Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jennerdrengen2
Frederiksborg Amts Avis/sn.dk fortæller at FCN i landskampen skal spille vildt mange kampe fordelt på superliga, reserver, international akademi og U-19 hold. Der er modstandere som HSV, Ajax, Malmø, Monaco involveret: https://www.sn.dk/furesoe-kommune/travl-uge-venter-fcn-spillerne/ (gratis info)

Tilbage omkring januar fortalte jeg at der var planer om langt flere internationale kampe for at bringe spillerne op i højere tempo og lade dem spille mod bedre/anderledes modstandere. Det ligner at det er denne strategi man er ved at implementere. Det kunne være spændende om noget lign. vil ske i landskamppauserne fremadrettet.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Det hårde program gør formentlig også at vi får lov til at se nogle af de spillere fra U19 holdet som ikke får så meget spilletid. FCN U19 møder Lyngby U19 imorgen lørdag og FCN livestreamer traditionen tro :)

Så vidt jeg ved så livestreamer FCN/RTD ikke nogle af de omtalte træningskampe med det internationale akademi selvom det virker til at være nogle ret spændende kampe.

Derimod så har FCN udmeldt at man kan se træningskampen mod Hamborg den 22. september på klubbens youtube-kanal.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

Frederiksborg Amts Avis skriver under overskriften "FCN slider på sin start-11´er" at FCN er den klub i Superligaen der har brugt færrest spillere i start-11-eren. Der er således 10 spillere der har spillet mindst 8 ud af de 9 kampe fra start. Det giver et problem når man gerne vil bruge mange unge spillere og sørge for, at de næste står klar i kulissen, når profilerne skal sælges. Flemming P erkender også at det kan være et problem, men det skyldes bl.a. at spillere som Dorgeless og Coulibaly præsterer bedre til træning end til kamp.

Flemming P udtaler:

At have succes samtidig med, at der skal være plads til akademispillere er noget, der skal gå hånd i hånd hos os. Det er vi meget bevidste om. Og vi bruger også de unge stadigvæk. Vi gav debut til fire spillere i pokalkampen mod BK Frem, og Kaare Barslund kom så også ind mod FC Midtjylland -lidt tidligere end planen egentlig er for ham. Så vi skal sørge for, at de næste er klar, og så vil det også være skader og karantæner, som har indflydelse på, hvornår de spiller.


Mange af FC Nordsjællands reserver får da også rig lejlighed til at vise sig frem i den kommende uge, hvor der spilles en U23-kamp i Monaco, reservekamp mandag i Silkeborg og en træningskamp ude mod HSV torsdag i næste uge.

Ritzau har begået en historie hvor Jan Lauersen fortæller at man allerede i sidste sæson så, at dette hold kunne drive det til noget stort, Desuden afviser han ikke at klubben vil satse mere i næste transfervindue.

Tipsbladet med sin sædvanlige optakt: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/optakt-ac-horsens-fc-nordsjaelland-8

Horsens Folkeblad skriver, at nøglen til succes mod FCN er hurtige fødder og hurtige tanker: https://hsfo.dk/artikel/dilemma-p%C3%A5-midtbane-i-ac-horsens-n%C3%B8glen-til-succes-er-hurtige-f%C3%B8dder-og-hurtige-tanker

FCN
Skrevet af riou123
Dejligt med Marxen tilbage på bænken. Man må håbe han er klar og at det ikke er af nød.
Skrevet af Tipzy
Dårlig start desværre, men jeg tror stadig på holdet! Lets go!
Skrevet af riou123
Hvor er vores 11 minutter, når vi har brug for et 1-1 mål:) Det skal dog ikke være en undskyldning, for det os selv der ødelægger det i dag. 45 minutter total dominans uden at score. Faghir skylder et par mål
Skrevet af Jennerdrengen2
Ahh, det var sgu skuffende!

10.-30. min var virkelig ringe. Jeg ved ikke rigtig om det var Horsens tilgang/taktik el. FCN der var dårlige. Det kom i hvert fald til at koste dyrt. Resten af halvlegen var bedre, men ikke god.

Jeg erindrer til gengæld ikke et pres fra FCN som vi så det i 2. halvleg. Bortset fra at det ikke førte til mål var det opløftende at se. Det var i hvert fald en offensiv der er kan komme meget ud af og bygges godt på.

Sådan en kamp burde jo have givet point - surt.
FCN
Skrevet af Kampånden
Enig. Hvis man skal tage de positive briller på var det da rart at vi prøvede at spille den i feltet og ikke bare førte bolden rundt om feltet som FCN classic.

Jeg håber Faghir får skudt sig ind snart for så bliver det da først uhyggeligt med både det hurtige og det fysiske angrebsspil
Skrevet af Nandeyanen
Dette her er et stort longshot. Men jeg prøver.

Min Ghanesiske ven fra Agona Nantifa i Ghana og er ejer af Plasticare recycle services gH prøver at hjælpe så mange mennesker han kan.

Han har åbenbart fundet et meget talentfuld barn i fodbold i 9/10 års alderen. Han har kontaktet forældrene og har fået lov til at tage barnet til en lokal fodboldklub der hedder Gilliard FC hvor de træner og spiller 3 gange om ugen. Men han er alt for god til det hold. Forældrene har ikke penge og barnet går ikke i skole.

Han har kontaktet mig for at høre om hvordan Right to Dreams procedure er med et få et barn ind på akademiet. Min ven vil enormt gerne prøve at sende ham til et akademi. Men jeg har absolut ingen idé om hvordan det virker i Right to Dream.

Så derfor giver jeg et forsøg her for at se om der er noget nyttigt formation jeg kan sende tilbage til ham.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Det var godt nok et ærgerligt nederlag i Horsens. Horsens var dygtige og aggressive den første halve time og de kommer da også fortjent foran. Derfra er det spil til ét mål. Horsens er ret gode til at pakke sig og forsvare en føring hjem. Den ros skal de have.
FCN var uskarpe og det kostede desværre. Øv!
FCN
Skrevet af Jennerdrengen2
@ Nandeyanen

RTD scouter 55.000 børn årligt i den alder. Se efter opslag fra RTD på RTD’s kanaler. Du kan også på RTD’s youtubekanal se mere om hvordan det foregår. FCN og RTD bombarderes årligt med mange tusinde henvendelser og er vist stoppet med at svare på dem udover med generelle opslag.

Kommer man igennem nåleøjet fodboldmæssigt vil der også være boglige tests, samtaler med skole og forældre inden omkring 30 spillere inviteres til en måneds ophold hos RTD. Heraf tildeles ca. 16 elever et 6-årligt stipendiat og ingen sorteres fra senere (bortset fra i meget enkelte særlige tilfælde).

Bemærk at der er svindlere der udgiver sig for at være fra RTD og afholder “fake trials” mod betaling. RTD’s er altid gratis.

EDIT:
Går drengen ikke i skole, bliver det svært. Man indhenter udtalelser fra skole og de skal gennemgå boglige tests. Dette for at være sikre på at de er egnet til evt. universitetsstudier senere, såfremt de ikke gå fodboldvejen. På RTD er skolegangen lige så vigtig som fodbolden. Det er noget af den bedste grundskoleundervisning der tilbydes i Ghana.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Livestream, U19: FCN - Lyngby

dato: lørdag 17 septermber
kampstart: klokken 13

Link->
https://www.youtube.com/watch?v=ASSjkyFE3rI
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Det var lidt det jeg frygtede. Uden penge til skole er der ikke mange muligheder. Dem der absolut har ingen ting og er helt fattige er på røven.

Jeg må skrive tilbage at jeg desværre ikke kan hjælpe.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Jennerdrengen2
Som Tom Vernon en gang beskrev det så er Ghana "Rich on talent, but bankrupt on possibilities". RTD giver så hvert år 16 børn med talent muligheden. Desværre er det kun en dråbe i havet set i det store hele, men en enorm mulighed for nogle der ellers ikke ville have nogen. En grundsten i RTD´s filosfi er i øvrigt "give back". Det indprentes virkelig i eleverne at de skal bruge de muligheder de får til at give tilbage til deres lokalsamfund, så man kan håbe, at det bliver til gavn for flere.

For piger er det endnu værre end for drenge - RTD er det eneste "full board girls academy" i Afrika.

I øvrigt er der obligatorisk skoleundervisning i Ghana, men nogle får det alligevel ikke.

Alle de store klubber i Ghana har i øvrigt ungdomsafdelinger, hvor der evt. kunne være en mulighed.
FCN
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

Flemming P´s tanker umiddelbart efter kampen: https://fcn.dk/2022/09/flemming-p-efter-nederlag-i-horsens-vi-havde-ikke-den-noedvendige-intensitet/

Tipsbladet med deres sædvanlige bedst & værst: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/bedst-og-vaerst-han-gjorde-livet-surt-hele-fcn

Statistik og highlights: https://superliga.dk/kampe/2022-2023/ac-horsens-fc-nordsjaelland-16-09-2022

Ritzau skriver at FCN virkede ved siden af sig selv i store dele af første halvleg, hvor Horsens omvendt skabte mange store chancer, der let kunne have ført til flere scoringer. Mod slutningen skabte FCN dog mange store chancer, der skulle have ført til en udligning, men Horsensmålmand Matej Delac imponerede med flere flotte redninger.

Flemming P skriver at hele trænerstaben kom op i det røde felt i 1. halvleg: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/chokstart-forbavser-fcn-traener-vi-sejlede-rundt

Frederiksborg Amts Avis påpeger at Horsens Manus Jensen faktisk havde tre chancer i starten af kampen, men at skarpheden manglede. Avisen fortsætter:

Efter målet satte FC Nordsjælland sig tungt på opgøret. Horsens-målet var under belejring, mens FC Nordsjælland tålmodigt opsøgte den mulighed, der kunne bringe balance i regnskabet, men den kom ikke før pausen.

