Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hollie
Drengen er jo nok højere tanker end FCN, ellers giver det ikke meget mening.
Skrevet af gamsta27
Nogen der ved noget om status på Amon?
Skrevet af hey123
Nogen der ved hvorfor Fint og ikke er med ?

Småskavanker ? Eller har Flemming P og Donyoh problemer med at finde hinanden ?
Skrevet af Slettet(581021212205)
Der er tidligere blevet spurgt til Lukas Talbro her i tråden. Han debuterede i går i en kamp for Dalum i 2. div. og blev kåret som kampens spiller i en meget lokal anmeldelse i Fyns Amts Avis der skriver:

han viste hurtigt, at han er karl for sin hat med kontante indgreb og fysik.


Ang. Kudus, så skal der jo to til at forlænge, og efter A/S Olsen har han vist været den mest scoutede spiller i FCN med besøg fra stort set alle storklubber i Europa. Han kunne jo sagtens sælges til en god pris i dette vindue, men har heldigvis indset at det er godt lige at få lidt mere erfaring i bagagen inden han rejser ud. Det bliver desværre nok til et salg til sommer, men mit bud er da også at han til næste sommer vil være i kategorien "for stor til Superligaen".

FCN skal selvfølgelig forsøge at holde længere på spillerne, men det skal jo samtidig ikke være så længe at det hæmmer spillerens udvikling. En spiller som Lobotka var jo også et eksempel på en spiller der skulle af sted og ikke burde blive længere i Superligaen. Kudus mener jeg er så stort et talent, at det samme vil være tilfældet. Jeg kan så godt undre mig over, at man ikke fra starten har stukket ham en lang guldrandet kontrakt. Særlig når man tager i betragtning at Tom V som noget af det første sagde at "der skal være bedre styr over kontraktsituationen, så det er os der beslutter hvornår spilleren skal af sted" (frit citeret efter hukommelsen).

Ang. dagens kamp så var der i går en ret så interessant artikel på bold.dk - som jeg egentlig gerne ville have haft læst på fcn.dk - hvor Flemming P afslører en noget alternativ tilgang til startopstillingen. Han giver her køb på at spillerne skal være sammenspillede og have indbyrdes relationer, idet spillestilen efterhånden er så tydelig, at det betyder mindre. I stedet vælger han spillere fra kamp til kamp udfra hvilke spillertyper han mener at have brug for i den enkelte kamp. Eksempelvis nævner han at Rasmussen og Villadsen er såkaldte "løbebacks" og, at man mod EFB gerne ville have sat lidt flere pasninger sammen og dermed foretrak Yttergård og Aaquist. I en anden kamp ville det være andre typer han ville vælge. I det hele taget ønskede han at holde stort set hele truppen i kog og bruge så mange spillere som muligt gennem sæsonen: https://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/fcn-holder-gryden-i-kog-tror-paa-alle-spillere

Det er fedt at være fan af en klub der tør gøre tingene anderledes, omend jeg - også denne gang - sidder noget nervøst tilbage og tænker "kan man virkelig det". Spørgsmålet er også hvordan spillere, der mener at de bør spille hver gang, vil tage at blive sat af ind i mellem.

Jeg tør ikke rigtig spå om start-11´eren til dagens kamp mod RFC. Spillere som Atanga, Sadiq, Aaquist, Kian H, Yttergård ligner umiddelbart de mest sikre. Derudover tror jeg at der satses meget på Damsgaard i denne sæson.

FCN har ikke tabt i Randers siden efteråret 2016. Personligt synes jeg det ligner en sejr da RFC også gerne vil frem over stepperne, men ikke rigtig har tilstrækkelig kvalitet til samtidig at lukke effektivt af bagude. Odds hedder 3,20 - 3,70 - 2,15 og har ændret sig en del i FCN´s favør i ugens løb. RFC har da også 5 spillere ude.

