Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rambo92
Hvis vi får Juan Mata til klubben, så er jeg ligeglad med hvem, der er træner :-)

Blev lidt overrasket over, du nævnte ham. Men dykkede lige ned i tingene. Juan Mata spillede for Chelsea den gang, vi var i CL. Her er der artikler, hvor Mata roser FCN´s spillestil. Der har også været postet videoer, hvor han ønsker FCN held og lykke med en kamp mod FCK, hvis jeg husker rigtigt.

Det er jo et sindsygt bud! Men som der bliver nævnt, også urealistik. Lige nu er det bestemt urealistisk, men hvem ved om et par års tid?

Fun fact- han følger FCN på Instagram
FCN siden 2006
Skrevet af RasmusGunnar
Han er jo også en del af Common Goal konceptet som FCN tilsluttede sig som den første klub. Det taler også for. Omvendt er der også meget der taler imod :)

Men sjov tanke.
Skrevet af JulioSalinas
Leverkusen viser interesse for Kamaldeen...igen

Ifølge Tipsbladet så har Leverkusen ikke glemt Kamaldeen som de vistnok lagde et 50 mil. kr bud på i sommers. Gad vide hvad de har tænkt sig at byde denne gang.
Alt under 150 mil. kr. er for lidt ;)

Link ->
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/tysk-topklub-viser-interesse-superliga-komet
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Altså vi er i tvivl om at Marcondes vil skifte til FCN, men alligevel nævnes Juan Mata? Det er satme et vildt bud haha.

I øvrigt apropros Flemming, så er det jo ikke noget med at placere "aben" på ham. Det er blot én af de ting som kunne løfte spillet. Det altoverskyggende problem er jo mangel på en playmaker eller helst 2. Det er der ingen der er uenig i.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
Altså vi er i tvivl om at Marcondes vil skifte til FCN, men alligevel nævnes Juan Mata? Det er satme et vildt bud haha.


Jo, det er et rigtigt vildt bud.

Med Marcondes gælder det, at han har karrieren foran sig.

Med Juan Mata gælder det, at han bliver 33 i april og har ½ år tilbage på sin kontrakt. At han er reduceret til periodisk indskiftningsspiller. At han har udtalt sig rosende om FCN´s spillestil. At han er stifteren af Common Goal som FCN er den klub der yder den største opbakning til. Der er stærke paralleler mellem Common Goals værdier og visioner og RTD´s værdier og visioner. Juan Mata er en idealist i fodboldverdenen som nok mere vil lade sig styre af idealisme end penge.

Et vildt bud ja, men nok mere realistisk end Marcondes. Vi fik Essien og Djourou hertil. Men jo, der er mange ender der skal mødes.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
Det vil være en vild signing men jeg synes ikke at den er helt urealistisk. Mata har formentlig tjent de penge han skal og mon ikke at han går med tanker om at stoppe og dedikere mere af sin tid til at videreudvikle sit "projekt"? FCN vil være det perfekte miljø for ham hvor han kan lave denne transition. I FCN finder Mata en ligesindet i Tom Vernon og jeg er ret sikker på at de kunne finde ind i et samarbejde som kan gavne FCN og Mata (og verden) både på og udenfor banen.

Jeg vil da næsten også tro at Tom og Mata allerede har en eller form for venskab?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
@Julio
"Det vil være en vild signing men jeg synes ikke at den er helt urealistisk"
Jo. Det er vildt urealistisk. Men jeg sender en flaske god bourgogne til Hvidovre hvis Mata lander i FCN mens han fortsat er spiller :-)
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Hahaha...det vil mine forældre blive glade for. Jeg bor i Rødovre nu ;)


FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Rødovre, Hvidovre, same-same ;-)
Du får en god flaske vin hvis det skulle gå igennem :-)
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Jeg er lidt spændt på at høre om hvordan opstarten kommer til at forløbe i år. Der er formentlig en masse begrænsninger og usikkerhed i forhold til coronasituationen. Jeg forestille mig at man venter med at melde noget ud til spillerne kommer tilbage.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nordland1337
Må være ærlig at sige, at jeg ikke håber der er nogle der for alvor tror, at Marcondes ville overveje FCN på nuværende tidspunkt.

Han spiller pt. i en klub i London i fremdrift, muligvis PL til næste år. Derudover, at mange andre i championship interesseret. Der kan nordsjællands pakke slet ikke hamle op, løn, liga, kultur, fasciliteter. Kan godt være Marcondes er taknemmelig for FCN tiden, men hvis man nogensinde har set ham snakke, vil man vide, at han er uendelig ambitiøs og en fighter af guds nåde. Hans skifte til FCM, var vel mere en gentleman aftale mellem to klubber med samme ejer da Marcondes skulle have gældende spilletid for at komme i form.

Hvis Mata er villig til at acceptere en lønnedgang fra små 75 DKK Mio. til omkring 700.000 DKK årligt, er han selvfølgelig mere end velkommen ;). Tror dog hans mange velfærdsprojekter kræver at han skovler lidt cash ind.

Hvis man skal nævne en der er realistisk, short term og vi mangler, kan jeg godt lide Bjarke Jacobsen fra Horsens. Der er forbavsende meget fodbold i den mand, der bliver kvalt lidt i Horsens - samtidig med han har lært fysisk spil til UG under Bo Henriksen - også er han gammel akademi spiller, så han kender klubben.
Skrevet af JulioSalinas
@Nordland

Jeg har også været ret imponeret af Bjarke de gange jeg har set ham spille og så har han tilmed en god højde som kunne hjælpe os i begge felter. Han har efterhånden godt med erfaring fra både 1. div og superligaen og da han har kontraktudløb til sommer så kunne det vel også lade sig gøre rent økonomisk. Han er dog forholdsvis defensivt orienteret og der synes jeg vi er fornuftigt dækket ind med Jaxe, Tochi og på lidt længere sigt evt. Garly og Nagalo.

Over i den lidt mere urealistiske afdeling så tænker jeg at en type som Rezan Corlu ville være perfekt som type. Han er dog knap så erfaren så det er mere som en kreativ spiller der kunne styrke os i opspillet. Han har kontrakt til 23 og selvom han endnu ikke rigtigt har brændt igennem i Brøndby så har de næppe mistet troen på ham endnu.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Super FCN
Jeg tror faktisk ikke der tænkes på at hente nogen.
Diomande tager højst sandsynligt de roller som Rygaard har haft. Og hvis det ikke bliver Diomande, så forestiller jeg mig at man tænker at give Antman chancen. Alternativt kunne jeg godt forestille mig at Flemming ville have Kofoed længere frem, også give den balancerende rolle på midtbanen til Tochi.

Tror slet ikke vi skal regne med indkøb, derimod tænker jeg nærmere vi skal være glade hvis der ikke er flere der forsvinder.

Mit håb er at nogle af de unge i højere grad kan steppe op i forårssæsonen, som har været trenden de seneste år. Det lyder måske tosset, men jeg har store forhåbninger til Atanga. Det eneste jeg reelt synes han mangler er målfarligheden. Hvis han har trænet afslutninger hele vinteren igennem, så kunne det blive rigtig spændende med alle de chancer han kommer frem til.
lol, signatur
Skrevet af JulioSalinas
@Super FCN

Tror slet ikke vi skal regne med indkøb, derimod tænker jeg nærmere vi skal være glade hvis der ikke er flere der forsvinder.


Det heller ikke sådan at jeg regner med det men det skulle ikke undre mig nu hvor holdet kommer til at mangle både Rygaard og til sommer muligvis Kofod. Det er jo en del erfaring som forsvinder.

Med hensyn til dem som muligvis forsvinder så har vi jo Yttergård som har kontraktudløb til sommer så der er vel en mulighed for at han bliver skippet afsted allerede her i vinterpausen. Derudover er der måske et par udlån og så kunne man også tænke sig at der var et par stykker fra U19 som blev inkluderet i superligatruppen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Oversigt over træningskampe i opstarten

16/1 FCN - Helsingør 12.00
22/1 FCN - Viborg (3x45) 14.30
28/1 FCN - Fremad Amager 13.00
28/1 FCN - Næstved 15.00

Jeg går stærkt ud fra at kampene bliver streamet men FCN har ikke meldt det ud endnu.

Link til FCNs hjemmeside hvor man kan se en mere detaljeret plan for opstarten ->
https://fcn.dk/traeningstider/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg undrer mig lidt over at FCN ikke tør eller vil måle sig med lidt bedre modstand her i opstarten?

Altså vi plejer da at møde gode hold helt op på Ajax niveau i træningskampe.

