Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RasmusGunnar
Brøndby står godt i organiseringen og vi spiller ikke for fuld udblæsning, så blir det svært. Men jeg havde faktisk frygtet værre.
Skrevet af Nandeyanen
@FC Nordsjælland

De burde have hyret dig som kommunikationschef. Der blev selvfølgelig spurgt til Mansour Group igen I dag.

Når der komme spørgsmålet om Cayman Islands og skattely.

Så undviges spørgsmålet og der bliver sagt hele tiden sætningen: Der er fuld tiltro til ejerne
Det lyder bare ikke godt på TV når man undviger konkrete spørgsmål.

De skulle have sagt: Vi har betalt skat i Danmark og det vil vi fortsætte med at gøre. Ligesom det du har pointeret @FC Nordsjælland
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ Nandeyanen

Ja, den synes jeg heller ikke de slap så godt fra. Men derudover nok meget heldigt, at det ikke er mig der er kommunikationschef i FCN.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af Rambo92
@Anders31
Jeg kunne ikke være mere enig
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(581021212205)
Der plejer jo altid at være nogen der popper op når der sker store salg. I år er det dog ikke sket. Den samlede stab har taget fejl og offensiven fungerede ikke i efteråret. FCN blev presset tilbage, var elendige på bolden. FCN blev tvunget til at ændre spillestil til kick & rush. Heldigvis var der fremgang i forsvaret og Vindahl var heldigvis også i særklasse.

Det er jo rigtig som det har været meldt ud før, og i, vinterpausen - at FCN skulle blive bedre på bolden og finde tilbage til de kompetencer som kendetegner FCN´s spillestil.

Et pænt stykke hen ad vejen synes jeg at det lykkedes. FCN var væsentlig bedre på bolden end i hele efteråret - i hvert fald lige indtil man kom frem til den forreste linie hvor tingene ikke fungerede. For få dybe løb for boldholder (og de der var blev ikke set) og ingen afleveringer hen over forsvaret. Alt for meget på forsiden af forsvaret hvor der ikke var tilstrækkelig med plads - og heller ikke tilstrækkelig kvalitet.

Nu var der jo mere end et hold på banen, og man må give BIF at de stod rigtigt godt og var gode til at bryde angrebsspillet og lave omstillinger.

Jeg håber da på, at der kan bygges på i angrebet. Særligt synes jeg at der manglede denne her mellemrumsspiller. Victor Jensen så dog ret så god ud da han kom ind, så jeg hænger min hat ret meget på, at han skal få offensiven til at fungere.

Tochi overraskede mig i angrebet og Emeka faldt også igennem. Jeg bryder mig ikke om, at skyde skylden på enkeltspillere, men de to så - i denne kamp - fejlcastede ud. Jeg vil vove den påstand, at skifter man de to ud, burde offensiven fungere væsentlig bedre. Tilføjer man Victor Jensen som offensiv midt burde man kunne få væsentlig mere ud af det. Forsvar og midtbane (med lidt skønhedsfejl) synes jeg lykkedes.

Så skal vi måske huske på, at havde der ikke været stolpe ud for Kamaldeen, havde Thycosen ramt bolden rigtigt og, havde Atanga scoret på den sidste chance - så havde det jo været en helt anden fornemmelse man sad tilbage med.

EDIT:
Jeg er overbevist om at Tochi bliver en rigtig stor spiller en dag. Emeka kender jeg ikke nok til at kunne udtale mig om, men det var nok rigtigt at starte med ham efter den flotte indsats i optakten. Desværre synes jeg at han faldt igennem i dag.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Flemming har nu i din tid gået holdet til at spille blændende fodbold, men min vurdering er at vi har tyndet for meget ud i profilerne for ofte de senere år. Den manglende kontinuitet er ikke god for nogen.
Skrevet af Slettet(131458220804)
FCN var bedre med boldomgangen -MEN- det var som at se landsholdets pendulfodbold, op til backs, tilbage til centerforsvar, videre til næste centerforsvar, op til back, tilbage til centerforsvar osv osv.

Schelderup godkendt og Jensen også med god debut. De skal begge starte. Mr. Nødbremse synes jeg standsede vores spil meget meget ofte og spillede langsomt og idéforladt, noget der direkte dræber FCNs spil. Djourou er også langsom men han giver da ro i hovedspillet.

Og hvad fanden laver man med Tochi som center forward? Øh? Manden er en defensivt orienteret midt? Er det bare fordi han er holdets højeste spiller at han smides i front til noget kick n rush?
Tochi skal jo ikke spille som vores forreste mand, det er da helt blæst.

Nnamani er jeg enig i faldt igennem i dag. Jeg synes dog det var for tidligt at smide ham i kamp, særligt når man også spiller med Schelderup og Tochi som nye på nye pladser. At man præsterer mod Fremad Amager i pre-season bør ikke ændre fuldstændigt på hierarkiet i klubben, hvor jeg mener at bl.a. Sadiq burde være foran Nnamani uanset preseason.

FCN kunne evt spille i en diamant med Tochi som defensiv midt, Kofod og Schelderup på midten og Jensen som offensiv midt.

Mit helt store problem er at det her jo desværre er en totalt spildt sæson. Havde vi kunne bruge den til at bygge holdet sammen, jamen så fint da. Men vi mister jo Kofod, Kamaldeen, Jensen m.v. til sommer og så er stammen brudt sammen igen igen igen...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Mit helt store problem er at det her jo desværre er en totalt spildt sæson. Havde vi kunne bruge den til at bygge holdet sammen, jamen så fint da. Men vi mister jo Kofod, Kamaldeen, Jensen m.v. til sommer og så er stammen brudt sammen igen igen igen...


https://fcn.dk/2019/03/kursen-er-sat-medaljer-og-europa-skal-forfoelges/

Det er også noget der har undret mig. Man skruer på forventningerne for 2 år siden da FP blev cheftræner.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fc-nordsjaelland-traener-vi-kan-kaempe-med-om-guld-naeste-aar

Så sidste år mener han at FCN kan kæmpe med om guldet i denne her sæson. Forudsat at de vigtigste profiler bliver.

Men man ender alligevel med at sælge ud og det er det jeg ikke kan forstå. De mål man sætter stemmer ikke overens med handlingerne.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen

Så sidste år mener han at FCN kan kæmpe med om guldet i denne her sæson. Forudsat at de vigtigste profiler bliver.


Det kan godt undre mig at FlemmingP udtaler sig som han gør i Tipsbladet som du linker til men når man kender medierne så kan vi nok ikke udelukke at de ting han citeres for er taget ud af en større kontekst. Det er især dette citatet som undre mig:

"Vi skal holde på vores spillere, så de kan få en sæson i 20/21, hvor de får lov at blæse igennem." - FlemmingP

Det lyder jo lidt somom at han referere til en plan som klubbens ledelse åbenbart ikke deler og som nok heller ikke sådan umiddelbart er økonomisk realistisk. Der er vel ingen som forestiller sig at man holder på de salgsobjekter som står overfor et snarligt kontraktudløb og dermed ikke står til at få en krone for dem. Dette ville i så fald ruinere FCN da der er regninger som skal betales.
Og så er der også det efterhånden kendte tema omkring troværdigheden som Jan Laursen nævner hvor man mere eller mindre lover spillerne at de får lov til at smutte hvis der kommer bud fra interessante klubber. Det løfte kan man jo ikke løbe fra hvis man gerne vil have at klubben skal være attraktiv for næste generation af unge talenter.

Jeg hælder dog til at medierne tager Flemmings ord ud af en større sammenhænge.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ Nandeyanen

Det er jo den slags udtalelser der gør det svært at være fan.

