Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Super FCN
Er der egentlig nogen der ved, eller har formodninger, om hvem der bliver rykket op på førsteholdet i sommerpausen?

Vi kan vel allerede nu formode at følgende spillere forsvinder med stor sandsynlighed, selvom det er 100% sikkert.
Damsgaard
Mumin
Larsen
Kudus
Rasmussen

Men hvem kommer så til at tage de pladser i truppen de som disse spillere efterlader?
Vi mangler ihvertfald en keeper hvis Larsen smutter.
Måske Gudman skal tilbage og agere forsvarsreserve for Mumin. Eller det bliver måske Woledzi?
Vi kommer til at mangle to offensive profiler hvis både Damsgaard og Kudus smutter. Måske Bredahl, Nnamani og/eller Noah Crone kommer op.
Andre? Nogle ukendte Right to Dream spillere måske?
lol, signatur
Skrevet af JMM
Givet at vi har en ret stor seniortrup på 26 mand er det ikke sikkert at alle de nævnte erstattes i 1:1. Videre kendes ikke status på flere, som måske kunne være på vej videre, Amon f.eks.
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af JMM
Gamle spillere retur er kun velkomne såfremt de reelt tilfører holdet noget der ikke kan erstattes af det eksisterende. Vi har afskibet utrolig mange nulbonner - Listen er faktisk ret lang. https://fcn.dk/tidligere-spillere

Af interessante spillere med en FCN fortid er Ingvartsen måske den mest interessante ift. vores behov lige nu.

Eller måske den gode Kim "Dobbelt A" Aabech i karrierens vinter? ;)

Skrevet af Nandeyanen
lol hvis du taler om Mads Mini Pedersen skal du kun bekymre dig om AGF hvis de sælger Højer. Mini har ikke niveauet til større klubber end det. Men ja man kan få ham billigt og han kender FCN. Augsburg købte ham for €800k og han er faldet i pris siden hen. 283 minutter spillet i denne sæson uden sigt til spilletid, hvor den mest værdifulde spiller hos Augsburg er deres venstre back Phillip Max. Plus de har deres unge reserve Iago de købte for €6.5m samme sæson som de købte Mini.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(581021212205)
Dette skal ikke som et forsøg på at hype en falsk i historie eller, at jeg forsøger at skabe falske rygter, men jeg er overbevist om, at en gammel kending vender tilbage til klubben enten til sommer eller vinter. Det lyder lidt skørt, at jeg ikke ønsker at sætte navn på, men der er af den simple grund, at jeg meget gerne vil have ham tilbage til klubben uden, at der kommer andre klubber på banen inden os.


Jaman lad os da gætte. Det skal være en spiller med et niveau der stadig kunne tænkes at indgå i FCN. Her kunne være tale om

Pierre Bengtsson - tidl. venstre back, blev senere hevet til Mainz af Flemming P og Hjulmand.
Matti Lund Nielsen - Central midt, blev solgt til Italien, var senere i Norge, nu tilbage i Italien.
Christian Gytkjær - nej, det kommer nok ikke til at ske.
David Jensen - han virker dog glad i New York.
Enoch Kofi Adu - den bedste pasningsspiller vi nogensinde har haft på midtbanen. Er ni i AIK. En del CHL-kampe på CV´et. Fra Ghana, men taler dansk.
Jesper Hansen - er dog tidligere blevet afvist af FCN.
"OG" wing - men frister en tilværelse i 1. div. i Tyrkiet og har formentlig ikke niveauet.
Martin Hansen - var dog vildt upopulær i klubben
Jens Stryger - var dog langt fra spilsystemet
"AC" - jeg ar ikke set ham udtale sig om FCN nogensinde og jeg tror ikke at vi henter Malmøs anfører.
Mathias Hebo - man sagde "på gensyn" da han forlod klubben ikke "farvel" - men en midtbanespiller lidt over gennemsnittet i Lyngby tror jeg ikke man henter.
Uffe Bech - Han har haft sin største spotslige succes i FCN, men har glasben.
Joshua John - er uden klub, men er vel over the hill
Moberg Karlsson - det gik ikke rigtig første gang, så...
Emre Mor - kunne måske godt tænke sig at få sparket karrieren i gang igen. Han har kontraktudløb om en uge. Jeg tror dog, at han er for stor en udfordring.
Ingvartsen - tror jeg ikke vi får lokket hjem fra en startplads i Bundesligaen.
Asante - udover fart som vi allerede har, har han vel ikke det store at tilbyde.
Runarsson - vender vel heller ikke tilbage fra Ligue 1
Valentin - han tror vist stadig på at kunne blive fast mand i Augsburg.
Godsway Donyooh - fra landsholdsudtagelser er han helt forsvundet ud i glemslen. FCn er vel hans bedste bud på at komme ind i varmen igen.
Edit: Mathias Jensen - I Brentford har fans ment at han var for god til championship, men stemningen har ændret sig på det sidste og han får hug på fan-forums.

