Snak

Mere indhold efter annoncen
Så pisseirriterrende at Mukhtar altid rammer topniveau mod os, på trods af en sæson på det jævne indtil videre.

Jeg syntes vi spiller med høj risiko, men det er jo i konceptet. Hellere 4-3 end 1-0 og alt det der... Jeg håber dog at vi får sat prop i, og Kian finder sit topniveau frem. Det går ikke at vi lukker 10 mål ind de seneste 5 kampe, og på betingelser, hvor defensiven ser uheldig ud.


Det gør han vel fordi der er plads til det og som regel nok opdækningsfejl til at man kan komme til.
Jeg gætter på at der er andre lige som jeg der er holdt op med at kigge forbi fcn.dk på dagligt basis. Derfor kan man måske gå glip af en rigtig spændende historie om at FCN i morgen i Baltic Sea Cup møder Hertha Berlin kl. 13 i Right to Dream Park. Mærkeligt nok er der ikke en gang linket til kampen fra Facebook. Personligt ærgrer jeg mig over, at jeg med det korte varsel ikke kan nå ind og se kampen.

Baltic Sea Cup er en trænings-turnering for spillere født i 1998 eller senere, men man må også bruge tre markspillere og en målmand der er ældre. Det kan både være egne førsteholdsspillere eller "prøvespillere" fra andre klubber. Baltic Sea Cup er en international U21-træningsturnering, som DBU og Divisionsforeningen har taget initiativ til. Ideen er at matche de unge talenter mod andre hold end de er vant til og give værdifuld erfaring med at rejse og forberede sig til internationale klubkampe. Turneringen blev søsat sidste år. I denne sæsons udgave deltager AaB, FC Nordsjælland, Brøndby I.F., Hertha Berlin, Union Berlin, Pogon Stettin og Halmstads BK. Nr. 2, 3 og 4 fra U-19 ligaen inviteres til turneringen (Nr. 1 deltager i stedet i Europa Youth League)

FCN spillede i første kamp mod Hertha Berlin uafgjort 3-3. FCN har offentliggjort start-11´er og bænk:

Peter Vindahl Jensen (M)
Oliver Villadsen
Maxwell Woledzi
Marcus Gudmann
Martin Frese
Oliver Antman
Tochi Chukwuani
Oliver Tølbøll
Jonathan Amon
Jesper Dickman
Clinton Antwi

På bænken:
Rasmus From (M)
Lucas Bøje
Gideon Mensah
Boubakar Konté
Andreas Bredahl
Emeka Nnamani

https://fcn.dk/2019/09/fcn-moeder-hertha-berlin-tirsdag-kl-13-00/

Man kan så håbe på et kampreferat og highlights fra FCN, men jeg tvivler. Så hvis der er andre der kan nå ind og se kampen er kommentarer herfra meget velkomne.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Meget spændende kamp. Den gad jeg godt at se.

Det undrer mig til stadighed hvorfor sådanne kampe placeres så tidligt på hverdage og at man ikke i det mindste streamer kampene. Hvad har vi fans dog gjort forkert?

Er der iøvrigt nogen som har fundet ud af hvad lejeaftalen af Konte går ud på? Er der købsoption på ham?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Nøj hvor det fedt at den livestreames og sågar kan ses forskudt når man kommer fra arbejdet. Det kan godt være at det er en lidt minimalistisk production men det er sgu da rart at det overhovedet er muligt at følge de kommende stjerner. tak tak tak :)

Jeg havde lidt problemer med at få kampen blæst op til fuldskærm på det link som var delt før men heldigvis kan man se kampen i fuld skærm på følgende link:
https://mycujoo.tv/video/fc-nordsjaelland?id=76373&shareSource=SV_LK
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
OK - det sure opstød først. Det var godt nok med kort varsel at man annoncerer kampen. Derudover er det kun på Twitter man skriver at den bliver streamet og først 18 timer før. PÅ Facebook bliver det ikke en gang omtalt at kampen spilles før en times tid før kampen. Jeg opdagede først da kampen var i gang, at den blev livestreamet. Det var dog et godt stream. Skulle det være helt perfekt skulle der dog være mulighed for at caste streamen til sit TV. Og nå ja - det var altså bedre da der fra FCN´s side var kampreferater, reaktioner fra spillerne etc.

Damn! - Det var eddermaneme en fed kamp i et tårnhøjt tempo. Jeg har aldrig set en reserveholds- el. U-19 kamp med FCN i så højt et tempo. Hverken fra modstander el. FCN. Det er også yderst sjældent at man ser to så hurtigt spillende hold i Superligaen.

Berlin var godt nok et godt hold der ligesom FCN insisterede på at spille fodbold - og så oven i købet i et rigtig højt tempo og med et imponerende effektivt pres.

Det må have været rigtig god læring for de unge drenge som jeg gætter på for fleres vedkommende aldrig før havde spillet i så højt et tempo mod et så hurtigt et hold. Det var godt nok god reklame for fodbold. Jeg kan kun opfordre til at se kampen. Den fungerer bedst på JulioSalinas link. Det var altså lidt af en oplevelse - mere af den slags tak.

3-2 til FCN var et flot resultat efter at FCN kom bagud 2-0 i 1. halvleg.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Enig. God kamp og god kvalitet på streamen. For mig er det altafgørende at man kan se de enkelte spilleres rygnumre og det kunne man.

Drengene blev testet men der var aldrig tegn på at de gav op selvom det på et tidspunkt så lidt svært ud. 3-2 er et flot comeback og helt sikkert en meget lærerig oplevelse for spillerne.

Det er første gang jeg ser Tochi i aktion og han er godt nok en imponerende spiller. Et åbenlyst talent som har hele pakken til den position han udfylder. Fysisk en robust type med en god højde. Rolig på bolden, tager hurtige beslutninger, suveræn i nærkampe, god placeringsevne og fin spilforståelse. Han får tingene til at se let ud og han gør det heller ikke sværere end det er hvilket er vigtigt på den centrale (defensive) midt. Jeg vil mene at han er klar til superligaen. På FCNs hjemmeside står der at han kun er 16 år hvilket forvirrer mig. Er han er ikke fra RTD eller?

Så er der naturligvis Villadsen som er en utrolig spændede offensiv højre wingback. Jeg tror han laver 2 assists i kampen mod Hertha og viser i glimt driblestyrke i høj klasse. Han virker også klar til superligaen.

Woledzi ser også fornuftig ud i det centrale forsvar. Det er første gang jeg ser ham og han så rimelig solid ud. Det er godt med nogle alternativer i det centrale forsvar som vi kan prøve af når det er muligt.
Gudman spillede også en stor del af kampen i det centrale forsvar og også han virkede rimelig solid. Jeg bed mærke i at han besidder en ret stærk teknik hvilket helt klart er et plus når man tænker på at vi gerne vil opbygge spillet fra bunden. Er han ikke tidligere angriber?

Bredahl har jeg set før. Han fik en halvleg imod Hertha hvor han både spillede den centrale angriber og venstre fløj. Jeg synes han var for lidt på bolden men trods det lykkedes det ham vist at score et enkelt mål.

Jeg er lidt usikker på identiten af flere af de indskiftede spillere.

Hvem var nr. 12, 13, 14, 15, 17?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Det der Cujoo som JulioSalinas henviser til spiller bare. Flot kvalitet og lækkert at man efterfølgende kan se highlightede sekvenser.
Der er nogle lynhurtige omstillinger der giver målene. Flot tempo.

Tænk hvad FCN ville kunne opbygge af fanskare hvis man organiserede kommunikationen og standardiserede hvad der kunne ses hvor og hvornår.

Nogen der har styr på om nogle af de nye indkøb fra sommeren spillede og hvordan de gjorde det?
Kampreferat oversat af undertegnede fra Herthas hjemmeside:

Sent nederlag i kamp
Herthas U23 blev besejret af FC Nordsjaelland i åbningskampen i Baltic Sea Cup 2019 tirsdag (17.09.19) med 2: 3 (2: 1). Først i overtiden scorede værterne sejrsmålet.

Farum – I første kamp i Baltic Sea Cup i 2019, spillede de blåhvide U23 tirsdag 17.09.19 mod FC Nordsjaelland i Danmark. På sin første internationale rejse under ledelse af cheftræner Andreas ´Zecke´ Neuendorf tabte de de unge blåhvide med 2: 3 (2: 1) mod nr. 7 i den danske Superliga.

Det første minut af kampen var ikke forbi endnu, før Hetha førte: Jessic Ngankam konverterede dygtigt en tværpasning fra Timur Gayret og bragte de blåhvide tidligt på vej til sejr (1.). Danskene vågnede kraftigt op og trykkede på offensivt, kørte konstant bolden fremad, men efterlod således også plads til Berlin-omstillinger. Risikovilligheden var dødbringende for værterne mindre end femten minutter senere, da Ngankam fandt plads til at score sit mål nr. 2 fra kanten af boksen (16 ´). Danskene fortsatte imidletid uimponeret, U23-keeper Niclas Wild måtte ud i en mirakelrening for første gang i det 21. minut for at holde sit bur rent mod den offensive Emeka (28). Kort før pausen scorede værterne endelig det første mål, da Oliver Villadsen på et kontraangreb spillede Clinton Antwi, der skubbede bolden over stregen til 2: 1 ved pausen (38.).

De første 15 minutter af anden halvleg var temmelig lige, og begge hold havde vanskeligheder med at komme til farlige situationer. I det 61. minut kom det endelig til en god mulighed for Berlin, Lazar Samardzic tordnede bolden fra ca. 20 meter på stolpen. Imidlertid var det danskerne, der scorede på en kontra i 2. halvleg - Andreas Bredahl scorede på et skarpt indlæg fra tæt hold (64 ´). Berlin reagerede og fik en dobbelt chance: Dennis Jastrzembski og Irwin Pfeiffer mislykkedes imidlertid fra tæt hold på den danske keeper (68., 70.). De følgende minutter bragte igen ingen markante scoringsmuligheder, indtil værterne scorede det vindende mål: Boubacar nettede efter en dobbeltpasning med Bredahi i ekstra tiden (92.).

”Det var et rigtig godt, intens spil i 60 minutter, drengene var modige og havde tingene under kontrol,” sagde Coach Zecke. "Efter vores ændringer mistede vi en smule kontrol over spillet, og det gør naturligvis ondt at tabe i overtiden."

So spielte Hertha: Wild - Fuchs (63. Pfeiffer), Morack, Koulis, Bretschneider (63. Jastrzembski) - Friede, Storm (63. Mulack) - Gayret (63. Kastrati), Samardzic (63. Ramic), Covic - Ngankam
Tore: 1:0 Ngankam (1.), 2:0 Ngankam (16.), 2:1 Antwi (38.), 2:2 Bredahi (64.), 2:3 Boubacar (92.)


Det er vist på sin plads at sige, at det er en lidt farvet gengivelse af kampen :-) Her kunne det jo være rart også at sammenligne med FCN´s version af kampen i form af et FCN-kampreferat.

Herthas U-23 hold var til kampen forstærket med Jastrzembski, Friede, Covic fra Herhas Bundesligahold. Hertha U-23 er Harthas 2. hold og spiller normalt i Regionalliga Nord-Ost (3. række i Tyskland), hvor holdet ifølge Transfermarkt er det hold med den mest værdifulde spillertrup og pt. ligger nr. 1 efter 8 kampe.

Det var altså en lækker og flot kamp, med mange der bød sig til, endda mod et hold der ligger til at rykke op i 2. Bundesliga - jeg kan anbefale at se den.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce