Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Meget interessant. Det vil sige at en journalist fra Politikken har adgang til de samme oplysninger som du har hvis de begyndte at grave mere i historien.

Journalisten har jo ingen moral ved at nævne slavehandel når angiveligt de kilder han selv bruger er de virkelige slavehandlere der køber rettigheden for et barn fra dets forældre med penge.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Kampånden
Ups. To brøndbyspillere er Covid positiv. Lad os håbe at de ikke har hostet for meget inde kampen
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Nandeyanen

Meget interessant. Det vil sige at en journalist fra Politikken har adgang til de samme oplysninger som du har hvis de begyndte at grave mere i historien.


Ja, FCN har dog fremlagt de fleste af dem for dem. Resten er rimelig nemme at finde.

Journalisten har jo ingen moral ved at nævne slavehandel når angiveligt de kilder han selv bruger er de virkelige slavehandlere der køber rettigheden for et barn fra dets forældre med penge.


Som jeg forstår det er Rasmus Bech en klummeskribent i Politiken der skriver to ugentlige klummer med personlige betragtninger om hvad han nu har lyst til inden for sportens verden. Hans primære force er vistnok, at han har en personlig kontakt til Michael Laudrup. Politiken derfor altid de første til at få Michael Laudrup citater og reaktioner og det lever han så højt på. Rasmus Bech har vist ikke selv været inde over de oprindelige historier hvor Politiken lagde spalteplads til beskyldninger orkestreret af det omtalte netværk.

Det meste af RTD/FCN tilbagevisninger - som også er forelagt Politiken - kan ses på disse to links: https://fcn.dk/2018/12/right-to-dream-afviser-anklager-og-kritiserer-politikens-kildekritik/ samt:
https://fcn.dk/2018/12/udmelding-fra-right-to-dream/
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
U19 Slutspil: En muligvis afgørende dag.

OB, Brøndby og FCN er alle stadigvæk med i jagten om U19-guldet der udløser en plads i næste års UEFA Youth League. Både Brøndby og FCN skal spille idag og begge hold har "kniven for struben" da de skal vinde og ydermere ser det ud til at målscoren kan blive afgørende i sidste ende.

13:30 U19: FCK - Brøndby
15:00 U19: FCN - AGF

Til dem der kunne være interesseret i at se FCN kampen så har jeg fået at vide at man pga af "corona" kun lukker de første 250 tilskuere ind.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Tak for update på U19, Juliosalinas, det er yderst værdsat herfra! :-)
Hvis ikke FCN selv melder noget ud om resultatet, så må du da gerne fortælle lidt om kampen hvis du skal se den?
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@afløseren
Hvis ikke FCN selv melder noget ud om resultatet, så må du da gerne fortælle lidt om kampen hvis du skal se den?

Ja jeg tager til RTD Park og ser den.
De sidste par kampe har Kasper Kurland (træner for U19) skrevet lidt om kampene dagen derpå men jeg skal nok supplere med det jeg har set. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg går ud fra at de fleste læsere af denne tråd også orienterer sig på fcn.dk. ikke desto mindre skal jeg gøre opmærksom på dette gensvar til Rasmus Bech der i Politiken har skrevet en artikel hvor han sammenligner RTD/FCN samarbejdet med DK´s slavehandel i 1800-tallet: https://fcn.dk/2020/06/kvaegopdraet-hugo-mohammed-og-det-store-billede/

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Dejligt svar – Ingen dikkedarer.

Hæfter mig ved at Kofod nævnes sammen med en række solgte spillere. Den måde det er formuleret på så skal vi ikke regne med at se ham i FCN når den nye sæson skydes i gang.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Politikens perfide angreb på RTD/FCN og FCN´s svar.

Blot for at alle kan være med så smider jeg her først Politikens angreb på FC Nordsjælland og dernæst FC Nordsjællands svar:

Hvad der tænkes og præsteres i Nordsjælland, er styret af et forretningsmæssigt hensyn. Ikke af ære og pokaler, men af omsætning og overskud.

Hvor nogle opdrætter kvæg og heste og andre sælger vandsenge, køleskabe, biler og kjoler, opdrætter FC Nordsjælland, der ejes af en engelsk investorgruppe, fodboldspillere - og sælger fodboldspillere.

Og tjener penge på det.

Fodbold er en forretningsmodel. Kloge folk har forstået, at man gennem dygtighed, kapital og planlægning kan opstøve talenter, bruge deres passion for fodbold, dygtiggøre dem, skrive kontrakter med dem - og omdanne dem til en handelsvare, der kan omsættes på markedet. Sådan.

FOR DE FLESTE SPILLERE gælder det, at de dog blot er med til at holde forretningen og udstillingsvinduet gående i den bedste række, hvor klubben er med til at konkurrere på spillets gammeldags sportslige betingelser.

Men så er der de få spillere, der yder det helt ekstraordinære, der gør dem interessante for mere købestærke klubber - og de millioner, der kommer ind i den forbindelse, betaler rigeligt investeringen i alle ´ de andre´ og sikrer investorerne det ønskede overskud. Hvis de gode spillere så også skaffer medaljer, er det en pyntelig sidegevinst.

I FC NORDSJÆLLAND har man en samarbejdspartner i Ghana i Vestafrika, der leverer talenter til landet i nord, og hvor man for nogle hundred år siden stod for tilfangetagelsen af de slaver, som driftige danske købmænd sejlede til sukkerplantagerne i Dansk Vestindien. Det tales og skrives der en del om for tiden, men det er en helt anden historie.

Ni ghanesiske spillere præger i dag FC Nordsjællands trup, og de leverer blændende underholdning. Man kan kun blive imponeret - også af talentspejderne.

Jeg siger blot: Tænk, hvis talentblikket var så skarpt, at det også øjnede flere end de danske spillere, der allerede er opdaget og solgt videre til bl. a. England, og som må gå rundt i FC Nordsjællands danske samarbejdsklubber, og som på sigt kunne komme til at styrke det danske landshold.

Der må være en Svend-Erik og en Hugo, som måske bliver overset. Eller er de danske velfærdstalenter ikke ærgerrige nok? Ikke lige så sultne og stræbsomme som Mohammed Kudus, der kom fra de engelske pengemænds fodboldskole i Ghana til Farum som 17-årig? Jeg ved det ikke. Men det gør forretningsmændene utvivlsomt.


Og Nordsjællands svar under overskriften "Kvægopdræt, Hugo, Mohammed og det store billede":

Kære Politiken og Rasmus Bech,

Lørdag d. 27. juni bragte førstnævnte en klumme fra sidstnævnte. Den ser desværre ud til at være forsvundet fra jeres hjemmeside, men vi har gjort jer en tjeneste og fundet den frem, så ingen bliver snydt – den kan ses og læses øverst i denne artikel.

Da vi hverken er blevet spurgt eller kontaktet inden eller efter klummen blev lavet og bragt, så vælger vi at gøre det her og nu på vores egen platform. For der er meget i den, som vi synes skal adresseres. Klummen prikker både til holdninger og fakta hos os – og sikkert også mange andre. Så lad os starte med det første og vente med det sidste.

Der indikeres, at det burde give fordele at hedde Hugo frem for Mohammed i FC Nordsjælland og formodentlig også i andre danske Superligaklubber. Det er vi meget uenige i. Vi er også uenige i, at det burde give fordele at hedde Mohammed frem for Hugo. Måske er det bare os, der er mærkelige i den sammenhæng, men så må det være sådan, det er.

Og så til det kedelige med fakta. Al den slags, der kan ødelægge en god historie, hvis ellers man gider gå op i det.

