Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rambo92
Jeg synes det er helt på plads at fanse går til ledelsen!

Fodbold er følelser og ledelsen i FCN er altså ikke fredet fordi de føler, de gør det rigtige!

Vi er en professionel fodboldklub, så selvfølgelig er det helt på sin plads at vise sine frustationer selvom klubben minder om en ungdomsklub med en ledelse, der er piv arrogant og har set sig blind på én retning uden at se realiteterne i øjenene. Jeg er ved at miste mere og mere engagement for FCN og nederlag går mig ikke på som førhen. En skam at den nye ledelse/ejere har ødelagt min kærlighed til klubben. Det skal siges, at hverken Flemming eller spillerne kan klandres - de gør deres bedste.

Brug nu det nødvendige penge på at hente 3 profiler næste vindue som de unge spillere kan lære af og læne sig op af. Jeg tror desværre at ledelsen har sovet i timen, da vi på nuværende tidspunkt ikke er en attraktiv klub for andet end talenter, der bruger os som et springbræt
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
Jeg synes da også det er ganske glimrende at man vil give udtryk for sine frustrationer. Jeg foretrækker dog at det foregår på en konstruktiv måde istedet for råb på stadion.

Ville det være en ide at afholde et ekstraordinært "fan forum" for alle så både fans og klub kan få kommunikeret deres tanker og frustrationer? Jeg tænker at det ville give særdeles god mening frem for spontane tilråb på stadion.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Blume58
Uden at være FCN fan, kan jeg da Ikke undgå, at se hvor stor indflydelse dommer og VAR dommer har på dette opgør.
De er jo fuldstændig inkompetente.
Først afviser dommeren helt korrekt, at der skulle være straffe til AAB i første halvleg, men her var VAR dommeren ikke enig og som man jo ved, så ændrede dommeren kendelsen til straffe efter, at han var ude og se situationen igennem.
Selv de 3 kommentatorer var eninge om, at der ikke burde dømmes straffe.
Endnu være var det i anden halvleg, hvor MDT helt tydeligt fik benet sparket væk under sig. Her var der ingen hjælp fra dommeren eller VAR dommeren.
Selv kommentatorerne var vildt chokerede over, at der ikke blev dømt straffe.
Det var et af de største straffespark, som ikke er blevet dømt.
Hvad skal man med VAR, når det alligevel ikke bliver brugt !!!
Det er sørgeligt, at vi i Danmark ikke har bedre dommere. De bliver da ellers OK lønnet med +10.000 kr. pr kamp i superligaen.
Skrevet af Afløseren
Jeg kan såmænd godt lide din idé, Julio.
Jeg tror desværre bare det ville blive en hob af vrede fans med høtyve og fakler, der vil stå og svine ledelsen hvilket ikke er særlig konstruktivt.

Mon ikke ledelsen er klar over at den har fejlet? Flemming fortæller dem sikkert også et par ting, og selvom der måske ikke er så mange fans, så er utilfredsheden mærkbar - herinde så vel som på stadion.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg synes også det er helt på sin plads at fans viser deres utilfredshed. Det skal de. Vi skal som fans vise at vi gider klubben og ønsker andet end at udvikle talenter i 1. division.

Alt andet ville være ren Laissez-faire.

I øvrigt imponerende at både Julio og Jenner er enige med mig omkring dommeren. Så ved man da at dommeren har været helt blæst. Det er stensikkert at Poulsen og MKK er i min sorte bog fremover, og jeg forventer store fejldomme i alle kampe fra dem fremover. Tilliden er helt og aldeles væk til dem og den danske dommerstand.

Vi spiller jo egentligt fint over de sidste to kampe og vi er altså bedre end både OB og AaB. Vi mangler bare helt enormt meget den her spiller der kan agere skraldemand i forsvaret og en angriber der kan prikke de der kæmpechancer i mål. Lassos chance var jo gået ind i dag hvis vi havde en ordentlig afslutter i truppen.

Vi har 11 spillere der kan skabe chancer og 0 der kan udnytte dem.

Ud af de næste 3 kampe forventer jeg 4 point, men realistisk er det nok nærmere 2 point. En sejr mod enten Viborg eller Silkeborg og en uafgjort mod OB må være forventeligt.

Men klubben skal simpelthen købe ind til vinter, det er rigtigt det er kortsigtet, men handles der ikke kortsigtet i lige denne situation, ja så har det konsekvenser på langt sigt da FCN ellers rykker ned.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af banalitet
En lille nuance er jo også at se på hvordan det er gået efter 13 runder i de foregående sæsoner. Sidste sæson havde vi to point mere på FCN´s konto. I 18/19 var der et enkelt point mere. I 16/17 har man et point færre.


Citat Rudi Dalsgaard i FCN Dreamin.

Den store forskel i år er jo så, at der pt. er 8 kampe i træk uden sejr - heraf 7 nederlag.

Kritikken af kampen i dag synes jeg dog er forfejlet. FCN spillede OK og ville uden dommerfejl have vundet denne kamp - uden det dog var prangende.

