Snak

Mere indhold efter annoncen
Woooot!
Tipsbladet vurderer FCN til sejr i morgen!!

Det ser jeg gerne
Som ægte FCN-fan drikker jeg selvfølgelig ikke kaffe til kampene, men rosé...


Touché :D
Der er stadig 220 ledige billetter til kampen i morgen. der må være nogle der ikke henter...?

Jeg har forsøgt om jeg kan trække nogle ekstra på mine sæsonkort, men det er desværre ikke muligt - kunne ellers hurtigt have afsat nogle stykker.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skal jeg komme? :-p Det er altid en fornøjelse at se Brøndby blive slagtet
Succes is temporary loyalty is forever
^ Jeg tror ikke, at de er mulige at få fat i. Man skal jo registreres med navn, adresse, tlf. nr. etc., vise legitimation, coronapas etc. Man skal have en profil på FCN´s billetsystem der matcher med legitimation, coronapas osv.

Jeg har hørt om en enkelt der har fået billet uden om systemet, men vist foræret direkte af ledelsen el. noget lign.

I øvrigt glemte jeg at linke til den sidste nye udgave af Dreamin Podcasten, der endnu en gang er værd at lytte til. Der bliver bl.a. diskuteret Vindahl og rollen som den offensive målmand. Kamp mod Brøndby. Nyt fra Wild Tigers. Og selvfølgelig VAR. https://fcndreamin.libsyn.com/
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Øv. At man skal møde ind mindst 45 minutter før gør desværre at jeg ikke kan være med hverken i dag eller mandag mod FCM. Øv øv æv
Jeg mener også, at det kun er sæsonkortholdere, sponsorer og partnere, der må komme på stadion til kampen mod BIF. Det kan være, at der senere på året bliver åbnet op de fans, der ikke har sæsonkort.
Jeg har ikke set, at man skal møde op 45 minutter kampstart. Er det en del af genåbningsaftalen?
FCN
Det kommer vel an på hvilken billet man har. Jeg tror de ønsker at folk ikke stimler sammen, og vil derfor gerne have hver sektion ind for sig. I efteråret skulle man dog også 45 minutter tidligere, men der var vi kun 500.
Det er en del af aftalen at alle skal være på stadion 45 minutter før kampstart.

Jeg er sæsonkortholder og opdagede det først, da jeg modtog billetten, hvor det stod specificeret.

Æv, det er selvfølgelig ærgerligt, at man skal møde op så tidligt når man ikke lige bor i nærområdet, men det er jo godt at vide, så man kan forsøge at planlægge sig ud af det. Jeg er bare glad for igen at måtte komme på stadion, så jeg overlever nok i det lange løb.
FCN
annonce