Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af JulioSalinas
@Anders

Det bliver spændede at se, hvordan det hele bliver. Vi skal dog huske på, at FCN ikke ejer RtD. Det er RtD, der ejer FCN. Derfor kan vi godt gå hen og blive en klub, hvor vores fokus bliver at udvikle talenter fra Ghana, Egypten og Danmark, som skal sendes videre til vores "storebror" i England.


Ja og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Istedet for at sende dem til Sampdoria, Ajax etc etc så sender vi dem til England hvor vi får en ekstra klub som vi kan følge.
Min bekymring kan være hvis den engelske klub snupper de fremtidige Kudus´er og Kamaldeen´er med det samme udenom FCN men der er vist nogle nye Brexit-regler som vistnok redder os. Håber jeg. Det kan være der er nogle andre herinde som kan give os et indblik i hvor vi står i den retning.

Lad os se. Jeg tror på Jan og Tom har fuldstændig styr på det.

Hørt! Har også stor tiltro til dem indtil andet er bevist. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
FCN-chef fastslår: Vi er ikke Mansours legetøj

Virkeligt dejligt at høre. :)

Vores kære nye bestyrelsebsformand Jan Laursen udtaler blandt andet:

"- At det netop ikke er den indstilling, de har til tingene, og at vi ikke er et quick fix. Det er det lange seje træk og også at tænke på at bygge noget langtidsholdbart op, som de også har gjort i deres andre forretninger.

- Vi skal også være indstillede på at være utrolig ærgerrige og leve op til de ting, der bliver aftalt. Der er ikke noget ´splash the cash´ her.

- De har lavet en stor investering, og hvis vi leverer, er jeg sikker på, vi har nogle fantastiske ejere i ryggen, der både har kapital, et stort hjerte og en stor hjerne, som kan hjælpe os med vores planer..."


Link->
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/fcn-chef-fastslaar-vi-er-ikke-mansours-legetoej/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Mr_bum
Som jeg har forstået FCN/RTD-projektet, så går det vel først og fremmest ud på at udvikle mennesker og samfund gennem fodbold og samtidig ende op med nogle spillere, der er talentfulde nok til at generere overskud, så arbejdet kan fortsætte. Og får de danske spillere er fokus vel også primært på talentudvikling.

Med flere penge får man nok chancen for at opgradere på nogle områder, som måske også kan forbedre talentudviklingen. Det vil muligvis kunne forbedre præstationerne på banen, men det er, hvis man fortsætter strategien, vel ikke det egentlige mål med klubben, men blot en bonus. Og derfor giver det vel god nok mening, at man heller ikke melder resultatbaserede mål ud.

Men nu har jeg naturligvis ikke den samme indsigt som Jenner mfl., så det er muligt, at jeg tager fejl. Jeg troede i øvrigt heller ikke, at de fleste FCN-fans gik så meget op i medaljer, men jeg kan da godt forstå, at en investering som denne kan skabe visse drømme.
Skrevet af RasmusGunnar
100 mio euro går da hurtigt ben at gå på hvis der skal bygges og oprettes et akademi i Egypten. Tror ikke det vil vælte ind med penge men måske er vi ikke så pressede til salg fremadrettet.

Samtidig ser jeg potentialet for en storsponsor der vil lægge et stort beløb.
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af Rambo92
Oven på en dag med en masse ny spændende i formation, sidder jeg alligvel tilbage med en lidt blandet fornemmelse. Jeg ser det som dybt uambitiøst, at klubben vælger at gå ud og sige, at vi ikke stræber efter medaljer. Hvad er det for en mentalitet?? Så det er stadigvæk KUN at tænke på de enkelte spillere, og os fans og sponsorere, skal ikke sætte næsen op efter noget. Ved godt, at vi selvfølgelig kommer op i tabellen i og med, at vi har fået den ekstra kapacitet, men at gå ud til offentligheden og sige, at det ikke er en af vores prioriteter, det er da dybt godnat i en professionel fodbold klub, hvor titler er det, der gælder og betyder noget!
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
@Rambo

Jeg ser det som dybt uambitiøst, at klubben vælger at gå ud og sige, at vi ikke stræber efter medaljer.


Her er hvad Mikkel Hemmersam blev citeret for:
- Vi fokuserer på os selv og de ting, vi kan gøre noget ved, ikke på andre klubber. Hvis vi kan forbedre alle de små ting, tror vi på, at vi bliver bedre i de kommende år.

- Hvorvidt det betyder, om det bliver top tre næste år, eller hvad det bliver, arbejder vi ikke med i klubben.


Jeg læser ikke at man ikke stræber efter medaljer men blot at man er realistisk omkring at der er et stykke arbejde der skal gøres før vi når det niveau hvor man med troværdig kan melde sådan noget ud.

