Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
@Anders

Der er noget af en nogle angrebstalenter, vi har lige nu. Kamaldeen, Bredahl, Agnero er talenter, som man i andre klubber kun vil se en enkelt af hvert 5. år, hvis man er heldig. For slet ikke at tale om alle de andre talenter, vi også har på vej. Det bliver heftigt.


Ja og Diomande, Schjelderup og på midten Zidan som jeg også vil tro kunne spille længere fremme. Snart kommer vi vel også til at se Adingra og nye Sangare ser altså også ret spændende ud.
Det betyder også at der er pres på typer som Atanga, Sadiq og Rothman. Hvis de ikke for alvor leverer i foråret så er det vel ikke utænkeligt at nogle af dem bliver solgt eller udlånt for at skabe plads til de nye.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nordland1337
Spændene med en ny decideret fuldblodsangriber! sådan en har vi jo reelt ikke haft siden Ingvartsen! (Med undtagelse af Futte, Rothmann og andre der ikke slog igennem).

Nogle der ved hvornår han kan spille? Nu? eller har vi hevet ham op for at gøre ham klar til day 1 hvor han må spille ala Kudus?

er der iøvrigt nogle der ved noget om Amon? Har han droppet karrieren eller skal vi regne med at se ham i trøjen igen?. Selvom hans fart skulle være noget lavere vil jeg mene han er så talentfuld at han vil kunne omstille sig.
Skrevet af Anders31
-
.
Skrevet af Nordland1337
@Anders31

Han blev solgt før han slog igennem, så ja, han slog ikke igennem.

Mit begreb for at slå igennem, er at man har lavet en impact på holdet. Det nåede futte ikke, ikke af manglende evner, men fordi han drog videre før det var muligt.

Skrevet af RasmusGunnar
Ja, der er msser af talent på vej, men min bekymring er stadig omkring den nuværende stamme, eller mangel på samme. Det så skidt ud i efteråret og nu træner vi mod lavere divisionshold. Mangler lidt at se noget forløsning. Hvad der lige mangler er svært at pege på, men håber snart vi ser fcn brænde igennem igen.
Skrevet af JulioSalinas
Marcondes afviser retur til Danmark

Marcondes har kontraktudløb til sommer men han afviser at vende tilbage til Danmark. Der bliver således ikke tale om et retur til FCN i denne omgang.

Link ->
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/marcondes-foer-udloeb-masser-af-muligheder/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Så længe vi ikke kan få midtbanen til at hænge sammen er det sådan set ligegyldigt hvilke angribere vi henter op.

Men måske et stort drog af en angriber der kan rammes i hovedet passer perfekt til vores nye kick n´ rush stil ;)

Jeg er i øvrigt jævnt træt af at høre om spillere der "efter sigende sku være rigtigt gode" eller være "gode til træning", for det er bedøvende ligegyldigt i kampsammenhæng. Så det er godt hans talent er blevet set med egne øjne til at bekræfte at der er noget om snakken da!

Ift talenter vi har skudt afsted med succes kan jeg komme i tanke om:

Lobotka - Fast mand i Napoli og fast mand på det slovakiske landshold
Damsgaard - Supersub/fast mand i Sampdoria og bejler til Danmarks landshold
Skov Olsen - I udkanten af Bolognas trup med regelmæssige indhop dog og bejler til landsholdet
Ingvartsen - Fast mand for Union Berlin, dog overraskende ikke inde omkring landsholdet endnu
Kudus - Mere eller mindre fast mand i Ajax, fast mand på Ghanas landshold
Marcondes - Trupspiller/fast mand for Brentford, bejler til landsholdet
Mathias Jensen - fast mand i Brentford, bejler til landsholdet
Nelsson - Fast mand for FCK, bejler til landsholdet
Jores Okore - Havde succes i Aston Villa som mere eller mindre fast mand, indtil træneren blev pigesur på ham over et eller andet ligegyldigt.

