Snak

Mere indhold efter annoncen
Kan ikke se hvorfor det skulle være fra en højere hylde?

Hvis man tager de rød/hvide briller af, ville du så sige at hvis FCN eller et andet subtop hold i Danmar hentede en spiller der har spillet 14 kampe for 10. pladsen i den 2. bedste hollandske række, i denne sæson, på leje et halvt år uden købsoption, havde hentet en spiller fra en højere hylde?

Jeg ville ikke sige så, men derfor kan han stadivæk være et godt aktiv!

Ekstrabladet melder at 3 klubber i SL ville have ham, 2 andre hoppede fra da Ajax ikke ville havde købsoption inkluderet, derfor var FCN tilbage. Rent spekulativt, kunne det måske havde noget at gøre med en evt, byttehandel til sommer med Kamaldeen, men det er pure spekulation.
Har det nye ejerskab haft indflydelse på handlen/lånet på Victor Jensen?
Han kommer fra en noget højere hylde, end FCN plejer at hente fra.


Det er jeg overbevist om det ikke har.

en spiller der har spillet 14 kampe for 10. pladsen i den 2. bedste hollandske række


Det var så den ret så underspillede version.

Man kunne også sige, at det var et talent som Ståle kaldte noget af det bedste der har været i FCK. Et kæmpetalent med enorme forventninger til - noget a la vores egen Christian Rasmussen som Ajax dog betalte 1/2 mio. Euro mindre for.

Man kan også kalde ham for en etableret U-21 spiller i periferien af Ajax førstehold som på det seneste har haft nogle kampe på bænken og en enkelt optræden for Ajax i Æresdivisionen.

Man kunne måske også kalde ham et "stortalent" - efter danske forhold - der pga. et par langvarige skader de seneste to sæsoner endnu ikke havde fået sit gennembrud, men som der var forventninger til kunne få det med kontinuerlig spilletid - altså det han har udsigt til i FCN.

Jeg er enig i, at FCN ikke plejer at hente talenter der er så store forventninger til. Heller ikke fra så store klubber.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Rent spekulativt, kunne det måske havde noget at gøre med en evt, byttehandel til sommer med Kamaldeen, men det er pure spekulation.


Det er en naturlig tanke men jeg er ikke overbevidst om at Victor ser sig selv i FCN mere end et halvt år.
Tror heller ikke FCN har råd til ham hvis det endeligt skulle være. Victor skiftede fra FCK til Ajax for 3,5 Mio. euro og selv med en god rabat skal FCN hoste op med en rekordstor sum hvis vi skal erhverve ham.

Gør Victor det godt for os i foråret så vil FCK, FCM og sikkert flere udenlandske klubber blande sig i kampen om ham og der vil vi formentlig ikke kunne være med. Så jeg synes desværre det ligner lidt en lappeløsning uden de store perspektiver som yderligere gør at nogle af vores talenter får mindre spilletid så når efteråret kommer og Victor forsvinder igen og vi med al sandsynlighed også sælger Kofod så vil vi være ringere stillet end hvis vi havde undladt at låne ham.

Der er selvfølgeligt et kortsigtet sportsligt perspektiv i det hvis det viser sig at Victor er en kampafgørende spiller som bidrager stort til at vi evt. sikrer os kvalifikation til Europa men det er et stort "hvis". Så vidt jeg har hørt har han været sat lidt tilbage af skader og hans seneste halvår i den næstbedste hollandske række indikerer heller ikke at det skulle være tilfældet.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Hvis ikke i har en chance for signe ham til sommer, hvilket jeg giver dig ret i, i ikke har, må han da være hentet ind som luxus back-up spiller (lidt i dur med Ødegaard i Arsenal)?
gunner since 94’
Hvis ikke i har en chance for signe ham til sommer, hvilket jeg giver dig ret i, i ikke har, må han da være hentet ind som luxus back-up spiller (lidt i dur med Ødegaard i Arsenal)?


Nej, jeg er ret sikker på at han er tiltænkt en meget stor rolle i foråret.

Problemet med at satse så kraftigt på talenter er, at det er rigtigt svært at forudse deres udvikling. Indtil nu har der altid været en el. anden ukendt (for offentligheden) der er poppet op når man solgte de bedste spillere. I år er det dog ikke sket.

Der er ikke nogen der har kunnet fylde pladsen ud efter Kudus og Damsgaard og offensiven hos FCN har godt nok haltet. Den eneste teknisk stærke spiller der kunne ligge og fordel boldene til de hurtige kanter - Rygaard - lader man så gå transferfrit.

Jeg er ret overbevist om, at planen med Victor Jensen er, at han skal spille offensiv midt/10´er. Her skal han binde offensiven sammen og fodre de hurtige kanter.

Det er helt efter planen, at han skal af sted til sommer for ikke at spærre pladsen for de talenter der er på vej til samme position.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Jeg tror han sportsligt bliver et rigtig godt bekendtskab - knap så meget økonomisk (medmindre Ajax så smider lidt ekstra oveni for at købe Kamaldeen).

Jeg glæder mig i hvert fald til at se ham, og tror også han er tiltænkt en fast start-rolle som offensiv midt.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Jeg tror han sportsligt bliver et rigtig godt bekendtskab - knap så meget økonomisk (medmindre Ajax så smider lidt ekstra oveni for at købe Kamaldeen).


Det er da rigtigt, at FCN ikke kommer til at tjene penge på en transfer. Dog har det været fremme at Ajax betaler det meste af hans løn, så økonomisk er han i hvert fald ikke en belastning. Derudover kommer de sportslige (og dermed også økonomiske) gevinster, hvis han kan få offensiven til at fungere.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Jeg er med på Jenners holdning vedr. Victor Jensen. Det er en glimrende mellemløsning på 10´eren, og giver lidt ro på her i foråret, hvor det er ikke bliver kritisk at spille Schjelderup eller Tochi for at få noget ordntlig dynamik på 10´eren.

Vi har endvidere ikke en stor lønudgift og sikkert ingen minimumkrav om spilletid, da vi har accepteret at lejeaftalen er uden købsoption.

Upsiden er ganske fin, mens downsiden er ubetydelig. Jeg er fan. Velkommen til Viktor!
FCN i medierne

Rudi Dalsgaard giver sit bud på hvem de næste stjerne i FCN er. Desværre bag betalingsmur, men der kan som sædvanligt købes adgang for kr. 25. Historien er også i Frederiksborg Amts Avis, som det jo også er muligt at købe i hele Nordsjælland: https://sn.dk/Sport-Nordsjaelland/Se-dem-her-De-naeste-stjerner-i-koeen/artikel/1407530

EB skriver at Victor Jensen er "næsten gratis" og oplyser at han kan dække alle de forreste fire pladser: https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_nordsjaelland/scoop-af-superliga-klub-han-er-naesten-gratis/8459371

Tipsbladet med en artikel om hvor meget talenter for spilletid - ikke specifikt FCN, men alle klubber: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/talenterne-spiller-mere-i-superligaen-under-coronakrisen

En andet smånørdet artikel fra Tipsbladet ser med baggrund i statistik hvordan pressepillet fungerer - igen ikke specifikt FCN, men alle klubber: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/superliga-pres-aggressive-fcm-og-agf-viser-vejen

Brondby.com med en statistik optakt til morgendagens kamp: https://brondby.com/nyhed/2021/02/02/optakt-info-og-stats-om-fc-nordsjaelland-broendby-if

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Konkurrencen i foråret ser hård ud. Ligaen er tæt og mange andre hold vil gerne med i det fine selskab.

Randers
Har lagt godt ud og fik klubrekorden for flest sejre i træk, med sejren over Horsens. Kun en rigtig skidt start gør at de ikke ligger nummer 1! Men kan de stå distancen?

Aab
Med ny træner og nye spillere ser Aab spændende ud. De har ambitionerne og alt andet end top 6 vil være en skuffelse. De har dog tabt samtlige testkampe og virker i superligaen meget svingende.

SønderJyskE
Bundsolide og Glen formår igen at få det maksimale ud af en trup. Også spændende hold de er ved at få opbygget.

OB
De vil så gerne og masser af ambition. De formår bare ikke rigtig at indfri det. Spillermaterialet er i min optik heller ikke godt nok.

Vejle
Meget spændende hold, som spiller god fodbold. Stærke tilgange og de har formået at holde på profilerne. De rykker helt sikkert ikke ned, men kan de igen kravle opad i tabellen? Der er ikke langt til Top 6.

AGF
Når jeg nævner dem så er det fordi de har virket lidt mere menneskelige igen her i pausen. Deres testkampe har ikke imponeret. Det og lidt uro i organisationen kan måske skabe svingende resultater. Det er dog nok ikke sandsynligt at de glipper top 6.

Men hvor står vi selv i dette spil? På de gode dage kan vi slå dem alle, men dem har vi ikke mange af i træk. Vi er for ustabile og taber alt ude. Med en god vinterpause og nogle gode træningskampe kan man håbe vi får spillet bedre på plads. Nu mistede vi ikke Kamaldeen og en spændende tilgang i sidste time gør at det ser mere lyst ud.
Jeg synes også det så fint ud med nogle af de "unge/nye" i træningskampene.

Vi starter hårdt ud og meget kan afhænge af i morgen. Et nederlag og så har vi tabt fire i streg i superligaen.

Brøndby IF har i øvrigt ikke tabt til FC Nordsjælland i deres seneste 12 indbyrdes opgør i Superligaen. Seneste FCN-sejr var tilbage i juli 2017.

Mit bud er at vi ender nogenlunde hvor vi ligger nu, inden vi går ind i slutspillet.
annonce