Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af forza samp
Hvis jeg var FCN-fan vil jeg være godt og grundigt gal over at træneren endnu en gang efter et 3-2 nederlag nærmest står og smågriner og joker i interviews kort efter kampen.

Det handler vist kun om at udvikle spillere for ham og får dem solgt videre så der kommer mere på CV´et
Skrevet af Slettet(581021212205)
Frese eksperimentet på VB bør afsluttes efter den omgang mod Daramy. Hold da op en omgang. 2-1 målet er jo helt horribelt, han bliver helt kørt rundt.


Enig i at Freese ikke så godt ud i dag. Med i betragtningen bør dog tages at han var ladt meget alene og Diomande var elendig i sin opbakning. Han havde flere gange to mand at tage sig af og kom derfor på mellemhånd. Fordi det går dårligt i én kamp er det jo ikke ensbetydende med at man straks skal lave om på tingene. Freese er lige blevet kåret til bedste venstre back i Superligaen i september måned.

OG FÅ SÅ DEN VANDRENDE PIND VÆK FRA DEN DEF MIDT! Ned mod Tofod og Dio på den offensive, tak.


Jeg må indrømme, at jeg også har ret svært ved at forstå eksperimentet med Kofoed som offensiv og Diomande som defensiv. Det ville give bedre resultater og bedre spillere på begge positioner hvis man flyttede rundt.

"Der er berøring" undskyld, hold dog kæft din skide FCK kommentator. Der må godt være berøring i feltet - men det er selvfølgelig guden selv, Fischer i egen høje person, så det må man ikke.

VAR har spillet fallit. Der er IKKE straffe. Ud med VAR, så hellere de elendige dommere vi er vant til.


@JG - du kommenterer stort set altid på dommerne i alle kampe og kalder dem elendige og en skandale. I dette tilfælde tager du også fejl. Der er straffe og VAR får korrekt øje på det.

Og nu står Flemming og storsmiler igen efter et nederlag. Ny træner tak! Kom nu med en træner og nogle spillere, der brænder for sejrE og ikke bare er med for at udvikle... VI ER EN FODBOLD KLUB OG IKKE EN UNGDOMSKLUB.

Den her klub har udviklet sig til at være et projekt, hvor den enkelte spillers udvikling kommer før klubben og dens fans. Ikke overraskende vi ikke får flere fans


Ja, det havde virket meget bedre hvis han havde været vildt sur og råbt højt. Begge dele er nemlig rigtig konstruktivt. I øvrigt en fin analyse af Flemming P. Lidt overraskende at selv Stig Tøfting indrømmer det.

ON TOPIC
Det var en mere kontrolleret tilgang til kampen som FCK kom med i forhold til hvad jeg personligt havde forventet.

En lidt underlig kamp fra FCN´s side hvor spillerne virkede lidt nervøse og spillet ikke kom helt til at fungere. På positivsiden talte nogle gode offensive standardsituationer som jo ellers ikke er noget FCN normalt gør sig i og ofte har været kritiseret for.

Som i de sidste mange år er FCN ret så ustabile i de første 5-10 kampe. Mit personlige gæt inden sæsonen hed da også 4 point efter de første 4 kampe mod hhv. BIF, OB, Lyngby, FCK. Efter landskamppausen venter Randers og Horsens så mon ikke der kommer lidt flere point på kontoen og FCN kan kravle op i tabellen. I modsætning til de sidste år skulle der dog gerne til også at komme point mod top-6 holdene. Meldingen fra FCN har lydt på at man forventer at holdet skulle kunne spille for fuld intensitet efter de først ca. 7 kampe, så der kan man håbe på, at holdet har løftet sig.

Så kan jeg godt være lidt nervøs for kvaliteten af bænken og hvor meget vi har at skyde med derfra. Det ligner at der er meget talent, men jeg frygter lidt for den øjeblikkelig kvalitet ved flere skader på samme tid.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg kan altså ikke se at der i år skulle være større sandsynlighed for at snuppe point fra top 6 holdene end sidste år? Hvor er vi forbedret henne? På ingen pladser hvis du spørger mig, snarere forværret - også på det generelle talent/potentiale. Det virker mere som tomme ord fra ledelsen.

Hvis vi skal gøre noget ved det skal forsvaret forbedres. Det kan de færreste være uenige i.

Enig i din bekymring om bænken også. Synes den er en af de måske svageste på nuværende i SL. Rothmann og Villadsen er ikke just imponerende, Francis og Antman er jeg dog positiv omkring samt Tochi måske om en halv sæson. Men det efterlader Immervæk kun 2 på bænken der har kvalitet til at gøre en forskel nu og her. Mesik bør ikke være reserve længere, så han må tælle som starter.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
Ja, det havde virket meget bedre hvis han havde været vildt sur og råbt højt. Begge dele er nemlig rigtig konstruktivt. I øvrigt en fin analyse af Flemming P. Lidt overraskende at selv Stig Tøfting indrømmer det.


Jeg nævner ikke, at der skal råbes? Jeg vil bare se noget vilje og vindermentalitet og ikke "tab og vind med samme sind"
Synes godt nok det mangler!


FCN siden 2006
Skrevet af Rambo92
Ikke fordi der ikke må råbes. Det kunne måske give vores unge spillere lidt mere ballast til, når de kommer til en fodboldklub I udlandet med ambitioner, hvor der ingen kære mor er.

Jeg er med på, at der ikke skal råbes til junior bold, men det her er altså professionel fodbold. Blev helt glad for at høre, at MDT råbte til Rothmann, at han fandme ikke skulle trække sig igen. Det er iorden at råbe og vise følelser, når man er utilfreds. Specielt i professionelt fodbold, og det er det, jeg savner fra vores ledelse af.
FCN siden 2006
Skrevet af Nandeyanen
Jeg synes jeres træner virker som en meget intelligent træner og forklarer koncept og ideer med et tydeligt sprog. Jeg kan huske at der var meget kritik af ham for at være usynlig i medierne og ikke have en stor stemme efter han tog over for Hjulmand. Men nu virker han virkelig god når der er studie og interview og man kan se han har vænnet sig til at være på TV og har forbedret sig markant.

Priske råber og motiverer heller ikke hans spillere meget. Han er også ret stille og rolig. Han har så en assistent træner i form af Kristian Bach Bak der råber og skriger og motivere konstant og har følelserne så meget ude at det også er ham der trækker alle de gule kort når 4. dommeren har fået nok.

Hvis I efterlyser mere råb og motivation bør i overveje en type a la Bach Bak som assistent, det behøver ikke at være cheftræneren der gør det.

Når Bjelland engang går på pension kan I ansætte ham til det.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
Det er trænerens, dommerens og spillernes skyld!
For meget smil, for lidt råben og man skal udtrykke sin vrede med knyttede næver.
Frustrationer og skuffelse.


Jo bevares det skal der også være plads til når kampen lige er slut.
Men vi skal også lige tage ilt ind.
Vi ved jo allesammen efterhånden at det er to skridt frem og et tilbage. Vi kunne selvfølgelig håbe på at vi mirakuløst havde fundet ind i en rytme hvor det hele spillede fra start men jeg mener ikke vi kan være overrasket over at holdet skal finde sine ben her i opstarten. Tilmed har vores program været benhårdt så alt ialt er det ganske naturligt at vi er lidt "shaky" her i starten især når vi møder top6 hold.

En punkt som flere har bemærket er at vores forsvar ikke ser helt afstemt ud. Jeg kan huske at det var lidt af de samme problemer vi havde i starten af sidste sæson og jeg kan godt tvivle på om vi er parat til at spille med en 4-back kæde. Måske skulle vi gå over til det 3-4-3 system som vi brugte i store dele af sidste sæson hvor der reelt er en ekstra center back.
Når forsvaret er usikkert så bliver hele vores udtryk også panikagtigt og jeg tror det er noget som smitter af på vores offensive spil som også bliver "shaky".

