Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rambo92
@afløseren

Enig!
Vi burde være et tophold i Danmark og være med i Europa med de penge, der bliver tjent. Men det er desværre ikke ambitionen
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
Tipsbladet citerer sportscorna.com som kilde. Kan man stole på dem?

Link til artiklen i sportscorna ->
https://sportscorna.com/2021/01/09/kamal-deen-to-bundesliga-top-club-almost-a-done-deal/

Om kilden er troværdig eller ej så synes jeg at det lyder alt for billigt med små 75 mio. kr + 25 i evt. bonus når man tænker på at han har 4 år tilbage af kontrakten og velsagtens har endnu mere udviklingspotentiale. Nu ved jeg ikke om corona-situationen har skabt så store økonomiske problemer for os at vi bliver nødtsaget til det men ellers er min umiddelbare reaktion at det er alt for lidt.

Jeg tænker at vi skal op på det dobbelte dvs. 150 mio. kr. før det begynder at være interessant på nuværende tidspunkt. Forventningen til markedet er vel også at det retter sig op nu da corona-vaccinen så småt er begyndt at blive rullet globalt.

Og så er jeg bare heller ikke en fan af det der med at indgå en aftale som så først effektueres et ½ år senere.

Nå men nu må vi afvente om handlen bliver bekræftet eller om det var en såkaldt "and".
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Jeg tror da klart at ambitionen er top 6 hvert år, men når man ikke evner at holde på de bedste spillere så er det unægteligt svært.
Dét, der skuffer mig mest, er, at FCN har ambitioner om at holde på profilerne i længere tid. De melder det klart ud, tegner lange kontrakter med de mest lovende spillere og gang på gang sælges de selvsamme spillere efter at have præsteret et år eller halvandet.
Det er utroværdigt - uagtet at man selvfølgelig sælger, når tilbuddet bliver for godt.

Edit: og ja. Vi skal lige se handelen gå igennem først, men det ville ikke overraske mig hvis den er god nok.
FCN
Skrevet af Berlelund
Man havde vel heller tiden forventet, at han skulle videre til sommer. Enhver kan se at han er for god til FCN og Superligaen. Det ville dog være overraskende hvis han ikke blev det næste halve år.
At kalde dette skifte for skuffende er dog naivt. Det er FCNs model ikke at stå i vejen for de unges skifte til større adresser. Det er også selvom nogen fans måske synes at det er for tidligt. Det er fair nok at have håbet på, at han kunne spille i FCN i mange år fremover, men det har vel aldrig været mere end et håb.
FCK Barça
Skrevet af JulioSalinas
@Berlelund

Fordi man afviser et enkelt bud så behøver man ikke at stå i vejen for ham. I sommers takkede vi også nej til et bud på ca. 50 mio. kr. som også var alt for lavt.
Den der historie med at nogen er for god til en klub køber jeg ikke. Hvis man er så god så vil buddene helt automatisk komme op på et niveau hvor klubben vil takke ja og der mener jeg bare ikke at vi er endnu og jeg synes heller ikke at det umiddelbart er et smart tidspunkt at sælge på når markedet formentlig går imod bedre tider. Da Kamaldeen har en lang kontrakt så gør vi klogt i at vente. Der skal nok komme bedre bud og Kamaldeen er altså kun stadigvæk 18 år og kan sagtens udvikle sig i FCN i et godt stykke tid endnu.

Mit gæt vil da også være at Kamaldeen er indstillet på at blive i FCN ellers havde han vel næppe indgået en kontrakt til udgangen af 2024.

Det vi så ikke ved noget om er hvilken tidshorisont som Tom/Jan har stillet Kamaldeen i udsigt da kontrakten blev indgået. Troværdighed er et nøgleord for FCN så hvis man har lovet ham noget som et evt. bud indfrier så vil man som udgangspunkt honerere den aftale. Det vil vi formentlig få et bedre indblik i hvis handlen går igennem.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af JulioSalinas
Angående Philip Zinckernagel

En af vores tidligere spillere Philip Zinckernagel skaber jo efterhånden en del overskrifter. Så vidt jeg kan se så skiftede han gratis til HB Køge i sommeren 2013. Er der nogen som kan huske ham da han spillede for FCN U19 og nåede han overhovedet at få kampe i superligaen?