I øvrigt er Bjelland vel et honorable mention, selvom han er fra klubbens "gamle jeg".


Mindre succesfulde transfers:

Emre Mor - havde talentet men var ikke moden nok, han er dog ved at få tur i den igen
Karlo Bartolec - Trupspiller/bænkspiller for FCK
Bruninho - Kæft jeg elskede den spiller, men han havde ikke helt tur i den i Kina
Christian Rasmussen - Uvis endnu, han er dog begyndt at snuse til mere spilletid i Ajax så vidt jeg ved. (Tak Anders :) )
Nikolai Baden Frederiksen - Også uvis, han har dog fast spilletid i Tirol i den øverste Østrigske liga. Jeg nægter dog at tro på at han slår igennem i Juventus, men måske det kan lande ham en fast plads i en midterklub senere.

Jeg mindes ikke at andre er faldet igennem?FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Anders31
Jeg vil ikke helt sætte Skov Olsen over på en succes endnu. Det skal nok kommme, og jeg håber det bedste for ham.

Victor Jensen kom fra FCK. Du tænker nok på Christian Rasmussen, og han gør det godt i Ajax.
.
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN

Så længe vi ikke kan få midtbanen til at hænge sammen er det sådan set ligegyldigt hvilke angribere vi henter op.


Efter min mening er det ikke kun midtbanens skyld. Som jeg ser det handler det mere om vores generelle niveau på bolden. Det handler meget om at kunne eksekvere hurtigt nok så vi undgår at blive presset. Det er dog noget som smitter for hvis feks. en forsvarsspiller er for dårlig på bolden (både i tanke og handling) så vil hans manglende evne typisk forplante sig til de andre spillere når han sender bolden videre. Tid, eller mangel på samme, er derfor vigtigt når man prøver at undgå at blive presset og det er derfor Flemming har udviklet en del principper som spillerne skal kunne på ryggraden således at de kan tage hurtige og effektive beslutningen uden at skulle tænke for meget og derved bruge for meget tid.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
FCN livestreamer alle træningskampene :)

Jeg bemærkede lige at FCN på deres hjemmeside nu har tilføjet at de livestreamer alle træningskampene hvor de også skriver at der som udgangspunkt ikke vil være mulighed for tilskuere på stadion.

Her er de kampe som er planlagt pt:

16/1 FCN – Helsingør 12.00
22/1 FCN – Viborg (3×45) 14.30
28/1 FCN – Fremad Amager 13.00
28/1 FCN – Næstved 15.00
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
B.T. har en artikelserie i to dele om Michael Essien. Første del er her: https://www.bt.dk/superligaen/michael-essien-har-vundet-klodens-stoerste-trofaeer-nu-bor-han-i-farum

Ganske interessant læsning.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@afløseren

Ganske interessant læsning.


Bestemt. Jeg synes også det er interessant den "vej" som FCN har skabt til en type som Essien som man kan håbe skaber en præcedens for andre tidligere store spillere som tænker på at udvikle sig i retning mod en trænerkarriere. Jeg tænker at der er meget at hente i sådan en "vej" for både FCN og de spillere vi forhåbentlig kommer til at se i lignende roller.

Iøvrigt lurer jeg lidt på om/hvornår vi kommer til at opleve nogle af vores aktive spillere begynder at tage trænerkurser som Flemming tidligere har argumenteret for. Fuldtids prof. fodboldspillere har typisk meget restitutionstid og det ville være oplagt at bruge den tid til at dygtiggøre sig i det taktiske. Det vil alt andet lige være en markant fordel for spillere selv imens han er aktiv fodboldspiller og iøvrigt også senere hvis han vælger at gå trænervejen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nordland1337
Spændene artikel serie. Han slår mig i virkeligheden som enormt sky, hvilket man ikke forbinder med prof fodboldspillere - og han er helt sikkert aktiv.