En anden ting som skuffer mig er at vi ikke helt formår at håndtere når modstanderne presser os højt. På papiret burde vi nærmest håbe på at vores modstandere tør stå højt på banen for det burde være guf for typer som Kamaldeen og Atanga som derved kan sendes afsted på omstillinger men det sker desværre alt for sjældent.
Dette har så også den uheldige effekt at vores modstandere så bliver ved med at presse os højt da vi ikke formår at sætte os i respekt og således bliver det en kamp på modstanderens præmisser.

Nå men nu må vi se fremad. Torsdag venter en pudsig pokalkamp hvor vi skal møde de gamle mænd fra Græsrødderne. Jeg tænker at vi stiller med vores U17-hold ;)
Kampen bliver vist på DR1 kl 16:30

Derefter er det Randers hjemme og Horsens ude. Der skulle vi gerne have minimum 3 point.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg nævner ikke, at der skal råbes? Jeg vil bare se noget vilje og vindermentalitet og ikke "tab og vind med samme sind"
Synes godt nok det mangler!


Jeg skal beklage hvis jeg overtolker dit indlæg.

Flemming er en intellektuel træner der har et analytisk forhold til fodbold. Han har tidligere fortalt at når kampen er slut, så er den slut og at det ikke vækker følelser i ham fordi, det ikke er noget han kan gøre noget ved længere. I stedet er han med det samme mentalt i gang med at analysere kampen og se hvad han gjorde galt og hvad han kan forbedre til næste gang.

Derudover er Flemming P jo måske verdens mest smilende person og når han så møder og taler med en han holder af efter kampen som måske kommer med en morsom bemærkning og bliver glad for det, er det jo ikke et udtryk for at han er ligeglad el. mangler vindermentatlitet.

Derudover er min personlige holdning at det ikke giver meget med den råbende træner i FCN´s måde at uddanne spillerne på. Jeg yder personligt ikke mere af, at der står en og råber af mig. Ideen hos FCN er jo at spillerne efter kampen får forevist videoklip hvor de selv kan se hvad de har gjort forkert så de selv kan erkende hvad de skal gøre anderledes til næste gang. Det giver umiddelbart bedre effekt såfremt man forbedrer sig ud fra en erkendelse og forståelse fremfor en der skriger og dirigerer spillerne rundt som marionetter el. skakbrikker. FCN ønsker jo 11 trænere på banen der selv formår at træffe de rigtige beslutninger. Ikke 11 spillere der skriges rundt som marionetter el. skakbrikker.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg kan altså ikke se at der i år skulle være større sandsynlighed for at snuppe point fra top 6 holdene end sidste år? Hvor er vi forbedret henne? På ingen pladser hvis du spørger mig, snarere forværret - også på det generelle talent/potentiale. Det virker mere som tomme ord fra ledelsen.


Der har jo stort set aldrig foregået en-til-en erstatninger i FCN. Der sker jo stort altid det at FCN svækkes på nogle positioner hvor der foretages salg, men så til gengæld vokser på andre. Her skulle summen gerne være til FCN´s fordel.

Jeg forventer at spillere som Kamaldeen, Diomande er dem der tager de største skridt. Jeg har herudover forventninger til at Atanga slår endeligt igennem. Sadiq tror jeg også er en spiller vi kan forvente os en del af. Mesik kunne også ligne en der kunne være en styrkelse. Freese er jo lige blevet kåret som Superligaens bedste venstre back i september hvilket også er en styrkelse. Vindahl ser også ud som en styrkelse som målmand - for nu at nævne nogle af eksemplerne der skal erstatte spillere som Kudus og Damsgaard.

Herudover kan nævnes, at der er større kontinuitet i holdet idet der er færre der har forladt holdet og færre der er kommet ind. Jeg har haft en forventning om at forsvaret skulle komme til at fungere bedre ved at Kian H efterhånden har været her et år. Såfremt man får forløst Rothmann har vi også en ægte 9´er og dermed flere strenge at spille på etc.

Sagt med andre ord forventer jeg at FCN i år ikke kun kan slå bund-6 holdende, men også begynder at slå top-6 holdene - altså når vi er kommet et par kampe mere ind i sæsonen. Det skulle gerne gøre, at vi kommer til at rykke os fra 6 pladsen og måske kravle et par pladser op. Hvad der taler imod er at der er en del andre hold der satser ret så markant - f.eks. AaB, AGF, SJE og at BIF måske er ved at få styr på butikken, så måske er det ikke helt nok?
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Kan man forvente at vinde over FCK i parken? Skulle det være, så var det vel nu, hvor FCK i den grad har været ramt på selvtillid og spillet som en pose nødder.

Vi formåede det ikke og det værste var vel at FCK kunne have vundet meget stort. De pressede os i hele kampen og vi formåede sjældent at spille os ud af presset.

Vi har få individualister, men som hold er vi pt. langt fra synes jeg.
Jeg siger ikke at 4 point indtil nu er en katastrofe, men jeg synes faktisk vores spil er.

Om vi rent faktisk kommer i omdrejninger efter landskampspausen er jeg da tvivlende overfor og frygter en lang sæson i den nederste halvdel.

Man kan tale nok så meget om talent, men talent alene gør det ikke. Det skal også forløses. Pt. er der for meget uforløst talent på banen.
Skrevet af Nordland1337
Jeg elsker FCN af hele mit hjerte, men jeg hopper simpelthen ikke på 2 skridt frem og 1 tilbage metaforen. De seneste 3 år har det været 1 skridt frem og 1 tilbage. Vi er i stilstand, om man vil det eller ej. Vi sælger ud og tager talenter op i 1. holdstruppen også krydser vi lidt fingre for at det holder. Men man kan altså ende i en situation hvor man har mange Rothmanner på holdet, som til træning har vist gode ting, men ikke har i nærheden af SL niveau i kampsammenhæng. Hvis en sådan situation, kigger man imod en nedrykning og hvis det sker, så er projektet næsten slut. Det er første sæson siden Olafur, hvor jeg sidder og kigger på nedrykningslinjen. Uden Kamaldeen og Kofod, ville jeg være alvorligt bekymret.

Derudover, kan der smides nok så mange roser efter projektet men faktum er vi ikke rykker os. Og det er dét, der frustrere mange fans. Vi sælger vores gode spillere når der kommer et godt bud - "1 skridt tilbage" og får nogle selv dyrkede talenter op, som er over gennemsnitsniveauet i DK (hvorfor FCN er fantastisk) - "1 skridt frem". Jeg kan ikke se, de 2 skridt frem i ligningen.
Skrevet af JulioSalinas
@Nordland
Jeg elsker FCN af hele mit hjerte, men jeg hopper simpelthen ikke på 2 skridt frem og 1 tilbage metaforen.

Jeg synes det er fint at være skeptisk. Det er trods alt ret unikt og selvom det i nogen grad allerede har bevist sit værd så kan man da godt tvivle på om FCN kommer til at ramme et loft.
Når du siger at FCN ikke rykker sig så er jeg måske ikke helt enig. Det kan godt være at vi "kun" blev nr. 6 sidste år men vi formåede altså i processen at uddanne 2 spillere som blev solgt til en samlet værdi over 100 mill...i et rystede coronamarked!!! Dertil fik vi også en pæn slat penge fra videresalget af Lobotka.
Det gør at vi som klub er nået meget langt. En klub som formår at generere så meget profit på en sæson og dertil har et setup som er gearet til at gentage processen er altså i en ret god position.

