Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bold3520
Det er selvfølgelig linien i VAR kendelserne, som er til diskussion, men jeg finder det også interessant, at der stilles spørgsmål ved processen. Hvorfor omverdenen ikke kan få indsigt i dialogen mellem dommer og VAR-dommere. Bliver dialogen logget/optaget for evt efterbehandling? Hvad har de at skjule, hvis de dømmer efter klare regler. Så også gerne at dommeren skulle argumentere for de kontroversielle domme. Har følelsen af at de tvivlsomme domme ofte går de store holds vej fordi det er nemmest for dommerne.
Skrevet af Tipzy
Hvis det er sandt det der står i mediano artiklen, så er det endnu mere til grin end først antaget
Skrevet af NordLynx
Yes, de ligger ikke fingre imellem i hverken artiklen eller nyeste podcast med gennemgang af 9 runde. Og med god grund; det fremstår både arrogant og giver grobund for konspirationsteorier at man ikke hører dommerne forklarer sig/kommentere på situationerne.

Michael Johansen bliver simpelthen nødt til at give lyd fra sig i det her, og hvordan de fremad vil håndtere VAR og de f****** hands situationer.

Ang FlemmingP, så har jeg altid godt kunne lide ham, men jeg er nok stadigvæk i vognen der ville foretrække ham i en generel FCN rolle med impact på spiller og taktikudvikling over alle holdene fremfor cheftræner. Men det er jo tydeligvis godt at jeg ikke styrer det, for det kører jo forrygende for tiden.
Jeg er nok stadigvæk af den overbevisning at t man har behov for en "hypeman" i trænerstaben til at bringe den rigtige intensitet og spændingsniveaue forud for kampene, men det kan sagtens være at det ikke behøver at være cheftrænerens rolle.
Skrevet af Tipzy
Så scorede kudus også mod Liverpool
Skrevet af bold3520
Klassekasse! Fedt at han er i gang igen.
Skrevet af Kampånden
Og ASO
Skrevet af NordLynx
To (eks)-FCN-spillere med mål i CL. Smukt.
Skrevet af Jennerdrengen2
Det er efterhånden også begyndt at tynde ud i kommentarerne om at FCN er et beskyttet værksted og spillerne ikke kan slå til i udlandet.

Samtidig kravler FCN opad i tabellen og viser villighed til at forstærke truppen yderligere - senest med forlydendet om at der skulle være en frikøbsklausul på 20 mio. DKK på Faghir som FCN skulle være villig til at betale hvis han slår til. Det er altså store summer i FCN. Forhåbentlig fører det også snart til at kommentarerne om at FCN er en klub uden ambitioner til at forstumme.

Så er der måske liige Jaxe der smutter...
FCN
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

Frederiksoborg Amts Avis spekulerer i, at årsagen til at FCN ikke vandt mod FCM var, at både Mads Kristian Hansen og Andreas Schjelderup var helt ude af kampen mod FCM i første halvleg og kalder dem "missing in action". Avisen skriver dog at det fik de dog lavet om på i anden halvleg, hvor de begge kom frem til store chancer, der burde have sendt alle tre point til Farum. Avisen mener, at de to er bedst når FCN har bolden mest.

Tipsbladet har Nuamah på "Rundens Hold": https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/rundens-hold-i-superligaen-9-runde-2

Tipsbladet skriver, at FCN ikke vil slippe Jaxe til Panathinaikos: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/premier-league/rygteboers-chelsea-stjerne-afviser-forlaengelse

Hos FCN´s næste modstander - Horsens - er træneren bekymret for holdets defensiv: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/horsens-traener-er-bekymret-defensiven

Kudus roses rigtig mange steder efter 5 mål og en assist i de sidste fem kampe. Et af stederne er her: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/champions-league/hylder-ex-sl-profil-er-det-ikke-vidunderligtFCN
Skrevet af RasmusGunnar
Kan han blive en stor profil i Ajax denne sæson, så kunne der godt ligge lidt mio i en videresalgsklausul.
Skrevet af Tipzy
Lagde i mærke til at der i Onside i bjælken i bunden blev skrevet Farum Park og ikke RTD park?

Det alligevel ved at være nogle år siden at vi skiftede stadionnavn 😅
Skrevet af Kampånden
Bare for at være helt sikker.
Bidstrup er den eneste af vores lejesvende som der ikke er frikøbsaftale på?

Jeg ved at der ikke var i første aftale og kan ikke finde info om det på anden.
Så formodentlig er der ikke
Skrevet af Tipzy
Ud fra transferpodcasten, så er Mads B den eneste uden købsoption på.

Jan og Mikkel nævner blandt andet at andre klubber meget gerne ville have ham. Store klubber endda. Brentford ville gerne forlænge og derefter sørge for spilletid. Mads havde vidst et ønske om, at skulle det være Danmark, så skulle det være os - nok mest fordi han var glad for at være her i foråret. Derfor kom den lejeaftale på plads.
Skrevet af Jennerdrengen2
Der er ikke frikøbsaftale på Bidstrup nej.

Der er på Faghir, Rocco, Doumbia, Roback.

Edit: Tipzy var først
FCN
Skrevet af O.O.
Fcn fortalte om det til Fan Forum. Se mit referat fra den 7.9.

Men kan tilføje at Brentford var ikke interesseret i at sælge Bidstrup / option. Det var svært nok at få en lejeaftale.

Men efter stort arbejde lykkedes det for Fcn især fordi Bidstrup selv var interesseret.

Bidstrup sagde selv til Forum: “har ikke travlt med karrieren og lad os se om 1 år - måske 2 år”. Det sidste bragte jubel idet aftalen er jo kun 1 år 🌞🙏.
Bidstrup er meget glad for at være i Fcn sagde han mm i hans fine indlæg tirsdag den 6. September
Skrevet af Tipzy
Hvis han ender i FCN på længere sigt eller bare senere i karrieren, så skal han være anføre. Kæmper røven ud af bukserne!

Minder mig om Stockholm rent ledermæssigt og fightermæssigt
Skrevet af O.O.
Enig - Ja vi har traditionelt haft dygtige og meget vigtige spillere på Bidstrup plads:

Som du nævner Stockholm, men også Adu, Lobotka.

Det er så vigtig en plads som binder holdet sammen og det er lykkedes for Bidstrup allerede siden foråret.

Men tror den bliver svær med Brentford men vi kan da håbe. 🙏🌞
Skrevet af Tipzy
Men så kunne det måske være at man fik ham “hjem” når han er 30 år. Nu har han jo haft en god oplevelse her.

I min bog er han i hvert fald altid velkommen.


Ja! Adu var vild. Lobotka siger sig selv. Spiller der er endt i Napoli 😀 det er alligevel ret vildt
Skrevet af RasmusGunnar
En sejr mod Horsens? På papiret burde vi vinde, tænker jeg. Kan vi holde tempoet og udnytte de chancer vi får, så ser jeg gode muligheder for en sejr.

Randers og Silkeborg buldrer sammen og her ville en sejr til Silkeborg være udmærket for at distancere Randers.
Viborg må også gerne tabe hjemme mod Brøndby og så skal FCM vinde over FCK. Så ligger vi 4 point foran nummer to og 10 point foran FCM, 11 foran FCK.
Det ville være mit ønskescenarie.

Så en landskampspause inden vi får Randers på besøg. Og så skal vi en tur i Parken mod FCK. Her må vi godt ligge komfortabelt foran.
Skrevet af Jennerdrengen2
Forsvarsspilleren Kaare Barslund fra U-19 der fik de sidste minutter mod FCM, er midlertidigt rykket op i Superligatruppen. Flemming P udtaler om ham til Frederiksborg Amts Avis:

Kaare er en rolig spiller, der er god på bolden. Han er ikke den højeste, men har et veltimet hovedspil. Og så er han meget årvågen, hvilket er det, vi kræver af en stopper. Specielt i sådan en kamp, som han kom ind i. Der skal man ikke have nogen, der er nervøse eller forivrer sig, siger Flemming Pedersen.

-Han har været gjort klar i et stykke tid, og han var med, inden Ulrik Yttergård kom til. Vi viste ham også tillid ude mod Frem i pokalkampen, som var en kamp, der kunne gå begge veje. Der kom han ind i pausen, og det var allerede besluttet.

-Han er ikke rykket fast op, men indtil videre træner han kun med Superligaholdet og ikke med U19, fordi vi har brug for ham på Superligaholdet.
FCN
annonce
0