Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(131458220804)
Wilczek er der vel råd til med menneskepenge? Donyoh kan man også hente retur.

Wilczek er et drog der ikke ligefrem er hurtig eller god i presset, men han er fandme god til at score mål og fylde i feltet. Det er lige netop hvad vi har brug for. Så må vi lade vores hurtige kanter om at presse målmanden hvis det er nødvendigt. Det plejer alligevel være deres rolle.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af NordLynx
Tja, jeg tror det ville være svært at overtale Wilczek til at drage til Farum, men man ved aldrig. Selv hvis det skulle kunne lade sig gøre, tænker jeg at hans mangel på presspil og løb ikke ligefrem er hvad vi har behov for, selvom hans skarphed foran mål selvfølgelig lyder fristende :-)

Mht til hele transferdebatten Jenner, tror jeg ikke der er nogle der synes det er en simpel debat. Men jeg tror vi er nogle der reagerer på, at vi synes du lidt for entydigt fokuserer på de øgede udgifter forbundet med en eller to erfarne profiler, istedet for det de muligvis kunne bibringe holdet i (potentielt) bedre placeringer, løft af de uerfarne spillere og højere salgspriser af specielt "middel" talenterne, måske endda lidt europæiske kampe.
Personligt synes jeg risiciene opvejer de mulige fordele, og det er jo ikke fordi der skal gå helt Zornigers Brøndby i den med et helt nyindkøbt hold, men en forsvarsgeneral/målmand (eller i det mindste en forlængelse af Kian) og noget kvalitet i angrebet, tror jeg ville kunne bringe balancen tilbage i holdet, for jeg synes bestemt ikke talentmassen fejler noget, selvom antallet af midtbanespillere er så voldsomt at selv Pep ville finde det overdrevet...
Skrevet af Nandeyanen
I kan købe Mikkel Kaufmann. Han koster mindre end 11m. Wilczek er for skadet og I kan tage Grytebust med i købet.
Jeg har også hørt Awer Mabil er frosset ude hos FCM i tilfælde af I mangler en kant.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af NordLynx
Jeg ville godt give Kaufmann et skud, og kunne godt se for mig at det var et OK match, men en pris på 11 mio ift. at han reelt har præsteret ½ år i Aab synes jeg er lige pebret nok, og det kan jeg ikke forestille mig at klubben er villige til at smide efter ham.
Ellers et fint bud Nande.

Så tror jeg mere på at man kunne finde på at høre ad på V. Jensen igen. Han har ikke ligefrem vadet i spilletid siden han røg tilbage til Ajax, så måske en mulighed at de ville slippe ham? Men det ville selvfølgelig i højere grad være en falsk 9´er vi fik og ikke den rigtige 9´er vi sukker efter.

Er Gryte ikke en målmand som er ret usikker i selve spillet? Som shot-stopper ville han være god, men jeg husker det som om hans spil med fødderne kunne give problemer med en FCN spillestil
Skrevet af SNIFIS
Jeg har egentlig stor tiltro til talentmassen i den nuværende trup.
Jeg synes dog at tydeligheden i FCNs spillestil blevet mindre de sidste år.
Det er som om udviklingen af den individuelle spiller har fyldet mere og mere, og det har også betydet at opbygningen af holdet har været nedprioriteret.
Vi har alle hørt både Flemming og Frank fortælle hvordan holdets spillestil har måtte vige for at både Kodus og Kamaldeen kunne få optimal individuel udvikling.
Det er for så vidt OK, men på nuværende tidspunkt mangler vi en eller flere der tager samme eksplosive udvikling, når det så ikke sker havner vi i en situation som nu.
Jeg ser et hold med flere spillere der er påvirket, og spiller nervøst og uden selvtillid.
Jeg savner kontinuitet på holdet, efter min mening skifter vi alt for meget, og ofte også med spillere i nye positioner.

Jeg spørger mig selv om Damsgaard på det nuværende hold ville få samme tålmodighed som han rent faktisk fik i sine første sæsoner? Ville Mathias Jensen få et gennembrud som ´late bloomer´ under nuværende vilkår, som han fik tidligere?
Håber alt det bedste.

Skrevet af FCN-Amager
Forstår ikke folk gerne vil have en ny angriber ind - Synes stadig Antman er god hver gang han spiller der - Mod OB var han jo klart bedste mand, og det er fuldstændig vanvittigt, hvad han diske op med mand mod mand - Giv ham nu chancen resten af sæsonen på toppen
Skrevet af TommyOlsen

Min mission har været at vise, at det formentlig er dyrere at købe end hvad man lige forestiller sig. At man bør tage en hitrate på under 50% i transfers med i sine overvejelser. At køb af spillere også vil betyde færre salg, fordi der er spillere der ikke får spilletid. Andre bringer frem at køb også kan føre til videresalg, hvilket selvfølgelig også er en mulighed. Jeg finder at diskussionen kræver lidt flere nuancer.


Det er også en fin nuance til debatten, for der er intet som er 100% rigtigt eller 100% forkert, for ja får man de forkerte ind til for stor en sum. Så sætter man sig stramt i lang tid.

Jo dyrere spillerne er, jo større chance er der dog for succes, qua man kan hente fra en højere hylde. Personligt tror jeg ikke FCN er klar endnu, til at være 100% egen avl og hvis vi alligevel er der. Så håber jeg mere på få men dyre spillere end at det bliver mere fyld som vi tidligere har set i FCN.

Skrevet af banalitet
I transfersnakken har vi helt glemt at glæde os over, at FCN har fået en ny bane: https://fcn.dk/2021/10/ny-kunstgraesbane-staar-klar-og-er-taget-i-brug/

FCN har en oprindelig aftale med Farum Kommune hvor man havde stadionbanen og den gamle opvisningsbane. Da der blev lagt kunstgræs på stadion blev lavet en aftale om, at man rådede over stadionbanen i 70% af tiden og Farum Boldklub 30% af tiden. FCN har derfor haft 1,7 bane i sommerhalvåret og 0,7 bane i vinterhalvåret, da man ikke må benytte græsbanen i vinterhalvåret.

Inden der blev lagt kunst på stadion havde FCN faktisk ingen kunstgræsbane. I stedet lånte man en kunstgræsbane i Værløse. En gang imellem var denne dog optaget så man måtte ud i omegnskommunerne og låne forskellige baner. Med kunst på stadion kunne man træne samme sted hele året.

Det har dog været ret så knapt med banetider når superligahold, U-19, U-17 skulle dele om 70% banetid. Helt umuligt blev det da der også kom kvindehold til. Derudover har kvindesatsningen trukket en hel del flere spillere til Farum Boldklub som også lider under mangel på banetider. Kommunen har ikke kunnet anvise banetider og FCN blev derfor nødt til at leje banetider på Sjælsølund Sportsefterskole i Hørsholm Kommune.

For efterhånden 2½ år siden anmodede FCN Furesø Kommune om at kunne omlægge den gamle grusbane til kunstbane og leje den af kommunen. Det er vist ikke forkert at sige, at Furesø Kommune har trukket sagen rigtig meget i langdrag og det er endt med efter 2½ år at FCN har betalt alle omkostninger for at omlægge banen til kunst og derefter betaler leje at den bane som klubben altså selv har bekostet. Dog har Farum Boldklub bekostet belysningen og har i øvrigt også adgang til banen 30% af tiden.

Alle FCN´s hold kan nu træne samme sted og man råder nu over 2,4 bane i sommerhalvåret og 1,4 bane i vinterhalvåret, hvor man ikke må træne på græsbanen. Selvom det er en næsten fordobling af banetiden er FCN vist den klub i Superligaen der har mindst banetid - om end man jo så kan træne hele året på kunst. Der er vist ikke varme i den nye bane. Jeg ved ikke om der er vandingsanlæg.

Jeg mener at planen er at FCN vil overdrage banen kvit og frit til Farum Boldklub når træningsanlægget står færdig. Jeg formoder ikke at Furesø Kommune vil opkræve leje af Farum Boldklub.
Skrevet af FCN_svinet
Skrevet af banalitet
Simon Adingra har i går lagt et billede af sig selv og Kwadwo Asamoah på Instagram stående ude foran RTD Park.

Asamoah har spillet 156 kampe for Juventus, 134 for Udinese, 53 for Milan og 71 landskampe for Ghana. Han er klubløs siden i sommer og 32.

Ved ikke hvad man kan få ud af det - måske han bare er på besøg.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Mon ikke han bare er på besøg for at se Essien? De spillede vidst sammen på landsholdet i en periode. Han står også listet som venstre kant, så tænker ikke det er en ny spiller. Men ville nu alligevel blive pænt vild i varmen hvis det var.

Han spiller også central midt/offensiv midt så kunne være med til at stabilisere midten.

For faen Jenner, nu har du givet mig håb om at han kommer til... ;)

Vi Henter lige Asamoah og Prince Adu Kwabena gratis og så snupper vi Dembele i Celtic. Ny front og så er der ikke engang givet mange penge for det! Sæt i gang ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
@JG-FCN

Karamoko Dembelé brækkede anklen i sommers og han har fået et set back da det ikke er helet som det skulle så han var under kniven i sidste uge og blev opereret.

Deres træner var så ude og sige at der er tale om en ´´long term injury´´

Så det er ikke ligefrem en spiller der kan gå ind og hjælpe jer med det samme og det er vel det I har brug for?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@FCN-Amager
Forstår ikke folk gerne vil have en ny angriber ind - Synes stadig Antman er god hver gang han spiller der - Mod OB var han jo klart bedste mand, og det er fuldstændig vanvittigt, hvad han diske op med mand mod mand - Giv ham nu chancen resten af sæsonen på toppen

Amen...Antman ser bedre og bedre ud og det virker somom han så småt er ved at ligge hæmningerne fra sig. Ud over rappe fødder og en fremragende teknik så virker han også bare dejlig aggressiv i sit spil. Hele tiden jagtende i sit pres og i det hele taget signalere han med sit kropssprog at han er villig til at give alt for holdet.
Burde have spillet sig til en start-plads mod Aab tænker jeg.

@TommyOlsen
Personligt tror jeg ikke FCN er klar endnu, til at være 100% egen avl og hvis vi alligevel er der. Så håber jeg mere på få men dyre spillere end at det bliver mere fyld som vi tidligere har set i FCN.

Enig. Vi er tydeligvis ikke der endnu og det er vigtig at vi skarpe på hvor vi egentlig befinder os i den overordnet plan. Jeg vil tro at der kommer en dag hvor niveauet på vores talentmasse er høj nok til at vi kan klare os fornuftigt uden såkaldte "kulturbærere" men det er ikke der hvor vi er nu. Forcerer vi den proces bliver vores ramme sårbar og så risikerer vi de her udsving. Ikke sagt at vores nuværende resultatkrise er et direkte resultat af manglende kulturbærere men jeg synes ikke der kan være tvivl om tabet af Vindahl og senere Kian til skade ikke har gjort noget godt for vores "soliditet".

@banalitet
I transfersnakken har vi helt glemt at glæde os over, at FCN har fået en ny bane: https://fcn.dk/2021/10/ny-kunstgraesbane-staar-klar-og-er-taget-i-brug/

Det her er noget jeg glæder mig rigtig meget over og selvom jeg på sin vis tænker "det manglede da bare" så er jeg sgu glad for at det lysner lidt både i forhold til faciliteter og måske også i forhold til samarbejdet mellem FCN og Furesø. Ved dog ikke om klubben helt føler taknemmelighed overfor Furesø for det kan godt virke somom kommunen brugte FCNs desperate banesituation som pressionsmiddel i forhandlingerne vedrørende lejen på RTD Park. Virkelig dårlig stil.
Sindsygt at tænke på at klubben kan se frem til 13 baner (hvis jeg husker rigtigt) i Hillerød når det engang står klart.
Iøvrigt velkommen tilbage. Håber alt er vel :)

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Livestream: U19, FCN - Lyngby

dato: lørdag 30/10
kampstart: klokken 13

link til livestream->
https://www.youtube.com/watch?v=O6MGFKOGWdM&ab_channel=FCNordsj%C3%A6lland

link til opstillingerne (bliver slået op kort før tid)->
https://www.dbu.dk/resultater/kamp/282567_362262/holdopstillinger

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Tochi og Agnero med mål igen for U19. Gad vide om de er gode nok til det ellers så stærkt spillende 1. hold snart :)

Jeg forstår ikke hvad Tochi skal gøre for at vinde en plads bare på bænken på A holdet?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af banalitet
@JG-FCN

Har du set kampen? Bevares Tochi var god i en U-19 kamp, men lignede ikke ligefrem en der ville brænde Superligaen af. Jo, han var en af de bedste på holdet, men nu var det en U-19 kamp. Han har da bygget en del på sit spil de sidste par år. Han er blevet mere målfarlig og knap så hvalpet i sin fysik. Der var dog også skønhedspletter. Han lignede en spændende spiller til fremtiden hvis han fortsætter sin udvikling og også en spiller der ville kunne spille en rolle på superligaholdet skulle andre blive skadet el. udskiftes. Han lignede dog ikke en spiller der kunne træde ind og gøre en forskel. Jeg har haft store forventninger til ham og havde forventet at han ville være væsentlig længere fremme nu. Jeg skal dog understrege, at det kun er en enkelt kamp jeg udtaler mig ud fra.

Agnero så rigtig spændende ud. Det var en god tilføjelse til spilletiden at man kunne losse bolden frem til en spiller der med ryggen mod målet og en spiller på ryggen kunne vinde bolden og holde fast i den. En rigtig spændende 9´er type som vil tilføre en ny dimension til FCN´s spil. Han lignede en der kunne komme ind og tilføje noget ekstra og mit bud er at han er klar til at få nogle indskiftninger, men også en spiller skal udvikle sig noget mere.
Skrevet af JulioSalinas
Lørdagens resultater fra akademiet:

U19: FCN - Lyngby 3-0
DBUs kampfakta->
https://www.dbu.dk/resultater/kamp/282567_362262/kampfakta

U17: FCN - Lyngby 7-2
DBUs kampfakta->
https://www.dbu.dk/resultater/kamp/824489_362263/kampfakta
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
I øvrigt en fin kommentar af Morten Bruun i B.T.:
https://www.bt.dk/superligaen/bruuns-blog-nordsjaellands-stoerste-krise
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@banalitet
Agnero så rigtig spændende ud.

Ja. Tror også han vil blive en håndfuld for de fleste forsvarsspillere i superligaen. Virkeligt forfriskende med en offensivspiller som har noget fysik og kan vinde nogle dueller. Så har vi en at sigte efter når vi er så presset at vi bliver nødt til "cleare". Som du siger så kræver det dog at udviklen fortsætter så lad os krydse fingre for det :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Hvor høj er Agnero?
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0