Bengtsson, Adu, Uffe Bech er vel dem der kunne være størst sandsynlighed for, med Emre Mor som en vild joker.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN.dk gør i dag opmærksom på 4 dybdegående artikler (tror jeg har linket til dem alle tidligere) som virkelig giver et dybdegående billede af FCN - artiklerne er på engelsk:
https://fcn.dk/2020/06/en-engelsk-fanskribent-med-passion-for-fcn/


FCN har desuden begået en video i høj kvalitet som på Twitter har fået ros fra mange sider. Den er værd at se, og artiklen også værd at læse. Hvis det er den kvalitet vi kan forvente fra FCN´s marketing i fremtiden er det fantastisk: https://fcn.dk/2020/06/bouncing-back/

Tipsbladet har en oversigt over de spillere der flest gange har været på rundens hold. Den topper Damsgaard: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/superligaens-bedste-sjaellandske-klubber-med-forrygende-start

Tipsbladet har desuden en artikel om vores tidligere spiller Marcondes: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/maal-marcondes-byggede-formen-op-i-kolonihavehus

Tipsbladet har hele 3 FCN-spillere på rundens hold. Bl.a. Viladsen for første gang: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/rundens-hold-i-superligaen-29-spillerunde-3

På det officielle rundens hold fra Superliga.dk er Kudud og Damsgaard med: http://www.superliga.dk/artikel/rundens-hold-i-29-spillerunde

Nyt om FCN´s fremtid i hhv. Farum og Hillerød: https://sn.dk/Furesoe/FCN-vil-forpligte-sig-mere-til-Hilleroed/artikel/1331710

FC Nordsjælland Dreamin har optaget en ny episode i dag. Formentlig tilgængelig i morgen. Temaet er økonomi ovenpå offentliggørelsen af FCN´s regnskab. Steen Houmann er i studiet.

Iøvrigt så spiller FCN U-19 i morgen deres 2. kamp i slutspillet hvor man jagter en Europa Youth League plads. Det foregår ude mod BIF. Officielt uden tilskuere, men der må være 50... Kommer nogle af sted, er et referat meget velkomment.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@ligepå
Ved du mere om hvorfor at Bredahl var fraværende? Han var faktisk en jeg troede og håbede ville på et par indhop her i mesterskabsspillet.

Nej desværre. Spændende om han er med idag på U19.

@FCN
Iøvrigt så spiller FCN U-19 i morgen deres 2. kamp i slutspillet hvor man jagter en Europa Youth League plads. Det foregår ude mod BIF. Officielt uden tilskuere, men der må være 50... Kommer nogle af sted, er et referat meget velkomment.

Hvis man evt. "partycrasher" skal man være forberedt på at man muligvis ikke bliver lukket ind. Så vidt jeg ved så spiller Brøndby U19 på deres "bane 1" og der har kontrollørerne sandsynligvis bedre mulighed for at udelukke tilskuerene end i den foregående kamp i FCK hvor tilskuerne stod ude på den offentlige vej og kiggede ind.

Med hensyn til spændingen i slutsspillet så har FCN stadigvæk mulighed for at kvalificere til UEFA youth league. I lørdags måtte vi nøjes med uafgjort mod FCK men da OB, som ligger på første pladsen, også spillede uafgjort mod Brøndby, så er spændingen intakt.
Der er stadigvæk 3 point mellem OB på første- og FCN på anden pladsen.
FCNs sidste kamp er netop mod OB så der er lagt op til lidt af en finale hvis vi altså formår at følge trop med OB indtil da.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Det kunne være fedt at få de unge med i Youthleague og få testet talentet af mod de bedste.