At folk brokker sig, kan jeg dog godt forstå. Også at man råber af klubben på stadion, det er jo her man skal have sine følelser ud. I et debatforum ville jeg til gengæld forvente, at man overvejede tingene lidt.

Har klubben fejlet? Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, så kan svaret jo kun være "ja" efter 8 kampe uden sejr (9 hvis man tager pokalen med). Holdet har ikke været godt nok til at klare sig i konkurrencen.

Er det så en inkompetent ledelse? At ledelsen med Jan Lauersen i spidsen i en enkelt sæson har fejlbedømt truppens niveau, vil jeg ikke kalde for en inkompetent ledelse. Hvis ledelsen, med de ressourcer man pt. har, ikke får det rettet op kan man måske smide prædikatet på dem, men der er ingen der får mig til at kalde "Mr. FCN" Jan Lauersen inkompetent efter den rejse har har medvirket til efter over 20 år i klubben.

For første gang nogensinde i den tid jeg har fulgt klubben, kan jeg dog også godt begynde at frygte for 1. div. Skulle det værste ske, er det dog også noget der er sket for andre klubber. BIF var for et par år siden et enkelt point fra at rykke ned. AGF er rykket ned flere gange. OB har været tæt på flere gange. AaB har været i nedrykningsspil flere gange. Andre klubber har i desperation smidt så mange penge efter klubben at man har måtte afgive kontrollen med klubben. Set i det lys er det jo ikke en eklatant fiasko hvad der foregår i FCN. Alle kan fejle i et enkelt år.

Så kan jeg ikke andet end have respekt for Flemming P der efter hver eneste kamp går ned til fansene. Også respekt til Hemmersam og Jan Lauersen der gjorde det i dag. Det er da respekt for fans og at tage fans seriøst.

Men OK - jeg vil fandme også gerne snart se nogle sejre og jeg havde da så afgjort forventet noget mere i år. Derudover kunne det da være rart om klubben noget klarere meldte ud hvad den egentlig vil og nogle konkrete målsætninger. Når hverken journalister, "eksperter" el. rigtig mange fans kan finde ud af det, så var det måske på tide med nogle mere præcise målsætninger og hvordan man vil nå dertil.
Skrevet af DaveEricGrohl
Super ærgerligt at I ikke fik det åbenlyse straffe, jeg tager naturligvis de ekstra point, men kampen burde have endt uafgjort. Vi havde også et par meget tvivlsomme domme imod i kampen mod Viborg, VAR er naturligvis ikke perfekt, jeg tror dog at de fanger flere fejl end de laver
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Rambo92
@Banalitet

Inkompetent ledelse er ikke møntet på Jan Laursen. Jeg er vild med den mand og er ked af, at han er røget lidt ud af spotlyset. Hemmersam derimod.. ved ikke en gang, hvor jeg skal starte… Men igen, Hemmersam er blevet ansat i FCN til at yde det, han nu en gang gør. Det er ikke hans skyld, at der længere oppe i systemerne ikke er en villighed til at investere i vores trup, da de kun ser FCN som en pengemaskine og en klub der gør en forskel for unge spillere.
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
@Banalitet
At folk brokker sig, kan jeg dog godt forstå. Også at man råber af klubben på stadion, det er jo her man skal have sine følelser ud. I et debatforum ville jeg til gengæld forvente, at man overvejede tingene lidt.

Som "fan/følger" tænker jeg lidt på hvad der hjælper klubben mest. Hvis fans osv. er med til at skabe en dårlig stemning ved at svine klubben til så skulle de til at kigge lidt på om de tror at spillerene og stab præstere bedre af det.
Det er nemt at pege fingre af de andre men lad os da lige starte med os selv og den kultur vi selv skaber.

Er iøvrigt enig i at klubbens ledelse burde have lidt kredit for de mange gode år og selvom man skulle mene at de har lavet et par fejl så har vi al mulig grund til at behandle dem med behørig respekt.
Jeg er overbevidst om at de arbejder 24/7 på at rette evt. fejl der er begået i denne sæson. Fuld støtte herfra.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af banalitet
@Julio

Kritik kan også være en måde at bakke op på. Jeg vil da mene, at man som fan har en forpligtigelse til at påpege når der er uoverenstemmelse mellem fans og klub og når man føler at klubben går den forkerte vej, ikke informerer ordentlig el. lign.

Kritik bør dog selvfølgelig være konstruktiv.

Jeg tror f.eks. at vi alle var enige i kritikken da klubben nedlagde kommunikationsafdelingen en overgang.
Skrevet af Afløseren
@Julio

Med fare for at jeg misforstår dit skriv, så vil jeg gerne knytte en kommentar til det.
Du har ret i, at det sikkert ikke hjælper spillere og trænere, at os fans er utilfredse, men når FCN underpræsterer så voldsomt over en lang periode, så skal de sgu have det at vide.

Hvis jeg underpræsterede på mit arbejde i 3 måneder, så ville min teamleder/kontorchef da også tage fat i mig og spørge til hvad der er galt og derefter kunne vi sammen finde en god løsning så jeg kunne vende retur til normalen.

Det er jo ikke meget anderledes i FCN end min analogi ovenfor antyder. Hvis man underpræsterer, så skal man vide det og handle herefter.
Jeg forestiller mig at klubben kigger ind i en kæmpe selvransagelse og dropper den blåøjede naivitet - ellers ender klubben i en kæmpe vinterdepression.
FCN
Skrevet af DM2012
Selvfølgelig må fans ytre deres mening på stadion, både i form af banner - sange - tilråb m.m. Det er i min verden en del af det at gå til fodbold. Passionen for klubben er jo netop det der gør, at vi hepper på spillerne under kampen og også ytring af utilfredshed både med dommer - spillere og ledelse under og efter kampene.

FCN’s nedtur har varet længere end bare de sidste 9 kampe i min optik. Det kan godt være vi har været i top 6 i 4 år nu, men hvilken rolle har vi reelt spillet der, næsten ingen. OK sidste sæson vandt vi et par kampe, men ellers har vi jo tabt, tabt og tabt.
Vi blev for 5 år siden bedt om at have tålmodighed…… tror bare, at den tålmodighed er ved at løbe ud, for det tegner ikke til at blive bedre i år eller næste år, så hvor længe skal vi være tålmodige?

Sidst vi købte reelle forstærkninger er vi så ikke tilbage til Døhr og Kian, det vil jeg tro - øvrige handler har alene været for at tjene på videresalg.

En skriver, hvem af etablerede spillere “gider” tage til FCN? Jeg er desværre bange for INGEN - løn, fanbase og satsningen i FCN er ikke tiltrækkende, hvis du først har prøvet at være i en større klub. Så den del frygter jeg desværre bliver mere og mere vanskelig.

Brænder jeg for klubben, som jeg gjorde for 4-5 år siden, nej det gør jeg ikke - at Top 6 er det største mål klubben har, er bare uambitiøst og det er desværre der vi befinder os med FCNs ledelse. De melder i hvert fald ikke andet ud og de agerer heller ikke i markedet som om de vil mere end det. Men lige nu ser det heller ikke ud som om der lige er en guldfugl der kan skydes af, så måske hvis det ikke sker det næste års tid, at de vågner op og ændre lidt i det mix af spillere, der skal være i truppen. Få nu noget erfaring ind i alle kæder, pleaseeeee.
Skrevet af armand
så kom sæsonen hvor i må forholde jer til nedryknings stregen.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af gamsta27
Det er sgu da mega ambitiøst at købe wolfsburgs 4. målmand. Den transfer er så meget billedet på hvor uambitiøst et projekt man har gang i lige nu. Det er seriøst til grin….
Skrevet af Slettet(131458220804)
Ikke Wolfsburgs, men Werders...

Den handel er en joke, det er vi vidst alle enige om. Heldigvis er han kun til leje.

FCN skal handle. Handles der ikke, er det yderst fortjent at klubben rykker ned med et brag.

SE er heldigvis bagud mod SIF, så stregen holdes på lidt afstand endnu.

I øvrigt forholder vi os til nedrykning hver eneste sæson, for det sejler hver eneste sæson. I år er det dog værre end det plejer.

Får vi 4-6 point i de næste 3 kampe burde det dog se fornuftigt nok ud igen. Hvilket så igen siger alt om, at 12 hold er idiotisk. Vi skal tilbage til 14.

Rettelse: SE fik gigantiske tæsk af SIF med 6-0. I det mindste er vi ikke de dårligste i ligaen.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@banalitet, Afløseren, DM2012

Tror i misser min pointe. Jeg taler om at stå og skrige efter Flemming og ledelsen på stadion. Det kan jeg overhovedet ikke se kommer noget fornuftigt ud af. Tværtimod.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Skal vi frygte SIF? De spiller fandme godt. Absurd at stille det spørgsmål egentligt, men det er oprigtigt ment... SIF burde godt nok være 3 stensikre point.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Forstår ikke helt spørgsmålet. SIF er ganske imponerende så det er klart at det bliver en svær kamp. Alle kampe er svære i vores nuværende forfatning da vi kæmper mod mere end vores modstander. Vi kommer til at kæmpe hårdt for hvert et point indtil tingene normalisere sig resultatsmæssigt tænker jeg.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det er primært mig der tænker højt og er helt uforstående over at SIF kan spille så godt. Ved sgu ikke hvor de får det fra. SIF som hold burde simpelthen være ren prügelknabe i SL.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af NordLynx
Puha, jeg har sundet mig lidt ovenpå nederlaget igår. Og rent faktisk synes jeg indsatsen var ganske fin. Nordsjælland var bedst og kom frem til flest chancer.

At VAR og dommeren så for anden kamp i træk går så meget imod FCN, kan vi desværre ikke gøre så meget imod, selvom det igår var håbløst at se på.
Selvfølgelig kan den fløjtes på Frese, men jeg har svært ved at se at den er rigtig strafbar. Og den på Døhr. Jeg fattes ord.

Pt. både spiller vi under niveau, men vi har også et bundholds held. Det må vende på et tidspunkt, selvom en forstærkning på målmandsposten og på 9´eren klart ville hjælpe på sagen.

Klubben og ledelsen har stadigt min fulde støtte!
annonce
0