Jeg forstår ikke helt den nye kommunikationsstrategi i FCN. Ovenstående historie er da eddermaneme en lækkerbidsken som bør serveres på fcn.dk og forklares grundigt. I stedet er vi blot nogle få fans der er aktive på bold.dk der bliver klar over, at der åbenbart er en ny tilgang til startopstillingen mens resten formentlig sidder måbende tilbage og undrer sig over hvad der egentlig sker. Jeg er stolt over at holde med en klub der tør gøre tingene anderledes, men jeg vil samtidig også gerne have at FCN præsenterer det for mig. Det tager ærlig talt for meget tid at jeg skal stykke det sammen fra så mange forskellige kilder.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Afløseren
Det var godt nok en kold afvaskning midt i al optimismen. Jeg er egentlig fint tilfreds med spillet og jeg synes vi havde meget ære af kampen. Derfor er det også ærgerligt og misvisende, at vi ender med at tabe 1-3. Øv! Jeg er i øvrigt ved at miste tålmodigheden med Aaquist. Jeg har tidligere taget ham i forsvar og talt pænt om hans muligheder for at spille sig på holdet - selv på højre back, men der skal altså andre boller på suppen hvis han skal fastholde sin plads. Han spillede en hæderlig kamp i første runde af ligaen, men derfra er det altså gået ned ad bakke, synes jeg. Han må meget gerne steppe lidt op ellers tror jeg han mister pladsen til Villadsen. Selvmålet i dag var bare super uheldigt for manden.
FCN
Skrevet af Tipzy
Jeg er ved at være træt af Aaqvist manglende niveau. Jeg kan egentlig godt lide hans fighter vilje, men det er ikke nok i en klub som vores der vil i top 6. I dag så vi tynde ud på dødbolde - desværre. Håber vi finder en løsning på det snarest muligt, ellers bliver det en lang sæson.

Skrevet af gamsta27
Hvis Kudus og Amon kommer ind og spiller 90 min, så ser det fint ud, men jeg må indrømme at jeg ikke er den største fan af Flemming Pedersen endnu,. Jeg synes han foretager nogle underlige beslutninger, og hans måde at agere på bliver altså lidt for curlingagtig efter min mening.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Om kampen i dag:

Randers Amts Avis skriver:

De første 45 minutter forløb fuldstændig, som Randers FC kunne have drømt om. De fik i perioder FC Nordsjælland til at ligne et hold fra U19-ligaen ved at lægge et tungt fysisk pres og pumpe bolde ind i feltet, som Farum-mandskabet slet ikke var i stand til at forsvare sig imod ... Men FC Nordsjælland er og bliver et giftigt hold at spille imod, når de først får bolden ned på jorden og kan spille den hurtigt rundt. Det gjorde de i den sidste halve time, hvor Randers FC kom til at stå for langt tilbage på banen ... Mange vil huske, at Randers FC i sidste sæson lavede et fantastisk comeback i Esbjerg, hvor de vendte 0-3 til 3-3 i en kamp, hvor de ellers var helt væk. Det var lige før, at FC Nordsjælland kunne have gjort det samme imod Randers FC med de store chancer, de producerede i kampens slutfase.


Politiken skriver:

Begge mandskaber vadede i store muligheder, men Randers var klart skarpest og nappede en 3-1-sejr.


Tipsbladet fremhæver Atangas fart som det mest positive ved FCN og skriver om "kampens værste":

Nicolai Larsen er en af de rutinerede kræfter på FC Nordsjællands hold, men i dag begik han en kæmpe fejl, da de kom bagud. Et fladt indlæg gik simpelthen bare lige imellem benene på ham, og så kunne Marvin Egho lægge den nemt ind i et tomt mål. Derudover lavede Larsen også flere fejl, som han normalt er for god til at lave.


Ekstra Bladet skriver:

Forrygende underholdning krydret med både flot spil samt kæmpemæssige forsvarskoks var hovedingredienserne i den middagsforestilling, der endte med en Randers-sejr på 3-1 over FC Nordsjællands babyhær, der på baggrund af en flot, flot 2. halvleg faktisk havde fortjent mere.


EB giver på en 6-skala FCN et karaktersnit på 2,6 mod 3,5 til RFC. Aaquist får laveste med karakteren 1. Højeste karakter med 4 går til Jaxe og Kofoed.

BT skriver:

FCN havde store problemer med at matche Randers-spillernes fysik. Det var især tydeligt ved dødboldsituationer, hvor Randers ofte var farlige.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Det var noget af et wake up call i går. Alt for usikkert forsvar der virkelig var på hælene. Når vi møder bedre hold, så frygter jeg nogle store nederlag i denne sæson.
For at være ærlig, så har vi jo endnu ikke mødt super gode modstandere.

Aaquist er en skøn fyr, men jeg kunne nu nok godt se en forstærkning her.

Jaxe spillede til dels ok i første halvleg, men som højre fløj i anden sejlede han rundt og lagde vel ikke et eneste godt indlæg. Jeg er ikke kæmpe fan af manden endnu.

Skønt at se Kudus igen. Han var stærk og fremtiden ser da også noget lysere ud med hamm i topform. Donyoh er mig bare en gåde, men vi mangler en målscorer oppe foran (Ja Attanga er god, men jeg mener som spydspids). Ubegribeligt at vi ikke scorede en enkelt eller to mere i går.

Vinder vi ude over Silkeborg vil jeg trods gårsdagens udfald kalde starten for godkendt uden at være prangende. Dog havde jeg frygtet meget værre inden vi startede så jeg er godt tilfreds.

Noget jeg ikke er tilfreds med er den evindelig dårlige kommunikation i FCN.
Et lille, men vel ikke uvæsenligt eksempel er FCN shoppen ved stadion. Der står ingen steder på hjemmesiden eller i Google generelt hvornår den holder åben. Åbningstiderne er der slet ikke skiltet med men jeg tog chancen lørdag formiddag og kørte derop. Selv om der i døren står lørdag fra 10-13. Jeg stod foran en mørk butik kl. 11. Der var ingen mennesker derinde.
Bare sådan nogle helt små simple ting halter gevaldigt, hvilket irriterer mig grænseløst.
Skrevet af Afløseren
Kunne man overveje at skrive til FCN angående den dårlige/mangelfulde kommunikation eller satser vi på at de læser med herinde? :-)
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ RasmusGunnar

FCNshoppen er vist lukket definitivt. I hvert fald har FCN skrevet at E-sportsholder skal have træningslokale der. Du må på Unisport.dk i stedet.

Ærgerligt hvis det er tilfældet. Det er en del af stadionoplevelsen til kampe at besøge shoppen.

Men ja, jeg kan ikke rigtig gennemskue hvad kommunikationsstrategien er fra FCN. Der har ikke været kampreferater el. reaktioner fra spillere el. trænere i denne sæson. Der har ikke været historier fra træningslejren. Der er ingen nyheder i hverdagen om stort og småt. Der er ikke fortalt noget om U-holdene overhovedet. Istedet er der glatte intetsigende standardkommentarer på Facebook der til tider ligner, at de er kørt igennem Google Translate.

Jeg havde ideen om, at man gerne ville forbedre fanoplevelsen. Det gør man ikke ved at droppe kommunikationen om, og indsigten i, klubben.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af LaChrissen
FCNshoppen er vist lukket definitivt. I hvert fald har FCN skrevet at E-sportsholder skal have træningslokale der. Du må på Unisport.dk i stedet.

Ærgerligt hvis det er tilfældet. Det er en del af stadionoplevelsen til kampe at besøge shoppen.


Meget enig. Virkelig ærgerligt.
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Skrevet af Nandeyanen
Har lige været inde på jeres hjemmeside for at se artiklerne.

I går fra artiklerne af jeres kampe: Truppen til Horsens og efterfølgende: Sejr i sæsonpremieren.

Til: Truppen mod FCM og Knebent nederlag i Herning

Derefter tager det en hel anden drejning.

Jeres sidste to kampe er således.

Truppen mod hold x og Highlights mod hold x.

Det er vel næsten pinligt fra jeres klubs side hvis de forsætter med: Truppen mod hold x og highlights mod hold x artiklerne.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Hvordan kan man ikke ha en fanshop ved stadion? Crazy tider vi lever i. Jeg køber mest ved impuls under kampe.

Nå men apropos kommunikation så er det ikke kommet særlig tydeligt ud.
Skrevet af Kampånden
Butikken ser stadig ud til at være der. Der er i hvert fald ikke gjort meget for at flytte trøjer og lounge område.
Skrevet af JMM
FCN har spurgt hvad fans vil se på Instagram. Det lader til at de arbejder på en ny mediestrategi.
Skrevet af Afløseren
Så er det nu man har chancen for at skrive "store patter"
FCN
Skrevet af JMM
Meget enig. Forslaget bliver nok ikke det første i rækken.

Mest fordi du har skrevet det til ønsker under Kvindeholdet...
Skrevet af LarsErSej
RtD talent Kelvin Ofori skrev i går kontrakt med Fortuna Düsseldorf... Nogle der ved hvorfor han ikke rykkede op på førsteholdet i stedet?
Skrevet af Kampånden
Ingen anelse.
Ifølge transfermarket har Stellar football en lille håndfuld tidligere RtD spillere i stald heriblandt Kudus.

Edit: Fjernet spekulation om agent. RtD spillerne har mange forskellige agenter
annonce
0