Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jennerdrengen2
Jeg har lige hurtigt tjekket ud hvem han er - havde aldrig hørt om ham.

Så vidt jeg kan se er han ikke blevet tilbudt en kontrakt i FCN, hvilket formentlig er et udtryk for, at man ikke satser på ham. Men jeg er ude i gætterier. Man kan gætte på, at det er en spiller som man har vurderet ikke passer ind i FCN´s spillestil, men som FCM mener passer ind i deres. Men igen - udelukkende formodninger. Det kan jo også bare være at forældrene er flyttet til Herning.

FCM har også en anden tidligere FCN-spiller (der også har været forbi Lyngby) Pontus Janssen.

Der er åbenbart nogle spillere der shopper lidt rundt mellem klubberne på ungdomsniveau. FCN får også nogle gange spillere ind fra andre klubber i ungdomsafdelingen af forskellige årsager.
FCN
Skrevet af HamFraRtD
og alligevel breakede han Marcondes transferen + Orgura.

Sååååå holder aldrig er vel såååå meget sagt ;)
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

Tipsbladet i den trykte version (ligger inde i EB i dag) forsøger at finde de næste store talenter i Superligaen og nævner her to fra FCN:

Det er altid interessant at følge talenterne fra FC Nordsjælland, for laboratoriet i Farum har gennem årene udviklet mange spændende spillere. I disse år ser vi måske flest ghanesiske spillere fra Right To Dream, men der er også danske juveler på vej hos FC Nordsjælland. Lucas Høgsberg er en af dem.

Den unge højreback har endnu sin Superliga-debut til gode, men han er en spændende spiller, der har været fast mand på både U16-og U17-landsholdet og i øvrigt været en fast del af FC Nordsjællands stærke hold i U19-ligaen. Lucas Høgsberg blev allerede meldt ind i Farum Boldklub som fireårig, så det er en lokal knægt, man sandsynligvis kan opleve på Right To Dream Park i løbet af 2023.


Lucas Høgsberg fik i øvrigt 60 min. mod OB.
Samt:

C Nordsjælland har stolte traditioner med at forløse stærke midtstoppere, og Kaare Barslund kan blive den næste.

Anføreren for klubbens U19-hold har fået fuld spilletid i alle efterårets kampe på det danske U19-landshold, og i efteråret fik han tilmed sin Superliga-debut, da han blev skiftet ind i en kamp mod FC Midtjylland.

Kaare Barslund kan både spille venstre back og i det centrale forsvar og har været en del af Right To Dream-foretagendet, siden han skiftede fra barndomsklubben Helsinge til FC Nordsjælland som 11-årig.

Der er hård konkurrence i kampen om spilletid hos FC Nordsjællands mesterskabsbejlere i foråret, men der skal kun få skader eller karantæner til, før Kaare Barslund kan komme i aktion.


33 spillere er taget med førsteholdet til Tyrkiet.

👶🏻 Yngste mand er fra 07’
👶🏼 3 kan stadig spille u17’
🧑🏽‍🦱 14 kan stadig spille u19’
👨🏼‍🦰 16 er seniorspillere
👴🏼 2 kan spille Old Boys
FCN
Skrevet af RasmusGunnar
2 kan spille old boys 🤣
Skrevet af JulioSalinas
[Livestreams] Hele to kampe idag :)

dato: lørdag 4/2

1. kamp: FCN - FC Metalist 1925 Kharkiv
kampstar: klokken 11:00

2. kamp: FCN - FC Sheriff Tiraspol
kampstart: klokken 15:00

Link til begge kampe->
https://fcn.dk/livestream/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN har længe været de bedste til at forkæle sine fans med streams. Bl.a fra træningslejre, reserveholdskampe og U19 kampe.

I dag var kvaliteten så vildsomt hævet i forhold til tidligere. Der var hyret et eksternt produktionscrew ind og sat kommentator på fra FCN. Derudover var der slows i købet af kampen.

En ting jeg længe har ment kunne forbedres ved FCN’s kommunikation er, at man ikke rigtig kender spillerne el. Kommer tæt på dem. I dagens stream kom spillerne ind oå skift som medkommentatorer og man hørte også lidt om dem selv, hvilket vat et godt initiativ og en god måde at komme tættere på spillerne.

Der gik måske lidt rigelig teknik i længden på støvleknopper o.l. Og der kunne godt have været lidt mere fokus på kampen i kommenteringen frem for teknikaliteter.

En så god service og et så godt produkt fortjener nogle flere seere men når man først melder begivenheden ud et par timer før er det sgu svært lige at lave sine planer fuldstændig om - hvis man i det hele taget får øje på at det sker. Der var generelt ikke over 300 seere til stream og en ganske god portion var tydeligvis udenlandske fans.

Det er lidt ærgerligt nå man nu opgraderer til et så lækkert produkt at man holder det hemmeligt til sidste øjeblik at kampene spilles. Jeg fik selv kun set 10 min. af 1. kamp og 2. halvleg af 2. kamp.

