. Hvis man køber FCN er det nok fordi man selv kan se ideen i det vi gør så godt.

For mig er det mest opsigtsvækkende Tom Vernons engelske ambitioner. Det fremprovokerer mange spørgsmål. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere til det og hvordan han ser FCNs rolle i den vision.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Har der været noget ude omkring hvordan man vil få ungdomsspillere til det Egyptiske akademi? Tænker at Al Ahly og Zamalek støvsuger hvad der er af talent i Kairo - Vil man tage kampen op med dem, eller vil man sætte det op i fx Alexandria?
Is it cold in his shadow?
.
.
@Danishbhoy

Har der været noget ude omkring hvordan man vil få ungdomsspillere til det Egyptiske akademi?


På RTD-akademiet i Ghana har man scouts som tager rundt og arrangerer trialkampe for at finde de helt unge rå talenter. Tænker at man mere eller mindre kopierer den model men ja i starten vil det nok være svært at få fat i de "ældre" stortalenter som nok allerede er spottet og på kontrakt i de etablerede klubber. Derfor er forventningen også at der vil gå en del år før dette akademi kommer til at levere på max.
Er meget nysgerrig på flere detaljer og glæder mig i det hele taget til at følge processen omkring fødslen af dette nye akademi. Håber også at der kommer langt mere info ud omkring akademierne i fremtiden.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
tænker bare at kampen om de store talenter er noget hårdere i Egypten end i Ghana, når RTD er oppe imod to så store klubber i Egyptisk (og Afrikansk) fodbold, der er jo noget helt andet end de "forholdsvis" små klubber der er i Ghana.
+ at der er flere af de egyptiske klubber der vil kunne tilbyde spillerne en kontrakt som de godt kan leve pænt af
Is it cold in his shadow?
@Danishboy

Ja, der har du en pointe. Jeg skal ikke gøre mig klog på de andre ægyptiske klubbers måde at rekruttere de unge talenter på men alt andet lige så har de langt flere resourcer til rådighed end de forholdsvis små klubber i Ghana så ja man kunne godt tænke sig at det betyder en øget konkurrence. Til gengæld så bor der 3 gange så mange folk i ægypten end i Ghana så det tæller den anden vej. Der er rigtig mange forhold som spiller ind i den ligning så jeg vil afholde mig fra konkludere for meget på hvad forventningerne er til det nye ægyptiske akademi.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce