Snak

Mere indhold efter annoncen
Monetos featuring Flemming P.
Flemming Pedersen, cheftræner i FC Nordsjælland, fortæller i denne udgave af Før Superligaen om de nye egyptiske ejere, og hvad de tilfører den nordsjællandske klub. Og så bliver det til en snak om spillestil, det rigtige mindset i tilfælde af, at FC Nordsjælland skal spille om overlevelse i denne sæson, og så er der de sædvanlige lytterspørgsmål.Vært: Steffen Dam. Ekspert: Flemming Pedersen.


Link->
https://open.spotify.com/episode/6u7P2d9KIOv8XY6fX3rsQA
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Mon transfersagaen mellem Kamal-Deen og Leverkusen er afsluttet. Leverkusen har lige hentet Gray fra Leicester, som også spiller venstrekant. Man har da lov til at håbe.
Nu er Ajax jo kommet ind i billedet.

Ved du hvad Leverkusen måtte betale for Gray?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Link->
https://open.spotify.com/episode/6u7P2d9KIOv8XY6fX3rsQA


Interessant udsendelse - der er jo aldrig noget så rart som at blive bekræftet i sine egne teser og, Flemming P fortæller bl.a. at man har manglet afløsere for Kudus og Damsgaard. Her havde man forventet at Abu og Antman ville træde i karakter, hvilket ikke er sket hvorfor der har manglet spillere til at binde spillet sammen i offensiven.

Omkring træningsmodstandere der kun har været lavere rangerende modstandere fortæller Flemming P, at man også havde ønsket at møde højere rangerende modstandere, men at en del af disse langt hen i planlægningen satsede på at komme på træningslejr, hvor FCN lang tid i forvejen havde planlagt det skulle foregå i DK. Det endte derfor med kun at være lavere rangerende modstandere.

I foråret forventer Flemming P, at FCN skal være bedre til at spille sig ud et højt pres - i hvert fald på hjemmebane, mens man pga. dårligere baner kan blive udfordret på udebane. Derudover skulle FCN gerne være bedre til at sætte flere afleveringer sammen på modstanderens banehalvdel.

Hvad angår Mansour Group så fortæller Flemming P, at der ikke vil ske de store opgraderinger i Farum på kort sigt, men at der dog vil ske noget. Han taler mere om en "økonomisk tryghed". Strategien vil være den samme som hidtil. Herudover skal talenterne være flere og bedre. FCN skal fortsat være en fast bestanddel af top-6 og man vil gerne tage skridtet til at være en fast udfordrer i top-3. Flemming P mener at det er realistisk at det sker inden for de næste fem år.

Skulle det ske, at man i stedet skal spille nedrykningsspil vil det ikke påvirke hvordan man griber kampene an.

Om sin egen fremtid fortæller Flemming P, at det både kan være som superligatræner og en rolle mere i baggrunden hvor han arbejder med det tekniske og strategiske. Han anser det som den rigtige beslutning at han valgte, at sige ja til cheftrænerposten.

Ang. europæiske kampe så siger Flemming P, at det forhåbentligt vil ske inden for de næste to sæsoner.

En ting der jo har været diskutere meget her i forum er Flemming P som leder. Flemming P bliver i udsendelsen bedt om at beskrive hvordan lederen Flemming P er og her siger han, at han mere ser sig som en mentor, frem for en leder. Han vil gerne rådgive, skabe ro. Han er en ubekymret rolig person der kan se potentiale og muligheder i alt. En person der gør alt for at få lederen op i den enkelte. Han foretrækker at lede gennem andre. Mange gange siger man, at en god leder er en der skaber følgeskab. Flemming P vil ikke skabe følgeskab. Der er for mange "followers". I stedet vil Flemming P skabe individuelle handlekraftige mennesker med stor integritet. Så de bliver deres egne ledere og også kan være med til at kunne lede andre.

Som forårets profil i FCN ser Flemming P Sulemana der gerne skulle blive endnu bedre. Schelderup vil også være en spiller der kommer til at få en del spilletid og man vil lægge mærke til.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
@Julio
I artiklen bold har skrevet står der ikke noget om prisen men jeg ville gætte på en ret lille sum, da Gray kun har spillet 18 minutter i denne sæson for Leicester, og han blev heller ikke hentet for det store, da de købte ham i Birmingham.

Mht. Kamal-Deen, tror jeg også snart Dortmund kommer på banen. Min eneste rigtige begrundelse er at det er den sidste af de tre klubber, han følger på instagram, som ikke er FCN. De to andre er Leverkusen og Ajax.
@riou

ja Dortmund ville heller ikke være et dårligt match.

@FCN

Min våde drøm og Juan Mata bliver desværre nok ikke til noget i dette transfervindue.

haha...jeg er helt med på Mata-drømmen. Nu er der så også kommet endnu et perspektiv i Essien, Djourou og Mata hvis Mansourgruppen pønser på et engelsk eventyr. Jeg tænker at det kunne være nogle ikoner som kunne være med til at opbygge en klub og derudover ville bidrage med deres netværk i det britiske. Jo jo, vi har skam retten til at drømme og vi benytter os flittigt af den ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Engelsk podcast - Shoot the Defence - interviewer Flemming P: https://open.spotify.com/episode/4nc7DB5mfHCljInM2Xu7LS

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Troede egentligt Gray var Leicesters helt store talent.

Nikolai Baden scorer i øvrigt på samlebånd i Tirol, han er vidst ved at tilkæmpe sig en plads som akademispillere med succes i udlandet. Også selvom det "kun" er Østrig.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
.
.
@anders31

Helt enig. Jeg tror aldrig Tom Vernon ville have nævnt det medmindre det var noget som han og de nye ejere havde aftalt var en del af planen. Jeg tænker egentlig at det er hovedgrunden til at Tom vælger at bringe Mansourgruppen om bord.

Iøvrigt også lidt pudsigt at jeg i denne tråd for mindre end et halvt år siden forudså denne udvikling selvom jeg må indrømme at jeg på ingen måde havde forestillet at det ville ske på den korte bane som vi må formode er tilfældet nu.
Hvad er det man siger "blind høne finder også korn"? haha

Nu ser jeg frem til at følge panikhandlerne imorgen på transfervinduets sidste dag. Det skal nok blive sjovt.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce