Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LaChrissen
Læser også med her, kommenterer indimellem. Hørt Julius!
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Skrevet af Nandeyanen
Jo jo det hænder da at der kommer en gæst ind og sviner os til og det sker da også at frustrationer koger lidt over men i det store hele fungere det og vi forstår at moderere os selv så det hele ikke går op i hat og briller som man ser andre steder


Håber ikke det er mig hahaha. Tror kun jeg har kritiseret hovedspillet på det defensive plan et par gange. Så har jeg vel også kritiseret at FC Nordsjælland ikke kan få mange folk på stadion og jeg kritiserede vel også at FC Nordsjælland begyndte at tweete på Engelsk i stedet på Dansk på et tidspunkt hvor jeg synes det var ærgeligt for de børn der fulgte med men ikke havde lært Engelsk endnu. Jeg har vel også kritiseret at I har solgt spillere for tidligt. Damn jeg har faktisk kritiseret meget xD Håber ikke I ser det som svinere. Jeg kan godt lide at følge FC Nordsjælland og se dem spille, så generelt ser jeg mig selv positivt stemt over for FC Nordsjælland :)
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen
Håber ikke det er mig hahaha.

Nej. Din kritik er meget velkommen. Vi gør det jo i høj grad selv. Vi har dog oplevet at diverse brugere har stukket hoved ind og kaldt os "idioter" eller noget i den stil og det er det jeg mener med "sviner" os til. Det er heldigvis noget som sker yderst sjældent og jeg tror også at "bold.dk" udelukker dem for at beskytte deres forum.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Video/Podcast: "STOP COPYING MEN" featuring Tom Vernon

Forleden dag delte jeg en Mediano podcast hvor Tom Vernon fortalte om sine visioner for kvindefordbold men nu har vi faktisk en spritny podcast med ham hvor Line Røddik og Brianne Reed (spillere for FCN) interviewer ham. Interviewet er et afsnit af podcasten "#WholeNewBallGame".

Interviewet tager udgangspunkt i Tom Vernons erfaringer med kvindefodbold og de ideer han har på området men han kommer også ind på sine generelle filosofi i forhold til hvordan man opbygger organisationer som er bæredygtige.

Interviewet er meget relevant i forhold den debat som fra tid til anden dukker op herinde omkring det at være midt i en proces og den tålmodighed det kræves når man tænker langsigtet.

Interviewet foregår på engelsk.

Link til video på youtube -> https://www.youtube.com/watch?v=r585zf0HHPs&feature=youtu.be&t=106&ab_channel=FCNordsj%C3%A6lland

Link til podcast på spotify -> https://open.spotify.com/episode/7equR4BC52TKbMl5Odfv3R
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Dejligt med gode podcasts.

Jeg er virkelig glad for at det ikke gik værre for Skov olsen med den rygskade.
Han var lige ved at sætte sig på pladsen i Bologna havde jeg indtryk af. Kunne han få en god sæson i Bologna, det under jeg ham virkelig. Det ville være fedt for ham, men også i forhold til en eventuel videresalgsklausul. Og så fordi man altid bliver træt af at høre, vi sender en masse talenter afsted som aldrig slår igennem.

Men Synes nu alligevel vi er ved at være der.
Af spillere der spiller mere eller mindre fast i deres klub:

Kudus - AJAX
Skov Olsen – Bologna (Solgt til Celta Vigo)
Lobotka – Napoli
Runar til Dijon – Nu Arsenal (Kommer nok ikke til at spille så meget der)
Emiliano – Brentford
Victor Nelsson – FC København
Damsgaard – Sampdoria (Spilletid i 2 af de første tre kampe)

Pæne steder de spiller.
Har jeg glemt andre?
Skrevet af Rambo92
Ingvartsen, David Jensen, Mathias Jensen, Maxsø og til dels Emre mor.

Nu begynder vores talentet at bevise sig. Men som mange af os har forsvaret, så kan man ikke måle succesen med det samme, når de skifter, da FCN sælger spillere i en meget ung alder :-)
FCN siden 2006
Skrevet af RasmusGunnar
Dem du nævner der, kan man argumentere for ikke slog igennem der hvor de blev solgt til. Det er først senere de har bevist sig.

Hvilket jo så hos nogle blir anset som en fiasko. Men vi sælger talenter i en meget ung alder, hvor andre klubber sælger dem senere. Nogle af disse skal lige tilpasse sig udlandet og sælges videre til en klub i et niveau mellem klubben og FCN.

