Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Afløseren
^God idé Juliosalinas! :-)

Har du pichet den for klubben?
FCN
Skrevet af FCN-KBH
Hey venner! :)

Husk at vi fejrer kvindernes pokalsejr ved Fursøe Rådhus kl 16 idag :)
https://www.facebook.com/events/560701624603857
Stolt Københavnsk FCN-fan
Skrevet af RasmusGunnar
Sjov ide med Plastic Fantastic
Det kunne være en fin måde at spille flere kampe på en dag og dermed få hele truppen rørt.

Spurgte tidligere lidt ind til preseason, for den er så vigtig i mine øjne.

Det er utrolig vigtigt at være klar når sæsonen starter. Især med det spil vi gerne vil spille. Der skal vi være over modstanderen hurtigt men også selv være hurtigere end de andre når vi spiller. Uden yderligere sammenligning kan man se på Brøndbys gode sæson under Zorniger. Kan huske hvordan truppen blev tæsket fysisk igennem, men det betalte sig, da først sæsonen gik i gang. Brøndby buldrede derudaf.

I mine øjne er det fint at spille spillerne sammen, men det fysiske udtryk kan man også komme langt på. Flemming vil også gerne have at vi spiller hurtigere. Nogle gange har vi spillet for hurtigt i forhold til vores formåen. Der ville et fysisk overskud helt sikkert også hjælpe.

Og ja. Hvor er det en flot sæson af kvinderne også. De skal helt sikkert fejres. Jeg kan dog ikke selv deltage da jeg arbejder, men håber de der kan, kommer og støtter op.
Skrevet af Slettet(581021212205)
I mine øjne er det fint at spille spillerne sammen, men det fysiske udtryk kan man også komme langt på. Flemming vil også gerne have at vi spiller hurtigere. Nogle gange har vi spillet for hurtigt i forhold til vores formåen. Der ville et fysisk overskud helt sikkert også hjælpe


Fitnesmæssigt er FCN nu godt med. I de forgangne sæson var FCN det hold der løb næstlængst i hele Superligaen med 4.166.153 meter - kun overgået af Brøndby.

Hvad angår at spille hurtigt så er FCN i øvrigt holdet med flest succesfulde afleveringer, men ligger kun nr. 3 på antal afleveringer i alt: http://www.superliga.dk/performance-center-superliga-2019-2020?tab=team

FCN i medierne
Ajax træner siger, at han vil give Kudus den tid han har brug for, før han kommer ind på holdet: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/benelux/ajax-traener-giver-kudus-tid-vi-maa-se-hvad-han-har-brug

Ajax scout sammenligner Kudus med Clarene Seedorf: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/benelux/ajax-dansker-om-kudus-han-ligner-en-ung-clarence-seedorf

Sønderjyske fortæller at vores tidligere anfører for reserveholdet Nicklas Mouritsen er til prøvetræning i en uge, efter at Roskilde er rykket ned.

Belgiske medier melder om interesse for Atanga fra primært Feyenoord, men også Club Brugge, Anderlecht, Rangers.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg er slet ikke uenig. Det udsprang blot af min nysgerrighed omkring preseason i Coronatiden og holdets ønske om netop at spille hurtigt.
For der løbes bestemt meget, men det hurtige og tekniske spil er altid nemmeste i starten af kampen når man er frisk. Det er til gengæld lidt sværere at praktisere sidst i kampene hvis man render og er småtræt. Og det er jo ofte i det sidste kvarter kampene vindes, eller tabes.
Skrevet af JulioSalinas
@afløseren
^God idé Juliosalinas! :-)
Har du pichet den for klubben?


Behøver den virkeligt at blive pitchet? Synes da at ideen er så gennemtænkt og oplagt at den sælger sig selv. Hvis i læser med derude FCN så snupper i den bare kvit og frit hahaha ;)

"Copa (del) Plastico"...mit spanske er lidt rusten....hvordan skriver man det rigtigt?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
^ så vidt jeg ved, så læser folk fra klubben jævnligt med herinde, men det skader jo ikke at sende en mail ;-)

Dit spanske er mig bekendt udmærket.
FCN
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af Afløseren
^Hvis der er hold i det, så sørger man da for noget solid konkurrence til Pete i målet. Det bliver interessant!
FCN
Skrevet af FCN-KBH
Link :) ?
Stolt Københavnsk FCN-fan
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af FCN&LFC_FOREVER
Noget der skulle være tæt på?
Skrevet af JulioSalinas
Jeg synes Vindahl har set rigtigt godt ud i de få kampe han har spillet. Især hans indgreb på dødbolde og spil med fødderne har imponeret mig. Umiddelbart ville jeg være tryg ved ham som førstemålmand og så gør det jo heller ikke noget at han er ung og har videresalgspotentiale selvom dette har mindre prioritet på lige netop den position i forhold til de andre positioner.
Det ville dog være rart med en ligeværdig reservekeeper som er med til opretholde en sund konkurrence på positionen. Jeg ville ikke have noget imod at man hentede en keeper med erfaring sålænge han er indstillet på at han ikke per automatik starter inde.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Kamaldeen "Mugun Yaro" har lagt denne video på instagram - den er nok mest rettet mod de ghanesiske fans :-) https://www.instagram.com/tv/CDhLGKhHCvS/?igshid=o04vmy7u77po
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

Tipsbladet har over den seneste måned gennemgået køb/salg/transferstrategier/point i Superligaen og runder i dag af med en opsummering der bringer et par interessante tal på bordet.

Tipsbladet har ud fra spillerbudgetterne (løn, bonus, transfers) beregnet hvor meget hver klub har betalt pr. point i Superligaen. Listen ser således ud og er opgjort i mio. DKK. Første tal er pris pr. mio. andet tal er gennemsnitlig placering i Superligaen.

FCK: 1,83 mio./2
BIF: 1,37 mio./3
FCM: 1,18 mio./2
VBK: 0,89 mio./14
AaB: 0,85 mio./7,25
AGF: 0,85 mio./7,25
EFB: 0,81 mio./10,3
OB: 0,8 mio./7,5
RFC: 0,72 mio./8,5
FCN: 0,62 mio./5
SJE: 0,58 mio./8,5
VFF: 0,55 mio./13
SIF: 0,53 mio./11,3
LYN: 0,46 mio./9
HIK: 0,43/11
ACH: 043/9,23
HEL: 0,33/14

Det kan diskuteres hvor meget der kan udledes af prisen pr. point. Eksempelvis kæmper FCK i høj grad også om europæiske point og har derfor et væsentligt højere spillerbudget. FCN anvender et større beløb på akademier end alle andre klubber og der havde måske været rimeligt at tage omkostningerne til disse med i betragtningen. Derudover kunne man diskutere om det ville være mere relevant at se på samlede personaleomkostninger i klubben, og ikke kun spillerbudgettet.

Tipsbladet har desuden givet karakterer for hhv. indkøb og salg i klubberne fra 2016 og frem. Fungerede indkøbene på banen i forhold til deres pris, blev de senere solgt videre, var der en plan med dem ud over, at man her og nu skulle klare sig godt i den nye sæson, og var der i det hele taget en strategi bag, der gav mening og fungerede? På salgssiden har vi målt ud fra priserne, om salgene gav mening og førte til flere og dyrere salg i senere år og måske plads til dygtige ungdomsspillere, mens det har trukket ned at fylde truppen med middelmådige spillere, der ikke kunne sælges og ikke gjorde nogen nævneværdig forskel på banen.

Det har også trukket ned at have dygtige spillere, der havde niveau til at blive solgt til gode priser, som så blev solgt billigt eller siden skiftede på fri transfer, med mindre de spillere var med til at opnå noget vigtigt sportsligt for deres hold. På denne baggrund giver Tipsbladet klubberne karakterer. I såvel køb som salg ender FCN som nr. 1.

Tipsbladet gennemgår over 4 sider klubbernes spillerbudgetter over de sidste 4 år og her ligger FCN samlet set nr. 9 i størrelses på spillerbudgetter. De samlede spillerbudgetter i Superligaen fra 2016 til i dag er i øvrigt steget fra 541 - 659 mio. FCK, FCM og BIF´s budgetter udgør i dag knap 54% af de samlede lønudgifter til spillere i Superligaen. El. sagt med andre ord, så har de tre største klubber større budgetter end resten af Superligaen tilsammen. Tipsbladet har på den baggrund tidligere beregnet at sandsynligheden for at en klub uden for denne trojka vinder guld lå på omkring 1% (som jeg erindrer det).

Tipsbladet ser også på priser for enkeltspillere. Her er i alt 23 spillere blevet solgt for over 30 mio. (dette vindues salg ikke medregnet). FCK og FCM har solgt 8 spillere hver, FCN 6 spillere og AaB 1 spiller (hertil skal tilføjes Kudus og Damsgaard).

I yderligere en artikel om klubbernes strategi bedømmer Tipsbladet FCN´s strategi således:

FCN FORVANDLEDE SIG TIL ÆGTE TALENTUDVIKLER I EUROPA-KLASSE
FC Nordsjælland var begyndt at satse på ungdommen allerede tilbage omkring 2008, men det var faktisk først fra omtrent 2016, at FCN´s egenudviklede spillere i Farum havde alderen og niveauet til at bryde igennem i Superligaen. Sammen med Right To Dream og Tom Vernon, der kom ind fra nytårsskiftet mellem 2015 og 2016, er FC Nordsjælland blevet en af de mest tydelige talentudviklere i Europa med et meget ungt hold.

FC Nordsjælland har overpræsteret mærkbart i forhold til budgettet og er i forhold til transferstrategi den tydeligste succes i Superligaen. En succes, der har givet FCN fast plads i Top 6, men som dog ikke rækker til, at man virkelig kan udfordre storklubberne om guldet over en hel sæson, selvom bronzemedaljen i 2018 var meget flot.


Altså en masse spændende økonomi og strategi i Tipsbladet i dag - hvis man er til den slags.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

FCN vandt 4-0 over AGF i premieren i Q-bold. FCN har ikke omtalt kampen - men det har AGF: https://www.agf.dk/klubben/nyhedsarkiv/2020/august/gjensidige-kvindeligaen-nederlag-i-saesonpremieren/

FCN ligger efter første runde nr. 1 i Kvindeligaen.

Målsætningen for året er, at blive blandt de to bedste hold og dermed spille Champions League. Det vil være ikke så lidt af en præstation, såfremt det lykkes idet Fortuna Hjørring og Brøndby har siddet på de to pladser siden 01/02 sæsonen. Sidste hold der brød deres dominans var OB i 2000.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Afløseren
Det er en flot præstation af kvinderne! De har ret hurtigt fået sammensat en slagkraftig trup lader det til. Er der i øvrigt nogen der ved, om der er en harmonisering mellem kvinderne og mændene i forhold til spillestil?
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
Er der i øvrigt nogen der ved, om der er en harmonisering mellem kvinderne og mændene i forhold til spillestil?


Både og - Q-holdet betragtes som en selvstændig enhed som selv definerer spillestil etc. Der er forskel på hvordan herre- og Q-fodbold spilles og hvilke kompetencer der efterspørges og Q-holdet definerer sin spillestil ud fra dette. Der skeles dog til den generelle FCN spillestil som et pænt stykke hen ad vejen også er inkorporeret på Q-holdet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Afløseren
^ Tak Jenner,
Jeg synes det kunne være interessant hvis både herrer og damer havde inkorporeret den hurtige spillestil og tiki-taka i deres spil. Der er selvfølgelig nogle fysiske forskelle på de to køn, som gør det til et lidt vanskeligt at gennemføre, men det bliver spændende at følge kvinderne i denne sæson.
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

Footy.dk - hvis troværdighed el. kvalitet ikke altid er lige stor - skriver at Bologna skulle være villige til at leje A/S Olsen ud til FCK, evt. med en købsoption med i aftalen.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0