Jeg synes det er en god tilgang. Jeg kan ikke bruge den lidt skingre snak om kortsigtede medaljer til noget. FCN kører stadigvæk på den lange bane og hvis de fortsætter i det spor så kan det blive rigtig spændende. Om vi kommer til at blande os i medaljerne om 2, 5, 10 år må tiden vise men sålænge jeg kan se at man arbejder stenhårdt på kontinuerligt at udvikle klubben så vil jeg nyde rejsen dertil :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Rambo92
@juliosanilas

Du kan se hele pressemødet på FCN´s YouTube. Her siger han direkte, at vi ikke stræber eller prioritere metal til klubben.
Jeg ved godt det er et langt træk med vores projekt, men min pointe er, at man ikke går ud og siger som Mikkel H gør, når man arbejder med en professionel klub og i sport, der er konkurrence orienteret!

Der bliver fokuseret og satset på den enkelte spillers udviklen, det er den eneste prioritet, som han nævner.
Jeg er enormt skuffet og håber bare, at det var en svipser fra hans side, og at han mangler medie træning.

Det giver det signal til spillerne i klubben, at der INGEN ambitioner er om at vinde noget (ihverfald ikke højt prioriteret) og det er et forkert signal at sende til truppen. Kom og udvikle dig hos os, resultaterne er underordnet. Det er netop den mentalitet, jeg har været så meget efter, for det smitter af på spillerne, som ikke har den rette vinder mentalitet og ild i øjenene, når de 3 point skal kæmpes hjem til vores elskede klub.

Jeg svaner godt nok Hjulmand´s mentalitet! "Vi går efter at vinde mesterskabet så hurtigt som muligt igen"
Ved godt det ikke er realistisk pt, men min pointe er bare, at det er signal værdien i sådan en udtalelse, der er så vigtigt, både for spillere, fans og sponsorere

FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
@Rambo

Jeg må bare erklære mig uenig med din tolkning. De signaler du snakker om bliver jo gjort i handling når man laver diverse tiltag så som lange kontrakter, nordens bedste akademi i Hillerød, Essien, ny investor, nyt akademi i Ægypten etc etc etc. Vi kan vel allesammen se i hvilken retning det peger? Behøver virkeligt ikke en spåmand som lover os noget som han alligevel ikke er herre over. Nej tak, fokus på udvikling. Fedt vi gør det på "vores" måde.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Rambo92
@juliosalinas
Det er også helt fair, du ikke deler samme holdning.
Det gør jo også dette forum interessant :-)
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
@Rambo

Amen til det. Vi er forskellige mennesker med forskellige opfattelser af tingene som sikkert også ændre sig over tid. Iøvrigt rart at se hvem Mikkel Hemmersam er. Har aldrig set eller hørt om ham før :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JMM
@Rambo og Julio

God debat stil, d´herrer.

Nu har jeg set pressemødet, og der er tale om en uncomitted cash injection på EUR 100 mio.

Hvordan pengene nøjagtig skal fordeles - udover udgiften til akademiet+kvindehold i Egypten - virker ikke helt afklaret endnu. Til spørgsmålet om ambitionsniveau svarede Mikkel Hemmersam -lidt defensivt at man skulle fortsætte i samme spor, men gøre mange små ting bedre og få et overordnet højere niveau. Om det ville føre til højere placeringer ville han ikke gå ind i. Men med det nye ejerskab fremgik det tydeligt at klubben skal løfte sig på alle parametre. At man så svarer som man gør er nok et spørgsmål om konservativ kommunikation.

Make it rain!
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg har været så heldig at få adgang til optagelsen af pressemødet, som ligger til rådighed for pressen. Jeg prøver at gengive det vigtigste her udover hvad der allerede er kommet frem i tråden, måske der kommer lidt gentagelser. EDIT: Ser nu at det også ligger på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=YXFcocvbcqs

Mansour Group har garanteret en investering på 100 mio. Euro - men det kunne godt blive mere. Investeringen er i RTD Group. Investeringen giver Mansour Group en ejerandel på ca. 70%. Det er MAN Sport der står bag investeringen.

Bestyrelsesformand bliver ganske rigtigt Jan Lauersen. der bliver bestyrelsesformand for FCN. Tom Vernon bliver boende i DK og en del af RTD Groups bestyrelse.

I FCN kommer der ganske rigtigt to CO-CEO´s en sportslig og kommerciel. Der blev spurgt til Søren Kristensen hvor der kom et lidt "uld-i-mund" svar om at han skulle koncentrere sig om faciliteter/Hillerød.

Mansour Group besluttede sig for fire år siden for at investere i fodbold. Der har været rigtig mange muligheder undervejs, men den meget grundige proces førte til RTD. For Mansour Group er det en langsigtet investering foretaget på baggrund af en meget grundig proces.

Der blev brugt meget tid på at fortælle at FCN i fremtiden skulle være tættere på Farum og tættere på Nordsjælland. At historien skulle fortælles bedre end det hidtil havde været tilfældet. At man ville fylde mere og have flere på stadion. FCN ville benytte sine forskellige kommunikationsplatforme mere og bedre. Der skulle være mere relevans i indholdet.

Derudover vil man have mere innovation i partnerskaberne og også mere nærhed i forhold til partnere

Der blev lagt meget vægt på kultur og den indflydelse som det gav at kulturer mødtes. Der var et videoindslag med Damsgaard der fortalte at netop mødet med det ghanesiske akademi havde haft en stor indflydelse på at han havde udviklet sig som han gjorde og var faldet så godt til i Italien.

Om ambitionerne i FCN var udtalelserne noget floffy - og så alligevel ikke. Overordnet set vil man fortsætte med at gøre hvad man gør, man skal bare gøre det hele bedre, hvilket så også ville føre til sportslig bedre resultater. Der blev lagt en del vægt på at staben skulle forbedres, at der skulle flere specialister til at faciliteter skulle forbedres. Alt sammen skulle føre til bedre talenter og dermed implicit bedre resultater. Transfers ville stadig være en meget væsentlig del af FCN. Altså ikke nogle konkrete udmeldinger om at om x antal år skulle man opnå at.. Dvs. ikke nogen konkrete målsætninger el. udmeldinger, men i stedet gøre det man allerede gør - bare bedre og mere af det. Det blev direkte sagt at man ikke ville ændre måden man gjorde tingene på.

Mit eget bud går på en rolig vækst gennem øget talentudvikling og formentlig flere personer a la Djourou og Essien samt ansete eksperter. Altså at FCN i løbet af et par år meget gerne ikke bare skal være top-6 deltager, men vinde europæiske pladser hvert år og en fast udfordrer i medaljespillet. Formentlig lidt skuffende for flertallet herinde. Men man holder sig til strategien og sætter lidt turbo på.

Tom Vernon henviser til denne artikel på sin linked-in profil:. https://www.bbc.com/sport/africa/55734856

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN

Jep. Man fortsætter i det samme spor heldigvis. Det ville heller ikke give meget mening hvis man investerede i FCN for derefter at ændre klubbens unikke tilgang. Hvis man køber FCN er det nok fordi man selv kan se ideen i det vi gør så godt.

For mig er det mest opsigtsvækkende Tom Vernons engelske ambitioner. Det fremprovokerer mange spørgsmål. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere til det og hvordan han ser FCNs rolle i den vision.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af DanishBhoy
Har der været noget ude omkring hvordan man vil få ungdomsspillere til det Egyptiske akademi? Tænker at Al Ahly og Zamalek støvsuger hvad der er af talent i Kairo - Vil man tage kampen op med dem, eller vil man sætte det op i fx Alexandria?
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af JulioSalinas
@Danishbhoy

Har der været noget ude omkring hvordan man vil få ungdomsspillere til det Egyptiske akademi?


På RTD-akademiet i Ghana har man scouts som tager rundt og arrangerer trialkampe for at finde de helt unge rå talenter. Tænker at man mere eller mindre kopierer den model men ja i starten vil det nok være svært at få fat i de "ældre" stortalenter som nok allerede er spottet og på kontrakt i de etablerede klubber. Derfor er forventningen også at der vil gå en del år før dette akademi kommer til at levere på max.
Er meget nysgerrig på flere detaljer og glæder mig i det hele taget til at følge processen omkring fødslen af dette nye akademi. Håber også at der kommer langt mere info ud omkring akademierne i fremtiden.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af DanishBhoy
tænker bare at kampen om de store talenter er noget hårdere i Egypten end i Ghana, når RTD er oppe imod to så store klubber i Egyptisk (og Afrikansk) fodbold, der er jo noget helt andet end de "forholdsvis" små klubber der er i Ghana.
+ at der er flere af de egyptiske klubber der vil kunne tilbyde spillerne en kontrakt som de godt kan leve pænt af
Is it cold in his shadow?
Skrevet af JulioSalinas
@Danishboy

Ja, der har du en pointe. Jeg skal ikke gøre mig klog på de andre ægyptiske klubbers måde at rekruttere de unge talenter på men alt andet lige så har de langt flere resourcer til rådighed end de forholdsvis små klubber i Ghana så ja man kunne godt tænke sig at det betyder en øget konkurrence. Til gengæld så bor der 3 gange så mange folk i ægypten end i Ghana så det tæller den anden vej. Der er rigtig mange forhold som spiller ind i den ligning så jeg vil afholde mig fra konkludere for meget på hvad forventningerne er til det nye ægyptiske akademi.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0