Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stik i rend dreng
At kalde Kamaldeen den bedste offensive spiller er nok lige at stramme den. Jeg tænker Wilczek som minimum er bedre, og Evander og Sisto er vel heller ikke dårlige bud på to spillere der er omkring Kamaldeens niveau. Men Kamaldeen er uden tvivl den mest spændende og underholdende offensive spiller!
Skrevet af FCN-KBH
Det er nok sandt - men lad os tage en status i foråret ;)
Stolt Københavnsk FCN-fan
Skrevet af Afløseren
Dejlig derby-sejr!
Jeg var godt nok ved at blive nervøs, da vi kommer bagud 0-1. Lyngby havde vel reelt chancerne for også at gøre det til 0-2 inden FCN får udlignet og så havde kampen set helt anderledes ud.
Vi skal prise os lykkelige for at Kamaldeen har kontrakt frem til udgangen af 2024, for ellers havde vi nok skulle sælge ham til sommer. Han er klart vores største aktiv lige pt.
Selvom målene kom fra flere forskellige spillere i går så ligner det, at Kamaldeen skal være den nye goalgetter. Han er så hurtig og god en dribler, at jeg godt kunne forestille mig, at de kommende modstandere vil sætte to mand efter ham hvilket burde give plads til at andre spillere kan blive bragt i farlige positioner foran modstanderens mål.

Rothmann faldt desværre igennem igen i går. Selvom han ikke viser niveauet pt. Så håber jeg virkelig at han kan tanke noget selvtillid og score nogle mål - evt. På reserveholdet?
Jeg har stor tiltro til FlemmingP, der ikke virker til at have spillere, der bliver favoriseret i uhørt grad, men Rothmann trænger i den grad til noget opmuntring og nogle mål.
FCN
Skrevet af JMM
Fantastisk kamp igår. Drengene vender kampen, og viser styrke og mod.

Som jeg husker det:

Big Pete: Sikker i feltet og præsterer flere gode redninger. God til at igangsætte. Bliver fanget ude af målet en enkelt gang, men forhindrer en friløber. Kan ikke stille noget op ved målet, og laver ellers flere afgørende indgreb.

Yttergård: Det er nat og dag med ham. Scorer målet der igangsætter vores comeback. Men mister den flere gange på egen halvdel og sparker bolden direkte ud til en Lyngby spiller ved Big Petes skovtur. Det var blevet straffet mod bedre hold. Ellers gode defensive aktioner og spiller sig godt ud af presset.

Kian: Solid defensiv præstation. Han leder ikke holdet, men placering og dueller var der intet at sætte på igår.

Frese: Schweizerkniven gør det udemærket. Han skal lukke af defensivt, eftersom Dinho er offensivt indstillet. Det gør han faktisk godt, og laver flere gode overlap som Dinho desværre overser.

Døhr: Bryggerhesten leverer bare. Defensivt klarer han ærterne, og leverer bredden på vores hold og adskillige gode indlæg, efter sideskift som desværre misbruges (Prøv nu Bredahl af. Flemming)

Dio: Lyngby pakkede ham ind i 1. halvleg, og han fandt ikke rummene. Mange positioneringsfejl og flere tekniske fejl. Han var helt på månen. Kom godt efter det i 2. halvleg, hvor kampen åbnede mere op, og Lyngby virkede trætte og han fik pladsen. Virker til at han har lidt svært ved at balancere sin defensive vs. offensive indsats og positionering.

Jaxe: Den Vandrende Pind med en godkendt indsats. Rydder op foran forsvaret, og placerer sig OK. Gode sideskift til Døhr og Dinho. Investerer mere. (Måske Tofod har lært ham at tackle med knopperne først) Mod bedre modstandere var han nok blevet udstillet mere.

Tofod: En kasse og flere gode aktioner. Arbejder stenhårdt på at tilpasse sig offensivpositionen, og det klæder ham med sene løb i feltet. Men fylder ikke nok på positionen endnu.

Atanga: Brænder 2-3 store chancer, men det er efterhånden at forvente. Han fighter godt, og kommer til chancerne. Agressiv i presset og truer i dybden. God kamp af ham.

Rothman: Rothmann må virkelig have noget snavs på Flemming P siden han starter. Bedste aktion i kampen var screeningen v. Yttergaards mål til 1-1. Bredahl må efterhånden banke voldsomt på.

Dinho: Kanon kamp. 2 Kasser og var hele tiden en trussel. Han har helvedes meget individuel kvalitet, så lyngbys højre back havde en lang aften. Hebo måtte ned og hjælpe flere gange. Dinho vil det hele selv - og kan det ofte. Overser desværre Freses fine overlap ved flere lejligheder. Vi skal nyde ham mens han stadig er vores.


Skrevet af RasmusGunnar
Jeg må sige at vi i starten lignede et usikkert hold.
Kom ikke ordentligt igennem Lyngby og de kom omvendt nemt igennem i vores forsvar.

Selvtilliden og Lyngbys modsatte, fik det til at se nemt ud mod kampens slutning.

Men sejrene avler tro på tingene og jeg ser da stadig lyst på fremtiden, selvom jeg bestemt ikke føler vi er en velsmurt enhed endnu.

EDIT: Brøndby melder nu at de er tæt på at lande en venstre back. Ingen navne nævnes, men mon ikke det er Mathias Rasmussen?

EDIT: Selvom der var megen kritik af ham herinde, under kampen i går, så er Yttergård på rundens hold (Tipsbladet) med følgende begrundelse -

Central forsvarer: Ulrik Yttergård Jenssen, FC Nordsjælland (1)
Nordmanden scorede et af sine meget sjældne mål, og derudover passede han sine defensive pligter. Han kom aldrig rigtigt i problemer og spillede med et stort overskud, som ofte er kendetegnede for Ulrik Yttergård Jenssen.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Yttergård er også på det officielle Rundens hold på superliga.dk. Ja, OK - jeg er kun lægmand, men synes at hans 1. halvleg var hans dårligste nogensinde for FCN.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne Udvalgte nyheder om FCN

Såvel Yttergård som Kamaldeen på Tipsbladets udgave af rundens hold: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/rundens-hold-i-superligaen-3-spillerunde-4

Flemming P tager ansvaret for, at Mathias Rasmussen ikke er en succes i FCN og fortæller at man arbejder på at finde en ny klub til ham: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fcn-traener-tager-skylden-manglende-mathias-rasmussen-succes her på bold.dk forlød det desuden tidligere på dagen at Gudmann var på vej videre.

Frederiksborg Amts Avis skriver om Rothmann:

Lyngby lagde ud med at overlade initiativet i kampen til FC Nordsjælland, der derfor i vanlig stil tog fat i spillet og forsøgte at skabe chancer fra start, mens gæsterne stod langt tilbage og tog fra. Det burde have været guf for Joachim Rothmann, der havde fået chancen for FCN fra start som forreste angriber -en rigtig 9´ er i stedet for den falske, som FCN normalt bruger i stride strømme. Men det var som om, at folkene omkring Rothmann havde glemt, at han lå inde i feltet og ventede på indlæg, for enten kom indlæggene for sent eller slet ikke.


EB skriver om Kamaldeen:

Vi skal nyde ham i Superligaen, mens vi kan. Kamaldeen Sulemana leverede igen en pragtpræstation, og der kan ikke gå længe, før de store udenlandske klubber for øjnene op for den lynhurtige og driblestærke ghaneser, der lige nu viser, at hans talent rækker meget længere end niveauet i Superligaen. Hans andet mål i kampen viser blot, at han ikke kun er en lille tekniker, men også besidder en habil sparketeknik.