Jeg er jo forholdsvis ny som følger af FCN så det kunne være interessant hvis nogen af jer lå inde med noget baggrundsviden omkring ham.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Dr. Def
Det er godt nok vildt at i er skuffede over "kun" at få 100 mio for en 18 årig spiller, i er FCN og i et coronamarked selvfølgelig skal klubben da acceptere sådan et bud
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Rambo92
Ja salg giver plads til nye talentet, som skulle blive endnu bedre. MEN - hvis de kommende talenter er endnu bedre, så bliver de solgt endnu hurtigere, da budene er højere. Derfor kommer vi aldrig til at rykke os som klub i tabellen med titler og til at være i toppen af dansk fodbold. Projekter er lavet ud for den enkelte spillers karrierer og ikke for, hvad der gavner klubben, dens fans og sponsorer.

Hvis dette projekt skal blive en succes hele vejen rundt, så skal holdet bygges op af en fast stamme, som har erfaring. Det mener jeg også er FCN´s plan. Men der går jo mange år før, vi kan hente vores tidligere spillere hjem. Måske om 10 år, hvis ikke de vælger FCK eller Brøndby
FCN siden 2006
Skrevet af Berlelund
@juliosalines
Ift.coronas effekt på markedet: Det er selvfølgelig et marked som er hæmmet af Corona. Der er dog utrolig stor usikkerhed hvornår markedet kommer "tilbage til dit normale" niveau. Skal alle klubber vente med at sælge til det er "normalt igen"? FCN/RTD kører med kæmpe underskud og er nød til at sælge for at få det til at køre rundt. Jeg tror, at 75 mio. Luner vældigt i lommerne.
For det andet, hvem siger at det "normale" marked kommer i 2021? Har klubben råd til at vente hvis priserne først stiger i 2022, 2023 eller 2024 osv? Skal man spille med de samme spillere indtil priserne stiger, derved også stå i vejen for de andres udvikling? Ville det være positivt for klubben eller hæmme en større udvikling og større indtægt?

@rambo92
At det skulle tage 10 år før FCN skulle kunne kæmpe med om mesterskabet er vel ikke en forfærdelig ting. Selvfølgelig vil man fortrække, at klubben var der i dag, men at bygge et solidt fundament tager tid. Man kunne kæmpe med i dag hvis man gik ud og brugte en masse penge. FCN/RTD har dog valgt at det ikke er 1. Prioritet. Infrastrukturen omkring klubben og akademierne skal bygges op, så man har et sustainable fundament til at kunne udfordre resten.
FCK Barça
Skrevet af Anders31
-.
.
Skrevet af Rambo92
Spillere der skifter fra vores klub til FCK eller Brøndby, kan jeg sagtens undvære. Jeg tænkte på spillerne der skifter til udlandet :-)

Helt fair der bliver råbt lidt hist og her til spillere, der skifter til konkurrenter i samme liga
FCN siden 2006
Skrevet af Nordland1337
Jeg tror ikke vi er skuffede over prisen. Vi er pisse skuffede over, at det efterhånden virker som om at vi bliver fyldt lidt med nogle løgne omkring udviklingen i strategien. FCN ønsker at sælge spillere ligeså snart der er et godt tilbud, uagtet andet. Så fortæl os det i stedet for at vi bliver bildt ind, at salgene skal danne grobund for at vi kan holde spillere længere og skrive nogle konkurrencedygtige kontrakter.

Synes IMO Kudus er et større talent end kamaldeen for at være helt ærligt, man kunne også se at han var alt alt for god til SL, alligevel formåede vi at have ham i et stykke tid og få en god handel. Det var det med håbede med kamaldeen, især med det klubben fortæller.
Skrevet af Rambo92
@berlelund

Det har du selvfølgelig ret i. Håber projektet lykkedes og at ambitionerne og titler osv indfries på et tidspunkt :-)
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
@Berlelund

Skal alle klubber vente med at sælge til det er "normalt igen"?