Fodboldbranchen sammenlignes med kvægopdræt. At det er en branche, der er gennemsyret af profitmaksimering frem for menneskelige hensyn, for at rige investorer kan skumme fløden af unge menneskers hårde arbejde. Den del er vi ikke uenige i. Der er mange ting, vi ikke er stolte af ved den branche, vi er en del af. Som vi af samme grund gør meget ud af at adressere og få ændret ved selv at gå forrest og vise vejen. Det er ikke en let opgave – det skal vi være ærlige at sige, men det kommer ikke til at afskrække os fra at prøve. Derfor er vi også den første klub i verden, som meldte os ind i Common Goal, der hvert eneste år modtager 1% af vores stadion- og billetomsætning og 1% af hele ledelsens og over halvdelen af klubbens ansattes løn, som de så fordeler mellem de NGO’er, der arbejder for at hjælpe de mest sårbare unge i verden gennem fodbolden. Det er også derfor, at vi selv arbejder og uddanner omkring alt der har med ligestilling og diversitet at gøre. Vi har årlige kampagner – både internt og eksternt – for f.eks. Kvindernes internationale kampdag, Black History Month, Copenhagen Pride m.fl., der både rejser opmærksomhed og midler på områder, hvor den professionelle fodboldbranche stadig har en lang vej at gå. Hvis du missede dem, inden du skrev, så er der links til nogle af dem i denne tekst.

Det er også vores klub, der leverer flere inspirerende historier til jeres avis, når det f.eks. kommer til at være de første i dette land, der vælger at tage et knæ på en fodboldbane – både kvinderne og herrerne. Men vigtigst af alt i denne sammenhæng, når nu i gerne vil bruge FCN som eksemplet på den rige udenlandske investor som avler fodboldkvæg, og endda også afrikanske af slagsen, med egen profit for øje, er det bemærkelsesværdigt, at i ikke har noget helt fundamentalt på plads i den fortælling. Men vi hjælper som sagt gerne, hvis vi bliver spurgt, og i dette tilfælde også på bagkant, fordi vi ikke er blevet spurgt.

FC Nordsjælland drives som en not-for-dividend virksomhed. Det betyder, at ikke så meget som en krone hives ud af virksomheden i udbytte til hverken aktionærer eller investorer. Ikke en krone. Tværtimod skal alt overskud reinvesteres i vores formål, som er at skabe de bedst mulige rammer for, at unge mennesker kan få deres drøm opfyldt gennem fodbolden. Og påtage sig det ansvar, der følger med i den proces, når de lykkes. I vores seneste regnskabsår betød det. f.eks., at vores akademidrenge og piger i Farum har fået et helt nyt akademicenter, at vores akademidrenge og piger i Ghana har fået bedre faciliteter i den skole, som vi prioriterer nøjagtigt lige så højt som deres fodbold, og at den danske statskasse, alene i selskabsskat, har fået over fem millioner sendt herfra med både kys og kram vedhæftet. Vores slemme rige engelske ejer er for øvrigt bosiddende i Hørsholm med sin familie. Og han er ikke mere velhavende end en moden tidligere sportsredaktør på Politiken formodes at være.

Det der med pigerne er for øvrigt et andet relevant punkt, vi gerne vil fremhæve i denne sammenhæng. Hvor mange professionelle fodboldklubber og akademier, der går op i profitmaksimering som det første, har kvindefodbold som en del af forretningen og pigeakademier på samme niveau som drengenes? Dem der kan tjene penge på pigefodbolden er ikke opfundet endnu. Investerer man i det, så gør man det, fordi man synes, det er det rigtige. Ikke fordi det er god forretning. Sådan er det i hvert fald hos os – både i Farum og i Ghana.

Når nu vi er inde og motivforske, og forbliver i jeres terminologi, så ville det måske også være relevant at nævne, at vi ikke avler fodboldkvæg. Vi forsøger at avle rollemodeller, der kan gøre en forskel og være med til at ændre på de ting, som vi forhåbentlig kan blive enige om ikke er ok i verden. Right to Dream akademiet i Ghana, som i kalder en smart partner for FCN, giver 6-årige uddannelser med alt betalt til samtlige elever – både piger og drenge. Nogen ender som professionelle fodboldspillere med en uddannelse oveni. De fleste andre ender på scholarships på de bedste skoler primært i USA, hvor fodbolden giver dem adgang til en viden og et netværk, som kan ændre alting for dem selv, deres familier, deres samfund og deres land, der er rigt på talent men bankerot på muligheder. Over de seneste 20 år har RTD-elever modtaget scholarships til en samlet værdi af over 50 millioner dollars. Hele denne model finansieres ganske rigtigt primært af professionel fodbold. Og det er vi hamrende stolte over. Har i et bedre forslag til, hvad fodboldbranchens mange millioner burde gå til?

Lad os til sidst berolige jer en smule på vores dejlige lands vegne. Rasmus Bech virker oprigtigt bekymret for, at de danske landshold kommer til at lide under, at vi i FC Nordsjælland også har flere vestafrikanske spillere i vores 3F Superligatrup. Der skrives, at det nok er på bekostning af vores danske talenter i områdets mindre klubber. Men i den periode FCN har været en del af Right to Dream gruppen, er vi en af de to klubber i landet, der har leveret flest spillere til de danske ungdomslandshold. Sidste år havde vi seks stykker med Danmark til U21 EM-slutrunden. Lige nu har vi fem drenge med på det historisk stærke U17 landshold. Og de seneste sæsoner er f.eks. Andreas Skov Olsen, Victor Nelsson og Mathias Jensen føjet fra reden. Mikkel Damsgaard og Magnus Kofod Andersen er snart klar til at følge efter dem.

Det hele skal nok gå. Hvem ved om det måske endda kunne gavne dansk fodbolds udvikling og styrke, at der kom andre kulturer ind i systemet. Det tror vi på.

Alt det bedste herfra. Og lad os lade være med at mødes på denne måde fremover. Du er altid velkommen i Right to Dream Park, Rasmus.


Artiklerne som FCN henviser til ovenstående er:

Kvindernes Internationale kampdag: https://www.facebook.com/watch/?v=769472296769663

Black History Month: https://www.youtube.com/watch?v=FIxtQx_ogXA

Copenhagen Pride: https://www.youtube.com/watch?v=sVwL-1leOjQ
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
U19 Slutspil: Guld med vinger på

Onsdagens resultater fra topstriden af U19 slutspillet:
FCK - BIF 0-3
FCN - AGF 2-3

Med disse resultater kan vi ikke længere nå guldet som kommer til at gå til enten BIF eller OB. Vi må erkende at vi pointmæssigt aldrig rigtig kom igang i slutspillet. Det er ikke til at sige om "pausen" har haft en negativ effekt på vores trup eller om vores beskedne pointhøst blot er en konsekvens af at toppen af U19 Ligaen er meget jævnbyrdig. 1 point i foreløbig 3 kampe er også lidt misvisende. Jeg synes egentlig at vi har bedre spillere end de hold vi har mødt men vi har været for uskarpe foran mål og så har der også være enkelte koncentrationssvigt samt individuelle fejl som har kostet os dyrt.

FCN valgte at live-streame den seneste kamp mod AGF som kan findes på følgende link -> https://www.youtube.com/watch?v=v37FeAwbAHo

Træner for U19, Kasper Kurland satte lidt ord på kampen og slutspillet generelt -> https://fcn.dk/2020/07/kasper-kurland-det-er-aergerligt-for-vi-har-potentialet-til-at-vinde-slutspillet/


U19-holdet spiller sin sidste kamp på søndag ude mod OB og selvom vi ikke længere kan nå guld eller sølv så har vi en mulighed for at tage bronze med en sejr. Lidt oprejsning vil også være tiltrængt før gutterne går på ferie :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
^ Det er vel OK at vores næstbedste U-19 spillere er lige så gode som de bedste U-19 spillere fra resten af ligaen. De bedste U-19 spillere i FCN spiller jo Superliga. F.eks. Mesik, Villadsen, Jaxe, Abu Francis, Diomande, Kamaldeen. Derudover måtte to af flg. også spille på holdet: Damsgaard, Atanga, Sadiq, Kudus, Rothmann. Der var altså mulighed for at stille et langt stærkere hold med 8 fra superligatruppen. Havde man gjort det var der jo ingen tvivl om hvem der var suveræne mestre.

Jeg må indrømme at jeg undrer mig over at man ikke havde hevet bare et par stykker ned for at sikre en UEFA Youth League plads næste år. Nå, i det mindste er Baltic Sea Cup dog sikret - i hvert fald hvis DK igen får 3 hold med i turneringen.

At FCN var 10 mod 11 i de meste af kampen var desuden ikke rigtig til at se. Trods en mand i undertal var det en meget lige kamp.

