Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

Fyens.dk med et fyldigt kampreferat at træningskampen i går: https://fyens.dk/artikel/ob-vandt-sikkert-tr%C3%A6ningskampen-mod-fc-nordsj%C3%A6lland-der-dog-stillede-op-med-flere-reserver

sn.dk med et kampreferat: https://www.sn.dk/furesoe-kommune/blandet-fcn-hold-tabte-til-ob/

FCN´s omtale af kampen: https://fcn.dk/2022/11/snaevert-nederlag-til-staerkt-ob-hold-i-dagens-traeningskamp/

Highlights: https://fcn.dk/2022/11/superliga-traeningskamp-highlights-fc-nordsjaelland-1-2-ob/

I en anden artikel skriver fyens.dk at start-11´eren til den efterflg. U-19 kamp var en blanding af U-19 spillere og superligaspillere samt en enkelt prøvespiller.

sn.dk skriver at FCN gennem CEO Trine Hessellund Hopp Møller deltager i et frivilighedsnetværk der har til formål at hjælpe folk i Furesø Kommune der har brug for det. Mit bud er, at FCN bl.a. vil stille lokaler og faciliteter til rådighed: https://www.sn.dk/furesoe-kommune/nyt-netvaerk-vil-holde-jul-for-ensomme/

Tipsbladet skriver, at Arsenal, Brighton, Leicester og Tottenham skulle være ude efter ASO: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/rygter/skov-olsen-er-paa-blokken-i-flere-storklubber-i-pl

Så har Kudus tilsyneladende været involveret i en "fake news" historie: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/vm/mohammed-kudus-raser-fake-newsFCN
Skrevet af JulioSalinas
Torsdag, En lille reminder.

Kl. 17 spiller Ghana "Black Stars" mod Portugal i sin VM åbningskamp. To tidligere FCN-spillere er med i truppen nemlig Kamaldeen og Kudus. Kampen vises på TV2SportX.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Det rygtes at vi har udvist interesse for endnu et ungt skandinavisk talent: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/sl-klubber-i-kamp-vil-forhoeje-loennen-med-4900
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

Og endnu flere rygter - Kudus til Liverpool: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/vm/liverpool-var-paa-plads-scoutede-tidl-sl-stjerne

Samme medie rygter vores tidligere lejesvend Victor Jensen til græsk fodbold.
FCN
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

på sn.dk skrives om et forslag om at udvide stadion i Hillerød - desværre bag betalingsmur: https://www.sn.dk/hilleroed-kommune/300-vil-have-stadion-paa-dagsordenen-det-er-det-allerede-siger-borgmester/

Hillerød Fodbolds nuværende stadion kan ikke godkendes til 1. div. og man spiller i år på en 1-årig dispensation der ikke kan forlænges. Der mangler bl.a. varme i banen, lys, 1.000 siddepladser. Desuden er tilskuerpladserne for tæt på banen og skal flyttes. Derudover er der nogle krav om parkering, lounges, TV-studie o.l. Derfor må Hillerød Fodbold ud og finde en alternativ hjemmebane til næste år. Det kunne f.eks. være Helsingør, Farum el. HIK der alle har kunstgræs og er godkendt til 1. div. Hillerød Fodbolds medlemmer er naturligt nok ikke tilfredse med situationen.

I den forbindelse er rejst et borgerforslag om, at Hillerød Fodbold skal renovere det eksisterende stadion. Ifølge artiklen var der i 2019 udarbejdet et forslag om, at der skulle etableres et nyt stadion til en pris på mellem 30-40 mio. (Jeg har dog læst at det ville koste 65 mio). Nu forslår borgergruppen dog at man kan lave et nyt stadion til 20 mio. - det fremgår ikke hvordan man vil kunne gøre det til ½ pris. Desuden glemmer borgergruppen, at planerne ikke kom igennem fredningsbestemmelser.

Herudover er krav om at der skal udarbejdes en helhedsplan med div. undersøgelser for området før det kan vedtages, så under alle omstændigheder vil der ikke være noget klar til næste år. Vi så jo bl.a. i Farum at det tog 2½ år at få godkendt og opført FCN´s nye kunstgræsbane (om end der var unødigt besvær og bureaukrati fra kommunen i denne forbindelse).

