Snak

Mere indhold efter annoncen
Rapport fra Zangenberg

FCNs fysiske træner Mathias Zangenberg har sat lidt ord på opstarten som man kan læse om på klubbens hjemmeside.

Kort sagt så er stemningen god og spillerne er generelt mødt op i forholdsvis god form.
Antman vandt yoyo-testen suverænt som han også gjorde det i sommers. Han er vist en rigtig kondi Karl. Iøvrigt så kunne det være interessant at høre hvem som vinder en lignende yoyo-test når alle "peaker" fysisk.

Link ->
https://fcn.dk/2021/01/zangenberg-om-kort-pre-season-tror-aldrig-jeg-har-oplevet-saa-mange-spillere-der-haabede-der-ikke-var-nogen-pause/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Marcus Korang, tidligere FCN-spiller testes i Næstved

I 2019 kom Marcus Korang til FCN-akademiet efter en fortid i FCK men det blev ikke til så meget spilletid. En kombiantion af hård konkurrence og skader gjorde det svært for Marcus hvis kontrakt udløb i sommers. Nu prøvetræner han i 2. divisionsklubben Næstved.

Det er ikke nogen hemmelighed at konkurrencen i FCN-akademiet er benhård og at det ikke alle som får tilbudt en kontrakt som fører videre i retning mod superligaen. Det er nødvendigvis ikke ens betydende med at fodboldkarrieren slutter på et lavere niveau hvilket vi senest har oplevet med Philip Zinkernagel der efter sin tid på FCN-akademiet lige skulle runde HB Køge, Helsingør og SønderjyskE før karrieren for alvor tog fart i norske Bodø/Glimt. Det førte til at han her i vinters var særdeles eftertragtet og endeligt valgte at fortsætte i Watford i den næstbedste engelske række. Zinkernagel havde ligesom Marcus Korang iøvrigt også en fortid i FCK.

Link->
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/naestved-tester-fcn-talent-han-er-sulten/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Tak JulioSalinas, altid spændene at høre om gamle spillere, både akademi og førstehold.

Det hører jo også med til historien at man kan være verdens største talent i sine ungdomsår uden nødvendigvis at være god når man rammer seniorniveau, skader, tilgang, professionalisme, modenhed osv. er andre faktorer.

FCN i medierne

Frederiksborg Amts Avis har stor artikel om Peter Vindahl der også bringes på sn.dk - desværre bag betalingsmur, men som sædvanligt kan der købes adgang for kr. 25 - eller man kan købe avisen. Det er en stærkt rosende artikel der bl.a. fortæller at Vindahl er målmand med flest indgreb i feltet og, at der arbejdes på at gøre ham endnu mere offensiv med Neuer som inspiration.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Nå, et ejerskifte er under opsejling ifølge rygterne. Nogen der ved noget?
det kan vel kun være til Man City gruppen med den forbindelse der er imellem FCN og dem, ellers ville Man City vel ikke "tillade det" med mindre at de har mistet tro på det som FCN laver
Is it cold in his shadow?
Ejerskifte vs. investorer?

Det er sgu en lidt sensationel måde at skrive på. Først skriver man at der er tale om et ejerskifte og så bagefter kommer citater fra Tom Vernon som modsiger dette.
- Vores model, vores kultur og vores værdisæt har bevist sit værd over længere tid nu, og det kan vi tydeligt mærke. Men vi har ikke lyttet til de beløb, der er blevet luftet, for vi er slet ikke interesserede i at sælge ud eller cashe ind.

- Vi er interesserede i at fortsætte Right to Dreams og FC Nordsjællands vision og gøre den endnu stærkere.

- Når vi bringer investorer ind, så vil det derfor være investorer, som vil styrke og udbrede vores model og kunne gøre FCN endnu stærkere og endnu mere målrettet på den kurs, vi allerede er på. Det kan jeg garantere, siger Tom Vernon.

Mulige investorer kan jo være hvad som helst. Tom Vernon har jo i mange år luftet planer om at tilknytte store sponsorer/investorer således at regnskabet balancerede allerede inden vi laver spillersalg så man kan håbe på at det er det sådan en nyhed peger hen imod. Er ret spændt på at se hvad der sker.

Link->
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/fcn-er-taet-paa-salg-til-udenlandske-investorer/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Den havde jeg da godt nok ikke set komme. Dog er der endnu stor usikkerhed på hvad der skal ske. Spændende bliver det, når de lufter sløret. Man sidder med følelsen om, at det kan gå alle veje. Er det en samarbejdspartner som skal hjælpe med at åbne flere akademier? Er det City football group? Er det et decideret salg af FCN? Kommer det til at ændre synergien mellem FCN/RTD?
Mange spændende spørgsmål...
FCK Barça
.
.
Artikel i BT omkring et muligt ejerskift/investorer

Her står der blandt andet:
Det er dog ifølge B.T.s oplysninger planen, at FC Nordsjælland fortsætter i samme spor som hidtil, hvor talentudvikling vil være i højsædet i klubben – og at klubben bliver en del af en såkaldt større investering.

Der vil derfor ikke blive tale om store ændringer i strategien, men derimod vil der blive skruet op for det meste – ambitioner og økonomi.

...Den engelske ejer har denne gang været mere lydhør, da han har fået lovning på, at FC Nordsjælland ikke skal laves om til noget helt andet, end hvad man er nu.

...Samtidig bliver Tom Vernon i klubben, og dermed tjener englænderen ifølge B.T.s kilder ikke penge på salget. I stedet er det hans model, som investorerne har valgt at lægge penge i.


Det lyder umiddelbart slet ikke så ringe. :)

Link->
https://www.bt.dk/superligaen/fc-nordsjaelland-taet-paa-at-blive-solgt
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce