Snak

Mere indhold efter annoncen
Du vil kun vinde, hvis du råber meget og er sur, når du ikke vinder. Begge karaktertræk er nemlig anerkendt som enormt konstruktive


Hvis jeg smed en 2-0 føring ved halvleg, og sejren i overtiden, ville jeg nok ikke reagere med Flemmming P´s kølighed. Han er ikke en typisk superliga træner, men hans passion og dedikation kan man ikke sætte spørgsmålstegn ved. Forhåbentligt er holdet sat godt op mod OB, og spillerne går på banen med ild i øjnene.

Alex Runarsson er tæt på Arsenal til et fee i niveauet EUR 1,5 mio. Har vi del i en videresalgsklausul ?
Alex Runarsson er tæt på Arsenal til et fee i niveauet EUR 1,5 mio. Har vi del i en videresalgsklausul ?


Formentlig - det plejer der at være. Det er normalt 10-20% af mersalgsprisen. Men da prisen er den samme som han blev solgt for er der formentlig ikke noget at komme efter. Dog er der stadig træningskompensation idet han skifter over en landegrænse. Da han skifter til en klub i gruppe A mener jeg at det udgør ca. kr. 500.000 pr. år han har spillet i FCN inden han blev 18 el. 21 (ken ikke helt huske reglerne - og de er svære at finde). I hvert fald en mindre slat penge.

Det er Inaki Cana Pavon, FCN´s tidligere målmåndstræner, der efter et ophold i Brentford blev nappet af Arsenal der er målmandstræner i Arsenal. Footy.dk citerer et islandsk medie for, at han skulle have bestået lægetjekket.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Inden kampen sagde Flemming; Vi er der ikke endnu. Faktisk vidste de slet ikke hvor de stod.
Derfor var første halvleg en stor positiv overraskelse.

Jeg medgiver at der var megen panik i anden halvleg, selvfølgelig forsaget af den uheldige start, hvor vi giver Brøndby den bedste indgang til anden halvleg.

At nogen mener vi mangler vindermentalitet kan jeg ikke forstå. Drengene knoklede det bedste de havde lært, men et Brøndby i medvind kan få hamle op med.

Der er masser af positive elementer at tage med, men selvfølgelig ærgerligt at miste et point så dybt inde i overtiden.

Kofod, Kamaldeen, Rygaard synes jeg spillede virkelig flot. Diomande var kampens positive indslag. Han spillede godt på midten.

Jeg er slet ikke så bekymret som før sæsonstarten.

Skønt med langt mere streaming af reserver og U-hold :)
Diomande på "rundens hold" i Tipsbladet og Ekstrabladet. Superliga.dk har ikke offentliggjort et "rundens hold" i denne uge.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Ved I egentlig hvorfor at FCN ikke har et 2. hold til deres U19 hold? Truppen er på 28 mand - Og selv hvis de skubber spillere ned på U17 holdet, er den trup også allerede på 22 mand. Som jeg lige kan se det benytter U17 holdet sig ikke af deres 2. hold ifht. at skubbe spillere derned.

Det vil umiddelbart betyde at der er 22 mand der hver runde ikke spiller fodboldkamp - Jeg synes det virker af meget og noget der kan stoppe en udviklingskurve. Men der kan være noget jeg overser?

UngdomsOraklet Salinas har måske lidt insider? :)
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
@ligepå
UngdomsOraklet Salinas har måske lidt insider? :)


Det er nok nærmere "FCN" som er oraklet med alt hvad der handler om struktur osv.
Farum BK har også U19 hold som spiller på et lavere niveau som vi nok ikke rigtig kan bruge til noget.
Jeg vil tro at DBU har regler omkring at en klub max må have et hold i "elite" ligaerne for ellers havde vi nok nok allerede oprettet et mere. Eller dvs. at man havde spillet det næste Farum BK hold op og konverterede til det et FCN hold. Vi spiller jo på Farum BKs licens.
Jeg tror også at der er nogle spillere fra U19 truppen som kommer at rejse rundt med det internationale akademi men det ligger muligvis stille nu pga corona.

Jeg deler iøvrigt din undren/bekymring om de flaskehalse som vi oplever pga manglende spillepladser og det er også derfor jeg ser kæmpe perspektiver i et meget intimt samarbejde med Hillerød. For med et samarbejde med dem kunne vi i teorien doble vores antal spillerpladser og dermed hæve vores talentmasse betragteligt. Det kræver dog at Hillerøds niveau hæves betragteligt hvilke man så småt er begyndt at arbejde på i form af at forbedre Hillerøds akademi.
Grunden til at jeg netop nævner Hillerød er naturligvis de fremtidige planer om at bygge en fodboldby i Hillerød hvor vi netop fysisk i mere eller mindre grad kommer til at dele adresse med "Hillerød Fodbold".

Hvis man kigger en lille smule ud i fremtiden kunne man også få øje på at vi kunne bruge et 2. hold til vores senior spillere. I Holland har man en struktur som tillader Ajax og andre store hold at have 2. hold i den næstbedste liga men i den danske ligastruktur tillades dette ikke endnu. Derfor må vi nok forlade os på flere udlån i fremtiden og her ville det også være ganske fornuftigt med et tæt samarbjde med Hillerød.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Jeg tror nu mere på samarbejdet med B93 end med Hillerød. Der er allerede en del af spillerne der bor i KBH der ikke har morgentræning i FCN, men i stedet træner i B93 ligesom der også er enkelte B93 spillere der til tider træner i FCN.

Jeg mener at have set at man har en intention om noget spillerudveksling mellem de to hold.

Ungdomsafdelingen i B93 er på et væsentligt højere niveau end hvad der ses i Hillerød.

Der er vist også enkelte spillere i U-19 truppen der til tider spiller med U-17 holdet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
@JulioSalinas

Ja okay - Jeg synes bare ikke at der var et andet U19 hold udover liga holdet på DBU´s holdoversigt. Jeg er meget inde i liga og licenssystemet, så jeg er med på begrænsningerne ved hvilke hold man kan have hvor langt op i rækkerne.

Tankerne vedr. Hillerøds ungdom har du ret - Det kunne der helt sikkert være perspektiver i det.

ifht. den Hollandske struktur er det en man allerede har kørt i Danmark i mange år. Det blev dog afskaffet dengang Reserveligaen så dagens lys og de danske underdivisioner blev struktureret på den måde vi ser dem i dag. Så altså ikke noget jeg forventer vi nogensinde ser igen.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
U19 spillerne kan kun spille på U17 liga holdet hvis de har alderen til at være U17 spillere så det er vist kun et par stykker på U19 der kan spille på U17.

Hillerøds ungdom er vel helt udelukket men tanken var vel nærmere Hillerøds senior hold i 2. div. Det kunne vel godt give mening for nogle af U19 spillerne.
@FCN

Ungdomsafdelingen i B93 er på et væsentligt højere niveau end hvad der ses i Hillerød.

Jeg siger ikke det ene udelukker det andet. Fordelen ved Hillerød er at vi kommer til at ligge fysisk på samme adresse og hvis vi laver nordens bedste akademi og inviterer Hillerød ind i fodboldbyen så står Hillerød pludseligt sindsygt stærkt med hensyn til deres akademi. Det ville være meget oplagt at tænke i den retning men så vidt jeg ved så er der også grænser for hvor langt vi kan tage sådan et samarbejde. Jeg mener at DBU har nogle restriktioner omkring feks. hvor mange spillere en klub kan udleje til en anden så det vil mulivis kræve en del kreativ tænkning for at få det til at fungere.

Et alternativ kunne også være at købe en klub i feks. den næstbedste svenske række. Det koster selvfølgeligt lidt penge men så har man til gengæld den fulde kontrol og man vil derfor kunne kopiere FCNs setup med hensyn til spillekoncept og derudover ville man også stå væsentligt stærkere i forhold til rekruttering i sverige.

Det bliver nok aktuelt på sigt især hvis Tom Vernon realiserer sine planer om at bygge flere akademier rundt omkring i verden.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce