Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JMM
Hvis man vil væk, står det frit for. Men Donyoh har været en del skadet, og kun vist klassen i glimt sidenhen. Det er ikke det bedste salgsargument ift. at vælge næste adresse.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Hvor køber man en idolplakat med Jan Lauersen?

Der er kommet styr over kontraktsituationen og stort set alle salgsobjekter er nu på 3- el. 4-årige kontrakter. Og så er der lige nyheden om en 5-års kontrakt til Antman. Dvs. at vi med sikkerhed kan se frem til yderligere 3 år med ham (jeg synes stadig at det er vildt mærkeligt, at man ikke bringer den slags nyheder på fcn.dk).

Desto længere kontrakt, desto dyrere. FCN begynder nu at bruge en væsentlig del af pengene fra de sidste 3 års overskud og det forventede storoverskud fra i år på at investere i kontrakter. Fra at der kun har været en håndfuld spillere på "voksenkontrakter" og en 20 stykker på ungdomskontrakter er der nu for alvor investeret i langtidskontrakter. Det burde kunne gøre at FCN holder længere på spillerne og dermed kravler længere opad i tabellen.

Flg. er på kontrakt til 30.06.2024:
Antman

til 30.06.2023:
Jaxe, Thycosen, Woledzi, Francis, Atanga

til 30.06.2022:
Bertrams, Vindahl, Kofoed, Damsgaard, Mathias R, Amon, Villadsen

31.12.2021:
Kian H, Kudus

30.06.2021:
Yttergård, Rygaard, Freese, Godsway

Øvrige spillere er der ikke offentliggjort kontraktlængde på. Jeg vil skyde på, at Sadiq, Rothmann, Gudmann, Antwi og formentlig også Mumin alle har to år tilbage af deres kontrakt.

Drømmen er selvfølgelig at alle mulige salgsobjekter var på 5-årige kontrakter, men der er trods alt et stykke vej endnu.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Ja, fantastisk dejligt at se strategien tage form. Det må betyde højere salgspriser og/eller flere år og mere rutine til den enkelte spiller og holdet. Kan vi være seriøse bejlere til guldet om et par år? Især når den gyldne årgang kommer op?

Med det urutinerede og noget splittede hold vi startede op med i år, efter sommerens brandudsalg, så er det vildt at vi nu ligger nummer fire.

I øvrigt en spændende nyhed her på Bold.dk om at vi har forhørt os på en Liverpool-spiller.

Som jeg har påpeget, så mangler vi en decideret target man oppe foran og det ser nu også ud til at klubben tænker det samme.
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne:

Superliga.dk har Thycosen og Kofoed på rundens hold.

Tipsbladet.dk har Larsen og Thychosen på rundens hold med flg. begrundelse:

Nicolai Larsen, FC Nordsjælland
FC Nordsjælland vandt med 2-0 hjemme over OB, og den sejr kom i høj grad i hus, fordi målmand Nicolai Larsen pillede et straffespark kort inde i opgøret. I stedet for at komme bagud tidligt i opgøret, endte FCN i stedet med at gå op og score i den anden ende, så redningen var vigtig, og præstationen var i det hele taget et stykke over middel fra den tidligere AaB-keeper.

Mads Døhr Thychosen, FC Nordsjælland
Er lige skiftet fra FC Midtjylland til FC Nordsjælland, og højrebacken fik en perfekt debut for klubben med scoringen til 1-0. Den var vigtig for Døhr Thychosen, der har slidt med manglende spilletid, men nu har fået chancen for at sætte sig fast på en plads som stamspiller i en stærk klub. Generelt var det en solid præstation, der naturligvis trækkes op af den afgørende scoring.


Betxpert.com der tilsyneladende ikke giver meget for FCN har denne forudsigelse op til FCK-FCN:

FCK håndterer de mange europæiske kampe fornemt og er i øjeblikket i en klasse for sig selv i Superligaen. N´Doye er skadet, og FCN har før drillet mestrene, men FCK er uhyggelige i Parken med 17 sejre i de seneste 20 Superliga-hjemmekampe.
FCK er Superligaens klart stærkeste hold, og selvom de endnu ikke har spillet sig ud, så står de med maksimumpoint efter seks kampe. På trods af europæiske kampe hver uge, så har de bare kværnet videre i Superligaen, og truppen er bred nok til at klare rotationer fra kamp til kamp. Siden starten af sidste sæson er de imponerende 17-1-2 i Parken. Det ene nederlag i første kamp i sidste sæson, det andet mod FCN i ligegyldig kamp.
Oddset ville normalt være ca. 1,40 i dette matchup, men er blevet presset voldsomt op af EL-opgaver og skader. Alt for voldsomt efter min mening. FCK spiller torsdag aften i EL, men det er heldigvis hjemme. Og muligheden for, at dysten mod Riga allerede afgøres torsdag er også til stede.
FCN er markant svækket i forhold til sidste sæson og får umiddelbart for meget ros for en ret så svingende sæsonstart. De har fået syv point i de seneste fire kampe, men kunne lige så vel have stået med to-tre point. Igen ekstremt heldige mod OB senest. FCN har ikke samme fart og gennembrudsstyrke på kanterne som tidligere, og så kan de få store problemer ved dødbolde mod FCK.
FCK spiller torsdag aften første kamp af to mod Riga i en duel om at komme i EL-gruppespil. FCK´s hyper-farlige angriber Dame N´Doye er meldt ude i lang tid og er stort offensivt tab. I forvejen har man forsvarsduoen Boilesen og Bjelland på skadeslisten. Sidstnævnte med lille håb om at blive klar her.
FCN er stadig i stand til at spille hurtigt pasningsspil og gjorde bl.a. livet surt for FCM på udebane i 1. halvleg for nogle uger siden. FCN er blevet forstærket i forsvaret med købene af Kian Hansen og Mads Thychosen. FCN har haft et ok tag på FCK de senere år. Kun tabt fire af 12 opgør de seneste tre sæsoner. Dog tabt tre af de seneste fem betydningsfulde kampe.
FCK vil højst sandsynligt igen rotere i startopstillingen i betragtning af de to vigtige EL-kampe på hver sin side af FCN-kampen.
Team News
FC København må undvære backen Nicolai Boilesen (fast) og angriber Dame N´Doye (fast). Midterforsvarer Andreas Bjelland (fast) har været ude i et stykke tid og burde snart være klar, men regnes ikke som starter her. Desuden forventes det, at man igen roterer på fire-fem positioner i forhold til torsdagens EL-kamp.
Med N´Doye ude har man kun Wind og Sotiriou som fuldblods-angribere at gøre godt med. Fischer kan rykkes frem for at aflaste de to, hvor Biel/Holse/Falk så kan dække kant-pladserne. Centralt på midtbanen kan man rykke Stage ind, hvis Falk skal ud på kanten, mens også Nikolaj Thomsen kan komme i spil til alle midtbanepladser.
FC Nordsjælland havde i den seneste kamp stadig offensivspillerne Godsway Donyoh (fast) og Jonathan Amon (fast/reserve) ude med skader. Backen Clinton Antwi udgik med skade mod OB, men erstattes fint af Mathias Rasmussen, hvis han stadig er ukampdygtig.


Endelig har FCN lagt denne fine video af "pride-kampen" ud på facebook: https://www.facebook.com/fcnordsjaelland/videos/1071177299757973/
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af jcrap
Hvorfor skulle man leje en 18 årig spiller i Liverpool? Oven i købet en mindre spillertype. Jeg kalder and på den.
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg sad og kiggede på youtube-videoer af ham og jeg kan godt se i stilen, hvorfor han bliver kædet sammen med FCN. Hvor meget der er i historien er en anden ting, men den måde han går frem og falder tilbage på ville passe suverænt til FCN. Han er bestemt ikke hurtig, men ser ud som en rigtig god spillende spids.

@FC Nordsjælland, så er det en interessant hvad betxpert.com skriver. Jeg gir dem til dels ret. Vi har været heldig til tider, men omvendt også uheldige på andre tidspunkter. Spillet halter endnu, men håber at med tiden og sejrene at vi får bedre spilforståelse og endnu mere tro på tingene. For mig er det vigtigt at vi spiller en hel god kamp og ikke blot perioder/en enkelt halvleg. Vi kan ikke forvente at få point med fra Parken, men så længe spillet og gejsten er god så er jeg tilfreds. FCK har endnu ikke virket tynget efter en europæisk midtugekamp, men en gang skal jo være den første og man kan da håbe det sker på søndag.
Skrevet af RasmusGunnar
Interessant med indkøbet af Tony Miettinen, der spiller centralt i forsvaret og er et stort talent. Han har bla. været til prøvetræning i Liverpool og Leeds, men vælger nu FCN. En ung fyr der nok først slår igennem om et år eller to.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fc-nordsjaelland-henter-finsk-talent-betaler-betydeligt-beloeb
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne:

Lejeaftalen med Bobby Duncan ser ud til at leve endnu. PLbold.dk skriver:

Sky Sports skrev kort tirsdag, at The Reds havde afvist en etårig lejeaftale fra den danske klub, men skal man tro Daily Mail i dagens avis, så har den engelske klub lagt hovedet i blød og overvejer i øjeblikket forslaget.


Ang. Tony Miettinen så er den vist god nok. Han står med en FCN-trøje foran logoet i denne artikel: http://www.kups.fi/fi/uutiset/kuopion-palloseuran-huippulupaus-tony-miettinen-siirtyy-tanskaan
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Den er mere end god nok, men jeg blev selv i tvivl i løbet af i går. Bold.dk skrev ikke noget om det og FCN selv har ikke engang lavet et instagram opslag om det. Lidt dårlig stil når man skal byde en ny spiller velkommen.

Spændende med ham Bobby. Hvis det ender sådan, synes jeg at FCN har investeret markant mere end jeg havde forventet.

Så er det jo lige før jeg tør håbe på en top 6.
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN´s kommunikation

FCN vil gerne være en klub der går forrest og går tingene anderledes. Det er jo godt, innovativt og anderledes. Når der nu ikke er nogen der gør en bestemt ting så kan det jo også være fordi det er dumt, og så er det jo ikke så fedt, at være den første til at gøre det.

Det er fint at FCN vil være nyskabende og anderledes. Det er da også nogle gode og spændende små film der kommer på Facebook, Snapchat og Instagram. Ligeledes er der også kommet et større fokus på storytelling - eksempelvis den sidste lille film om FCN og Prideweek hvor FCN klart fremstår som en klub der skiller sig ud og gør tingene anderledes.

Desværre er stort set alle nyheder blevet kortet ned til at være lette, små, letfordøjelige historier uden reelt indhold a la nyheder i gratisaviser som man lige let kan skimme. Historierne er tilsyneladende skrevet af Copa 90 der sidder et sted i udlandet - formentlig London - og skriver glatte intetsigende kommentarer - "will you be wearing your shirt on sunday" etc. Kommunikationen er måske optimal andre steder, men mangler en kulturel tilpasning til DK.

fcn.dk er blevet helt vildt nedprioriteret og mangler opdateringer flere steder el. er endda forkerte oplysninger i flere tilfælde. Youtubekanalen er et syndigt rod.

Der er mig bekendt ingen andre fodboldklubber der laver opslag på to sprog. De første opslag var kun på engelsk, men her kom man da heldigvis hurtigt på andre tanker. Men de to-sprogede annoncer fungerer ikke rigtigt. Det medfører også at kommentarerne kommer på to sprog, hvilket giver en umulig tråd.

Vi står altså tilbage med en masse kortfattet, glat intetsigende kommunikation a la MetroExpres som ikke er kulturelt tilpasset og ikke er vedkommende med til tider popsmart og glat grundet den manglende kulturelle tilpasning. Dog også et øget fokus på storytelling med særdeles interessante historier.

Vil man gerne tættere på sine fans og involvere dem yderligere, mener jeg ikke vejen frem er at skære ned på den dybdegående information og istedet komme med glatte, småsmarte kommentarer der ikke er kulturelt tilpassede til den kontekst de leveres i.

Der er ganske vist klare forbedringer i FCN kommunikation. Men ikke i stedet for det burde være som supplement til.

Hvis nu FCN har redefineret målgruppen som "veluddannede Twitterbrugere der jonglerer på de sociale medier" så kan det da godt være, at kommunikationsstrategien kan være fin. De vil i de fleste tilfælde abonnere på et hav af kanaler og derigennem få små nyheder og opdateringer om FCN fra ligesindede. Det kan godt være, at det i fremtiden vil blive majoriteten af FCN´s fans - det fremmer dog nok ikke ligefrem aktiviteten på Red Zone.

Ved ikke selv at stå for kommunikationen vil der også ske det, at det er andre der formidler kommunikationen og formentlig ofte på en anden måde end FCN ønsker at fremstå.

Jeg mener derfor, at FCN´s nye kommunikation burde være et supplement til den oprindelige kommunikation, der ganske vist med fordel kunne drejes og fokuseres mere på vedkommende storytelling.

Et af de områder i FCN der burde have det største fokus burde være ungdomsafdelingen. Det er jo her hele fundamentet for klubbens succes dannes. Det er her de fremtidige talenter udvikles. Jeg tror, at det er et af de største spørgsmåltegn i dansk fodbold pt. (og burde være det i international fodbold også) "for hvad F..... et det egentlig der sker i FCN´s ungdomsafdeling" siden det ene talent efter det andet bare bliver ved med at poppe frem i en strøm der ikke ses nogle andre steder i verden. Hvorfor fortæller FCN ikke herom - nå nej, det kan ikke fortælles på 5 linier og en instagramvideo og kommunikationsafdelingen er her jo ikke mere.

FCN burde genindføre hjemmesiden. Her bør være kampoptakter, kampreferater, forklaring af strategien fra cheftræneren, analytikeren etc. Hvorfor gjorde man som man gjorde. Hvad skal man træne til næste gang. Hvad fokuserer spillerne på. Der bør være livestreams fra alle reserveholdskampe og U-19 kampe så vi kan se og følge de næste stjerner der er på vej. Der bør være kampreferater, analyser og forklaringer fra de tre øverste hold. Istedet nedprioriterer man dette. Der er ikke omtale af reserveholdskampe. Ingen startopstillinger. U-19 holdet gider man ikke en gang omtale vinder bronze. Dette burde være et enormt fokus i kommunikationen.

Man kan jo så blot være på twitter og blive tæppebombet med Medianos konstante opdateringer om alt fra portugesisk fodbold og deres kaffepartnere og så en gang imellem finde en fantastisk udsendelse om FCN. Der er dog langt mellem snapsene og det burde være FCN der styrede det, men FCN gør ikke en gang opmærksom på de her rigtig fede udsendeler der laves og findes.

Jeg kan se nogle rigtige spændende ting i FCN´s kommunikation der dog ligner at den er skabt af og til veluddannede kosmopolitiske twitterbrugere og glemmer alm. fodboldnørder el. fans der søger dybde og indsigt. Der burde jo laves en kæmpehistorie og det nye finske talent der er kommet til klubben og at FCN tilsyneladende har et pænt stort fokus på Finland - mon ikke også det kunne tiltrække noget fokus fra Finland eksempelvis?

Istedet for en to-sprogs kommunikation burde man istedet oprette en engelsksproget version af hjemmesiden, som f.eks. Shaktar Donetsk har gjort, for det internationale publikum. Det vil formentlig også tiltrække en del af de danske fans som man forsøger at fokusere på.

Jeg må indrømme at jeg savner vedkommende information. Jeg savner dybde og indsigt. Jeg savner fokus på det interne fodboldarbejde i klubben. Jeg vil rigtig gerne have dette blandet sammen med FCN´s sociale profil og anderledes tilgang. Jeg kan ikke nøjes med at FCN udelukkende fokuserer på på den sociale profil og anderledes tilgang og glemmer fodbolden. Jeg vil have kommunikationsafdelingen tilbage - ganske vist med noget tilpasning, men den skal tilbage. Glatte metroexpress-like kommentarer på div. sociale medier kombineret med den sociale profil, gør det altså ikke.

Nordsjælland Dreamin er et rigtig fedt tiltag hvor man en gang imellem har mulighed for at gå i dybden og som kunne uddybes mere. Jeg tvivler dog på, at der er mere end et par tusinde der hører hver udsendelse for formatet kan også blive for langt og det er ikke alle der er til samtaleradio. FCN´s egene medier bør derfor være den primære kommunikationskanal om FCN. Som Frederiksborg Amts Avis sagde i den sidste Nordsjælland Dreamin udsendelse er de jo ret glade for den nye strategi for det skaffer dem flere læsere når nu FCN ikke fortæller om sig selv. Jeg ved dog ikke helt hvor godt det passer ind i den internationale strategi.

Mit gæt er, at man har sagt at det er OK med en ny type kommunikation, men det må ikke koste mere, og så har man valgt at nedlægge kommunikationsafdelingen. Ligesom man pt. fokuserer på og forbedrer spillertruppen burde man dog nok også overveje at tilføre ekstra ressourcer til marketing og kommunikation og i stedet oprette en engelsk version af sin kommunikation.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af kunarsenal
Du rammer hovedet på sømmet Jenner. Mon ikke der er en masse (en masse i FCN´sk forstand) som i nogen grad har gjort sig de samme tanker, men blot ikke er aktive på de sociale medie eller fora som disse. Jeg tror det og jeg er også af den overbevisning at det må koste på lægterne. En kommunikationsstrategi udelukkende fokuseret mod en international twitter målgruppe gavner helt givet på sponsorsiden, men det SKAL simpelthen følges op af et meget mere lokalt fokus.

Som jeg skrev i fredags, så var min profeti at FCN ikke var færdig med mærkværdige spillerpræsentationer med henvisning til netop nyankomne Tony. Jeg havde dog ikke regnet med at den signing overhovedet ikke bliver nævnt nogle steder i de selvejet medier...
Skrevet af Slettet(581021212205)
Nyhederne FCN ikke bringer:

FCN deltager i år i Baltic Sea Cup. Baltic Sea Cup er en trænings-turnering for spillere født i 1998 eller senere, men man må også bruge tre markspillere og en målmand der er ældre. Det kan både være egne førsteholdsspillere eller "prøvespillere" fra andre klubber. Baltic Sea Cup er en international U21-træningsturnering, som DBU og Divisionsforeningen har taget initiativ til. Ideen er at matche de unge talenter mod andre hold end de er vant til og give værdifuld erfaring med at rejse og forberede sig til internationale klubkampe. Turneringen blev søsat sidste år. I denne sæsons udgave deltager AaB, FC Nordsjælland, Brøndby I.F., Hertha Berlin, Union Berlin, Pogon Stettin og Halmstads BK. Nr. 2, 3 og 4 fra U-19 ligaen inviteres til turneringen (Nr. 1 deltager i stedet i Europa Youth League)

FCN spillede 20.08. på udebane mod Union Berlin i en kamp der endte 3-3. Union Berlin stillede op med deres U-19 hold forstærket med 6 spillere fra 1. holds truppen. De danske mål blev scoret af Antman, Oliver Rimmen og Sadiq. FCN´s hold bestod bl.a. af Gideon Mensah, Marcus Gudmann, Andreas Bredahl, Noah Chrone, Tochi Chukwuani, Sadiq, Antman, Oliver Rimmen. Ifølge Berliner Kurier var Sadiq FCN´s bedste spiller. Jeg har ikke kunnet finde den komplette FCN start-11´er.