Men ja, det er bestemt også gode spillere du nævner der. Jeg ærgrer mig mest over Mathias Jensens skifte til Celta Vigo. Jeg føler ikke han fik chancen der og så satte skader vist også en kæp i hjulet. Synes ellers det kunne have været et godt match og en god liga til ham.
Skrevet af Afløseren
Er ASO solgt til Celta Vigo eller hvordan skal det forstås? :-)
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Ifølge tysk medie har FCN afvist et 45 mill. kr. bud på Kamaldeen

Jeg ved jo der er visse personer herinde som er lidt bekymret for om vi formår at holde på Kamaldeen og derfor er det jo relevant at påpege at vi ikke har tænkt os at sælge ham for håndører. Med ca. 4½ år tilbage af hans kontrakt er det også på kanten af at være et fornærmende lille bud og jeg kan næsten ikke forestille sig at ledelsen i FCN overhovedet har brugt tid på at overveje det.
Sportsligt set er han allerede en nøglespiller på holdet og hvis det overhovedet skulle give nogen mening at sælge ham på nuværende tidspunkt skal man efter min vurdering op omkring de 150 mill. kr + videresalgsklausuler hvis det skulle have interesse. Vi står et perfekt sted økonomisk for at kunne afvise det som på papiret kan virke til at være store bud og det er noget som alt andet lige gør at vi kommer til at få endnu bedre priser for vores store profiler fremadrettet. I sådan et tilfælde kan man virkeligt fornemme hvor vigtigt en lang kontrakt er.

PS: Det var angiveligt Leverkusen som bød de 45 mill. kr.

Link til artikel omkring budet -> https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-fcn-afviste-stort-bud-paa-sulemana/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
150 mio kr på nuværende tidspunkt er nok i overkanten. 75 mio kr + klausuler, så tror jeg vi er i et prisleje, hvor alle bliver tilfredse.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
150 mio kr på nuværende tidspunkt er nok i overkanten. 75 mio kr + klausuler, så tror jeg vi er i et prisleje, hvor alle bliver tilfredse.

Ja min logik følger ikke helt markedet men det er fordi jeg tænker på den nuværende situation for FCN hvor man nu har en fornuftig økonomi på plads og har således "overskud" til at tænke mere på det sportslige niveau. Husk på at hvis man solgte Kamaldeen nu så skulle der i prisen kompenseres for at vi mister en offensiv nøglespiller som har udsigt til at hæve vores niveau i de kommende 2-3 år i FCN. Der er 75 mill. kr. simpelthen for lidt efter min mening.

Jeg er godt klar over at der nok ikke er nogen klubber som på nuværende tidspunkt vil hoste op med 150 mill. kr. og det betyder jo bare at vi holder på ham. Det er det som giver mest mening for FCN pt. vil jeg mene.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
@Afløseren - Nej den røg lige en linje op :) Det var Lobotka der røg til CV. :)

@Rambo92 - Dem du nævner der, kan man argumentere for ikke slog igennem der hvor de blev solgt til. Det er først senere de har bevist sig.

Hvilket jo så hos nogle blir anset som en fiasko. Men vi sælger talenter i en meget ung alder (Som du påpeger), hvor andre klubber sælger dem senere. Nogle af disse skal lige tilpasse sig udlandet og ender med at blive solgt videre til en klub i et niveau mellem klubben og FCN. Desværre er ikke alle klubber så tålmodige med deres indkøbte talenter.

Men ja, det er bestemt også gode spillere du nævner der. Jeg ærgrer mig mest over Mathias Jensens skifte til Celta Vigo. Jeg føler ikke han fik chancen der og så satte skader vist også en kæp i hjulet. Synes ellers det kunne have været et godt match og en god liga til ham.
Skrevet af Afløseren
@Rasmus
Ah! Det kunne jeg jo have sagt min selv! Beklager :-)

@Julio
Ingen tvivl om, at Kamaldeen er mindst 150 mio kr værd for FCN pt. (Og fremover), men jeg har svært ved at tro, at vi kan få den slags penge for ham jo længere vi holder på ham. Derfor forestiller jeg mig at han ryger for i omegnen af 75 mio kr (grundsum) 25 mio kr (klausuler) + 15 % af eventuel overskud fra videresalg.
Summa summarum: et salg der kan løbe op i +100 mio kr.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@afløseren
Ingen tvivl om, at Kamaldeen er mindst 150 mio kr værd for FCN pt. (Og fremover), men jeg har svært ved at tro, at vi kan få den slags penge for ham jo længere vi holder på ham.


Så er vi forholdsvis enige. Jeg tænker dog at når vi har udsigt til at have ham i 2-3 sæsoner endnu så vil der være en stor sandsynlighed for at han i mindst en sæson brænder kraftigt igennem og det er naturligvis efter sådan en sæson at prisen kommer helt op at ringe. Så et lidt optimistisk gæt fra min side er at vi sælger ham til over 100 mill. kr. + videresalgsklausuler. Jeg synes i hver tilfælde at potentialet er der og hvis man forestiller sig at han stadigvæk udvikler sig fornuftigt og undgår langtidsskader så kan det blive rigtig rigtig rigtig sjovt. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
@Julio
Helt klart. Hvis Kamaldeen fortsætter sine imponerende takter, så er han væk om 2 år højst. Så kan vi kun håbe på, at der er klubber, som vil sprænge banken for ham.
I tillæg kan vi håbe, at Kamaldeen fortsætter med at få kampe for Ghana, så en arbejdstilladelse i England også er en mulighed.
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
Kamaldeen er væk til sommer - og det skal han også. Vel og mærke hvis han holder niveauet og fortsætter sin nuværende udvikling.