Pengene geninvesteres og processen fortsætter. Tiden vil vise om vi bliver en klub med en hulens masse penge og et stagneret sportsligt niveau. Du kan bare ikke vurdere det på baggrund af et par enkelte dårlige præstationer. Det her kommer formentlig til at tage tid. 5-10 år bare for at tage det næste skridt som er kvalifikation til europæiske turneringer.
Og som bruger "FCN" siger så kommer det også til at afhænge af hvordan vores rivaler klarer sig.
FCM skovler penge ind på CL og det vil alt andet lige styrke deres position et godt stykke tid ind i fremtiden og så har vi Brøndby som pt. nok er vores største trussel i og med at de nu for alvor har meldt sig ind i kampen om talenterne. FCK vil også altid være med i kampen pga. af klubbens forudsætninger selvom de pt. er inde i en "lille" krise.
Så der er kamp om de øverste pladser og heldigvis for det må man næsten tilføje :)

PS: "to skridt frem og et tilbage" er også lidt misvisende. Det burde nok være mere "10 skridt frem og 9 tilbage" ;)FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af ligepå
Jeg er meget enig i at der mangler noget vindervilje og tydelig gejst både under og efter kampen. At Flemming står og storsmiler efter sådan en kamp er helt vildt provokerende overfor mig som fan, og har en rigtig ringe signalværdi.

Jeg hælder mere og mere til at Flemming ryger ud på træningsbanen i en anden rolle hvor han kan nørde fodbold, og så får man en anden cheftræner ind med noget mere pondus. Alternativt som Rambo nævner, en assistent der som minimum er tydelig og verbal i sin kommunikation under kamp.

Der er gået for meget hyggeklub i den lige nu hvor man bare siger "Nå - Det må vi kigge på i morgen" når vi taber. Der er det simpelthen fo sent at gøre noget ved resultatet - Men man kan vinde meget ved at kæmpe sig ind i kampen, og det foregår som oftes via højlydt opgejlning fra siden der så forplanter sig i holdet. Vi har absolut ingenting af det lige nu. Kun Mads Døhr besidder viljen til virkeligt at vinde for enhver pris.

Når du siger at FCN ikke rykker sig så er jeg måske ikke helt enig. Det kan godt være at vi "kun" blev nr. 6 sidste år men vi formåede altså i processen at uddanne 2 spillere som blev solgt til en samlet værdi over 100 mill...i et rystede coronamarked!!! Dertil fik vi også en pæn slat penge fra videresalget af Lobotka.

Det er på den kommercielle bundlinje vi har rykket os - Sportsligt er vi jo totalt stagneret.

Jeg synes virkelig at vi som klub, spillere og fans er blevet for magelige og lader os stille tilfredse med det middelmådige.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af JulioSalinas
@ligepå

Det er på den kommercielle bundlinje vi har rykket os - Sportsligt er vi jo totalt stagneret.


Med al respekt så hænger de ting sammen. Når økonomien er på plads så åbner der ser mange muligheder men det er klart at dette kommer til at tage tid.
Hvis man skulle gå bort fra den nuværende model (hvilket man ikke gør) så skal der en alternativ model på bordet. Jeg hører ikke nogen alternativer. "Hobro-modellen" med wild-card transfers og en råbende mand på sidelinien har udspillet sin rolle.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af ligepå
@JulioSalinas

Det gør de helt sikkert - Dit påstulat var bare at FCN har rykket sig. Jeg vil bare gerne have nuancerne med, så vi ikke smider alt ind under samme hylde. Den kommercielle bundlinje og sportslige bundlinje er to forskellge ting - men de vigtisgte grundpiller i en fodboldklub.

Du overså mit alternativ:
Jeg hælder mere og mere til at Flemming ryger ud på træningsbanen i en anden rolle hvor han kan nørde fodbold, og så får man en anden cheftræner ind med noget mere pondus. Alternativt som Rambo nævner, en assistent der som minimum er tydelig og verbal i sin kommunikation under kamp.


Transferstrategien har jeg ikke berørt ifht. Wild-card kommentaren.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af Ninjaen
Mon ikke det er Johan Djorou klubben teaser om?
Skrevet af Slettet(131458220804)
Alternativet er at gardere sig hvor der er åbentlyse mangler (læs, forsvaret og i realiteten vel også frontangriber) i stedet for stædigt at fastholde at man SKAL bruge egenudviklede som bare ikke har niveau.

