Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
@Danishboy

What? Kostede Jysk Park ikke mere? Det lyder jo helt vildt.
Jeg synes da det ville være et langt bedre alternativ end en dyr forfalden løsning som vi har nu.
Men hvem skal æde regningen for det gamle anlæg?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af DanishBhoy
mener at det kostede 120-130 millioner

6.5m x 20 år= 130m
Is it cold in his shadow?
Skrevet af TommyOlsen
Tror godt man kan få lidt og så skal man nok satse på % i fremtiden.
Mit gæt er 1-2 mil nu.
Skrevet af JulioSalinas
@TommyOlsen

Det ville være pænt og da klart at foretrække frem for ingenting ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Hvis man tænker langsigtet vil det ikke være billigere at bygge et nyt stadion istedet for at købe Right to Dream Park? - så man stod som ejere af det - hvis lejen stiger til 6.5m så vil det jo være mere end fx Jysk Park kostede at opføre i Silkeborg. Jeg ved godt at at det nok er dyrere at bygge i Farum, men ift til at Right to Dream Park er 21 år gammel - så kunne det måske godt give god mening, så var man også 100% indeover hvad det skulle bruges til


Farum Park kostede 430 mio. alt inkl. at opføre. Her er dog også konsekvent valgt de dyreste løsninger - eksempelvis kostede sæderne den gang lidt over 2.500 pr. stk.

Til sammenligning kostede det nye Helsingør Stadion (på en gratis grund) 80 mio. inkl. 4.000 tilskuere hvoraf kun 1.000 er siddepladser. Helsingør Stadion er forsøgt gjort så billigt som overhovedet muligt. De tal jeg har set, nævner at priser for et superligastadion løber op i mindst 130 mio. ekskl. grund, parkering, træningsanlæg etc. og i den billigst mulige udgave.

Man skal derudover tænke på at der er enorme omkostninger ved at eje og drive et stadion. Selvom lejen for Farum Park skulle stige med 159% ville det stadig være en underskudsforretning for kommunen. Det eneste superligastadion der - mig bekendt - er en overskudsforretning er Telia Parken - bl.a. pga. kontortårne og muligheden for at afholde andre arrangementer.

I den nye bydel hvor FCN skal opføre sit træningsanlæg er der afsat 250 mio. at bygge for inkl. administration, fysioterapi, kollegie, træningsbaner etc. Det lægger en naturlig dæmper på hvor stort et stadion der kan bygges.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
@JMM

Men RtD pipelinen i Ghana fejler mig bekendt intet, så åbnes et akademi yderligere medfører det uden tvivl at flere udenlandske spillere sendes til Farum.

Det ville det være "de bedste" talenter, hvilket set fra et ambitions og fodoldfaglig vinkel isoleret set positivt. Men jeg er personligt at den holdning, at det vil skade vores egen talentudvikling i et betydeligt omfang.


Det værste der kan ske er velsagtens, at FCN kommer ned på et niveau med de der ellers ligger højst - dvs. noget i stil med at to danske talenter slår igennem pr. år.

Det højeste antal der nogensinde er rykket op fra akademiet er seks (hvis man regner spillere med en fortid hos RTD fra). Der er aldrig nogensinde mere end to på et år der er braget igennem. Hvis tankespindet om 3 akademier med spiller på et højere niveau skal følges vil det formentlig betyde 2 spillere pr. akademi til superligatruppen pr. år. Formentlig alle spillere på noget a la Damsgaard/Kudus/Kamaldeen/Skov Olsen niveau.

Det vil selvfølgelig betyde, at der vil være færre danske spillere der får chancen i superligatruppen. 2 danske spillere der brager igennem pr. år er dog nok drømmen i alle klubber. De spillere der så ikke kommer i Superligatruppen vil så få chancen andre steder. I forvejen er FCN den største leverandør af unge talenter til dansk fodbold. Den sidste opgørelse jeg så viste at 58 spillere i de danske divisioner havde en fortid i FCN´s akademi. Det var over dobbelt så mange som nr. 2.

FCN´s bidrag til talentudviklingen vil fortsætte - dog med flere akademispillere i andre klubber. Til gengæld vil der nok ikke komme så mange indkomne transfers a la Kian H, Thycosen da FCN burde kunne blive selvforsynende.

Altså altsammen under forudsætning af, at vores vilde gætterier holder stik.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af SNIFIS
Hvad skal vi med nyt stadion? Farum Boldklub bestemmer som indehaver af superligalicensen at vi skal spille indenfor kommunegrænsen. Forholdet mellem FCN og Farum Boldklub er iskoldt. Nogen der kender grunden til Farum Boldklub tilsyneladende hader FCN?
Skrevet af Slettet(581021212205)
Hvad skal vi med nyt stadion? Farum Boldklub bestemmer som indehaver af superligalicensen at vi skal spille indenfor kommunegrænsen. Forholdet mellem FCN og Farum Boldklub er iskoldt. Nogen der kender grunden til Farum Boldklub tilsyneladende hader FCN?


Helt enig - jeg ser heller ingen grund til et nyt stadion og det er ikke praktisk muligt. Det var blot svar på spekulationer. Min personlige holdning er, at FCN hører til i Farum.

Jeg tror ikke, at der ligefrem er tale om et had - der er dog lidt kurrer på tråden.

Fodboldanlægget er for lille og både FCN og FB kæmper om banetider og i FB mener man vist nok, at FCN er rigeligt storebror i den sammenhæng. Efter kvindefodbold er kommet til, er der endnu mere kamp om banetider. FCN´s fokus på kvindefodbold har også fået kvindeafdelingen i FB til at vokse.

Den professionelle overbygning på FB var jo truet af konkurs og man overlod derfor gratis licensen til AKP mod, at han garanterede at drive klubben videre. Det er der vist en del i FB der i dag er temmelig bitre over, når man ser hvor mange penge der tjenes i FCN i dag.

De menige medlemmer i FB er ikke klar over alle de fordele FCN faktisk giver klubben. Eksempelvis at FB årligt modtager omkring 1 mio. i uddannelseskompensation for de spillere der i ungdomsårene har spillet på FB licens. At FCN betaler kontingentet for alle FCN ungdomssspillerne der jo optræder under Farumnavnet (i omegnen af 160.000 årligt). At FCN afholder alle udgifter for trænere, holdledere etc. for ungodmsholdene. ALLE klubber ville klappe begejstret i deres hænder over sådanne indtægter - men de menige medlemmer aner ikke noget herom og bestyrelsen mener vist, at de burde have endnu mere. Derudover vil de gerne have indflydelse i FCN som jo officielt er en overbygning på FB. På den anden side haf FCN vist ret så kraftigt sat stolen for døren overfor det ønske.

Mit bud er af FB er utilfredse med kampen om banetider, at de gerne vil have mere indflydelse på deres "overbygning", at de savner anerkendelse. I lokalavisen så jeg eksempelvis at en af lederne brokkede sig over at vi her i dette forum kaldte ungdomsholdene under U-17 for FCN-akademiet når det i virkeligheden var Farum Boldklub (selvom FCN afholder alle udgifter).

På nogle områder er der dog et fint samarbejde. FCN har jo ansøgt om at lægge kunstgræs på de gamle grusbaner og overdrage banerne til FB når man flytter til Hillerød. I den forbindelse har FB tilbudt at betale lysanlægget på banerne. Desværre har sagen nu været syltet i byrådet i 1½ år.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Nordland1337
De nyeste meldinger omkring kamaldeen transferen er faktisk lovende. Leverkusen skulle have budt 6 milk euro mens Nordsjælland kræver det dobbelte.
Det interessant var dog i den sidste linje jeg læste i artiklen der skrev, at Nordsjælland har skrevet en kontrakt til 2024 og derfor foretrækker at sælge 2022. Hvis det er korrekt, er det fantastisk og modbeviser lidt den frygt jeg og andre har haft.
Skrevet af JulioSalinas
Medie: FCN kræver 90 millioner for guldfugl

Kilde: Kicker og andre tyske medier

En opdatering på Kamaldeen transferrygterne.
Kort sagt FCN vil have ca. 90 mio. kr for Kamaldeen.

Derudover er det værd at bemærke at FCN helst ser at Kamaldeen bliver i klubben til 2022 hvilket vil være meget naturligt da de før har udtalt at et salg to år før kontraktudløb er det optimale tidspunkt rent forretningsmæssigt.

Link->
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-fcn-kraever-90-millioner-for-guldfugl/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af pbx
Forholdet mellem FCN og Farum Boldklub er iskoldt. Nogen der kender grunden til Farum Boldklub tilsyneladende hader FCN?Det tror jeg nu ingenlunde er tilfældet. Jeg har ikke læst eller hørt nogen udtaleser der på nogen måde underbygger dette. Jeg kender rigtig mange medlemmer af Farum Boldklub, både spiller og ungdomstrænere, og her er langt de fleste støtter og fan af FCN.

Når der offentlig har været skrevet omkring en konflikt, er det primært FCN, der udtaler sig om samarbejdet mellem FCN og Farum Boldklub og ikke omvendt. Som jeg ser det, er den konflikt, der er mellem Farum Boldklub og FCN, primært en konflikt, der omhandler FCNs ekspansion planer, herunder ønsket om at spille kampe andre steder end i Farum. Det drejer sig ikke kun om superliga, men også kvindeliga og ungdomskampe. Farum Boldklub ejer licensen til ikke kun superliga og kvindeliga, men også U17- og U19 drenge, U18 piger, og disse er LÅNT ud til FCN. Det er vel nogenlunde klart, at FCNs ekspansionsplaner om udflytning til Hillerød ikke nødvendigvis bare er spiseligt for Farum Boldklub. For mig og se er det den største konflikt.

Ja der er mindre konflikter omkring banefordeling og sådan, men det anser jeg for at være noget, som de to parter trods alt formår at løse i nogenlunde fordragelighed.