Lad os håbe på samme lækre produkt til næste kamp og, at de meldes ud i væsentlig bedre tid inden kampen.
FCN
Skrevet af RasmusGunnar
Hvad tænker folk om dagens kampe?

Første kamp vinder vi. Det er vores 2. Kæde og det er flot at vores reserver kan vinde den kamp.

Anden kamp blir uafgjort mod en stærk modstander.

Nygren og marcondes ligner startere pt. Wahid og MKH var på reserveholdet.
Skrevet af JulioSalinas
Ja kæmpe ros skal lyde til Alfred Winther Groth som tog initiativet til dagens kommentering selvom det egentlig ikke er en del af hans jobbeskrivelse. Han bærer titlen som "Lead Coordinator" hvad det så end er :)

Som @jenner også nævner så er det rigtig fedt at han snakkede lidt med forskellige spillere som vi ikke hører så meget til normalt.

Det ville være helt oplagt at gøre det til en tradition at man også satte lidt fokus på spillerne på sådanne træningslejre hvor de alligevel har meget restitueringstid og dermed har en del tid til at lave lidt podcast etc. Man kunne invitere et par gutter med fra "Dreaming" podcasten så kunne de lave kommentering og evt. lidt podcast på hotellet.

Ellers en dejlig fornøjelig dag med et par FCN-kampe på skærmen og et kæmpe tillykke til Kamaldeen som fik Premier League debut for Southampton :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Jennerdrengen2
Jeg spurgte FCN og fik svaret at næste træningskampe er fredag. Konceptet er det samme med to træningskampe, men med to nye modstandere. Det skulle være samme høje kvalitet med kommentatorer og slows under kampen. FCN har lovet at melde ud i bedre tid før de næste kampe, så det ikke bliver noget med at man får det at vide ved en tilfældighed et par timer før. Modstandere er endnu ikke oplyst.

Der kommer desuden endnu en træningskamp tirsdag. Det bliver mod Roskilde. Det er for de spillere der ikke er med på træningslejren og det foregår kl. 18 i RTD Park. Jeg ved ikke om der kommer stream på. Mit bud er, at det primært blive Det internationale Akademi der kommer til at spille. IA skal i næste uge også spille mod Ajax U19. Desværre er FCN ret så hemmelighedsfulde om IA og man skal selv forsøge at opsnuse info for at få noget at vide. Jeg må indrømme, at jeg synes det er ret stort at IA nu er blevet så godt og anerkendt, at man begynder at spille kampe mod hold som Dortmund og Ajax U19. Sidste år var der også en kamp mod Nice U19. Rygterne vil vide at der er rigtig meget talent på vej fra de næste to årgange.

Ang. kampene i går, så var det en lidt underlig kamp mod Sheriff. Det var et atypisk internationalt hold at møde. Der var en del afrikanske spillere på holdet der havde U- og A-landskampe for hhv. Ghana og Elfenbenskysten og nogle kom fra konkurrerende akademier til RTD. Det gjorde at der var en sjælden set intensitet og en del kort i kampen.

Sheriff har 5 gange på de seneste 10 år været i Europa Leauge og 1 gang i CHL (sidste år) hvor man opnåede 7 point og en udesejr over Real Madrid. Sheriff ligger internationalt rangeret nogenlunde midt imellem FCK og FCM.

Jeg fik lidt vibes til det irske hold Larne der smadrede AGF ud af Europa med et hold bestående at de lokale udsmidere fra hardcore værtshuse. AGF kunne ikke stille noget op da de var fysisk overmatchede. Det kunne FCN heldigvis, primært ved at man teknisk og taktisk var bedre - omend det ikke var en udpræget forskel. Sheriff spillede dog også med et voldsomt tempo i kampen men som FCN dog også kunne kapere.

Jeg kan ikke forestille mig at FCN i Superligaen vil møde et så fysisk hold - og slet ikke et hold der samtidig spiller så hurtigt. Det giver mig derfor en optimisme i forhold til, at mange hold jo forsøger at kyse FCN fysisk. Men det var en meget atypisk kamp at overvære mod et meget atypisk hold. FCN´s pasningsspil som gennem mange år har haltet, er efterhånden ved at være på et niveau med mesterholdet.

Jeg har desværre ikke set så meget af reservernes kamp mod Metalist Kharkiv.

FCN´s gennemgang af kampene: https://fcn.dk/nyheder/2023/februar-2023/lordagens-to-kampe-disse-svar-fik-johannes-hoff-thorup/

FCN har desuden oprettet et microsite om træningslejren i Tyrkiet, hvor man kan følge med. Det er altså en ret god opgradering med den nye hjemmeside, hvor man også kan mærke, at der er sat ekstra ressourcer ind i en mere professionel formidling: https://fcn.dk/traeningslejr-i-tyrkiet/

FCN
Skrevet af Jennerdrengen2
@Julio

Det ville være helt oplagt at gøre det til en tradition at man også satte lidt fokus på spillerne på sådanne træningslejre hvor de alligevel har meget restitueringstid og dermed har en del tid til at lave lidt podcast etc. Man kunne invitere et par gutter med fra "Dreaming" podcasten så kunne de lave kommentering og evt. lidt podcast på hotellet.