Borgergruppen i Hillerød er utilfredse med udsigten til at skulle spille på det nye stadion ved FCN´s træningsanlæg, der først er klar i 2027. De har en formodning om, at det skal lejes ud til FCN (som rigtig nok skal stå for driften af stadion) og man mener at FCN vil kræve en helt horribel leje overfor Hillerød Fodbold. Byrådet beskyldes for, at man ønsker at hjælpe "en storkøbenhavnsk klub" (formoder at der menes FCN, selvom man skal til Lyngby for at være i Storkøbenhavn) frem for den lokale klub.

Som jeg opfatter situationen, har borgergruppen ikke sat sig tilstrækkelig ind i sagen. Der er vanvittige borgerprotester fra naboerne til det nuværende stadion mod en udvidelse af stadion og fredningsmyndighederne vil heller ikke godkende planerne, ligesom det ikke er muligt at skaffe tilstrækkeligt med parkeringspladser. Desuden mener borgergruppen, at man kan ombygge stadion for under ½ af det oprindelige budget og, at det tilsyneladende kan stå klar til efteråret.

Det ligner en sur situation for Hillerød Fodbold som formentlig ikke kan spille fodbold i byen fra næste år men, må rykke udenbys. Hillerød Kommune har besluttet at Hillerød Fodbold skal spille på det nye stadion ved FCN´s nye træningsanlæg og leje sig ind her, så jeg tvivler meget på, at Hillerød Kommune nu vil droppe denne plan og i stedet investere 20-65 mio. i et nyt stadion til Hillerød Fodbold.

Mit gæt er i stedet at FCN vil tilbyde Farum Park til Hillerøds hjemmekampe. Det er dog ikke en optimal situation for Hillerød Fodbold, ligesom FCN i forvejen har begrænsede banetider og både FCN Herre- og Kvindefodbold benytter stadion. Jeg vil umiddelbart også tro, at det vil være noget dyrere at gøre Farum Park klar til en kamp end Hillerød Stadion hvorfor der udover beliggenheden også vil være større omkostninger.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@Jenner
...og man mener at FCN vil kræve en helt horribel leje overfor Hillerød Fodbold.

Er det ikke snarere Propreco eller hvem der nu står som ejer af stadion som evt. kommer til at fastsætte en leje overfor Hillerød Fodbold?
Som jeg forstår det så er det vel Hillerød Kommune som har krævet et stadionbyggeri og jeg tænker da at det ville være forholdsvist nemt for dem også at kræve at Hillerød Fodbold får lov til at leje sig ind på rimelige vilkår. Sålænge Hillerød ikke spiller i superligaen så skulle det vel rent praktisk heller ikke være den store logistiske udfordring.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Jennerdrengen2
@Julio

Jeg har også opfattet det som du beskriver.

Så er der dog det her med at det er FCN der skal drifte stadion. Jeg ved ikke om det betyder at man lejer det ud til FCN som så lejer det videre til Hillerød - det vil umiddelbart ikke være i Hillerød Kommunes interesse. Jeg tror det ikke og mit bud er, at det er en fejlopfattelse fra Hillerød Fodbold.

Som jeg har forstået det kommer Propreco til at tjene en allerhelvedes masse penge på, at opføre huse og virksomheder samt sælge disse og grunde. Betingelsen for dette skulle være, at de så til gengæld skulle lægge nogle investeringer i sportsbyen. Træningsanlæg og stadion bliver således en kæmpe underskudsforretning mens resten bliver en kæmpe overskudsforretning for Propreco.