Skrevet af SNIFIS
Jeg er selv medlem af Farum Boldklub, en klub der vokser ikke mindst på grund af FCN tiltrækning. Der er intet samarbejde om træningsmetodik, og Farum lider som FCN under manglende baner.
Der må være en manglende tro på egne dyder, hvis man mener klubben falder sammen fordi FCN flytter til Hillerød. Problemet for mig er bare at nu har FCN/RTD vis konceptets holdbarhed, Tom V vil gerne have flere akademier, er vi sikre på der ikke kan komme en anden klub i søgelyset som affyringsrampe i stedet for FCN, set i lyset af problemerne med kommune, dårlig forhold til moderklub, begrænset tilskueropbakning og utilstrækkelige faciliteter i Farum.

vi får se
Skrevet af ligepå
Nu begynder utålmodigheden så småt at melde sig. Hvornår tror I vi kan forvente at der er noget der bliver meldt ud?

Det er jo mere et internt møde ende det er et pressemøde - Så det er vel ikke sikkert at vi bliver klogere i dag på hele situationen omkring investorerne.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af Berlelund
Det er da virkelig positivt, at klubben håber at holde på ham til 2022. Lad os håbe, at klubben lykkedes med det, og at det ikke bare er et forhandlingstrick. Kamaldean 1.5 år mere i FCN ville være en fornøjelse for alle neutrale fans af Superligaen.
FCK Barça
Skrevet af pbx
Der er intet samarbejde om træningsmetodik


Mig bekendt forestår FCN træningen af elitehold fra U12 til U17 som er hold, der spiller under Farum Boldklub. Derudover forestår FCN specifik træning af spillere fra alle samarbejdsklubber, herunder Farum Boldklub, ligesom FCN jævnlig afholder seminarer for trænere og leder fra disse samarbejdsklubber.

Der må være en manglende tro på egne dyder, hvis man mener klubben falder sammen fordi FCN flytter til Hillerød.


Tror i høj grad det drejer sig om følelser, særligt når der tales om at spille kampe uden for Farum. FCN er jo reelt en professionelt overbygning af Farum Boldklub, og her står der givet nogle følelser på spil. Det gælder vel både i forhold til evt. træning af evt. fra U12 eller U17/U19 til superliga, bliver flyttet til Hillerød, men nok i særdeleshed, når der tales om, at kampe i en eller anden grad skal spilles uden for Farum, som ønsket af FCN.
Det kan vel næppe udelukkes, at en udflytning af FCN i nogen grad vil have indflydelse på tilgangen af medlemmer til Farum Boldklub. Så jo Farum Boldklub har mange interesser i udflytningen, som givetvis på nogle områder ikke stemmer overens med FCNs.

er vi sikre på der ikke kan komme en anden klub i søgelyset som affyringsrampe i stedet for FCN,


I teorien kan det tænkes, at FCN med udlån hjælper Hillerød boldklub til 1. division, og derfra overtager Hillerøds licens, og spiller Hillerød i superligaen eller noget i den stil. Jeg skal ikke kloge mig på, om det kan lade sig gøre rent juridisk, men anser det for at være urealistisk. Dels vil det være umådelig besværligt og ikke mindst meget dyrt, dels er det vel næppe hellere noget, der sådan vil se "pænt ud", i forhold til det FCN står for.
Skrevet af Slettet(581021212205)
En scanning af samtlige danske trykte og online medier kl. 14.03. har ikke noget nyt om investorer el. lign. til FCN.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af ligepå
Tak for update Jenner.
Jeg er bange for at det ikke når at sive ud til os i løbet af i dag.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af RasmusGunnar
Hvis det ikke er et pressemøde, så kommer der vel ikke noget ud før der arrangeres et pressemøde? Det var ellers hvad jeg havde forventet af i dag.
Skrevet af Nordland1337
Så begynder rygterne af ramme massemedierne. Så vidt jeg kan udlede er pressekonferencen imorgen.

På bold.dk bliver det modtaget svingene, halvdelen håner os (som vanligt) den andel halvdel virker til at kalde os en fremtidig stormagt i dansk fodbold hvis man får kapital.


Personligt, håber jeg fandme man har hyret et ordentligt advokathus til at lave en dybdegående KYC og vurdering af omdømme. Hvis der kommer noget grimt frem omkring de nye investorer ville det give mig en meget grim smag i munden omkring mit tilhørsforhold. Dertil (og især i disse tider) kan det reelt betyde total ødelæggelse af klubben hvis det er beskidte penge.

EDIT: Nej nej nej, Jan Laursen, hvad sker der? Ny topledelse? Det bliver nok mere omstændigt end vi troede...
Skrevet af JulioSalinas
EDIT: Nej nej nej, Jan Laursen, hvad sker der? Ny topledelse? Det bliver nok mere omstændigt end vi troede...

Fik også et chock da jeg så overskriften men han bliver trods alt i klubben så det kan være efter eget ønske at han får en ny rolle. Jan har før været ramt af stress så det kan være at han passer på sig selv. Så dog gerne at han stadigvæk var tovholder på at holde strategien på sporet. Vigtig mand som man helt klart skal gøre alt for at holde på.
Jeg vil lytte med meget store øre for at høre baggrunden herfor på pressemødet imorgen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0