Det var desuden et mærkværdigt rødt kort der blev givet til Tochi. Klart frispark, men jeg har svært ved at se hvad der skulle berettige til et gult kort og dermed rødt. En temmelig kolerisk dommer. Det var Tochis 2. frispark i kampen. 2 frispark = rødt. Surt.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Boogie Preben
Til info var der 4 superligaspillere/spillere der er med i truppen med mod Brøndby i sidste uge:

Antman, Tochi, Abu og Maxwell.

I går var der

Antman, Tochi, Maxwell, Bredahl og Andreas G (keeper) som ligeledes træner med superligatruppen.

Skrevet af Slettet(581021212205)
Til info var der 4 superligaspillere/spillere der er med i truppen med mod Brøndby i sidste uge:

Antman, Tochi, Abu og Maxwell.

I går var der

Antman, Tochi, Maxwell, Bredahl og Andreas G (keeper) som ligeledes træner med superligatruppen.


De er allesammen U-19 spillere - dvs. født i 2001 el. senere. Tochi, Bredahl og Andreas G er endda U-17 spillere - ligesom flere andre af de der optræder i U-19 truppen. De er blot så dygtige, at de også træner med superligatruppen og nogle af dem har også fået enkelte kampe. En af årsagerne til at de er så dygtige er jo så, at de træner med spillere der er ældre end dem selv.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Afløseren
Det er virkelig ærgerligt med u19, synes jeg. Jeg kan ikke helt forstå hvorfor FCN ikke bare går all-in på at vinde turneringen, så den står på Youth League næste år. Bronzen er jo langt væk i Superligaen alligevel.
Jeg er med på, at FCN stiller op i andre internationale turneringer med et blandet FCN/RTD hold, men det kunne nu alligevel være fedt at se U19 blive matchet op mod Benfica, Bayern München, Liverpool mfl.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Der var altså mulighed for at stille et langt stærkere hold med 8 fra superligatruppen. Havde man gjort det var der jo ingen tvivl om hvem der var suveræne mestre.

Ja, det er en fair pointe og et spørgsmål man kunne sende videre til Kasper Kurland/FlemmingP. Hvordan er beslutningsprocessen omkring trupsammensætningen af U19-holdet på de dage hvor FCN ikke spiller superliga kampe? Youth League er trods alt en stor ting så man kunne godt mene at det var på sin plads at gå "all-in" på at kvalificere sig og dermed hive flere spillere ned fra superligaholdet.
Nu vil jeg lige tilføje at vi er i ekstraordinære "corona-omstændigheder" hvor U19 imod sædvanen spiller onsdagskampe, men alligevel. Det spørgsmål er hermed sendt videre, så kan det være at Kasper adresserer det i sin næste "klumme" efter OB kampen.
At FCN var 10 mod 11 i de meste af kampen var desuden ikke rigtig til at se. Trods en mand i undertal var det en meget lige kamp.

Ja gutterne gjorde det fint og jeg var ret imponeret af hvordan de formåede at holde "hovedet koldt" og fokusere på spillet. Noget kan tyde på at deres arbejde med at håndtere modstand bærer frugt.
Jeg synes egentlig at der er masser af positive ting at tage med fra denns sæson. Først og fremmest virker det til at der er en del spillere fra U19 som er klar til at blive prøvet af i superligaen.
Her tænker jeg på Simon Adingra, Maxwell Woledzi, Lucas Bøje, Gideon Mensah og "Emeka". Derudover er de resterende spillere godt på vej og jeg synes man kan spore en fin udvikling generelt.