Tipsbladet skriver at Kamaldeen er for god til Superligaen: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/det-laerte-vi-af-superligaen-fck-er-ikke-fck-laengere-men-det-er-fcm

Tipsbladet kårer desuden Kamaldeen til "kampens bedste": https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/bedst-og-vaerst-kamaldeen-sulemana-er-et-mareridt-modstanderne

Også SN.dk har en artikel om/med Kamaldeen: https://sn.dk/Sport-Nordsjaelland/FCN-stjernefroe-Min-bedste-kamp/artikel/1360811

Frederiksborg Amts Avis har en større artikel om FCN i den trykte udgave hvor der fortælles om en mere intensiv og længere træning i FCN. Man har i år skuet op for træningen med 1½ time om ugen i forhold til tidligere og derudover er det også mere information til spillerne. Flemming P udtaler:

Når man øger træningsmængden, bliver man fysisk og mentalt træt, og så går der en periode, før kroppen og hovedet tilvænner sig og kan komme op på næste niveau. Man kan ikke være sikker, men vi gætter på, at vi efter den næste landsholdspause har endnu friskere ben, så vi to-tre dage om ugen kan træne en halv time mere, end vi har gjort før,


Beslutningen om den ekstra træning blev taget allerede sidste år med det formål at bringe spillerne et ekstra niveau op. Flemming P gennemførte et lign. projekt da han var træner for Brentfords B-hold. Dette bl.a. på baggrund af erfaringerne fra tiden i Mainz hvor træningen var langt hårdere og varede i længere tid end det er tilfældet i DK og hvad den var i Brentford. Flemming P udtaler yderligere:

De kortsigtede resultater kan være i mod os, fordi vi ikke står distancen i en hel kamp. Det er en kalkuleret risiko. For på bagkanten af det, skulle det gerne give endnu bedre resultater, så når vi kigger på sæsonen som helhed, skulle vi gerne have forbedret os -også resultatmæssigt. For det handler om at skabe gode resultater og vinde fodboldkampe


Iøvrigt mener jeg, at "Anders31"´s indlæg ovenstående er spot on. Fint at være efter spillere, klubben etc. - men lad det ske med respekt for de enkelte spillere og for den klub vi støtter. Noblesse oblige.


Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Rambo92
Jeg synes nu, at det er på sin plads at pifte af ens hold ved pause, når man er bagud til sine rivaler. Det kan jeg ikke se noget negativt i. Det viser bare, at der forventes mere
FCN siden 2006
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg bryder mig ikke om at buhe og pifte. Spillerne kan nok godt føle på de afdæmpede klapsalver at den ikke sad i skabet og at de skal yde bedre.

Ærgerligt med så kort snor. Kan forstå hvis det var 8 kamp i streg uden sejr, gejst og vilje.

En skam at diverse medier allerede ser Kamaldeen som for god til superligaen, og dermed på vej videre.

Det sagde msn også Om Kudus.

Men hold nu fast i de spillere et år mere.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Ja jeg har jo også spået at Kamaldeen absolut senest er væk til sommer, højst sandsynligt vinter. Jeg vil dog gerne modbevises, men det kræver nok at Kamaldeen spiller elendigt i et par kampe i ny og næ.

At Yttergård er på rundens hold fatter jeg hat af, bare fordi han scorer et mål vejer det altså ikke op for hans totale mangler og store mængder fejl.

Mon ikke det også er planen at Kofod skydes afsted senest til sommer, siden man er gået i charmeoffensiven med ham? Ellers den eneste man har kunne holde på bare lidt mere end en halv sæson.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN
Mon ikke det også er planen at Kofod skydes afsted senest til sommer, siden man er gået i charmeoffensiven med ham?


Han har kontraktudløb sommeren 22 så medmindre man forlænger med ham så må det være sidste udkald til sommer. Jeg vil gætte på at man allerede har afvist moderate bud på ham. Isoleret set synes jeg det er fornuftigt nok at holde på ham endnu et år. Dels fordi han virker til at have mere udviklingspotentiale i sit offensive spil og naturligvis også fordi han efterhånden er en af de rutinerede spillere som er med til at strukturere holdet. Vi har en fornuftigt økonomi så et salg er ikke strengt nødvendigt og jeg vil heller ikke tro at Kofods markedsværdi er helt oppe at ringe. Mit gæt er at han pt. ligger i et prisleje omkring de 30 mill. dkk. Jeg har dog ikke medtænkt at markedet er ramt af corona.
Ulempen ved at vente er at vi så formentlig kommer til at skulle skifte 2 spillere på vores midtbane til næste sæson da Rygaard har kontraktudløb til sommer. Men ok, det kan være at Rygaard allerede denne sæson kommer til at agere reserve så man kan give spilletid de spillere som kommer til at være de bærende kræfter på midten næste sæson. Som det ser ud bliver det "Jaxe", Diomande og mon ikke den sidste bliver enten Tochi eller Francis. Der kan ske meget for også på U19 er der en håndfuld dygtige midtbanespillere som udvikler sig stærkt så det kan være at situationen ser anderledes ud til næste år.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Ninjaen
Personligt gad jeg godt at man forlængede med Kofoed så han blev i klubben de næste mange år og han kunne så være den stabile faktor på midtbanen som de unge midtbane spillere kunne lære fra.
Skrevet af JMM
Ak ja.... Drømme har man vel lov til at have. Men Tofod er desværre tiltrukket af udlandet, hvor han gerne vil ud og prøve sig af.
Skrevet af JulioSalinas
@Ninjaen
Personligt gad jeg godt at man forlængede med Kofoed så han blev i klubben de næste mange år og han kunne så være den stabile faktor på midtbanen som de unge midtbane spillere kunne lære fra.


Det er ikke nogen tosset ide hvis spilleren er med på et par ekstra år. Somregel vil FCN blive udfordret i forhold til en kontraktforlængelse når de skal matche den løn som spilleren kunne få i en større klub og selvom det var muligt så kunne det godt være at spilleren var tiltrukket af andre ting som deltagelse i europæiske turneringer.

Vi skal naturligvis hele tiden kigge på om vi har det nødvendige "flow" i vores spilleromsætning men de seneste år har vi lavet enkelte undtagelser i form af Rygaard, Kian og Nicolai Larsen. De blev hentet til dels fordi vi var lidt "tynde" på positionerne og jeg vil også tro at de qva deres erfaring var tiltænkt ledende roller i omklædningsrummet.
Larsen er nu sendt videre og om 1 og 1½ år så har vi formentlig ikke Rygaard og Kian længere og så vil der være plads til et par forlængelser mere. Jeg så gerne at man gjorde det med spillere som udover et godt fodboldsmæssigt niveau også havde et forbilledligt "FCN-mindset" som kunne smitte lidt af på de yngre spiller.
Kofod kunne muligvis være sådan en spiller men det kræver naturligvis han selv er med på den :)

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
[b]FCN i medierne[/b]

I Tipsbladet undrer Mathias Rasmussen sig over Flemming P´s udtalelser: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fcn-traeners-udtalelse-undrer-mathias-rasmussen-maerkeligt-laese

Tipsbladet har desuden offentliggjort deres bud på månedens hold, hvor de har Kamaldeen med: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/maanedens-hold-i-superligaen-september-4

Tipsbladet fortæller desuden at Flemming P har pudset Essien på Kofoed for at gøre ham til en af de bedste i ligaen: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fcn-traener-har-pudset-essien-paa-kofod-skal-vaere-en-af-de-bedste-i-ligaen

I øvrigt mener jeg
At det vil være fedt såfremt FCN kunne holde længere på spillerne, men at det nok ikke sker før man også kan tilbyde europæiske kampe. Der er dog nogle spillere som det vil være vanvittigt at holde længere på - eksempelvis Kudus og Kamaldeen. Man skal ikke ødelægge spilleres karrierer ved at tvinge dem til at spille på et lavere niveau end talentet berettiger til. Derimod er det fedt at det ser ud til at en spiller som Kofoed bliver et år mere. Så håber jeg bare ikke at FCK indser at han vil være en fantastisk makker til Zeca på den defensive midt.

Når man ønsker at holde længere på spillerne skal man også være opmærksom på, at det spærrer for spilletiden til den næste i rækken, som måske er et endnu større talent - eksempelvis er det jo begrænset hvad vi ser til Tochi. Var Marcondes ikke forsvundet var Damsgaard ikke kommet i spil. Var Lobotka ikke røget, havde vi ikke set meget til Kofoed etc.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Når man ønsker at holde længere på spillerne skal man også være opmærksom på, at det spærrer for spilletiden til den næste i rækken, som måske er et endnu større talent


Præcis. Det er det jeg mener med at tage hensyn til spilleromsætningen. Som det kører nu bliver der gjort enkelte undtagelser hvilket vi har set de forgangne år når vi har hentet spillere udefra til positioner hvor vi har stået lidt svagt. Jeg gætter på at vi i fremtiden vil se den slags "lappeløsninger" i mindre grad nu da vi pga. at en fornuftig økonomi og endnu bedre rekrutteringsmuligheder har mulighed for at sikre at kæden nedefra akademiet er stærk på alle positioner.
Hvis/når vi henter færre antal spillere udefra så kunne man måske godt tænke sig at det giver plads til et par ekstra kontraktforlængelser på vigtige positioner som feks forsvaret. Det kommer ikke til at ske med vores kæmpetalenter som Kudus og Kamaldeen da vi slet ikke kan konkurrere med de lønsummer som de bydende klubben opererer med. Derfor er det også bare vitalt at vi skriver 5 årig kontrakter med dem inden de bliver offentlige kendte og har bevist sig i superligaen. Det er vel det som gør at vi overhovedet har mulighed for at have sådanne talenter i forholdsvis lang tid i en "lille" klub som FCN...og heldigvis for det. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af FCN-KBH
Det som jeg synes er ærgerligt ift. at holde spillerne længere er, at Godsway gjorde præcis, hvad vi og klubben ønskede, og fik ikke rigtig noget ud af det. Håber ikke det afskrækker drengene
Stolt Københavnsk FCN-fan
Skrevet af RasmusGunnar
Sagen med Donyoh er trist. Han var en udmærket spiller for os, om end han ikke var en topklassespiller (I mine øjne).
At han er gået helt i stå kan være svær at forklare. Det mentale spiller muligvis ind her. Alternativt er han bare blevet overhalet gevaldigt af de nyere talenter.

Jeg er enig i at det ville være fedt at kunne holde lidt mere på de gode spillere og tror også det ville løfte talenterne, at de i det daglige træner med gode profiler. At de så spærrer for de nye talenter er hvad det er. Her må talenterne trænere hårdere og udfolde sig lidt mere før de får debuten. Det ser jeg ikke nødvendigvis et problem i. Ajax er et godt eksempel.

Kunne man holde længere på profilerne, ville man måske også spille europæisk og med de kampe plus pokalkampe vil der blive brug for en bred trup og talenterne vil få deres spilletid der.

Men før man kan komme til at spille europæisk, så skal man altså holde på profilerne. Man snakker også om at et hold peaker efter et par år, når sammenspillet sidder i skabet. Det når det aldrig rigtig at gøre, når man bliver splittet hvert år.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN-KBH
Det som jeg synes er ærgerligt ift. at holde spillerne længere er, at Godsway gjorde præcis, hvad vi og klubben ønskede, og fik ikke rigtig noget ud af det. Håber ikke det afskrækker drengene

Der er ret mange ting som er "ærgelige" i prof. fodbold og en ting er sikkert, "der er ingen garantier".
Livet som prof. spiller er et langt udskillelseløb hvor man konstant skal vise sit værd og hvor man nærmest kun er så god som sin sidste kamp. Det begynder allerede langt nede akademierne så spillerne ved heldigvis nogenlunde hvad de går ind til med åbne øjne.
Selv når man når superligatruppen skal man stadigvæk arbejde hårdt for det og selvom man gør det 110% kan man alligevel blive valgt fra fordi træneren vurderer at der er bedre alternativer. Det værste er dog nok langtidsskaderne som kan ødelægge en ellers lovende karriere. Sender en tanke til Amon med ønske om godt helbred :)

Med ovennævnte ting i mente så er livet som fodboldspiller alligevel fantastisk attraktiv. Det handler nok mest af alt om at fodbold er en smuk leg som i sig selv er givende på mange planer og når man krydrer det med berømmelse og en pose guld så han man den perfekte drøm.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0