Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(581021212205)
Presseklip.

Flemming P kommer i dag i BT med hvad der er tæt på at være årets udtalelse i dansk fodbold, der gør mig stolt af at være FCN-fan, og så meget anderledes hvad alle andre siger:

Hvis vi gik ud og handlede otte-ni nye spillere for de millioner, vi tjener, så gad jeg ikke være cheftræner


Hvor alle andre hold, trænere, fans skriger på erstatninger og frelsertyper viser FCN en anden vej - fedt!

Om de nye spillere siger han:

Isaac Atanga, 19 år Kantangriber
»Han er lynhamrende hurtig og afslutningsstærk, hvilket man jo kan se på hans to mål i de to første runder af Superligaen. Han minder utrolig meget om Ernest Asante, men han har en endnu bedre timing i sine løb. Vi håber, han kan tage godt over for Andreas Skov Olsen.

Abu Francis, 18 år Midtbanespiller
»Han er en rigtig dygtig presspiller, der fylder meget på banen og som er god til at løbe dybt. Han har meget fart, og så er han god til at glide af på modspillerne. Vi har fulgt ham på Right to Dream-akademiet og har glædet os til gøre brug af ham, hvilket kan lade sig gøre i år, da han lige er fyldt 18.

Oliver Villadsen, 17 år Højre back
»Oliver er oprindeligt kantangriber, men er sidste år blevet omskolet til højreback på vores U19-hold. Han er atletisk, har masser af fart, og så er han lynhurtig på fødderne. Han kan på flere måder godt minde lidt om Mads Valentin, der virkelig har gjort meget for klubben på venstrebacken.

Maxwell Woledzi, 18 år Central forsvarsspiller
»Han er en lidt atypisk FC Nordsjællandspiller, da hans udviklingspotentiale er i spillet med fødderne. Til gengæld er han et monster til at forsvare boksen, hvor han virkelig er god til at læse spillet og time sine tacklinger. Han er desuden meget stærk og atletisk, og så er han spændende, fordi han ikke minder om nogle af de spillere, vi tidligere har haftigennem vores system.


Flemming p udtaler i dagens udgave af Frederiksborg Amts Avis:

Samtidig er transferdøren ikke helt lukket i FC Nordsjælland endnu. Især på backpladserne er man i gang med at vurdere, om man tror på den konstellation, man har nu, eller om der skal hentes nye kræfter ind.
Indtil videre har Mads Aaquist spillet i højre side, mens Mathias Rasmussen er startet i venstre side. Lige bag dem står Oliver Villadsen og Clinton Antwi.
-Det får noget tid, før vi gør endelig status. Vi skal ind i midten af august -efter fire runder -så har jeg et fint billede af, hvor vi står, siger cheftræneren.
-Jeg vil aldrig sige, at truppen er lukket, for så længe transfervinduet er åbent, så kan alt ske. Men vi mangler ikke spillere. Og skulle der være spillere, der forlader os, så er vi klar til at trykke på knappen og hente en erstatning ind.


Flemming P peger desuden på, at der er masser af potentiale til at holdet kan præstere bedre. Således er Aaquist, Rasmussen, Atanga, Francis endnu ikke spillet helt ind på deres pladser. Damsgaard er endnu ikke i topform og Kudus og Kian H har slet ikke spillet endnu. Holdet er altså et stykke fra topniveau endnu.

Det er lidt imponerende hvordan holdet har præsteret indtil nu, når man tænker på at der er syv potentielle startere som er ude af form el. mangler at blive sammenspillet. Det giver ikke så lidt forhåbninger at tænke på hvad holdet kan præstere når først disse er sammenspillet og i form. Kombinerer man de ovenstående udtalelser, giver FCN´s transfervindue og strategi lige pludselig rigtig god mening. Jeg er pludselig meget mere optimist med henblik på den kommende sæson. Jeg håber at FCN vil stykke en artikel sammen på fcn.dk med det budskab og Flemming P´s udtalelser - jeg ville tro, at det kunne give mening for mange.

Kian H udtaler i BT, at han var på udkig efter noget nyt for ikke at gro fast i det samme i FCM. USA og Kina var således også på tegnebrædtet. Hans rolle som en del af anførergruppen og det at han skal til lære fra sig og muligvis også begynde at gå trænervejen er blandt de væsentligste årsager til skiftet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af kunarsenal
Det er virkelig forfriskende at høre Flemse udtale sig. Stor indsigt og ærlighed. En anden type en Hjulmand, men en type jeg tror folk nok skal komme til at holde af.
Det er betryggende at kontraktforlængelserne er faldet på plads og at det virker til at der findes en plan, hvis nogle skulle smutte nu og her. Jeg læser det dog som om at der lige så vel kunne være nogle på vej ud som ind (især Kudus).

De første to kampe har vel budt på hvad man kan forvente på pointkontoen - og måske endda lidt over forventning på spillet.
Forhåbentlig kan Esbjerg få ørerne i maskinen i morgen især med tanke på den dårlige start og de trætte EL-kval ben de må rende rundt med.
Skrevet af puting kuneho
Jeg er efb fan, men jeg er simpelthen så vild med fcn / rtd konceptet. At udvikle egne folk... Synes det er ærgerligt at I ikke har flere fans. Hvad gør fcn for at tiltrække flere folk? Og har folk her i tråden en ide om hvad der kan gøres for at tiltrække flere fans?