Til anden halvleg start havde Horsens valgt at trække Magnus Jensen tilbage til en vanlig plads i backlinjen. Parolen var tydelig. Den smalle føring skulle forsvares. FC Nordsjælland fortsatte da også belejringen, men gæsterne savnede dirken til Horsens betondefensiv.

Efter en times spil forsøgte Flemming Pedersen at ændre slagets gang med et tre dobbelt indskiftning. Her var især Oliver Antman et frisk pust. Finnen kom til en masse indlæg, og han havde også selv en god flugter, som Horsens-målmand Matej Delac imidlertid tog sig flot af.

Den tidligere Vejle-angriber Wahid Faghir skulle give FC Nordsjællands angreb noget mere tyngde, men Faghir virkede et stykke fra topformen. De to gange, hvor han rent faktisk på frem til et par store muligheder, der fik han slet ikke ram på bolden. I stedet begyndte tiden at rinde ud for FC Nordsjælland.

Presset blev mere og mere desperat, men chancerne var der. Blandt andet havde Adamo Nagolo et godt hovedstød og Andreas Schjelderup et farligt langskud, men i begge tilfælde reddede Matej Delac fornemt, og så kunne et heroisk kæmpende Horsens-mandskab efter to nederlag i træk strække armene i vejret i triumf.


EB skriver at FCN efter kampen ikke længere er en troværdig mesterskabskandidat: https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/tophold-nedlagt-derfor-bliver-de-ikke-mestre/9430972?ilc=c

Og yderligere en artikel fra EB: https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_nordsjaelland/raabte-og-skreg-i-chok/9431190

Som kampen ses i jyske lokalmedier: https://frdb.dk/artikel/videoanalyse-ac-horsens-var-klogere-end-topholdet-og-det-gav-fuld-gevinst

FCN
Skrevet af Kampånden
Ikke for at gå Jenner i bedene

Tipsbladet skriver at Sevilla har fortsat forhandlingerne om Shelderup efter lukningen af vinduet.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/i-konkret-dialog-om-glohed-superliga-angriber

Så vi må nok forvente at han er væk til vinter
Skrevet af RasmusGunnar
Optimalt vil det være hvis man kan sige farvel til 1-2 stykker i vinterpausen og 2-3 til sommer, frem for et halvt hold til sommer.
Men omvendt kan det jo betyde en misset mulighed for europæisk etc.
Det er aldrig nemt.

Lige med Schjelderup, så var han blæst op som noget helt stort. Jeg tror dog ikke vi kan hive så stort et beløb for ham som håbet.
Har faktisk lidt svært ved at vurdere.

Sevilla ville åbenbart lægge op til 75 mio, hvor kun en tredjedel var up front.
Han må være steget efter den gode sæsonstart og tror også fcn har satset på noget mere.
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

Stor artikel i JP om Ingvartsen der ved siden af fodbolden går op i investeringer og bl.a. ejer 8 lejligheder i KBH. 2-3 pct. af hans formue brugt på kryptovaluta, men hans primære fokus omhandler aktier, ejendomme og iværksættervirksomheder. Desværre som betalt info: https://jyllands-posten.dk/sport/ECE14395096/han-ejer-otte-lejligheder-og-har-smidt-millioner-efter-aktier-nu-fortaeller-marcus-ingvartsen-om-sin-mission/

Portræt af Agnero der er røget i superligatruppen: https://fcn.dk/2022/09/fra-akademi-til-superliga-yannick-agnero/

FCN har et hold i Monaco hvor de har spillet mod Monaco U-23. Der er 4-5 stykker med fra Superligatruppen (bl.a. Roback, Engdahl. Ogura, Agnero, Stjopin) derudover det internationale akademi og nogle U-19 spillere. Det blev til et 4-6 nederlag. Artikel (på fransk) og highlights: https://www.asmonaco.com/festival-offensif-du-groupe-elite-en-amical-face-a-nordsjaelland/

Der er reserveholdskamp mod SIF på mandag som bliver streamet på FCN´s Youtube.

U-19 spillede i går 3-3 mod Lyngby: https://fcn.dk/2022/09/u19-drengene-maatte-noejes-med-uafgjort-i-maalrigt-lokalderby/

@Kampånden
jeg har så afgjort ikke patent på at dele noget her i tråden. Jo mere folk smider, desto bedre.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@Jenner
Der er reserveholdskamp mod SIF på mandag som bliver streamet på FCN´s Youtube.

Er du sikker på det?
Det er ikke så tit at FCN livestreamer på udebane. Jeg har set at man har planlagt det i forbindelse med Hamborg kampen men ikke i forbindelse med future cup kampen ude mod Silkeborg.

redigeret: jeg har spurgt twitter Silkeborg om de livestreamer kampen hvortil de desværre svarede "nej"
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN
annonce
0