Og mht. tilbagevendende spillere, så glæder jeg mig til at se Mathias Jensen i trøjen igen. Ham synes jeg ikke I nævner :)
Er det mon ham der går og får lidt hjemve?
Skrevet af ligepå
FC Nordsjælland bragte igår en længere artikel med en opdatering fra Akademiet.

https://fcn.dk/2020/06/en-opdatering-fra-akademiet/

Spændende læsning - Især omkring det suveræne U15 hold og deres første sæson i en landsdækkende turnering.

Dejligt at de endeligt er begyndt at producere nyheder og opdateringer fra akademiet.

FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Det blev desværre til et nederlag på 3-4 for U-19 mod BIF i går - vistnok på et par standardsituationer til sidst, i en kamp som FCN ellers så bedst ud i - Måske JulioSalinas kan fortælle mere om kampen?

Det er i øvrigt lidt spøjst at tænke på, at BIF stiller op med deres bedste U-19 spillere og, at disse er nogenlunde på niveau med vores næstbedste U-19 spillere - de bedste spiller jo Superliga. Der er således 13 U-19 spillere i FCN´s superligetrup.

Samtidig spillede OB 2-2 mod FCM så der nu er 4 point forskel mellem de to hold.

Både AGF og OB har to kampe tilbage. Begge hold har en kamp mod AGF inden den sidste kamp i sidste runde mellem FCN-OB.

OB skal altså tabe mod AGF, mens FCN skal vinde og det kan blive en finale mellem de to hold i sidste spillerunde.

OB spiller 28.06. ude mod AGF, mens FCN spiller hjemme 01.07. mod AGF. Sidste spillerunde er 05.07. ude mod OB.

EDIT:
FCN har en omtale af kampen: https://fcn.dk/2020/06/kasper-kurland-vi-goer-det-svaert-for-os-selv/

FCN liveopdaterede i øvrigt også fra kampen på Twitter.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Afløseren
Øv med u19 og øv med Nicolai Larsen. Peter Vindahl har dog set fornuftig ud de sidste to kampe, så hanskal nok vise sig at være en fuldgod erstatning på sigt. Larsens afgang tidligt på sommeren kommer også til at sætte gang i den sædvanlige: "åh-nej-hvad-nu-med-næste-sæson" mavefornemmelse idet han er en af de bærende kræfter, som forlader klubben. Kudus forventes også at smutte ligesom Mathias Rasmussen, og spørgsmålet er, om vi ser flere afgange? Personligt frygter jeg en blodig sommer hvor profiler som Yttergaard, Kian H, Kofod og Amon også kunne være væk. Jeg håber det ikke, og jeg har absolut intet at basere min frygt på, men den er der og det er ubehageligt nok.
FCN
Skrevet af Super FCN
Selvfølgelig træls med Larsen, men Vindahl virker som en ganske habil keeper. Jeg er væsentligt mere tryg ved ham end jeg er med nogle af de andre unge keepere som tidligere har stået for os. Da Jesper Hansen, David Jensen og Runarrson overtog 1.keeper rollen synes jeg at de var på et noget lavere niveau end Vindahl er nu. Det bekymrer mig dog lidt at der ingen konkurrence er på målet nu. Hvem skal presse Vindahl til at blive bedre fremover?

Jeg kan ikke se hvorfor Kian Hansen skulle være på vej væk. Han er lige kommet til og har stadig halvanden år tilbage af sin kontrakt ifølge transfermarkt. Der er vel ikke mange penge at tjene på 31 årig forsvarsspiller heller.

Kofoed håber jeg ikke forsvinder, men det er heller ikke utænkeligt. Han har været her længe, er en profil i superligaen og man har i teorien folk til at tage over i Jaxe/Tochi.

At Amon skulle være på vej væk kan jeg heller ikke se. Det vil i så fald være for et lille beløb da han har været konstant skadet i næsten et år. Hvem ville købe ham nu?

Rasmussen er helt sikkert væk.
Kudus tror jeg også forsvinder. Der er konstante rygter om steder han skal til fra ghanesiske medier. Ikke at jeg lægger meget i de navne der bliver nævnt i den ghanesiske presse, men det betyder nok at der er masser af interesse.
lol, signatur
Skrevet af JulioSalinas
@afløseren
Øv med u19 og øv med Nicolai Larsen. Peter Vindahl har dog set fornuftig ud de sidste to kampe, så hanskal nok vise sig at være en fuldgod erstatning på sigt.