Det er jo ikke det jeg skriver. Markedet vil formentlig gå imod bedre tider. Jeg er ikke skråsikker på hvornår det præcist kommer til at ske men da Kamaldeen har en lang kontrakt så har man mulighed for afvente situationen og hvis klubben ellers har råd til det så synes jeg umiddelbart det ville være fornuftigt at gøre.
Skal man spille med de samme spillere indtil priserne stiger, derved også stå i vejen for de andres udvikling? Ville det være positivt for klubben eller hæmme en større udvikling og større indtægt?

Nej naturligvis ikke. Når spillerne har 1-2 år tilbage af deres kontrakt så skal man naturligvis sælge ligesom vi også gjorde med Kudus. I Kamaldeens tilfælde er det bare en anden sag da han har en lang kontrakt hvilket giver os en mulighed for at afvente situationen. Han har altså kun spillet i FCN i et år så pt. at kalde "flaskehals" på ham er en anelse hysterisk.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Mit gæt vil da også være at Kamaldeen er indstillet på at blive i FCN ellers havde han vel næppe indgået en kontrakt til udgangen af 2024.


Nej, Kamaldeen har ikke været indstillet på at blive i FCN. Det er ikke lang tid siden at Jan Lauersen i en optakt fortalte, at det havde været svært nok i det hele taget at få ham til at vælge at komme til FCN og det kun var fordi man havde lovet ham at han skulle kunne komme videre inden for kort tid. Den lange kontrakt er velsagtens lavet for at man kan få flere penge for ham.

Vi burde være et tophold i Danmark og være med i Europa med de penge, der bliver tjent. Men det er desværre ikke ambitionen


Der er omsat for mange penge, men der er nu ikke de vilde overskud. I de 4 regnskabsår der er gået siden FCN blev overtaget er overskuddet samlet set på 57 mio. Af den pressemeddelelse der blev udsendt i forbindelse med at Tom Vernon betalte de oprindelige investorer var det rimelig nemt at regne ud, at den øvelse kostede rundt regnet 40 mio. Altså ligger man inde med et akkumuleret overskud på 17 mio (og samtidig en langsigtet gæld på 50 mio.). I lyset af Corona situationen er det ikke meget polstring.

Dét, der skuffer mig mest, er, at FCN har ambitioner om at holde på profilerne i længere tid. De melder det klart ud, tegner lange kontrakter med de mest lovende spillere og gang på gang sælges de selvsamme spillere efter at have præsteret et år eller halvandet.


Jeg havde muligheden for at tale med en højt placeret medarbejder i FCN for ½ års tid siden. FCN mener vist desværre allerede, at man holder tilstrækkelig længe på spillerne (til min personligt store skuffelse). I stedet er ideen at de nye spillere der kommer op skal være endnu større talenter end de ses i dag el. at der skal være endnu flere af de store talenter og at man på den måde vil kravle op i tabellen. På det seneste ligner det at man vil krydre det med overraskende transfers a la Djourou samt tilknytning af spillere som Essien. Jeg så i hvert fald på et tidspunkt i efteråret at FCN forventede at der ville komme flere af den slags i fremtiden (hvilket også var årsagen til at jeg kom med det vilde langskud Mata).

Jeg var vildt skuffet i vinters da man lavede en tilsvarende handel med Damsgaard. Damsgaard viste sig så at være bedre end jeg forventede at han vil blive, så det var måske meget reelt. Jeg har hele tiden forventet, at Kamaldeen ville forsvinde til sommer, så her er skuffelsen mindre.

Stadig er det vildt ærgerligt at se spillere ryge lige så snart de har præsteret en halvsæson - det er nok det der for mig personligt er den sværeste pille at sluge ved at holde med FCN.

Jeg håber dog stadig på at der kommer en nyhed om en transfer i Djourou/Essien klassen til den offensive midt. Ellers er jeg godt nok bekymret for foråret - nok mere end jeg nogensinde har været før.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Nej, Kamaldeen har ikke været indstillet på at blive i FCN. Det er ikke lang tid siden at Jan Lauersen i en optakt fortalte, at det havde været svært nok i det hele taget at få ham til at vælge at komme til FCN og det kun var fordi man havde lovet ham at han skulle kunne komme videre inden for kort tid. Den lange kontrakt er velsagtens lavet for at man kan få flere penge for ham.