Jeg tror såmænd at det er rigtigt at FCN kunne spille med om guldet hvis man stadig havde Damsgaard, Kudus, Rygaard - "at spille med om" er jo så ikke det samme som at vinde det - men så i hvert fald top-3 burde være rimelig sikker. Det store problem i år har jo netop været at der ikke har været nogle til at binde offensiven sammen. og skabe gennembrudsspil i etablerede angreb. Hvis man forestiller sig at Damsgaard, Kudus stadig var på holdet ville spillere som Atanga, Kamaldeen, Sadiq formentlig også præstere langt bedre når der var nogle til at fodre dem og spille ping-pong med dem.

Når der komme sådanne udtalelser fra etablerede personer i ledelsen, så sætte man sine forhåbninger efter det og bliver dermed endnu mere skuffet og kritisk overfor klubben.

Jeg tror stadig på at det vil være muligt at spille med op guldet - altså sige minimum top-3 og gå efter guldet - hvis man holdt lige et år længere på spillerne. Det er bare ikke planen i FCN. I stedet er det planen at stort set alle spillere der kommer op skal være på Kudus, Damsgaard etc. niveau og har man en 6-7 stykker af den slags løbende rundt på banen, krydret med spillere som Kian H, Djourou, Rygaard - ja så kunne det også være en mulighed at spille med om guldet og havne i top-3. Hvis det hele et enkelt år spiller, så kunne det måske også være muligt at vinde guld.

Mit bud er altså at vi må vente nogle år på at talentudviklingen bliver det bedre så vi udelukkende har Damsgaard, Kudus, Kamaldeen, Schjelderup, Victor Jensen typer på banen kombineret med 3-4 rutinerede spillere. Det er så formentlig også noget der kommer til at tage 3-4 år før sker. Indtil da håber jeg da så at man stopper med umulige urealistiske udmeldinger der blot pisser fans af og skuffer forventningerne.

Kommer FCN så til at ligge fast i top-3, burde man oså kunne holde ½ års tid længere på spillerne, så de også når at få europæisk erfaring med inden de ryger videre. De vil give dem noget mere ballast i deres fremtidige klubber og burde kunne give FCN lidt bedre resultater.

På den anden side - hvis man holder et års tid længere på spillerne, så betyder det jo at de næste i rækken må vente et års tid ekstra på at få spilletid og dermed ikke udvikler sig lige så hurtigt som man ser det i dag.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(131458220804)
At de næste i rækken skal vente lidt er vidst ikke en helt dum idé når man ser på årets præstation...

De fleste havde haft godt af et halvt til et helt år mere i "skyggen" inden de træder ind som stamspillere på førsteholdet.

Som noget andet så blev jeg i øvrigt godt træt af at se vores spillere stå og spille i evige trekanter i en god gang "smørklat". Seriøst, hvad skal det bruges til? Enten slå et indlæg eller skyd på mål efter den 3. runde rundt i trekanten. I stedet vælger de så at spille den bagud...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
Nede på jorden igen

Nå, opstarten kunne ikke bruges til en skid og vi fik kontra-kniven. BIF dræbte kampen fuldstændig derefter.

Vi spillede helvedes langsomt, hvor flere faldt igennem, herunder Emeka og Tochi.
Kamaldeen fik frakke på af Mensah som kunne matche hans antrit og speed (de var 2 på ham konstant) Schjelderup dog godkendt. Vi spiller på forsiden af dem, og tør ikke spille igennem midten af frygt for omstillingerne. Alle spiller for sig selv.

I 2. halvleg vi det bedste hold, og skabte flere OK chancer. Udskiftningerne i 60´ kunne med fordel være gjort i pausen. BIF spillede som et tophold og lukkede os fuldstændig ned. Heldigvis for os er det de færreste hold i suppen der kan præstere det.

