Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JMM
Vi har ikke rundet Hobro kampen ordentlig af. De brændte chancers kamp. Unødig spændende, fordi Sadiq og Atanga ikke kan finde håndtaget. Mod bedre modstandere kan det koste dyrt, hvis ikke man sparker direktørene ind. Vi kommer dog heldigvis frem til meget mod de tunge Hobro drenge. Jaxe med et herligt debut mål, og godt sat op af Rasmussen, som jeg syntes gjorde fin figur. Kudus gør det glimrende, og straffet var køligt sat ind.

Ift. lejeaftalen med Bacar Konté må vi se et eller andet. Kantspillere har vi egentlig rigeligt af, så tanken kan være at han skal spille centralt. Men det ville være underligt at tage en spiller på lån for at iværksætte positionsomskoling.
Skrevet af Tipzy
Tjaa, eller med tanke på at se ham an. Man må næsten gå ud fra at der er en købsoption med i lejeaftalen - hvis det ikke bare er en and vel og mærke.

Jeg har dog stadig et ønske om en stærk nier der kan holde lidt på bolden. Det bliver nok ikke til noget, men right to dream
Skrevet af Slettet(581021212205)
Dagens transferrygter om FCN:

Finsk ungdomsspiller på vej: https://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/fcn-smider-betydeligt-beloeb-for-16-aarig-finne

I samme tråd skriver en bruger, at FCN også har hentet et talent i Malmø.

Liverpools Bobby Duncan ryger til Fiorentina: https://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/officielt-liverpool-saelger-fcn-emne-til-serie-a

Norsk kantspiller lejet i Stabæk: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/medie-fc-nordsjaelland-lejer-ung-kantspiller-i-norge

Øvrige:
Marcondes måske på vej til FCM. Maxsø har ophævet i Uerdingen af "personlige årsager". Lauersen har været ude og sige, at han ikke forventer at Rygaard og Godsway forlader klubben. FCN skulle have budt på 20-årige Marcus McGuanes fra Barcelona B, der dog er endt i Telstar i Holland

Øvrige nyheder:
FCN U-19 vandt 3-1 over SJE i holdets første kamp. Ifølge SJE en fortjent sejr efter store fejl hos SJE. FCN´s mål blev scoret af Nnamani på straffe samt Bredahl og Noah Chrone Back. FCN´s start-11´er var:

1 Rasmus Alexander From
2 Jonas Lyshøj
3 Maxwell Woledzi
4 Lucas Bøje-Larsen
5 Marcus Korang
6 Tochi Phil Chukwuani
7 Chukwuemeka Paul Nnamani
8 Christoffer Palm
9 Noah Crone Back
10 Oliver Tølbøll Rimmen
11 Andreas Pedersen Bredahl
Bænken:
12 Gideon Mensah
13 Jonas Jensen-Abbew
14 Hektor Eusebius Højbjerre-Thomsen
16 Samuel Andersen

U-17 vandt 5-1 over SJE. FCN´s målscorere var Malthe Karoli x3, Mikkel Prasz Lejbowicz samt et selvmål.

Start-11´er:
1 Andreas Gülstorff Pedersen
2 Nicolai Munk
3 Josef Elsubaihi
4 Victor Friis Enggaard
5 Kaare Brøckner Barslund
6 Zidan Sertdemir
7 Marcelo Randolf
8 Youcef Mokdad
9 Mikkel Prasz Lejbowicz
10 Andreas Jimenez Garly Andersen
11 Malte Karoli
Bænken:
12 Noah Schak Nielsen
13 Luther Owusu Nkwantabisa
14 Marco Bruhn
16 Gustav Lemann Ullits
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af JulioSalinas
Jeg kan godt lide at Sadiq og Rasmussen ser ud til at have fået et fint samarbejde op at køre. Ja, Sadiq har bestemt udviklingspotentiale i afslutninger men rigtig positivt at han er så involveret i de seneste par kampe.
Jeg synes godt nok Rasmussen er inde i en positiv udvikling og han kommer virkelig til sin ret når han overlapper Sadiq.
Derimod synes jeg at det er lidt bekymrende med Atanga som i de seneste par kampe ikke har været så involveret. Det er somom vores spil foregår mest i venstre side. Måske er Atanga bare en spiller som skal løbe i hullet og ikke decideret skal indgå i kombinationer men hvis det er tilfældet så frygter jeg bare vores spil bliver for ensidigt på venstre siden.
Med hensyn til Kudus så har han spillet OK men jeg sidder med en fornemmelse af at han ikke rigtig har fundet sin plads. Jeg tænker lidt at det kunne være en ide at lade ham rotere med Atanga når han er "nier". Dels for at skabe lidt kaos hos modstanderen og dels så Kudus kan modtage bolden på vores højre flanke hvor der måske er lidt mere plads end på midten. Jeg tror også Kudus er en type som virkelig har brug for at røre bolden meget for at blomstre, og når det sker så ved os der følger FCN at vi ser en verdenstjerne i svøb. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Tipzy
Håber virkelig at det er sandt med ham den hollandske spiller fra Lecce, Thom Haye. Han har spillet over 100 æresdivision kampe for blandt andet AZ Alkmaar.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/medie-fc-nordsjaelland-taet-paa-hollandsk-midtbanespiller
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jo, spændende stats. 121 kampe i Æresdivisionen. 35 U-landskampe for Holland. Han har spillet 10´er, 8´er, 6´er men også 33 kampe som venstre wing - lyder lidt som samme positioner som Marcondes. Stats og alder (24) lyder måske også som en lidt tungere spiller end man normalt henter.

