Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
U-bold på RTD Park og livestream

Sådan ser programmet ud:

Lørdag 17/10

kl. 13:00 U19: FCN - Randers, livestreames på youtube på følgende link -> https://www.youtube.com/watch?v=g5pDP3MUg-4&ab_channel=FCNordsj%C3%A6lland

kl. 13:00 U15: FCN/Farum BK - Randers

kl. 15:30 U17: FCN - Randers

Imens man venter kan man iøvrigt fornøje sig med FCNs "ugens U-nyt" -> https://fcn.dk/2020/10/ugens-u-nyt-randers-gaester-right-to-dream-park/

PS: U15 spiller officielt i Farum BKs dragter og bærer deres navn men det er reelt FCN som administrerer holdet.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne De historier som fcn.dk el. bold.dk ikke bringer

Flemming P afslører på sn.dk at Djourou er tiltænkt en roller som vokal dirigent i forsvaret og, at FCN til trods for at man teoretisk set kan stille med et forsvar med en gennemsnitsalder på 33, ikke har ændret strategi i forsvaret. Endelig at vi formentlig vil se en tre-back kæde oftere: https://sn.dk/Sport-Nordsjaelland/Djourou-klar-til-Randers/artikel/1375040

Bornholms Tidende har en større artikel med FCN samarbejdsklubben Rønne IK´s netop afgåede træner der har været på studiebesøg i en uge i FCN og var temmelig imponeret over besøget:

Det, der var sjovt for mig at se, var, hvordan der faktisk er et fuldtidssetup på deres akademi. Det, synes jeg, var meget spændende. Det overraskede mig meget, hvor mange fuldtidsansatte der mødte ind hver morgen. Helt fra U10 til U19 var der vel 20-25 medarbejdere, som sidder på kontor og forbereder sig. Og på U15 til U19 kommer akademispillerne jo ind om morgenen og har træning, siger han.

Jeg tror ikke, jeg fornærmer nogen ved at sige, at fodboldfagligheden på Bornholm måske ikke er så stor. Så da jeg kom over og var sammen med andre trænere, der også var lidt nørdede i tingene, var det sjovt for mig at prøve, at der var lidt mere faglighed i det. Ikke så meget på træningsbanen, men mere de debatter og diskussioner, som man har i løbet af hverdagen. Det er på et højere niveau end hvad, jeg har været vant til, siger Mathias Jensen, som giver et konkret eksempel.

- Jeg var med til et spillestilsmøde om torsdagen, hvor akademitrænere, superligatræneren og mig selv var med, og der gik vi helt ned i detaljen omkring, hvordan modstanderen skal agere i forhold til skud på mål. Hvilken vinkel forsvarsspilleren skal dække, og hvilken en målmanden skal dække. Altså helt ned i detaljen. Det er bare ét eksempel på, at man går i dybden med tingene. Og det gør man jo ikke helt på det niveau, som jeg har trænet på, siger han og forklarer, at den slags diskussioner tog man ikke så detaljeret, da han trænede Rønne fB og senere RIK.

- Bornholm har jo ikke uddannede trænere til at kunne tage den debat, og spillerne herover er heller ikke parate til at kunne tage den læring ind, siger han.


I Frederiksborg Amts Avis afslører Amon at han er meget tæt på at være 100% klar. Han fortæller at hans fart og spillestil ikke har ændret sig, men at hans eksplosivitet kræver væsentlig mere arbejde i styrketræningsrummet end for de øvrige spillere. Derudover var han glad og overrasket over at høre fans råbe sit navn i kampen mod FC Græsrødderne.

Udover at kæmpe sig tilbage på holdet har Amon også ambitioner om at komme tilbage på USA´s landshold. Konkurrencen fra Atanga og Kamaldeen hilser han blot velkommen. Amon kan udover kant også spille 9´er hvilket han gjorde i flere optaktskampe inden han blev skadet. Historien er desværre kun i den trykte version.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Sir , moderator
Måske er det old news, men FCN bliver kort nævnt i podcasten Genstart (P1) i forbindelse med en ghanesisk spiller der drukner i Nordjylland. 5. oktober - den druknede angriber.
Der henvises til politikerens artikler også.

Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ Sir

Tak for tippet - den var gået min næse forbi. Podcasten kan høres på dette link: https://www.dr.dk/radio/special-radio/genstart/genstart-2020-10-05

Den døde ghanesiske spiller som omtales i podcasten har jeg også omtalt på s. 175 i denne tråd: https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5422740&start=1750&vis=0

Som jeg har forstået det er Adom Ibrahim blevet udsat for "fodboldtrafficking". Sjovt nok kommer han fra den klub som det ghanesiske netværk, der forsøger at overtage RTD i Ghana, kontrollerer. Præsidenten for denne klub er herudover værge for to de af de spillere som lagde navn til beskyldningerne mod FC Nordsjælland. Han har også lagt et - nu fjernet - opslag på twitter hvor han beklager Adom Ibrahims død. Det er altså det samme netværk der fungerede som Politikens kilder.

Agenten som omtales i podcasten har gjort det til sit speciale at finde talenter i Afrika - og der har også været en enkelt el. to stjernehistorier imellem de mange spillere han har fået til Europa, hvoraf stort set ingen har fået succes.

Så vidt jeg har kunnet se var Adom Ibrahims agent også agent for to af de spillere der svinede FCN til i Politiken og sjovt nok samtidig fik prøvetræninger i Hobro og Randers, efter de ikke var slået til i FCN.

Den trafficking som jeg mener agenten står bag i samarbejde med det ghanesiske netværk går ud på, at spilleren på en el. anden måde får samlet et stort pengebeløb sammen. Det kan f.eks. være hele landsbyen der skillinger sammen el. lån fra gangsternetværk. Spilleren betaler så det ghanesiske netværk for at arrangere en prøvetræning i Europa. I tilfældet med Adom Ibrahim og Hobro var det på forhånd aftalt, at Hobro bare kunne rive kontrakten i stykker efter 14 dage såfremt spilleren ikke slog til - hvilket man så gjorde. Spilleren har så ½ års arbejds- og opholdstilladelse i DK hvor han kan forsøge at spille sig til en kontrakt.

Agentnetværket har fået deres penge, alting har fungeret lovligt. Spilleren kan ikke vende tilbage til Ghana pga. en enorm gæld der ikke kan betales. I dette tilfælde endte der så med Adom Ibrahins død.

Politiken tror stadig, at de har fat i den lange ende. Sjovt nok er der ingen af de involverede parter omkring Adom Ibrahim der har ønsket at udtale sig til DR´s podcast.

I podcasten nævnes også at spillere fra RTD skulle have været udsat for fysiske afstraffelser. Desuden nævnes det at afrikanske spillere ofte er en handelsvare og, at 7 spillere er på kontrakt i FCN. Det nævnes ikke, at de spillere fra RTD der ikke ønsker at blive professionelle fodboldspillere i stedet tilbydes uddannelse i USA el. England og at der rent faktisk er flere fra akademiet der går en akademisk vej end fodboldvejen el. at RTD har Afrikas eneste pigefodboldakademi.

Man kan håbe, at der er andre der følger op på sagen og, at der til sidst bliver gravet så dybt at Politiken må ud med et dementi.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne
De historier bold.dk el. fcn.dk ikke bringer


Nordsjælland Dreamin´ er ude med en ny podcast: https://fcndreamin.libsyn.com/dreamin-20?tdest_id=820184

Randers har opgjort sin trup mod FCN: https://www.randersfc.dk/truppen-mod-fc-nordsjaelland-6/

Samt hvordan de vil gribe kampen an: https://www.youtube.com/watch?v=baQCOrmpnOc&feature=emb_logo

Randers optakt til kampen kan man jo så holde op mod Hjortebjergs optakt: https://fcn.dk/2020/10/hjortebjergs-optakt-vs-randers-fc-podcast/

Politiken har en artikel om hvordan fodbolden kan hjælpe udsatte og får her også nævnt, at FCN var den første klub i verden til at joine Common Goal - endda helt uden at komme med andre påstande om FCN: https://politiken.dk/sport/fodbold/art7960647/N%C3%A5r-fodbolden-hj%C3%A6lper-udsatte-Den-engelske-enmandsh%C3%A6r-mod-b%C3%B8rnefattigdom-og-den-stjernesp%C3%A6kkede-fond

Artiklen jeg omtalte i går om Amon i Frederiksborg Amts Avis er nu også på sn.dk - desværre bag betlingsmur, men der kan købes adgang for 25 kr.: https://sn.dk/Sport-Nordsjaelland/Amon-vil-fortsaette-sin-stil/artikel/1375038

I den trykte udgave af Ekstra Bladet gennemgår Stig Tøfting hvem han anser som de mest fyringstruede trænere og kalder samtidig Flemming P for den træner der sidder mest sikkert i sædet, da ingen andre vil kunne udfylde jobbeskrivelsen.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Afløseren
In other news:
Kudus, der takket være et eminent samarbejde mellem bold.dk og FCN blev solgt til gigantisk overpris, har i dag scoret for Ajax. Det tegner lovende.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
@Afløseren

Så du kampen? Ellers kan du jo ikke vide dig sikker på om det blot er spin fra medierne, og de i samarbejde med FCN har opfundet hans pragtpræstation, for at FCN kan sikre sig en enorm overpris i forbindelse med hans videresalgsklausul.

On-topic er det dog rigtig fedt at se Kudus med success. 2 oplæg og et mål er sgu flot.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
@JG-FCN

Nej, jeg så desværre ikke kampen, så du har fuldstændig ret. Der kan sagtens være tale om at bold.dk endnu engang blæser hans talent op til uhørte højder således at FCN kan score mange penge på et videresalg. I virkeligheden sad Kudus nok bare og så på fra tribunen fordi Ajax har fundet ud af at de har købt katten i sækken...
FCN
Skrevet af Rambo92
Jeg vil gerne anbefale jer alle til at se videoen på FCN´s Instagram og Facebook, hvor Flemming P, har en besked til alle os fans.