Vandrende Pind/Mr. Nødbremse og Tofod havde en lang dag på kontoret - hvorfor helvede venter vi 60 minutter med at få en mellemrumsspiller ind?
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg har det stramt med at sige at Tochi faldt igennem. At han ikke lykkedes som frontangriber er lige så logisk som det faktum at Djourou ville være gennemgående elendig som kantspiller. Jeg forstår slet slet ikke det taktiske i at sætte ham i front.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
Arh, mon ikke vi kan blive enige om at hans forcer ligger i det offensive?
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg er ikke så kritisk/skuffet som jer andre. Der var tegninger til noget bedre og vi skal huske på at det var Brøndby og ikke Hobro vi mødte.
Især i starten havde vi et fint udtryk og jeg synes Schelderup ser rigtig spændende ud.

Spillet var bedre end i slutningen af efterårssæsonen. Der hvor der skal arbejdes er i tempoet. Det virkede tøvende i lange perioder, men holdet udstråler generelt en manglende tro på tingene. Der var mange muligheder for at løbe i dybden eller spille et-to igennem. Men hvis en af spillerne tøver et splitsekund er muligheden forpasset.
Der synes jeg der ligger det største forbedringspotentiale. Spillerne skal have modet og lysten til at løbe forgæves en masse gange. For du kan godt spille bolden rundt, men du kommer kun igennem Brøndbys forsvar ved at løbe forsvaret i stykker (Forstået som dybdeløb og et-to kombinationer, sideskift etc.

Men Brøndby stod godt de fleste hold i superligaen havde ikke scoret mod dem i går.

Det der kan ærgre er stolpeskudet fra Kamaldeen i starten. Det kunne have givet en anden kamp hvor Brøndby var tvunget længere frem på banen og givet bedre muligheder i bagrummet.

Viktor og Atanga kom ind med et godt udtryk i anden halvleg. Spændende med de kommende kampe. Spillet var til mere i går, men pointmæssigt ser det rigtig skidt ud nu.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Heldigvis skal vi møde mindre gode hold de næste par kampe, men vi skal jo reelt vinde 5/7 kampe for at komme i top 6. Det sker ikke, eftersom FCN ikke kan vinde 2 i streg.

Måske det også bliver sjovere at se FCN mod de 5 dårligste, da det er de eneste hold vi reelt kan vinde over. Ellers blev det bare til 10 nederlag som vanligt.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
Præcis JG - holder vi placeringen har vi bedre chance for europæisk end de sidste par sæsoner :-)
Skrevet af Nordland1337
Jeg synes slet ikke vi var så dårlige som folk gør det til.

Der mangler bare et eller andet, når vi kommer på modstanderholdets halvdel og har boldbesidelsen. Det resulterer tit i at vi mister bolden. Det har været kendetegnet det sidste lange stykke tid. Det er lidt skræmmende, for det var klart vores største styrke i de forhenværende sæsoner - tålmodig boldbesidelse uden den store risiko og vente på en chance opstår.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Som noget andet så blev jeg i øvrigt godt træt af at se vores spillere stå og spille i evige trekanter i en god gang "smørklat". Seriøst, hvad skal det bruges til? Enten slå et indlæg eller skyd på mål efter den 3. runde rundt i trekanten. I stedet vælger de så at spille den bagud...


Ideen med det var jo at få BIF´s spillere til at løbe efter bolden hvilket kunne give plads til en stikning ind i gennem forsvaret. BIF´s spillere løb ganske vist efter bolden, men åbnede ikke op så man kunne få stikningen. Det synes jeg egentlig var ret flot af BIF og fik det til at ligne smørklat for FCN. I mesterskabssæsonen var det dog rigtig ofte sådan man kom til chancer og mål. Altså hurtigt småspil uden for feltet mens man ventede på en åbning man kunne "brodere" sig igennem med små nålestik. Lykkedes det ikke spillede man så bagud og byggede op igen indtil man fik broderet sig igennem modstanderens forsvar.

Arh, mon ikke vi kan blive enige om at hans forcer ligger i det offensive?


Nej, Tochi har aldrig tidligere været en offensivspiller. På U-19 har de fleste kampe være central midt el. defensiv midt. Det samme på landsholdene. Han er så alligevel kommet frem til en del chancer. Jeg ser hans forcer i hans førstetocuch og i hans pasningsspil.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0