Skal det ses som et forsøg på at kunne øve pasningsspillet uden alt for meget modstand, for at få styr på grundstenene, eller måler man sig bare med dårligere hold nu?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg synes vi har været inde i en imponerende udvikling. Som klub og som organisation. Store talenter er båret frem og vi har været i slutspil alle år. Vi sigter efter at måle os med de bedste, men i denne sæson halter vi måske lidt på spillet. Vores ungdomshold kommer ikke ud og får prøvet sig af mod internationale modstandere og nu er superligaholdet nødsaget til at møde andenrangs hold. Der er det seneste halve til hele år en nedadgående tendens i holdet. Om det er fordi man ressourcemæssigt bruger for meget på det bagvedliggende (Projektet i Hillerød) eller om det hele er en del af planen, men det ser ikke positivt ud det kommende års tid.

Et hold der kæmper med spillere og spillestil. Profiler der forlader os/har kontraktudløb og talenter der skydes af. Jeg håber der er nogen der har tænkt langsigtet, men forhåbentlig heller ikke for langsigtet.

Positivt er det at vi møder Fremad Amager. Det er selvfølgelig en høflighedskamp i forbindelse med Emmanuel Toku handelen :)
Skrevet af Nordland1337
Jeg må melde mig enig i koret, der finder vores valg af træningskampe mærkværdigt. Det er ren FM-style at have træningskampe mod svage hold for at få moralen op med et par sejre - men i virkelighedens verden er det vel næppe fordelagtigt at spille mod hold af lavere kvalitet en måneds tid, for så at møde bedre hold bagefter? Måske nogle trænere/involverede kan give grunden?. Det kan jo skyldes noget så lavpraktisk, at man ikke vil rejse for langt p.g.a. Corona og derfor vil møde "lokale" hold - og at de andre SL hold på sjælland har afvist?


Jeg er iøvrigt dødsens træt af, at når jeg læser en artikel på bold.dk, ekstrabladet, bt - you name it, er der et hav kommentarer om "Fc NoRdSjæLlaNd sPilLeRe FlOpPer AlTiD i UdLanDet" og dertil nærmest påberåber klubben for svindlere. Har dette rygte overhovedet noget på sig?
Mathias Jensen gør det glimrende, Marcondes får spilletid i en god klub, Lobotka har imponeret i mange år, hvis det var evne alene var Emre Mor også fast mand, Ingvartsen får da spilletid i Bundesligaen, Maxsø fik også spilletid indtil der vidst gik lidt politik i den, derudover, har jeg familie der er involveret i Hollandsk fodbold og man var fuldstændig over the moon over at man fik Kudus via en teknikalitet (at engelske klubber ikke kunne få en arbejdstilladelse til ham) og er svime over hans enorme talent, Damsgaard imponerer og italienske medier sætter ham i forbindelse med intet mindre end Ac Milan, Inter og Napoli (!!!), Nelsson spiller fast i FCK, Skov Olsen var tæt på sit gennembrud indtil han fik en dum rygskade (iøvrigt på Landsholdet).

Beklager onsdagsbrokeriet ;)

Skrevet af JulioSalinas
@Nordland

Jeg er iøvrigt dødsens træt af, at når jeg læser en artikel på bold.dk, ekstrabladet, bt - you name it, er der et hav kommentarer om "Fc NoRdSjæLlaNd sPilLeRe FlOpPer AlTiD i UdLanDet" og dertil nærmest påberåber klubben for svindlere. Har dette rygte overhovedet noget på sig?


Ja det er noget man bliver rigtig træt af at høre på. Jeg tolker det lidt som en misundelsesnarrativ da jeg endnu ikke har set noget statistik belæg for det.
Generelt er det jo sådan at det er rigtigt svært at bryde igennem som ung spiller i udlandet og da FCN sender langt flere unge spillere til udlandet end de andre superligaklubber så er det bare vores spillere som man lægger mærke til.
Med til historien hører også at mange unge spillere generelt ikke bliver købt ind som stamspillere i samme grad som ældre og mere etablerede spillere.

Imens jeg skriver dette snyder Damsgaard 3 mand og smækker den fladt ind over til en medspiller der scorer. Flot assist af Dams! :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det hænger nok sammen med at FCN er i stand til at få mere end 13 millioner for vores stjernetalenter (Yes, en reference til salget af Bah, som de skarpe nok har luret). Det er der en del der er misundelige over. Dertil slår de som regel ikke igennem med det samme (surprise, de er 19-20 år) og så tænker folk at de har floppet. Ingvartsen m.v. er klasseeksempler på det. De kritiske vælger så selektivt at glemme at han nu spiller fast, men det tæller ifølge dem ikke, fordi han jo havde brug for en mellemstation.

Magen til vrøvl skal man lede længe efter. ShevaCrespo er så i en hel anden liga end ovenstående.

I øvrigt link til Damsgaards assist: https://goalbackup.xyz/Kb9Odqbp
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
annonce
0