Sådan en spiller skal ikke spilde sit talent på at rende rundt i Superligaen. Det vil jo være ødelæggende for hans talent og evner at rende rundt på så lavt et niveau og ikke møde tilstrækkelig modstand.

Kamaldeen skal videre. Det bliver stort set 100% sikkert til sommer. Fortsætter han nuværende udvikling bliver det til +100 mio. og en videresalgsklausul på mindst 20%.

Der er flere spiller som jeg synes vi har sendt af sted for tidligt og som klubben godt kunne have holdt på. Ingvartsen, Marcondes, A/S Olsen, Mumin, Damsgaard. Spillere som Kudus og Lobotka røg på det rigtige tidspunkt. Det rigtige tidspunkt for Kamaldeen vil være til sommer - såfremt den nuværende udvikling holder.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN

Jeg køber ikke præmissen om at det udelukkende handler om spillerens hensyn. Det handler også om at FCN har nogle sportslige interesser og medmindre man modtager et særdeles generøst tilbud giver det ikke mening at sælge ham tidligt. Jeg tror heller ikke at det nødvendigvis skader Kamaldeen at udvikle sig på superliganiveau. Det er i hver tilfælde langt at foretrække fast spilletid i superligaen frem for en reservetjans i en storklub. Husk på at Kamaldeen kun er 18 år og FCN er et perfekt sted hvor han i ro og mag kan slibe på kanterne og finde stabilitet i sit spil.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Julio

Jeg er enig med dig i, at der var en del spillere som godt kunne have blevet længere i FCN. I tilfældene Kudus og Kamaldeen er der dog tale om så store spillere med så stort talent og så store kompetencer, at det vil skade deres udvikling at blive i FCN og Superligaen. Vi så jo f.eks. Kudus der ikke spillede bolden og gjorde åndssvage ting - fordi det var for nemt for ham. En spiller på det niveau skal selvfølgelig ikke spille i FCN.

Skal man have de bedste spillere til at fortsætte i FCN efter akademiet så skal man ikke have en politik der betyder at man stopper de bedste i deres udvikling. Så vælger de ikke at fortsætte i FCN.

Jeg er helt enig i, at de er flere spillere der med fordel kunne være blevet længere i FCN. Der er dog også enkelte tilfælde hvor talentet er så stort, at det ikke giver mening.

Kamaldeen har, som jeg ser det, ikke brug for at blive udviklet i ro og mag. Han skal videre snart. Kofoed jo. Kamaldeen og Kudus nej.

Generelt set håber jeg dog på, at man kan holde ½-1 år længere på spillerne. Altså som man gjorde med Bartolec og Mini og pt. gør det med Kofoed. Spillere som A/S Olsen, Mumin, Damsgaard kunne man ligeledes med fordel have holdt ½-1 år længere.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN

Jeg tænker at selvom han har fantastiske spidskompetencer så er der stadigvæk mange ting at arbejde med både på og uden for banen. Det er heller ikke så tosset at have et par år i FCN hvor han modnes lidt så han har mere modstandskraft når han rammer en stor klub. Jeg synes ikke man entydigt kan sige at man skader udviklingen ved at være 2-3 år i superligaen når man er så ung som tilfældet er med Kamaldeen. Dertil skal du også lægge at hvis Kamaldeen ryger nu så kan du ikke være sikker på at han rammer en klub hvor han får fast spilletid og så vil det næsten skade ham mere end det gavner ham at komme af sted. Ja og så er der altid en risiko når man stikker en ung mand en pose guld i en meget tidlig alder som kan distrahere spilleren i sådan at det kan gå ud over fokus.
Nå, men vi bliver formentlig ikke helt enige på dette punkt :)

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Kamaldeen er en spiller der har nogle kompetencer på et så højt niveau, at det måske aldrig før er set i Superligaen. Såddan en spiller vil få ødelagt sin udvikling af at fortsætte i Superligaen. Kudus havde det for nemt. Kamaldeen vil få det samme. En spiller som Emre Mor havde det ligeså og med Lobotka så vi det også. Når han bliver solgt til sommer bliver det +100 mio. Når prisen når helt derop siger det jo også noget om, at det er en ekstraordinær spiller med nogle helt særlige kompetencer.

Sådanne spillere skal selvfølgelig videre og have modstand i en anden klasse.

Alle øvrige spillere der har været sendt af sted fra FCN mener jeg at vi kunne have beholdt et ½-1 år mere.

Kamaldeen lavede i øvrigt en assist i sidste kamp mod Qatar da han kom ind.

Skal han ikke selvisolere sig i 14 dage når han kommer hjem, således at han ikke kan deltager i træning før 14 dage efter hjemkomst?
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0