En podcast hvor værten, helt uden noget grundlag, påstår at FCN´s egyptiske ejerskab beskæftiger migrantarbejdere og at man slår eleverne på skolen i Ghana, har jeg svært ved se FCN invitere med på en træningslejr og lave podcasts.

Kommentering har man jo så desuden fundet internt, så det ville være lidt spild af ressourcer yderligere at flyve folk ned og indlogere på et hotel i Tyrkiet.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@jenner

Så var det jo også oplagt at tage den snak hvis det er noget klubben føler for. Samarbejde må være langt at foretrække frem for surmuleri og grøftegravning. Går da ud fra at FCN ser meget positivt på folk som kaster sin kærlighed på klubben og bruger tid og resourser på at promovere den. Er der ting som "generer" klubben så snakker man jo om det. Er sikker på at alle os som følger FCN ville gå meget langt for ikke at "skade" klubben selvom det måske kan ske utilsigtet når vi snakker frit.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Kampånden
Jeg håber at drengene er ok.

Er der nogen der ved, hvor i Tyrkiet lejren ligger?
Skrevet af Soccerman
De er i Belek lidt øst for Antalya. Det er ca. 800 km fra epicenteret.
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN
Skrevet af Jennerdrengen2
FCN i medierne

Agnero scorede i sin uofficielle debut for Fremad Amager i en træningskamp mod et rumænsk hold. Antman scorede også i sin debut.

sn.dk om de to træningskampe: https://www.sn.dk/furesoe-kommune/fcn-fik-set-mange-i-kamp/

FCN
Skrevet af Jennerdrengen2
Der er i alt 6 afgange fra FCN U19. Jeg formoder, at det er spillere der er vurderet til ikke på kort sigt kan begå sig i Superligaen.

Marcelo Randolf ⏩ Akademisk Boldklub
Frederik Karlsen⏩ Helsingør
Marco Bruhn ⏩ Lecce
Johan Meyer ⏩ Lyngby
Frederik Marker ⏩ Helsingør
Mounir Secka ⏩ B93

Til gengæld har skulle der også være ca. 6 U17 spillere der er rykket op.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Vi har også hentet den 16. årige højre kantangriber Aaron Stoch Rydell i Brommapojkarna. Tror han skal spille U19 fodbold.

Og så tror jeg også at Ibrahim Osman skal spille U19 fodbold i foråret.

Derudover håber jeg også at vi får Diawara Bakary på banen for U19 i foråret. Han kom til FCN i sommers men har endnu ikke spillet. Sandsynligvis pga af en skade. Jeg troede egentlig at han var venstre back men Transfermarkt har registreret ham som center back.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Jennerdrengen2
Tak Julio - vigtig tilføjelse. Osman og Bakery er i øvrigt fra RTD.

FCN i medierne

Marc Overmars kalder Kudus for sit bedste indkøb nogensinde: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/benelux/han-kaldte-kudus-sit-bedste-indkoeb-nogensinde

Til EB fortæller mediechef Mette Andersen at der var et par enkelte der var vågnet om natten af, at de kunne mærke rystelserne men, at det ellers ikke har haft nogen indflydelse på træningslejren.

Flere medier fortæller at al "organiseret sport" er aflyst i Tyrkiet i en uge. Det skulle dog ikke få indflydelse på FCN´s forberedelser i det at træningskampe ikke regnes som "organiseret sport".
FCN
Skrevet af RasmusGunnar
Klubben selv melder at de drosler lidt ned for dækningen af træningsturen på SoMe og artikler, grundet situationen i Tyrkiet.

Jeg håber dog at de snart frigiver navnene på de klubber vi skal møde fredag og så håber jeg de fortsætter med streamingen i den høje kvalitet.

Hvis man følger lidt med i de andre holds træningskampe, så er det tæt på umuligt at sige noget kvalificeret om, hvor de enkelte hold står. Dog vil jeg sige noget ukvalificeret :)

Viborg virker ikke helt til at have fundet melodien. FCM virker ikke imponerende. FCK har til gengæld fat i noget og ser stærkere og stærkere ud.

Vi starter mod Lyngby på udebane. Det er altid farligt med en sæsonåbning mod en klar nedrykningskandidat. Samtidig er det et derby hvor alt jo kan ske.
Lyngby har i opstarten spillet nogle fornuftige kampe, resultatmæssigt, og virker i bedre forfatning end i efteråret. Især bør man lægge mærke til Frederik Gytkjær der har scoret 6 mål i 5 kampe.

Men men men, derfor skal den jo vindes alligevel.
annonce
0