Mantraet om at "de næste der kommer op er endnu bedre" holder jo ikke. Hvem faen kommer nogensinde til at overgå Kudus og Kamaldeen? Formentligt ingen. Det er jo ikke løgn at klubben er stagneret og pt. bevæger sig stille og roligt baglæns. At økonomien skal bygges meget mere op køber jeg heller ikke, FCNs økonomi er en af ligaens stærkeste pt, også selvom der blev trukket penge ud for nogle år siden. Men okay, jeg er villig til at give det 2 år max mere. Selvom jeg tør væde på at mantraet er det samme om 2 år og 100-200 millioner yderligere i salg.

Jeg synes egentligt især det er klubbens danske talenter der halter efter og nu skaber det her hul vi er i. Det er også brandærgerligt, og sætter os i en situation hvor vi er decideret afhængige af RTD, hvilket potentielt kan skade klubben gevaldigt ved et eventuelt salg i fremtiden. Der er vel reelt ingen danske talenter der sådan for alvor er vanvittigt gode ud over måske Tochi.

Edit: Og jo, det er da ham Johan! Det er i hvert fald Schweisiske ure og alper i videoen! Fedt med en ny forsvarer! Apropros første paragraf i mit indslag.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Lige nu er der gang i frustrationerne. Lad os se på det efter Randers og Horsens. Mindre end 6 point her og så ser jeg os ude af top 6 i denne sæson.

Og ang. Johan så tænker jeg at han er over the hill men lad os se. Han har haft svært ved at spille sig på diverse hold efter Arsenal.

De teaser at det er vores største signing nogensinde så hvem ved.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg synes nu at der er mange tegn på en snarlig fremgang.

Træningsmængden er skruet op med 1½ time om ugen og hvis det går som man forventer skulle det gerne give et fysisk overskud allerede fra efter landskamppausen.

Jeg har ret store forventninger til hvad Essien kan bringe ind i træningen og den enkelte spiller.

Med to akademier - og råd til at købe - burde talenttilstrømningen og fødekæden være sikret.

Der er kontinuitet i trænerstaben og ledelsen.

Økonomien er sikret fremadrettet med udbetalingen af investorer.

Nordeuropas bedste træningsfaciliteter og -anlæg er på vej.

Forhåbentlig kan man så holde lidt længere på spillerne. Tidligere har man gjort det med Bartolec og Mini. I år har man gjort det med Kofoed.

Ideen er jo så, at de talenter der kommer op bliver bedre og bedre og tidligere og tidligere klar. Kudus var bedre end Damsgaard. Kamaldeen er bedre end Kudus. Hvem der så skulle overgå dem kunne være Tochi, der jo beskrives som det største talent der nogensinde har været på akademiet i Farum. Derudover Bredahl - en ret troværdig kilde har fortalt mig at FCN allerede har afvist et pænt stort bud fra Bayern München på ham og at flere lignende klubber følger ham.

Jeg så dog også gerne at FCN krøb længere op end 6. pladsen. Jeg frygter dog lidt hvad AaB´s, AGF´s, SjE´s oprustninger kan betyde for den plan samt at BIF ser ud til at have fundet melodien.

Når man kritiserer spillerne, så hav også lige med i overvejelsen hvor gamle de er. Der er sgu ikke mange i den alder der præsterer på det niveau.

Denne sæson går pt. lige efter planen. Man har meldt ud at vi skal omkring 7 kampe ind i sæsonen før holdet er helt op at spille. 4 point på kontoen efter BIF, OB, FCK ude og Lyngy hjemme er vel godkendt?

Det der med den råbende træner kan jeg slet ikke sætte mig ind i. Kan man ikke motivere sig at spille i Superligaen skal man ikke på holdet. At blive dirigeret ude fra sidelinien fremmer ikke den selvstændige beslutningstagen. Jeg kan ikke se hvad man skal bruge det til. Det kan være det er sådan man altid ar gjort, men der er sgu aldrig nogen der er kommet foran ved at gå i andres fodspor.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Afløseren
Jo, men størst i forhold til hvad?
Johan er gammel og det vil i min optik være en kæmpe joke at skrive kontrakt med en kronisk skadet og overvurderet schweizer.
FCN
annonce
0