Snak

Mere indhold efter annoncen
Mumin i starten var et omvandrende rødt kort/straffe. Der er Mesik ikke helt, til gengæld har jeg svært ved at se det store udviklingspotentiale i ham. Sidste forår havde han mange gode raids op af venstresiden og spillede nærmest venstreback. Nu står han nærmest kun og spiller den til modstanderen, til siden eller bagud. Håber det bare er selvtilliden der driller, for han var rigtig udemærket sidste forår.
Mesik besidder langt mere fodboldintelligens og ro end Mumin. Han skal genfinde niveauet og lægge børnefejlene fra sig, så har vi en ret habil stopper. Men der er selvfølgelig usikkerheder om vi fortsat skal spille med 3 bagerst efter sommerferien, når gruppen (igen igen igen) er ny og skal sammenspilles.
Enig, riou og JMM.
Vi må se hvad forsvaret bringer næste sæson, men jeg er ret fortrøstningsfuld. Hvis Kian H kommer tilbage har han noget at bevise. Ellers bliver han overhalet af Maxwell og Nagalo. Derudover har vi også Djorou og AJ, der kan spille minutter hvis det skulle være.
FCN
Det ligger lidt i kortene at Maxwell, Nagalo, "AJ" og Mesik er fremtiden i vores centerforsvar. Det ser ret godt ud synes jeg selvom Mesik pt. går igennem en svær periode.
Så har vi selvfølgelig også Lucas Bøje som pt. er på udlån til Hillerød. En spiller med hovedet skruet godt på og som jeg også tror ville kunne tage dirigent-stokken hvis det skulle være. Det eneste minus er at han fysisk ikke er så stor men jeg tænker at det nok ikke er et problem hvis han feks har Maxwell og Nagalo ved sin side ;)
Iøvrigt så tror jeg også at Lucas Bøje ville være perfekt på "Yttergård-positionen" så jeg håber at han bliver inkluderet i truppen til sommer så vi har et alternativ til Mesik.
Frese kunne også være et godt alternativ. Han kan stort set spille alle positioner og virker også til at have størrelsen til at kunne klare sig som de venstre centerforsvarer. Grunden til at jeg nævner ham er at vi har udsigt til en del gode spillere som kan bestride venstre wing/back. Her tænker jeg på Dio når han kommer tilbage og så har vi selvfølgelig også Svensson selvom han nok pt. er et niveau under Frese.

PS: Ja det er ren optur at se Frese tilbage igen. Jeg må indrømme at jeg sidder på kanten af stolen hver gang han er i en nærkamp men sådan vil det nok være indtil vi indstiller os på han for alvor er kommet igennem sit skadeshelved. Sgu da også et smukt mål han laver med sit højreben igår (mandags) og kongeassist af Villadsen. Nu mangler vi bare lidt godt nyt fra Dio og Amon :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Der er ihvertfald kamp om de bagerste pladser, må man sige.

Vi har selvfølgelig brug for noget klogskab og intelligens til at tage de rigtige beslutninger og give ro. Men vi har satme også behov for noget speed og power.

Et langsomt forsvar er gift for et boldspillende hold, og særligt den manglende power gjorde tidligere at standardsituationer altid blev farlige og vi lukkede dumme mål ind.
Jeg syntes vi har spændende spillere på trapperne, og forudsætningerne er der for at finde den rigtige konsetellation.
Jeg læste en artikel omkring Man Utd interesse for Kamaldeen Sulemana.

Men det er lidt kompliceret. Kamaldeen har misset de sidste 5 national kampe.

Men de har 2 venskabskampe i Juni måned. Spiller Kamaldeen de 2 kampe får han 7 point via landsholdet og det vil være nok.

Men det er forudsat at Ghana beholder deres FIFA rank på 49. Ryger de ned 2 pladser ned på 51 vil Kamaldeen få 0 point selvom han spiller.
Succes is temporary loyalty is forever
Der er også noget spøjst i spil. Det er nemlig noget med at hvis Man Utd eller en anden engelsk klub giver et vist minimumbeløb for Kamaldeen så vil det gøre at han sandsynligvis kan få arbejdstilladelse på dispensation i UK. Jeg tror det var i en tidligere udsendelse af podcasten "Transfervinduet" jeg hørte det.

rediget: de snakker også lidt om dette lidt mystiske element i denne uges "Transfervinduet" som jeg henviser til i mit efterfølgende indlæg.

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Hollands svar på bold.dk skriver, at United har lagt et bud på 131,5 mio. på Kamaldeen https://www.soccernews.nl/news/803346/ajaxdrama-door-bod-van-175-miljoen-euro

Dem lægger de nu, og så venter de et år med at lade ham skifte til de er sikre på at han har fået sine to landskampe på et år - i mine drømme i hvert fald.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
"BTs Transfervinduet"

Vil lige henvise til denne uges "Transfervinduet" som har en del snak omkring Kamaldeen og hans transfersituationen.

Link->https://www.bt.dk/transfervinduet
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
130 af de lange?! SÆÆÆÆLG! Jeg kører ham til lufthavnen.
annonce