Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Og Jacob Christensen er nr. 7 verden i hans årgang med mest professionel erfaring ifølge CIES.

Man kan sige han er blevet en garvet spiller :-p
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Den artikel ligger også på bold.dk - det er den jeg har brokket mig lidt over på forrige side ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Øv bøv. Frese er ude med en skade til kampen mod Viborg. Jeg håber lidt på en 3-5-2 opstilling som følger:

Ogura
Døhr, Maxwell, Nagalo
Villa, Kofod, Jaxe, Svensson
Lasso
Adingra, Antman

Jeg håber virkelig på en sejr, men alle point er velkomne!
FCN
Skrevet af banalitet
FCN i medierne

Viborg Folkeblad har en optaktsartikel til kampen VFF-FCN under overskriften "3 grunde til at Viborg slår FC Nordsjælland". Artiklen er bag betalingsmur (i hvert fald for nogle :-) , men grundene er:

1 FC NORDSJÆLLANDS MÅLMAND ER RYSTENDE USIKKER
2 VIBORG FF´S PRES KAN KVÆLE GÆSTERNE
3 FORMSVAGT "BABYHOLD" KAN RYSTES MENTALT

Træner Lars Fris udtaler til VFF´s hjemmeside:

-Jeg tror, det bliver en kamp med masser af intensitet. De spiller hurtigt med bolden, og kommer gerne i et aggressivt pres, men vi vil også gerne skabe en kamp, hvor der kommer fart på. Vores mindset er det samme som altid, så vi skal ud for at angribe kampen. -Vi skal møde et hurtigt hold, som er stærke i kombinationsspillet og så er de rigtig gode på omstillinger. Og så er det altid sådan med FC Nordsjælland, at man skal forvente det uventede. -Det bliver afgørende, at vi har modet til at spille og er rigtigt fokuserede i alt, hvad vi foretager os. Vi skal have de tre point, og det kræver en topfokuseret præstation.


Der kan i øvrigt forventes en del tilskuere til kampen. VFF har foræret alle billetter på den ene tribune til "folkeskolefamilier".

FCN.dk har ligeledes en optakt til kampen: https://fcn.dk/2021/11/hjortebjergs-optakt-vs-viborg-ff-vi-skal-haandtere-viborgs-aggressive-presspil/

sn.dk kalder den øjeblikkelig situation for FCN´s værste krise nogensinde: https://www.sn.dk/furesoe-kommune/den-vaerste-fcn-krise-nogensinde/

Til Tipsbladet fortæller Rygaard, at superligaen er en mulighed men, at han ikke forventer at starte før efter nytår: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/aaben-superliga-retur-man-kan-godt-savne-den

Til Frederiksborg Amts Avis er Flemming P ret så skarp i sin kritik af dommernes undskyldning af fejl i kampen mod AaB:

Det manglede da også bare. For det er trist, at Superligatrænere kender reglerne bedre end dommerne. Vi kan kun håbe, at de danske dommere lærer at kende reglerne bedre. Alle, jeg render ind i, vil snakke om dét der. Men jeg gider ikke. Sket er sket, og alle kan se, hvor pinligt det var. Det er sjældent, jeg udtaler mig om sådan noget, og jeg udtaler mig kun om noget, når jeg er 100 procent sikker på, at jeg har ret. Derfor var jeg nødsaget til at udtale mig så tydeligt, som jeg gjorde. Det er jo ikke mig eller klubben, der udstiller os, det er dommerne, der udstiller sig selv.

Skrevet af Slettet(131458220804)
Enig i opstillingen, men jeg ville så spille 3-5-2 og have Lasso ned på den centrale midt med nogle offensive raids ude på kanterne krydret ind over det. I FM hedder den rolle noget så fancy som en Mezzala. Jaxe ned som DM.

I øvrigt er jeg ikke enig i at Ogura er "rystende usikker" men fair nok, det er en Viborg lokalavis. Ogura er bedre end Vindahl i luftspillet hvis I spørger mig. Kommunikation og udspark er Vindahl nok bedre end, men særligt kommunikationen kommer jo med erfaringen.

Viborg spillede som en sæk kartofler i sæsonåbneren, så deres spil er satme ikke prangende. De var heldige med 2 dødboldsmål.

FCN kan sagtens vende den i dag.