De fleste fodboldspillere der bliver tilbudt og tager træneruddannelse er ofte spillere der giver op på drømmen eller bliver slemt skadede i deres ungdom. I det danske liga system er det ganske normalt at spillerne får lov til at tage en civil uddannelse, har blandt stødt på Yusuf Poulsen i min gymnasie tid, Delaney og Vibe i min uni tid og arbejder på nuværende tidspunkt sammen med en tidligere prof fodboldspiller der tog sin uddannelse imens han spillede.

For nogle er det jo også nok fodbold at være spiller, det klassiske er Rommedahl eksemplet, hvor han nærmest undgik alt fodbold når han ikke selv var på "arbejde".

Skrevet af JulioSalinas
For nogle er det jo også nok fodbold at være spiller, det klassiske er Rommedahl eksemplet, hvor han nærmest undgik alt fodbold når han ikke selv var på "arbejde".


Ja, præcis. Det er dog en smule underligt da alle kæmper om at blive til noget indenfor fodboldverdenen så jeg tænker der vil være noget af hente der.
Det må også være en fordel at have en anføre som er så meget inde i trænerens tankegang at han selvstændigt kan justere taktikken på banen i takt med at han identificerede "udfordringer" i løbet af kampen.
Jeg er spændt på hvad der sker på den front i fremtiden. Det kunne iøvrigt også være noget som Flemming kunne være tovholder på når/hvis han på et tidspunkt skifter rolle i FCN. Gad vide om der andre klubber som har eksperimenteret med den slags?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

Jeg skal beklage, at jeg i snart 1½ måneds tid ikke har opdateret om "FCN i medierne" - jeg prøver at genoptage det på lidt lavere niveau og bringer her nogle historier fra den seneste uges tid. Til evt. nye læsere i tråden så har jeg adgang til en database over samtlige trykte medier i DK som jeg har opdateret fra i nogle år. Jeg informerer ikke om artikler fra FCN´s egne medier, el. bold.dk:

EB har i den trykte version (samt bag betalingsmur) en stor artikel om Khalida Popal der er "Commercial & Women’s Football Coordinator" i FCN og samtidig en international frontfigur for kvinders rettigheder i fodbold.

Apropos de tidligere diskussioner der har været her i tråden om hvorvidt der skal være en leder der skal afgøre tingene og/eller en træner el. den enkelte spiller, så fortæller Essien i dag i BT at grunden til at han faldt for FCN var, at han selv blev skolet i HVAD han skulle gøre, ikke HVORFOR - I FCN lægger man vægt på at spilleren forstår hvorfor og det er en trænerfilosofi som tiltaler Essien der gerne vil arbejde videre med dette.

Frederiksborg Amts Avis bragte 07.01. på sn.dk en mindre artikel om FCN´s opstart: https://sn.dk/Sport-Nordsjaelland/Lutter-lette-opstartskampe/artikel/1399368

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Rambo92
FCN siden 2006
Skrevet af Rambo92
Så mistede vi allerede Kamal deen...
Det er dybt godnat, at sælge ham allerede! Hold nu længere på spillerne, så vi fans kan se, at der er ambitioner om at vinde noget! Men jo han er for god til superligaen, men come on... han er kun 18 år.
100 mil er rigtig flot, men det kunne man sagtens få for ham om 1-2 år. Træk nu vejret FCN - pengene skal I nok tjene...

Godt lyngby og Horsens har så få point, så vi ikke skal spille 1 division næste år
FCN siden 2006
Skrevet af Afløseren
What! Hvor fremgår det?
FCN
Skrevet af Afløseren
Fuck...
Nåh, men det skæpper godt i kassen og udstiller endnu engang, at FCN har fejlet totalt i deres strategi om at holde længere på profilerne. Kamaldeen havde kontrakt til 2024 hvis ikke jeg husker meget galt, men sælges allerede nu.
Kæmpe skuffelse, FC Nordsjælland. Det er simpelthen for ringe.
FCN
annonce
0