Det er noget af det, jeg har savnet og efterlyst.
Virkelig betryggende video der viser, at FCN har ambitioner. TAK
FCN siden 2006
Skrevet af RasmusGunnar
Fed fed video ja.

Med dagens resultater vil en sejr i morgen lune. Det er nu vi skal vise at den øgede træning har givet fysisk overskud. Det er nu vi skal vise at holdet er ved at være spillet sammen. Det er nu de gamle skal træde i karaktér og de unge skal blomstre.

Vamos
Skrevet af JMM
Kampen i aften er must win. For de interressede er der værdi i Hjortebjergs optakt der runder kampen fint. Oddset på 2,3 på os er oversat, efter min mening, så jeg har smidt en skilling.
Skrevet af RasmusGunnar
Ja, et must win. Og som Hjortebjerg også siger det, så blir den her kamp en som Kan definere sæsonen.
Vinder vi den så er vi helt på sporet og top 6. Det vil betyde meget for holdet at have gået en Ok start. Omvendt kan et nederlag knække filmen, for då står vi pludselig med meget få point og en masse usikkerhed.

Jeg håber de smider tøjlerne og gir den gas. En sikker sejr og nogle gode momenter vil i den grad tippe sæsonstarten mod det positive.
Skrevet af Afløseren
Det ligner en 3-4-3 med Djorou fra start og Diomande + kofod på midten. Det bliver interessant at se.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Glad for at se Djorou med fra start, men jeg forstår stadig ikke at Rothmann foretrækkes over f.eks. Rygaard?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
Glad for at se Djorou med fra start, men jeg forstår stadig ikke at Rothmann foretrækkes over f.eks. Rygaard?


Ja, jeg er så lidt bekymret over at Djourou starter så hurtigt - men vi må se.

Ifølge de udtalelser der er kommet fra FCN er Rothmann jo den bedste afslutter i truppen. Som det har fremgået flere gange fra Rudi Dalsgaard i Frederiksborg Amts Avis, så er problemet at han spiller ægte 9´er og holdkammeraterne åbenbart har svært ved at spille med en sådan. Han er flere gange på de rigtige steder, men bliver ikke spillet el. spillet for sent og kommer derfor ikke til skudmuligheder. Jeg har reelt kun set et par stykker fra ham i de kampe han han har spillet.

Det lyder lidt til at han har Ingvartsen-kvaliteter, men bare mangler at blive spillet. Flemming P har desuden også rost ham for at være overset god i presset hvor han tager rigtig mange spillinier ud i dit pres.

Man kan håbe på, at det kun er et spørgsmål om at han skal spilles rigtigt. Det er velsagtens forventningen at det er hvad der skal til.

Vi må se...
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Nandeyanen
Ifølge de udtalelser der er kommet fra FCN er Rothmann jo den bedste afslutter i truppen


Den titel kommer sgu Atanga nok aldrig til at få. Hvis han scorede på alle de store chancer han hele tiden får, så havde han været i en top 5 liga for længst. Det er faktisk lidt synd.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(581021212205)
Den titel kommer sgu Atanga nok aldrig til at få. Hvis han scorede på alle de store chancer han hele tiden får, så havde han været i en top 5 liga for længst. Det er faktisk lidt synd.


He, he - nej, det er lidt vildt at han bare ikke kan score. I dag var han dog presset af tre mand omkring sig - men alligevel...

Djourou ser altså for god ud. Vild forskel i forsvaret i 1. halvleg.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det er helt uvant at have bare en lille smule stabilitet i forsvaret. Jeg holder ved at jeg er glad for at se Djorou starte ;) Ift. Rothmann har han dog været usynlig igen igen. Måske er det pga. han ikke sættes i scene, eller måske er han bare talt op til noget han ikke er (i hvert fald ikke for nuværende). Man ved jo aldrig om bold.dk og FCN har lavet et komplot for at hæve hans pris ligesom det tidligere er set.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
Man ved jo aldrig om bold.dk og FCN har lavet et komplot for at hæve hans pris ligesom det tidligere er set.


Det er jo så afgjort også en mulighed.

Kudus der jo på samme måde blev talt op via en bold.dk konspiration og i virkeligheden kun burde spille på Ajax 2. hold er i øvrigt kåret til bedste spiller i Æresdivisionen gennem de første fire runder - gad vide om bold.dk ikke har en finger med i det også...: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/benelux/mohammed-kudus-hyldes-i-holland-bedst-af-alle-i-aeresdivisionen

Desværre deltager ShevaCrespo ikke i denne tråd.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Randers er kommet velforberedte til kampen. Vi har svært ved at spille os igennem.

Håber det fysiske overskud, vi nu burde have, gør udslaget i slutningen.
annonce
0