Summa summarum så får Hillerød finansieret nogle faciliteter der kan udvikle Hillerød som by og tiltrække store events samt sætte Hillerød på landkortet. Det der finansierer det er Proprecos overskud på resten af projektet og selvfølgelig i sidste ende køberne af div. grunde og bygninger.
FCN
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

Isak Alemayehu rygtes til FCN el. FCM men der skulle også være konkurrence fra bl.a. Atalanta, Juventus og Milan: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/rygter/nu-presses-fcm-og-fcn-af-juventus-og-ac-milan

Måske lige på kanten af denne tråd men, FCN har jo to tidligere trænere med til VM. Her fortæller Wieghorst om forholdet mellem de to: https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-11-21-vores-roller-er-byttet-om-og-det-har-jeg-det-bedst-med

FCN
Skrevet af Nandeyanen
Men for FC Nordsjælland vil det så være for førsteholdet ikke?

Der står FC Midtjylland og FC Nordsjælland er klar til at lægge en månedsløn på over 100.000 Sek og 100.000 Sek til DKK er omtrent 69.000 og det vil være over det beløb.

Lige nu er det vel kun FC Midtjylland og FC København der har råd til at give sådan en kontrakt for en spiller hvor det er meningen at spilleren skal spille på akademiet før førsteholdet?

Jeg tænker da hvis FC Nordsjælland giver sådan en månedsløn så er det fordi spilleren skal spille Superliga?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@Nande

Schjelderup fik et ½ år på U19. Så hvis talentet er sammenligneligt kunne man da godt forestille sig at han lige skulle "lande" i Farum inden han blev inkluderet i SL-truppen. Vi må se.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
[Livestream, de skandinaviske U19 mesterskaber på Marbella, FCN - Brommapojkarne
dato: mandag den 28/11
Kampstart: kl. 12

Link->
https://www.youtube.com/watch?v=l76yaqAROFw&
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Jennerdrengen2
Lige nu er det vel kun FC Midtjylland og FC København der har råd til at give sådan en kontrakt for en spiller hvor det er meningen at spilleren skal spille på akademiet før førsteholdet?


FCN har skam sagtens rigeligt råd til at betale en spiller 100.000 for at rende rundt på på U-19 holdet hvis man vil. FCN har en enorm god likviditet og kunne godt klare et par år ude spillersalg hvis man ville det. Spørgsmålet er så bare om man vil være med i et ræs hvor man vil konkurrere på lønninger. Det er jeg ret overbevist om, at man ikke vil men i stedet vil slå på FCN´s evne til at udvikle spillere, vejen til spilletid samt at man sælger når spilleren er moden til en top-5 liga og ikke holder spillerne længere end de ønsker.

Jeg tror desuden heller ikke, at det er månedslønnen der afgør om en spiller skal spille på Superligaholdet. Hvis potentialet er der kan man formentlig godt komme op med en løncheck af en vis størrelse. Også selvom spilleren i sin udvikling har bedst af at starte ud på U-19. Jeg er eksempelvis ret overbevist om at Schjelderup nok ikke har en standard ungdomslønkontrakt til 24.000 om måneden. Han startede alligevel ud på U-19.

FCN har i øvrigt hævet sit spillerbudget fra 2021 - 2022 fra 35 mio. til 45 mio. og det vil stige en hel del yderligere i de kommende år. Jan L har et par omgange talt om, at det presser hele FCN´s model med de lønninger som man ser andre klubber begynde at smide efter ungdomstalenter (læs FCK), men hvad svaret på det vil være vides ikke. FCN vil formentlig blive nødt til også at skrue op for budgettet på dette område men jeg tror aldrig, at man vil komme i noget der ligner priskonkurrence med FCK. Derudover er FCN vel i lige så stor grad konkurrenter med klubber som Liverpool og Ajax når det gælder om de største talenter i Norden og her kan man jo aldrig være med i en økonomisk konkurrence, så det vil være nogle andre ting man må slå på og vil også se dem der går efter kortsigtet gevinst forsvinde andre steder hen.
FCN
Skrevet af Nandeyanen
men jeg tror aldrig, at man vil komme i noget der ligner priskonkurrence med FCK.


Det bliver svært. FCK smider millioner efter akademi spillere. Vi taler i området af 1 million i sign on fee og 2 millioner i årsløn.
Det er fx højere end det cap Ajax har sat på deres akademi spillere.

Jeg tror også FCK er det eneste hold i Superligaen der handler dyrt ind til u17 holdet?

