Snak

Mere indhold efter annoncen
Omkring Jaxe så glemmer folk hans fart. Hans topfart i denne sæson er 34,1 hvilket er den 3. hurtigste i FCN og nr. 18 i Superligaen. Det er til tider vigtigt med en høj topfart på midtbanen, hvilket f.eks. Kofoed ikke har.


Det er en vigtig pointe. Men om han var Usain Bolt er det ligemeget når han bliver overspillet gang på gang, og ofte må trække en nødbremse (hvem er det der kalder ham Mr. nødbremse) :)

@Nordland

Vi er enige. Egentlig kunne jeg dog godt tænke mig at se nogle stats på vundne dueller over sæsonen vs. Tofod eller gns for en central midt i suppen. Uden at de skal sammenlignes er f.eks. en spiller som Busquets ikke særlig muskuløs, han bruger/brugte bare sin styrke enormt klogt og vinder flere dueller end man skulle tro.
Jaxe bliver bedre og bedre - det er vi enige om!

@JMM er helt enig! Der er også mange andre faktorer der er vigtige ift. Busquets er et glimrende eksempel!
@JMM det er vidst mit kaldenavn for Jaxe du hev frem der ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Vi er enige. Egentlig kunne jeg dog godt tænke mig at se nogle stats på vundne dueller over sæsonen vs. Tofod eller gns for en central midt i suppen


J. S. Christensen: Kampe 11 Clearinger 5 Blokeringer 27 Bolderobringer 13 TACKLINGER 17 Dueller langs jorden vundet 26 Luftdueller vundet 7 Spilminutter: 907

Kofoed Kampe 13 Clearinger 9 Blokeringer 18 Bolderobringer 16 Tacklinger 16 Dueller langs jorden vundet 36 LUFTDUELLER VUNDET 2 Spilminutter: 1.114

Zeca: Kampe 11 Clearinger 12 Blokeringer 15 Bolderobringer 24 Tacklinger 36 Dueller langs jorden vundet 61 LUFTDUELLER VUNDET 13 Spilminutter: 972


Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Superliga.dk har rigtig mange fine statistikker liggende og også en mulighed for at sammenligne to spillere med hinanden.

https://www.superliga.dk/spiller/jacob-steen-christensen
Tak for statistikken på Jaxe. Kan godt være min lidt kvalitative vurdering var lidt fejlmøntet. Jeg tror han ville blive et bæst med lidt fysik
Statistikken foroven viser dog også hvor lang vej han har endnu før han for alvor slår igennem.

Men jeg holder fast ved at jeg i FM solgte ham for 230 millioner, det må være en spådom for fremtiden ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
En pris jeg ville være tilfreds med
Det kommer jo an på hvor lang hans kontrakt er ved salgstidspunktet ;)

Apropos defensive midtbanespillere har i så bemærket størrelsen på U19-holdets Adamo Nagalo som vi fik fra RTD i sommers? En type som bestemt ikke springer måltider over og som sågar ser ud til at kunne spille lidt fodbold?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Syntes det er værd at bide mærke i at han har skabt 9 chancer hvor Kofod har skabt 11 og Zeca kun 4. Og det er i et efterår der imo har været under par for ham.

Jeg er slet ikke uenig i at han bør, og ville gavne af, at ligge på fysisk, men det er altså stadig en ung mand vi taler om og det skal nok komme.
annonce