Målmandsmæssigt tror jeg nok Vindahl er en god erstatning men vi mister også en anfører og en rutineret mand som de unge kan lære fra.
Denne sæson har vi haft 3 rutinerede spillere i truppen i form af Kian, Nicolai og Rygaard og spørgsmålet er nu om vi vil hente noget erfaring udefra eller om vi tænker i at forlænge med en af de semi-rutinerede spillere vi allerede har i truppen? Det kunne feks. være Yttergaard.
Det kunne selvfølgelig også være at man vil prøve sig med en trup som har lidt mindre "erfaring". Vi må se hvad der og uanset hvad så vil jeg godt ønske Nicolai alt det bedste i frankrig :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
@SuperFCN
Jeg kan ikke se hvorfor Kian Hansen skulle være på vej væk. Han er lige kommet til og har stadig halvanden år tilbage af sin kontrakt ifølge transfermarkt. Der er vel ikke mange penge at tjene på 31 årig forsvarsspiller heller.

Enig. Kian vil være vigtig have nu hvor vi sandsynligvis mister Mumim og muligvis også Yttergaard som har kontraktudløb til næste sommer.
Jeg vil tro at planen er at Kian vil spille sin kontrakt ud og at man på den måde ikke tænker i et videresalg af ham pga. af hans fremskredne alder.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
@ Super FCN
Som jeg skrev er det også bare frygt/spekulation fra min side ift. Til potentielle afgange. Kian har haft en svingende sæson og han er jo netop ikke hentet ind med videresalg for øje. Spørgsmålet er vel, om han kan løfte sit niveau betragteligt og/eller har de lederkvaliteter til at styre forsvaret og de unge spillere eller om det er en rolle Yttergaard evt. Kunne påtage sig?

Netop Yttergaard har spillet en fremragende sæson, nok den bedste han har spillet i FCN, ham skal der forlænges med ellers er han væk senest til næste sommer. Spørgsmålet er, om han har fået mod på mere FCN eller om han holder kortene åbne og ser, om der dukker et bedre bud op.

Mht. Amon, så er jeg vild med ham som spiller. Han har bare været sindssygt uheldig med skader og der er vel ingen der ved, hvordan de har sat sig på hans krop? Jeg mener Jenner skrev noget om, at Amon tit blev ramt af den samme type skade idet han er så hurtig og atletisk + har et lavt tyngdepunkt. Kan han blive lappet godt nok sammen til at kunne spille nogenlunde kontinuerligt eller skal vi vænne os til at se ham lidt i glimt hver anden sæson?

Og ja, Juliosalinas, vi skal selvfølgelig huske at ønske Nikolai Larsen al mulig held og lykke i det franske :-) han har været en fremragende keeper for FCN og jeg er selvsagt ked af at han forlader klubben, men det er fortjent at han får lov til at prøve sig af i udlandet - også selvom Guingamp er "Verdens Ende" ifølge Johan Larsson.
FCN
Skrevet af JMM
Fuldt fortjent af Larsen får en større kontrakt hos Guingamp. Han har gjort det godt hos os, og Vindahl står klar.

Den spiller jeg frygter mest at miste er faktisk Tofod, som er vores vigtige brik i balancen centralt. Han løber utrolig mange negative meter og dækker rum af konstant. Han fylder langt mere end tidligere, og tager netop de løb man ikke ser på TV, laver vigtige tacklinger og er vigtig for vores opspil. Har også bygget på offensivt. Tochi er ikke køreklar endnu, og Den vandrende pind (Jaxe) er et stykke fra Kofods niveau.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Det er surt med Larsen. På den anden side måske også lidt ventet - men stadig surt.

Vindahl er et stort talent og han skal til at spille nu. Mit bud er, at man har villet vente og se om man evt. kunne kvalificere sig til noget europæisk spil, så kunne man forlænge med Larsen - der jo ikke vil være tilfreds med at være reservekeeper - og lade ham få de europæiske kampe og pokalen og lade Vindahl få Superligaen. Det ser umuligt ud nu og derfor giver det ikke mening med en forlængelse.

Jeg er usikker på den næste i rækken - From. Han er egentlig 1. års senior men har i denne sæson spillet som U-19 keeper. Han har været en del af målmandstræningen med Superligaholdet de sidste to år, så vidt jeg kan se. Der har været total radiotavshed omkring ham, så jeg aner ikke hvad han kan. Han har aldrig været udtaget til et landshold el. spillet på højere niveau end reserveligaen. Det er mit indtryk at han ikke er talent på linie med eksempelvis Vindahl og Runarsson - men jeg er på usikker grund. Til gengæld skulle den næste i rækken Andreas Gülstorff Pedersen være et stort talent, men han er kun 17. Jeg har desuden hørt rygter om en målmand fra RTD Emmanuel Ogura der bl.a. spillede for et mixet FCN/RTD hold i ViaReggio Cup sidste sommer. Han er 18. Han skulle være rigtig god. Så måske Vindahl, From, Ogura næste sæson?

Amon´s skadesproblemer skyldes ganske rigtigt hans eksplosivitet. Hans muskler og led kan ganske enkelt ikke holde til de enorme belastninger han udsætter dem for. Det er bl.a. den læring man har fra Amon der gør, at Kamaldeen ikke får lov til at spille hele kampe før engang i efteråret, da man først skal have bygget hans muskler og led tilstrækkeligt op. Amon er blevet opereret og ventes ikke tilbage før til efteråret. Det er ikke sikkert at han længere vil have den samme eksplosivitet og speed når han kommer tilbage, efter de indgreb og skader han har været igennem.

Hvad angår spillere der forsvinder så har Mumin jo også kontraktudløb. Der er formentlig derfor man har hentet Mesik ind Dermed er der tre spillere der er klar til at spille midtstoppere i Kian H, Mesik, Yttergård. Man kan dog godt frygte at Yttergård forsvinder med kun et år tilbage på kontrakten. Følger man FCN´s vision, så skal der vel også være plads til et talent i forsvaret, og det vil der vil ikke være med Yttergård, Mesik, Kian H - medmindre en af dem bliver skadet. Der er desværre en pæn chance for at Yttergård kan forsvinde. Med en skade til enten Kian H el. Mesik vil det så ikke så godt ud. Mesik ser så god ud så jeg regner ham for en etableret spiller og 3 etablerede spillere i forsvaret er i overkanten i forhold til talentudviklingsmodellen.

Mit gæt er at også Mathias Rasmussen forsvinder. Derudover kunne der godt være bud efter Kofoed, Atanga, Sadiq, Kudus og måske Rygaard. Kudus ser jeg det som 100% sikkert forsvinder.

Altså en hel normal sommer i vente med farvel til minimum Damsgaard, Larsen, Mumin, Kudus, Mathias Rasmussen. Derudoer kunne Kofoed, Yttergård, Atanga og måske Rygaard og Sadiq også være spiller der kunne være efterspørgsel efter. Hvis vi er rigtig uheldige forsvinder Kamaldeen også for et vanvittigt bud.

Altså en hel normal sommer....

Jeg anser det i øvrigt som meget usandsynligt at Amon el. Kian H skulle smutte til sommer. Fra U-19 vil vi formentlig begynde at se lidt spredte indhop til Bredahl mens Gidoen Mensah rykkes op. Efter et års tid i udkanten af Superligatruppen formoder jeg at Antman, Abu, Tochi begynder at træde mere i karakter. Jeg håber så også på en hel del mere spilletid til Jaxe. Derudover er der 4-5 U-19 spillere der måske vil blive oprykket.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@JMM
Den spiller jeg frygter mest at miste er faktisk Tofod...

Ingen tvivl om at han er en god spiller som stadigvæk udvikler sig godt.
Han er og vil også i næste sæson blive en vigtig spiller for holdet men det er klart at hvis vi får et godt bud på ham dvs. 40+ mio så tror jeg at man slår til. "Jaxe" og Rygaard vil være en fornuftig konstellation på midten og jeg tror også at Tochi er klar til langt mere spilletid end han har fået hidtil. Derudover har vi naturligvis også Abu Francis og Diomande som vil kunne spille den centrale midt men som formentlig er tiltænkt andre roller. På U19 er der også et par stykker som man kunne prøve af. Eric Oteng bliver iøjeblikket testet på den centrale midt og så er der en ret spændende type i Hektor Højbjerre-Thomsen som for mig hidtil har været ukendt men som ser overordenlig spændende ud. Jeg tænker at han muligivs har turneret med det internationale akademi?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Hvis I mangler en rutineret spiller kan I købe vores Nikolaj Thomsen.

Pros: Usynlig, modstanderne ved ikke hvor han er på banen.
Cons: Usynlig, medspillerne ved ikke hvor han er på banen.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0