Haraldsson blev hentet til u17 for lidt over 3 år siden.

Så er der en anden islænding Galdur, en Nordmand Ethan Amundsen-Day og en fra Ungarn Tamas Szucs som alle startede på u17. Roony Bardghji startede også på u17 men kom ret hurtigt op på u19.

Så må man se om investeringerne er værd. Der er proppet mange penge ind i Roony for eksempel.

Men FC Nordsjælland har en anden strategi så vidt jeg forstår. Her vil man hellere satse på egne talenter og køber kun spillere på de positioner man mener man er svækket på.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Jennerdrengen2
Det bliver svært. FCK smider millioner efter akademi spillere. Vi taler i området af 1 million i sign on fee og 2 millioner i årsløn.


FCN kan vist lige akkurat svinge sig op til 75.000 i månedsløn til de mest vanvittige ungdomsspillere men, jeg er ikke sikker på, at man nogensinde har givet så meget i løn til en ungdomsspiller.

FCK tilbød også det samme til Schjelderup men, han foretrak alligevel FCN. Når det nye træningsanlæg står færdigt kan FCN udover spilletid, udvikling af spillere, at man slipper spillerne også lokke med bedre faciliteter samt at man starter egen skole som eleverne kan gå på. FCN kommer forhåbentlig aldrig til at konkurrere med de priser FCK giver. Penge er heldigvis stadig ikke alt i fodbold.

Men FC Nordsjælland har en anden strategi så vidt jeg forstår. Her vil man hellere satse på egne talenter og køber kun spillere på de positioner man mener man er svækket på.


FCN foretrækker selv at kunne uddanne spillerne på egne akademier men scouter intensivt i primært Skandinavien og Finland for ungdomsspillere. Såfremt der findes ekstraordinære talenter der overgår hvad man selv kan uddanne, forsøger man aktivt at tiltrække disse.

Schjelderup, Antman, Sindre Walle Egeli er eksempler på sådanne.

FCN
Skrevet af pbx
er rejst et borgerforslag om, at Hillerød Fodbold skal renovere det eksisterende stadion. Ifølge artiklen var der i 2019 udarbejdet et forslag om, at der skulle etableres et nyt stadion til en pris på mellem 30-40 mio


Hillerøds Borgmester Kirsten Jensen sagde til en visionworkshop:
"Om eftermiddagen tager far og hans kæreste med børnene ind til Hillerød for at gå i biffen. De tager toget – det er nemt. Far og storesøster mødes med fars venner fra København, som er kommet til Favrholm – der er FCN-kamp i aften".


Tidligere har kommunen udtalt at det er Hillerød Boldklub det skal spille på det nys stadion.

Blandt politikkere er der tilsyneladende nogen der hælder til at der er FCN, , andre igen mener det er Hillerød boldklub og andre i en blanding hvor stadion skal drives af FCN.
Det virker ikke helt til, at der en klar plan. Uanset ser det ud til, at hele planen omkring byggeriet bygger mere på luftkasteller, end på realiteter. Man vil bygge et superliga stadion, men der er bare ikke noget superligahold til at spille der.

FCN er kontaktlig forpligtiget til at spille i Farum, Hillerød har aldrig tidligere været i den bedste række og har mig bekendt hellere ikke udsigt til, at der kommer økonomi til at de bare nærmere sig superligaen.

Tilbage står realiteterne - nogle få europæiske kampe med FCN, muligt lidt kvindeliga, og 1 div.
Uanset at man får stadion opført og finasieret af projektet omkring den nye bydel, så der er det jo stadig Hillerøds skatteborgere der betaler. Måske ikke direkte fra kommunekassen, men så i form af et mindre provenu til kommunen og dertil kommer de fremtidige driftsudgifter.
Hvordan mon økonomien i øvrigt ser ud, nu hvor inflationen bare drøner derudaf, med stigende priser på byggematerialer, samtidigt med at renten stiger med faldende huspriserne til følge. Alt andet lige må det give et mindre provenu og dermed sætte hele projektet under pres. Jeg kan godt huske, hvordan det gik med udviklingen af Farum kaserne efter finanskrisen i 2007, hvor alt byggeri gik i stå derude. Jeg siger ikke, at det er der sker, men en eller anden påvirkning af økonomien må/kan forventes.
Skrevet af Jennerdrengen2
Blandt politikkere er der tilsyneladende nogen der hælder til at der er FCN, , andre igen mener det er Hillerød boldklub og andre i en blanding hvor stadion skal drives af FCN.
Det virker ikke helt til, at der en klar plan. Uanset ser det ud til, at hele planen omkring byggeriet bygger mere på luftkasteller, end på realiteter. Man vil bygge et superliga stadion, men der er bare ikke noget superligahold til at spille der.