Edit: Union Berlin har offentliggjort FCN´s holdkort:
Start-11´er: Vindal, Gudmann, Woledzi, Villadsen, Sadiq, Antman, Nnamani, Tolbøll Rimmen, Freese (anfører), Palm, Tochi Chukwuani.
Bænken: Rasmus From, Gideon Mensah, Lucas Bøje-Larsen, Jonas Lyshøj, Andreas Bredahl, Noah Chrone Back

Godt at vide at Freese åbenbart er ved at være tilbage efter sin lange skadesperiode.

FCN U-21 kampprogram:
20.08. Union Berlin - FCN 3-3
08.10. FCN - Hertha Berlin
15.11. Stetting - FCN
26.11. FCN - AaB
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Stop stop stop. Allerede der er der alt for meget info. Jeg kan slet ikke magte det.
Det er jo mere end FCn selv kommer med på et halv år :)
Skrevet af RasmusGunnar
Og så blev Aaquist solgt til Viborg.
En fornuftig løsning for alle.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/viborg-ff-henter-mads-aaquist-i-fc-nordsjaelland
Skrevet af JMM
Tak for alt Aaquist. Det var alligevel hurtigt vi kunne skibe ham afsted. Og så ikke engang på leje! Jan Laursen kører med klatten i øjeblikket.
Skrevet af Afløseren
Fornuftig aftale for både Aaquist og FCN. Han slog desværre aldrig igennem, men han skal have tak for sin ukuelige fighter egenskab og løbepensum. Han skal nok blive en succes i Viborg og Nordic Bet Ligaen.
FCN
Skrevet af Ninjaen
Jeg er fuldstændig enig i det med kommunikationen. Det mange af os fans kan lide er ind imellem at få lidt saglig information om hvad der foregår såsom kamp referater, U-liga opdatering osv. Det gjorde de OK i tidligere sæsoner men nu er det helt væk.
Mange af deres insta opdateringer er da meget fine men efterhånden gider jeg ikke engang kigge på dem fordi nu har jeg efterhånden set nok billeder af Francis, Ytterggaard, diverse kvindespillere osv. Jeg har intet imod nogle af de nævnte spillere (eller kvinderne) men jeg savner sgu lidt mere savnlig info fordi det er det mange af os fans gerne vil have.
Skrevet af Anderles
Hej FCN-fans

Undskyld jeg bryder ind i jeres tråd, men jeg er simpelthen nysgerrig med hensyn til banen på stadion. Jeg spiller selv fodbold på serie niveau, men alle kampe på kunst.

De sidste tre dage har jeg været på kursus på FCN hotellet, og i den forbindelse har vi været nede på banen af flere omgange.

Jer, der har betrådt banen, synes I ikke, at den er forfærdelig? Er der planer om at opdatere til en nyere form for kunst?

VH

Anders
Skrevet af Tipzy
Den er lige blevet lagt henover sommeren, og jeg synes faktisk at virker god.

Den er ikke sammenlignelig med andre kunstbaner i min optik, men det er kun positivt.

Det er jo sådan med kunst at de skal have mindst 2-3 måneder før den har lagt sig helt.
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ Anderles

Det lyder helt utroligt, at du har været 3 dage på kursus på hotellet og ikke har fået at vide, at der er lagt en helt ny kunstgræsbane for 3 uger siden der regnes som Europas bedste kunstgræsbane (bortset fra en enkelt på Cypern med et infill der ikke er egnet til breddegrader med frost).

Svaret er nej, denne bane er beregnet til at holde 10.000 timer hvilket svarer til 5 års brug. Banen bruges 1800-2000 timer om året mod en normal superligabane der bruges gns. 50 timer.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0