I øvrigt er det ikke kun trænere der kender reglerne bedre end dommerne. Tilskuerne, kommentatorerne og journalisterne kender reglerne bedre - og det er tydeligt endda. Yderst pinligt. Ingen, som i absolut ingen, er enig i de to "dommeres" fejlvurderinger i den kamp.

I det mindste er det Peter Kjaersgaard i aften, ham har jeg ikke hørt så meget skidt om så det -burde- være OK. Ved dog ikke hvem der sidder i VAR vognen, forhåbentlig ikke Putros...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Hvis vi lige skal runde sidste uges dommerpræstation af, så synes jeg at noget af det smukke ved fodbold er, at det er mennesker der dømmer kampen og derfor mennesker, der kan lave fejl.
Det er virkelig surt at det bliver kampafgørende, men det er jo en del af spillet. Jeg tror også dommeren har ligget søvnløs et par nætter over de fejl, men der er jo ikke så meget at gøre ved det nu.
FCN
Skrevet af Rambo92
Dagens kamp i dag er en must win!

Hvis vi ikke får en sejr i dag, må der ske noget, hvis ledelsen altså tager superligaen seriøst. Ved godt det er svært at gøre noget her og nu, men hvis vi ikke som minimum tager 1 sejr i de sidste 3 kampe inden transfervinduet åbner, og vores præstationer ikke bliver forbedret markant, så må de til lommen og hente et par spillere udefra, der kan gå direkte ind i startopstillingen og gøre en forskel.

Ved godt, det lyder mærkeligt, når man er fan af klubben, men jeg håber lidt på, at vi ingen sejre får, så ledelsen kan vågne op. At håbe på nederlag er på kort sigt utilgiveligt, men på længere sigt, så vil det være en gevinst for klubben, hvis man finder ud af /indser, at holdet skal bygges op om en rutineret stamme.
FCN siden 2006
Skrevet af RasmusGunnar
Det her er en af de kampe vi SKAL vinde, hvis ikke vi skal byde os endnu mere til som nedrykningskandidat.

Vi tabte dog seneste kamp mod Viborg, hvor jeg egentlig synes Viborg var et fint spillende hold.

Jeg ser den som 40/60, hvor de 60 er i Viborgs favør. Alene pga. den situation som FCN er i, i øjeblikket.
Hos diverse bookmakers er Viborg også relativt stor favorit til en sejr.

Vinder vi kampen giver det lidt luft i forhold til bunden og vi holder trit med de øvrige "tophold" i den nederste halvdel. Ligaen ser dog ud til at være ved at knække og der tegner sig en top seks, som jeg ikke i min vildeste fantasi forestiller mig vi kan nå.

Om vi vinder eller taber i dag, så skal ledelsen gøre noget! Denne formkrise viser tydeligt at vi er for tynde. Vi bevæger os ikke fremad, rent udviklingsmæssigt, som hold. Og når man ikke bevæger sig fremad, så går det tilbage.
Skrevet af Afløseren
Problemet er jo, at FCN ikke kan hænge deres hat på at SønderjyskE og Vejle bliver ved med at tabe kampe. Der skal point på kontoen hvis ikke nedrykningen skal være en realitet i år.

Jeg er med på, at der med den valgte strategi kan forekomme udsving og dårlige sæsoner efter en åreladning af gode spillere, men jeg havde aldrig troet at det skulle blive så slemt som det er nu.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vi kan sagtens nå top 6, men det kræver også en eller to sejre her i de næste 3 kampe.

Hold som AaB og SIF lever jo over evne og er totalt middelmådige hold hvis man ser på truppen. Også Randers hører til denne kategori. De kan alle 3 sagtens falde sammen. Men ja, vinder holdene i top 6 og vi taber de næste 3, så kan jeg ikke se at vi kan nå det.

Jeg tror egentligt at mit største ønske er købet af en bundsolid DM, a la Zeca. En opryder/dybdeliggende playmaker er seriøst nøglen til at lukke de huller foran feltet. Bliver forsvaret mere sikkert så har vi også mere plads til at angrebet kan have deres udsving.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Både Silkeborg og Aab synes jeg ikke spiller over evne. De spiller op til egen evne.
De har blot haft længere tid med samme hold, så de spiller som en enhed. Det samme kan siges om Randers, men de tre hold har også være dygtige til at finde spillere med potentiale og har fået indfriet dem.
Er dog enig i at både Aab og Silkeborg helt sikkert ikke kan holde momentum over tid, hvorfor de nok skal ende i midten et sted. Randers derimod, synes jeg er dygtige og stabile over længere tid. Tegningen til det de indfrier nu har været der længe.

Det er næsten det værste ved FCN i øjeblikket. Der er ikke tegning til noget. Det er i hvert fald ikke særlig tydeligt.
Skrevet af TommyOlsen

Viborg Folkeblad har en optaktsartikel til kampen VFF-FCN under overskriften "3 grunde til at Viborg slår FC Nordsjælland". Artiklen er bag betalingsmur (i hvert fald for nogle :-) , men grundene er:

1 FC NORDSJÆLLANDS MÅLMAND ER RYSTENDE USIKKER
2 VIBORG FF´S PRES KAN KVÆLE GÆSTERNE
3 FORMSVAGT "BABYHOLD" KAN RYSTES MENTALT

Forventninger til aftenens kamp
Med afsæt i de 3 ovenstående punkter, som Friis er inde på så rammer det ret fint hvad der bliver værktøjerne til en Viborg sejr.

En pragtpræstation fra Ogura bliver død og pine nødvendigt hvis vi skal have en sejr med hjem i bagagen. For Viborg vil pumpe bolde i feltet og Ogura er nødt til at hjælpe forsvaret med at komme ud, for ellers forudser jeg at trykket bliver for stort.

Derudover er det afgørende at vi formår at spille os udenom det høje pres, og minimere de mange opspilsfejl som vi har set igennem de seneste 7-8 kampe. For Viborg er også giftige når de kommer afsted udover siderne.

Det der dog kan være det gode for os, er hvis vi lykkes med at komme igennem førstepresset. Så er der ofte gode muligheder for at komme ud og løbe omkap med det relativt tunge Viborg forsvar.

Sidst men ikke mindst, så er en højere grad af effektivitet i felterne naturligvis alfa omega.
Men det giver sig selv.

Jeg ved det er deprimerende at sige, men jeg ville sælge kampen på forhånd for en 0-0´er.

Skrevet af Slettet(131458220804)
FCN holder jævnt sjældent 0et haha.

I øvrigt så "spiller vi os jo bare ud af presset" ved at losse en lang bold på på en af de hurtige angribere, og håber at det giver noget. Sådan plejer det jo at være ;)Og det plejer at gå strålende... eller...

Nå, desværre er Tykgaard VAR dommer, vi må se hvad han finder på...

Jeg vil i øvrigt gerne love at jeg giver dommeren ros med på vejen hvis de mod forventning ikke laver afgørende idiotiske fejldomme igen i dag. Nu har jeg været efter dem (med god grund), men så skal de også have ros hvis de gør et respektabelt stykke arbejde ;) Til gengæld gør det omvendte sig sandelig også gældende haha.

Edit: en tremandsmidtbane, ja tak! 3-5-2 som ønsket. Nagalo er vidst røget i skammekrogen?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
3 kampe tilbage før vinterpausen. Kunne godt nok være fedt hvis vi kom tilbage på sporet idag. Tror det bliver en megasvær kamp men sådan må det næsten være med vores nuværende pointhøst. Måske passer det os meget godt at Viborg er blevet erklæret favorit og muligvis undervurderer os. Nu har vi bare ikke brug for mere modgang i form af røde kort og VAR-show.
Kom så boys!!! Lets go FCN!!! :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af FCN-Amager
God kamp derude :)

Nogen der ved, hvor længe Kian H er ude?
Skrevet af Nandeyanen
Hvad var det der stod på FCNs banner som fansne viste?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af banalitet
@nandeyanen

Synes du selv at det er det rigtige tidspunkt som FCK-fan i en FCN-tråd at spørge til et banner hvor der stod "Vi vil have FCN på banen"?
Skrevet af Nandeyanen
Jeg så det ikke, det var derfor jeg spurgte....det er sjældent jeg ser FC Nordsjællands fans markere sig med bannere. Så jeg var nysgerrig.

Det var noget vi diskuterede herinde sidste uge hvor vi talte om hvordan fansne vil markere sig og blev enige i man ikke markerer sig ved at lave vokale tilsvininger når direktør og Flemming går over til fansne og taler med dem
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Frås
sart
Knæskaller knaser kakofonisk
annonce
0