Er det meningen at man med rtd håber at tiltrække folk som mig, der elsker konceptet, ift fanbasen
Skrevet af kunarsenal
Du er selvfølgelig ikke den eneste der synes det er ærgerligt at vi ikke er flere på stadion (det ville generelt klæde suppen med flere tilskuere på lægterne).
Jeg ved at der bliver gjort en hel masse fra klubbens side for at få skabt en større tilstrømning af tilhængere og fanbase. Eksempelvis er der en masse aktiviteter på kampdage rettet mod de yngre.
Noget der også tidligere har været meget oppe og vende her i tråden - Jenner har tidligere haft nogle længere indlæg med gode pointer om bla. sammenhængen mellem de sportslige resultater og tilskuere.

Fokus er i højere grad nu at skabe et internationalt brand end at trække på de lokale (i stærk konkurrence med BIF, FCK og til dels Lyngby). Ambitionen fra klubbens side er nok at differentiere sig SÅ meget fra alle andre at det, som du selv nævner, er konceptet der lokker.
Skrevet af Kampånden
Jeg er optimist mht i morgen, .men Esbjerg plejer at være meget bedre mod os end f.eks. Horsens, så vi skal ikke FOR sikre.

Vi har ofte spillet virkeligt ringe hvis vi føler os for sikre.

Jeg frygter lidt et Kudussalg i dette vindue. Stilheden om hsns person virker påfaldende.
Skrevet af Afløseren
Hvorfor tror folk at Kudus er på vej væk? Har I hørt rygter? Hånden på hjertet, så synes jeg ikke, at Kudus har præsteret flot nok til at blive sendt videre. Han har ikke haft den fantom-sæson, som man forventede qua hypen omkring ham sidste år. Jeg tror og håber på, at han fortsat er i truppen, når vinduet lukker.
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
Ang. Kudus så skrev Rudi Dalsgaard i går i Frederiksborg Amts Avis, at han var blevet skubbet ud af start-11´eren af Francis.

Det forekommer mig dog ikke helt sandsynligt. Kudus gjorde sig bedst som 8´er sidste sæson og Francis er 10´er.

I optakten fik Kudus kun 2 halvlege. FCN har tidligere skrevet noget om fysisk efterslæb hos nogle spillere. Mit bud er, at han har et el. andet med fysikken.

Det er dog tydeligt, at han er en spiller ud over det sædvanlige så jeg kan da også frygte at der er en storklub der hapser ham.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af kunarsenal
Der har også været nogle disciplinære problemer med Kudus i opstarten. Om det udelukkende er derfor han er ude i kulden eller om der oveni hatten også er fysiske problemer, tør jeg ikke udtale mig om.
Skrevet af puting kuneho
Tak for svar kunarsenal :)!

Konceptet er også mega fedt. Jeg er helt vild med at man har så klar en strategi, og at man i øvrigt holder fast iden, modsat f. Eks Bif der hele tiden ændrer sine mål mv.
Skrevet af gamsta27
Er der nogen der ved om Kudus er i truppen til i morgen? Jeg vil virkelig gerne se en midtbane bestående af Kudus, Kofod og Francis......
Skrevet af Kampånden
Eneste årsag er en sund mængde paranoia og undren over at han ikke er tilbage endnu
Skrevet af gamsta27
Hverken Amon eller Kudus er med i morgen. Det er jeg rimelig irriteret over :(
Skrevet af RasmusGunnar
De må jo enten ikke være bedre pt., have skader eller disciplinære problemer? Eller som nogen frygter - et forestående salg.

Håber blot der er fordi de begge ligger på 80% og man ikke vil forcere med dem. Dog kunne de måske have gjort en forskel fra bænken.

Ikke desto mindre er det underligt.
Skrevet af LaChrissen
Ja og hvorfor melder klubben ikke noget ud om de 2?
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Skrevet af Slettet(581021212205)
^ Det er personfølsomme oplysninger jf. de nye GDPR-regler og derfor må man ikke melde oplysninger om skader o.l. ud officielt. Der er nogle Superligaklubber der har fundet en el. anden måde gennem et juridisk dokument at omgå det på, men FCN er ikke en del af dette og må altså ikke melde noget ud om skader og andre personfølsomme oplysninger.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JMM
Amon er vist småskadet, og Kudus er ikke fit. Kudus var med til Academy Day, så tvivler på at der er noget galt.
Skrevet af Rambo92
Selvfølgelig er de på vej væk. Ellers ville klubben melde noget ud. Hvorfor skulle de lade os tro, at de smuttede, hvis ikke de var på vej til det? Det er umuligt at få et konkret svar fra dem, kan der ses på facebook
FCN siden 2006
Skrevet af LaChrissen
Jeg forstår ikke, hvorfor det er personfølsomme data, der ikke må meldes ud, da jeg ikke kan se, hvordan det skader spillerne på nogen måde.
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Skrevet af Slettet(581021212205)
^ https://newz.dk/gdpr

Der er flere forhold der hører under GDPR. Bl.a. må man heller ikke fortælle hvis man er ved at sælge en spiller til en ny klub o.l. medmindre spilleren har givet tilladelse til dette. Først når skiftet er effektueret må man fortælle det.

Jeg mener ikke at man på baggrund af tavshed fra klubben om de konkrete spillere kan konkludere, at man er ved at sælge dem.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Det er korrekt. Man behøver måske heller ikke nævne det brækkede ben, men man kunne måske, når nu det er profiler, sige at man igen regner med at kunne disponere over dem om 2 uger.
annonce
0