Det er ikke planer om, at der er et superligahold der skal spille på stadion, heller ikke selv om stadion lever op til de krav der er til et superligastadion. Men skulle det ske at Hillerød ender i Superligaen har man et fremtidssikret stadion.

Det er lidt samme case som med Royal Stage som er en indendørs arena i Hillerød. Det er alt for stort til det lokale håndboldhold men, planen har været at det også skulle kunne leve op til internationale krav og tiltrække f.eks. landsholdskampe. Det er samme case med stadion i Favrholmkvarteret. Her er det også en målsætning at tiltrække f.eks. kvindelandsholdskampe og u-landsholdskampe. Sportsligt har Hillerød igennem mange år været underprioriteret og det er man ved at gøre noget ved.

Tilbage står realiteterne - nogle få europæiske kampe med FCN, muligt lidt kvindeliga, og 1 div.


Det ville være casen for et normal stadion der kun indeholder et stadion og dermed per definition er en underskudsforretning. I dette tilfælde er der dog tænkt andre lejeindtægter ind. Den ene langside indrettes med undervisningsfaciliteter til dels en HF-linie dels en sportsefterskole/gymnasium. Den anden langside bliver indrettet til kollegie for FCN-spillere og måske også boliger for sportsefterskole/gymnasium. Den ene endetribune bliver indrettet med et mindre privathospital og den sidste endetribune indrettes med restaurant/café/folkekøkken der på kampdage omdannes til lounges for det spillende hold.

Dermed er der væsentlig større indtægter ved stadion end ved et stadion der kun bruges på kampdage hver 14. dag og det er et stadion der i bedste fald løber rundt med et mindre overskud. Hvor det normalt kun er en aktivitet hver 14. dag der skal dækkes driftsomkostninger vil der altså her være aktiviteter/indtægter hver eneste dag. Altså lidt i stil med Parken der jo er en overskudsforretning fordi man har lejeindtægter fra kontorbygningerne.

Uanset at man får stadion opført og finasieret af projektet omkring den nye bydel, så der er det jo stadig Hillerøds skatteborgere der betaler. Måske ikke direkte fra kommunekassen, men så i form af et mindre provenu til kommunen og dertil kommer de fremtidige driftsudgifter.


Det er et længere regnestykke. isoleret set kunne det formentlig give større indtægter at udstykke alt til boliger og virksomheder. På den anden side er der underprioriteret med sportsfaciliteter i Hillerød og der vil også være udgifter til at opføre et nyt stadion til Hillerød Fodbold som jeg tidligere har set vurderet til +60 mio. Det vil kommunen selv skulle finde i kassen, ved denne løsning er der ingen omkostninger. Derudover er ideen også at stadion/træningsanlæg skal medvirke til at gøre det til et kraftcenter og skabe liv i bydelen og tiltrække flere beboere. Det er en ret lang algoritme der skal stykkes sammen og der er også kulturelle forpligtigelser i byrådets beslutning.

Hvordan mon økonomien i øvrigt ser ud, nu hvor inflationen bare drøner derudaf, med stigende priser på byggematerialer, samtidigt med at renten stiger med faldende huspriserne til følge. Alt andet lige må det give et mindre provenu og dermed sætte hele projektet under pres.


Den er svær at spå om. Foreløbig er det stadig nødvendigt at importere udenlandsk arbejdskraft til byggeriet og den nuværende inflation og høje renteniveau vil formentlig forbedres med en fredsløsning i Ukraine. Men kunne man komme med sikre forudsigelser på dette skulle man nok have noget i stil med en Nobelpris i Økonomi. Bliver det en ny finanskrise en blot et mindre bump.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
For Hillerød Kommune er det da et kæmpe "win". Som jeg har forstået det så er det jo ikke dem som kommer til at eje stadion så de skal ikke dække eventuelle underskud. Udover det så slipper de for at tænke på renovering/ombygning af det eksisterende stadion.
Dertil får den en bydel som betyder ekstra skattekroner, arbejdspladser etc. Det ligner et "win/win/win" for alle de 3 parter som er involveret og vel også derfor at projektet kan give mening som helhed selvom selvom det omtalte stadion måske ikke isoleret er økonomisk bæredygtigt.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

Tipsbladet gætte på hvad FCN kan tjene på Kudus efter hans to mål i Ghanas sidste landskamp (jeg mener dog at FCN har en videresalgsklausul på 20%): https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/afsloering-fcn-kan-tjene-kassen-paa-mohammed-kudus

FCN har et hold til de nordiske U-19 mesterskaber. Umiddelbart virker det ikke en særlig højt prioriteret turnering fra FCN med en del U-17 spillere i truppen. 1. kam endte 1-1 mod Brommapojkarne. Kampen kan stadig ses på: https://www.youtube.com/watch?v=l76yaqAROFw

Ifølge KEP er Bidstrup sommerens bedste transfer: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/ikke-i-tvivl-han-er-sommerens-bedste-sl-transfer

Victor Nelsson der har været i FCN fra han var 12-20 og for nyligt afslørede at FCN stadig var hans favoritklub, er et hit i Tyrkiet: https://www.dr.dk/sporten/fodbold/vm/vanvittige-fans-i-tyrkiet-er-vilde-med-danmarks-nye-starter

Kian og Bidstrup er gæster i Viaplays Superligasessions.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
[Livestream] U19, de skandinaviske mesterskaber i Marbella, FCN - Brøndby

dato: onsdag den 30/11
kampstart: klokken 12

Link->
https://www.youtube.com/watch?v=WcBJG1VkZYc
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

Tipsbladet mener at Juventus og AC Milan skulle være ude efter Kudus: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/rygter/kudus-storspiller-ved-vm-nu-jagter-de-ham-ogsaa

Fabrizio Romano skriver, at Barcelona har fulgt Kudus igennem et år: https://twitter.com/FabrizioRomano/status/159790527645105383

Lobotka rygtes til Real Madrid for 483 mio.: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/rygter/rygter-klar-med-483-mio-tidligere-sl-spiller

Et frivillighedsnetværk som FCN med CEO Trine Hessellund Hopp Møller er med i, tager initiativ til at holde jul for ensomme i Farum Kommune skriver Furesø Avis.

Brøndbys marketingchef Thomas Skov Petersen skriver om Hjulmand på Twitter: "Hvis han stikker halen mellem benene, så er han jo ikke værdig til at tage et nyt trænerjob i en storklub, hvor der er konstant pres på. Så bliver det lidt tilbage til FCN-niveauet." - det virker til at de er meget stolte af det pres de er udsat for i BIF, tilsyneladende, modsat hvordan det ser ud i vores lille butik https://twitter.com/ThomasSkovPeter/status/1598190190216249344

Så spillede FCN uafgjort mod BIF i de nordiske U-19 mesterskaber i går. Dvs. efter straffesparkskonkurrence tabte FCN. Det er et lidt underligt hold der stilles op med hvor det primært er reserver el. U-17 spillere på holdet. Jeg kunne kun tælle ganske få fra U-19 holdet på den stream der var lagt ud. Jeg tror at det har noget at gøre med at U-19 holdet er involveret i en turnering, sammen med RTD, i Marokko som vistnok skulle være med stærkere internationale deltagere. Selvom det foreløbig ikke er blevet til sejre, må det velsagtens kaldes for lettere imponerende at et let forstærket U-17 hold spiller lige op mod Nordens bedste U-19 hold.
FCN
annonce
0