Det er præcis derfor jeg fortsatte med at skrive:
"Det vi så ikke ved noget om er hvilken tidshorisont som Tom/Jan har stillet Kamaldeen i udsigt da kontrakten blev indgået. Troværdighed er et nøgleord for FCN så hvis man har lovet ham noget som et evt. bud indfrier så vil man som udgangspunkt honerere den aftale. Det vil vi formentlig få et bedre indblik i hvis handlen går igennem."
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det er da både prisen og så især den store fede løgn vi bliver fyldt med gang på gang.

Jeg har været kritisk overfor det flere gange nu, og er det sandelig også igen. "Holde længere på spillerne" min bare r*v. Det bliver det jo aldrig til, for som en anden siger, så kommer de her "endnu bedre" talenter op, og de bliver så solgt inden der overhovedet er gået en halvsæson. Desuden sender vi et tydeligt signal til ALLE vores spillere om, at i behøver sgu da ikke gide spille for os, i skal bare lige gå ud og lave lidt reklame for jer selv og så kan i smutte om max et år.

Det resulterer i dét man ser på U-landsholdene. En masse spillere der -kun- har øje for egen præstation og forsøger sig med lækre finter og guldbolde i et væk for at gøre reklame for sig selv - på bekostning af holdet som helhed.

Det her er uambitiøst og jeg er godt og grundigt træt af de løgne de fyrer af. Ren corporate/politiker-snak uden indhold.

Nu ved jeg udemærket godt at jeg får den vanlige svada lige i hovedet med at "det tager tid at bygge et fundament op". Altså tid som i den milliard vi efterhånden har tjent på salg? Jeg tænker det må være rigeligt til at begynde at vise bare en anelse af de ambitioner der snakkes højt om.

I guder, bare at holde på spillerne i ét enkelt år er jo stadig en udfordring.

I øvrigt bliver der garanteret ikke hentet noget som helst ind. Til gengæld forfremmes en eller anden 18 årig ghaneser som spiller lidt over middelmådigt og derfor er han så væk til sommer :)

Jeg er i øvrigt ked af at jeg er så hamrende kritisk, men det skuffer mig bare gang på gang, og på et eller andet tidspunkt når man bare grænsen for hvor meget FCN kan råbe "ulven kommer/vi holder længere på spillerne".
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
JG-FCN
Spot on!
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ JG-FCN

Vi kan være enige i din overordnede kritik. Når en spiller shiner virker det som en naturlov at han skal skydes afsted efter max en enkelt sæson. Som fan kan det sgu´ godt være svært at holde med en klub der drives på den måde.

Der er dog nogle undtagelser.

Selvom Damsgaard var ung, spillede trods alt 93 kampe for 1. holdet.
Bartolec holdt man en sæson længere end det egentlig var planlagt og han nåede 97 kampe.
Mini Valentin var samme historie det blev til 96 kampe.
Maxsø kom op på 111 kampe.
Kofoed var egentlig også planlagt til at blive skudt af i sommers, men er blevet et år mere.

Så er der de lidt uheldige transfers:
Skov-Olsen fik man ikke forlænget med i tide og man var tvunget til at sælge ham, Marcondes fik man heller ikke forlænget med i tide og han gik kontrakten ud.

Spillere som Mathias Jensen, A/S Olsen, Victor Nelsson, Marcondes, Ingvartsen var dog alle spillere jeg gerne havde set et ½-1 år længere.

Jeg vil mene at spillere som Kudus, Emre Mor, Kamaldeen, Lobotka ikke er spillere der skulle være længere end de var i Superligaen. Holder man længere tid på den slags spillere ødelægger man deres udvikling og kan ikke tiltrække den næste spiller på samme niveau.

Tvinger man Kamaldeen til at blive i FCN efter sommeren, så får vi ikke det næste talent på det niveau til at vælge FCN.

Drømmen er vel at FCN fast blander sig i top-3 og som regel kommer ud og spiller europæisk. Det kunne med lidt held gøre at man kunne holde ½-1 år på spillere som Mathias Jensen, A/S Olsen, Victor Nelsson, Marcondes, Ingvartsen.

Så skal man lige have med i ligningen at holder man ½-1 år længere på en spiller, så er der måske et endnu større talent man spærrer pladsen for.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0