Meen, er der ikke fyldt ret godt op på de positioner? På den anden side skrev Frederiksborg Amts Avis at man gjorde sig klar til at skyde Kofoed, Damsgaard, Amon af til næste sommer - pladser som han alle kan spille. Rygaard forsvinder vel også på et tidspunkt.

Så er jeg fandme ked af at det ikke var FCN som Marcondes vendte hjem til. En samarbejdsaftale med FCM samt et stort interview i Tipsbladet i vinters hvor han sagde, han skulle lære at spille på andre måder end FCN-style giver det desværre mening. Derfor er det dog stadig trist at møde ham for en anden dansk klub.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Tipzy
Hans stats er spændende, og kan han måske bruge sin erfaring til at gøre holdet stærkere. Læste vist også at han kunne spille højre kant.
Hvis han er bare lidt fysisk stærkere end rygaard og nogle af de andre så er jeg glad. Set i bakspejlet, så kan man jo godt frygte endnu end Fellah.


Marcondes havde selvfølgelig været drømmescenariet, men jeg kan nu godt se meningen med det. Mon ikke at han trods alt stadig føler sig som en del Nordsjælland på nogle punkter? Mest af alt så er jeg bare glad for at han ikke havnede i Brøndby eller FCK.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Endelig er der nyt fra klubben.

Status på transfervinduet fra sportschef, highlights fra U-19, Highlights fra U-17, Highlights fra Superligakampen - se på fcn.dk. Husk nu at klikke ind på de forskellige nyheder, så de kan se at vi gerne vil have dem. Trafikken på hjemmesiden er formentlig faldet væsentligt og der er nok ikke så mange der kommer derind længere.

Med så mange positive ting, er man vel tæt på at være utaknemmelig hvis man stadig kan brokke sig. Jeg gætter på at I øvrige har det lige som jeg, at man ikke har lyst til at vente to dage på superligahighlights. At man også gerne vil have en artikel om kampen - hvordan ser Flemming P på kampen, hvad lykkedes, hvad gik galt hvad var årsagen til hans indskiftninger, ændringer af taktik i kampen, interviews med spillerne efter kampen etc.

På U-17 og U-19 ville det være godt om der fulgte en omtale med. Hvem blev skiftet ind og ud? Hvordan forløb kampen, hvad prøvede man af, hvem klarede sig godt etc.

Og så mangler vi stadig at få at vide hvem man egentlig har hentet ind... Foreløbig er det kun noget man har kunnet læse på bold.dk. Leo Walta årgang 2003 - offensiv midt er hentet til U-19 fra HJK Helsinki. Han har spillet 6 kampe for HJK og er U-17 landsholdsspiller for Finland. Tony Miettinen årgang 2002 - midtstopper er hentet til U-19 fra KUPS. Han har spillet 9 kampe for KUPS og er U-17 landsholdsspiler for Finland, men også allerede været udtaget til U-19 landsholdet.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
Jeg tænker mange af de samme tanker. Det er ingen hemmelighed at FCN måske største udfordring er en meget lille fanbase og derfor virker det for mig meget uforståeligt at man ikke sørger for at kommunikere alle de fantastiske ting som sker i FCN.
U19 og U17 kampe burde live streames. Ansæt et par lokale journaliststuderende/videoentusiaster til at skyde kampene og evt. lave et par interviews. Hele FCNs brand er baseret på akademiet så der burde være lige så meget fokus på dette som på superligaholdet. Vis dog hvor fantastisk klubben er! :)
Derudover ville de nok også sætte pris på det i RTD Akademiet at kunne følge med når deres venner spiller i Danmark...altså dem der endnu ikke er kommet på senior holdet.
Derudover kan selve akademiet bruge kampene til intern evaluering og de unge knægte kan få lov til at vænne sig til at lave interviews og i det hele taget håndtere medierne. Det må da også være noget som indgår i deres "character building".
Med tanke på hvor stor FCNs omsætning efterhånden er så burde dette være meget lavthængende frugter som er lige til at plukke.
Jeg kunne iøvrigt også tænke mig at høre meget mere fra RTD akademiet i Ghana samt især Tom Vernon og hans visioner. Man kunne godt da godt lave løbende interviews om hvad der sker af nye tiltag og hvilken rolle FCN spiller i det store hele.
Et spørgsmål som har ligget mig meget på sinde er om Tom Vernon ser partnerskabet med FCN som en livslang ting eller om man kunne forestille sig at han fandt nye græsgange og i så tilfælde hvor ville det efterlade FCN. Jeg ved godt at det er et meget følsomt spørgsmål men som FCN-fan så synes jeg da ikke at det er for meget at forlange at man nogenlunde ved hvad meningen er med dette partnerskab.
Nå, nu blev det et lidt længere indlæg med konstruktiv kritik men det korte af det lange er at FCN har gang i noget fantastisk og således er det helt på sin plads at de fortæller deres fans (og potentielle fans) hvad der foregår. Opgrader kommunikationsafdelingen, det burde der trods alt være lidt skillinger til i budgettet. Det er på tide at man investerer lidt i fans´ne. Det tjener sig hjem på sigt :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Ninjaen
Jeg tror det er bevidst fra FCN´s side at man ikke vil skrive for meget om akademiet og de enkelte spillere. Man ønsker vist at de går lidt under radaren og ikke at fremhæve nogen alt for meget i forhold til andre.
Der er faktisk blevet hente 4 nye spillere til U19 holdet her de sidste par dage. Udover de to fra Finland har man hentet en årgang 01 spiller fra Sverige (Malmø) Jesper Dickman og så lejet Boubacar Konte i Norge. Begge offensive spillere.
Skrevet af RasmusGunnar
Man kan være sikker på at jeg trykker på alt der omhandler FCN, men det er oftest på alle andre sider end lige netop fcn.dk
Det er fint at man vil se på kommunikationen, men det kan simpelthen ikke tage et lille års tid, hvor man har neddroslet den daglige kommunikation til et absolut minimum.
Kom nu ind i kampen FCN!!!

Status på vinduet synes jeg er absolut godkendt. Spændende spillere til fødekæden og et par spillere der kan gå direkte ind og styrke holdet.
Der har været en del snak om de ghanesiske spillere der manglede at slå igennem, men der er da ved at være nogle spændende profiler nu.
Jeg er positiv i forhold til sæsonen, i modsætning til da vi startede. Der har været positivt spil uden det har været fuldstændig fantastisk.

Dog ser jeg denne sæson som en udviklingssæson, hvor næste sæson vil blive awesome, hvis vi kan holde lidt på vores spillere.
Skrevet af JulioSalinas
Med hensyn til hjemmesiden så synes jeg den er en ganske glimrende platform at søge info på især for nye fans som gerne vil have lidt baggrundsinfo. Jeg føler dog ikke at den er helt opdateret og det er en skam. Feks så er kampprogrammerne fra U19 og U17 fra 2018! Det er sådan nogle detaljer som indikerer at man ikke gør nok ud af det som burde være klubbens fremtid og stolthed. Det gjode så også lige at jeg tog forgæves til Farum da jeg skulle se en U19 kamp som var blevet aflyst men det var desværre ikke nævnt på hjemmesiden. Selve nyhedsstrømmen fungerer næsten bedre på FCNs facebookside men det er nok fordi jeg kender formatet og funktionaliteten omkring notifikationer etc.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Hvis det er bevidst at man ikke profilerer akademiet i frygt for at omverdenen skal få øje på det så synes jeg det er en misforståelse. Når man laver de salg som FCN har gjort så er det tydeligt for alle at der foregår en fantastisk talentudvikling i FCN og således kan alle "spejdere" frit "scoute" FCNs u19 og u17 hold. De eneste man snyder er FCNs egne fans som gerne vil kende mere til næste generation af spillere. Tja, man kan også sige at man lidt snyder de unge spillere for lidt medietræning. De skal alligevel lære at håndtere medierne på sigt så det ville da være smart at træne dem med klubbens egne "journalister". Hvis man er bange for at gøre forskel på spillerne så synes jeg lidt man fornægter virkeligheden. FCN siger selv at man opbygger "karakteren" for sine spillere og hvis man skal lære at begå sig i den professionelle fodboldverden så bliver man også nødt til at være robust nok til at håndtere at andre spillere fra tid til anden bliver fremhævet lige så vel at man selv skal kunne håndtere at der bliver sat fokus på en selv.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ JulioSalinas

Man optager allerede alle holds kampe fra omkring U-12 og op - der er bare at klikke "live" på Facebook mens man gør det og de kan sendes live. FCN begyndte jo også sidste år, at sende reserveholdets kampe live. Som jeg erindrer det var der typisk omkring 6 -700 liveseere konstant til kampene - heraf var formentlig også en del fra modstanderholdet.

I en del af de rivaliserende klubber har de ligefrem en journalist fra at lokalmedie til stede ved U-19 kampe der laver kamprefererater og kommenterer kampen. Enkelte steder endda også ved U-17 kampe. Alle andre superligaklubber med U-19 hold i ligaen lægger kampreferater på deres hjemmeside.

En hurtig gennemgang af superligaklubbernes hjemmeside viser at FCN klart er den klub med mindst nyheder og omtale på hjemmesiden. Altså vel og mærke efter den nye kommunikationsstrategi.

Uden at have været 1. div. igennem vil jeg tro, at alle klubber her også overgår FCN.

Jeg kan ikke forstå hvad formålet med at skære så voldsomt ned for kommunikationen er. Jeg kan ikke komme på et eneste positivt argument for det - altså udover at man sparer penge på den korte bane. På lang sigt bløder man formentlig tilhængere.

Og ja, der er da nyheder på Facebook - men det er jo nyheder i gratisavisformat på max 5 linier. Det er dog rigtig nok at det efterhånden er den primære information om klubben.

Det var iøvrigt rigtig spændende at høre interviewet med Jan Lauersen på fcn.dk - bl.a. at FCN havde været tæt på at hente Marcondes tilbage igen. Det havde godt nok været en fantastiisk nyhed.

Når nu FCN ikke informerer om det kan jeg forresten fortælle, at FCN spiller reserveholdkamp i morgen kl. 13 hjemme mod BIF. Der plejer altid at være gratis adgang og tidligere har der også altid været en bod åben.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Nyt i medierne

Tipsbladet har Mathias Rasmussen på månedens hold med flg. begrundelse:

Det er tre år, siden nordmanden kom til FC Nordsjælland, og han har i 2019 etableret sig som førstevalget på venstre back eller wingback. Også da Mads Valentin Pedersen stadig var der. Rasmussen lagde op til to scoringer i august og har vist sig som en værdig erstatning for sin forgænger.Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCNordsjælland

Jeg kan kun dele din undren. Med hensyn til reservekampen er det også et meget uheldigt tidspunkt at spille den på når man som arbejdende menneske ikke har mulighed for at deltage kl. 13 på en almindelig hverdag. Frustrationen bliver ekstra stor når man ikke har mulighed for at se kampen forskudt på en stream.
Går man ind på FCNs hjemmeside under reserveholdet findet man et kampprogram fra foråret og info fra kampe der blev spillet i 2018!
Jeg forstår det ikke.
Hvis der er en mening med galskaben så gad jeg godt at høre den. FCN virker til at blive drevet af et meget seriøst team så det virker helt underligt at man på dette punkt rammer så langt fra skiven.
Nå, men lad os da krydse fingerene for at de kommer på bedre tanker eller i det mindste forklarer os hvorfor det er så vigtigt at "gemme" akademiet væk fra fans´ne.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Det er rent faktisk muligt at livestreame FCN-BIF reserveholdkamp i dag kl. 13.00. Det kræver dog at man dowloader app´en "Brøndby indefra" - og tegner et 1-uges gratis prøveabonnement.

Lidt trist, at man skal have en BIF-app for at se en FCN-kamp... Jeg gætter derudover på, at BIF liveopdaterer på twitter: https://twitter.com/BrondbyLive

Derudover er der gratis adgang til kampen.

FCN stiller op som følger:

Rasmus From
Martin Frese, Abdul Mumin, Maxwell Woledzi, Marcus Gudmann
Oliver Tølbøll, Tochi Chukwuani, Mikkel Rygaard
Clinton Antwi, Abu Francis, Godsway Donyoh

BIF´s trup til kampen:

16. Michael Tørnes (GK)
30. Mads Hermansen (GK)
2. Jens Martin Gammelby
4. Sigurd Rosted
9. Samuel Mraz
10. Hany Mukhtar
11. Mikael Uhre
13. Johan Larsson
17. Andreas Bruus
18. Jesper Lindstrøm
25. Luke Singh
29. Peter Bjur
50. Ante Erceg
31. Marinus Larsen
34. Andreas Pyndt
35. Fillip Andersen
37. Joseph Mwamba

Altså umiddelbart et stærkere BIF-hold.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FC Nordsjælland

Ja det er sgu lidt absurd men tak for info alligevel.
Du skulle vel ikke vide om den app give mulighed for at se kampen forskudt senere?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Tipzy
Noget nyt om ham hollænderen Thom Haye?
annonce
0