U-holdene i 20/21
Der kommer også nogle nye ansigter op fra U17 som spiller på et bemærkelsesværdigt niveau. Zidan Sertdemir er den første som rammer mine tanker. Kæmpe talent som jeg glæder mig til at følge i næste sæson. Så er der også Andreas Garly og de to sammen med Leo Walta gør at vi får en "monster" midtbane. Hektor Højbjerre-Thomsen har jeg endnu kun set meget lidt til men han virker også utroligt lovende. I angrebet har vi Bredahl og mit håb er selvfølgelig at han kommer ud på sin venstre angrebsposition hvor han normalt er kampafgørende. Det skulle der også være mulighed for hvis altså Adingra bliver rykket op til sl-truppen.
Når det kommer til næste sæsons U17 hold så kan vi også forvente at der kommer nogle super talentfulde knægte op fra U15 som i denne sæson har været helt suveræne i U15 Ligaen. Pga. "corona" fik de kun spillet halvdelen af turneringen dvs. 12 kampe hvoraf man....og nu skal man lige holde fast ;).... vinder 11 kampe og spiller en uafgjort og har en målscore på 42-11!!!!! what what what!!!! Det er vist helt ukontroversielt at påstulere at vi har den bedste samling af U15 spillere i landet.

Som i muligvis kan fornemme så har jeg lidt svært ved at skjule min begejstring og tro det eller ej så har jeg måtte undlade at nævne rigtig mange spillere af hensyn til længden af kommentaren.
I det hele taget så er der bare al mulig grund til at glæde sig til næste sæson i forhold til U-holdene og på kommunikationsfronten ser jeg også frem til at FCN videreudvikler konceptet med formidle U19-trænerens Kasper Kurlands tanker omkring kampene og det gjorde da heller ikke noget hvis man live-streamede kampene. I skrivende stund har U19 kampen mod AGF fået ca. 2800 views hvilket er ganske imponerende synes jeg.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Boogie Preben
-----De er allesammen U-19 spillere - dvs. født i 2001 el. senere. Tochi, Bredahl og Andreas G er endda U-17 spillere - ligesom flere andre af de der optræder i U-19 truppen. De er blot så dygtige, at de også træner med superligatruppen og nogle af dem har også fået enkelte kampe. En af årsagerne til at de er så dygtige er jo så, at de træner med spillere der er ældre end dem selv.


Ja men de træner allesammen fast med superligatruppen og ikke med U19, hvilket jo indikerer, at de er i superligatruppen og dermed må betegnes som en del af superligatruppen. Er godt klar over at der er masser af nuværende U17 spillere aldersmæssigt, som er født i 2003 deriblandt Tochi, Bredahl og Andreas G. Der er også flere, men de træner jo ikke med i superliga regi!

Skrevet af JulioSalinas
Jeg tror bare vi skal skelne mellem "U19" som en holdbetegnelse og så "U19 berettiget" i den forstand at man taler om en spiller som på lovlig vis kan deltage i en U19 kamp.
Således kan man sige at vi har mange spillere i superligatruppen som er U19 berettiget.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

Ifølge Tipsbladet er en italiensk klub ude efter Jaxe: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/medie-serie-oprykker-jagter-fc-nordsjaelland-spiller

Tipsbladet mener desuden, at Kudus bliver solgt for 50-90 mio.: https://www.tipsbladet.dk/blog/troels-bagerthoegersen/kudus-evander-eller-daramy-superligaens-stoerste-salg-denne-sommer

Tipsbladet har Damsgaard på Månedens hold: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/maanedens-hold-i-superligaen-juni

Tipsbladet har en optakt til FCN-FCM hvor de konkluderer at det bliver drenge mod mænd og FCN taber 2-0: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/optakt-fc-nordsjaelland-fc-midtjylland-13

I går havde Tipsbladet desuden en video med Rygaard hvor han udnævner de tre spillere med størst potentiale i FCN: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fcn-profil-om-kamaldeen-sulemana-neymar-er-han-ikke-helt
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
Dreamin´ til U19 fodbold på RTD Park, onsdag d. 1/7

En smuk dag på RTD Park hvor vi desværre så U19-guldet flyve væk. Til gengæld var der rigeligt med guldkorn i "presselogen" hvor undertegnet havde besøg af Rasmus fra podcasten "Nordsjælland Dreamin´". Det kom der følgende podcast ud af:

Link til podcast -> https://fcndreamin.libsyn.com/til-u19-fodbold-med-julio
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Kampånden
Men alle de rygter om interesse og salg skal vi næsten håbe på at der ikke kommer ny kamptrøje til den nye sæson.

Så vil der da lidt at genkende vores hold på
annonce
0