Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af Nandeyanen
Så ser man endelig gejst. Det er bare alt for sent.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af FCN-Amager
Den her går ud til alle superliga (og måske snart 1.divisionsklubber) - Vil i gerne slå FCN? I skal bare følge disse trin.

1: Lad Kian H og Yttergård føre bolden frem - De tyrer den udover sidelinjen.

2: Pres højt - Vindahl skal nok spille den til en af jeres angribere.

3: Dobbeltmarker Kamaldeen - De andre kan spille 4-500 timer uden at score.

4: Få så mange hjørnespark som muligt - Vi gider ikke træne dem i Farum

5: Før ved pause - Flemming P fortæller spillerne at alt er fint og at det bare er godt at være med.

Er det sat på spidsen? Muligvis, men det er svært at skrive konstruktivt, når man har tabt 5 i træk...
Skrevet af riou123
Vi spiller mod et hold som Lyngby dominerede mod, og vi kan ikke engang få en 50% chance med 7 offensive spillere på banen. Og vi er ikke engang på udebane
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af Mjohnsen
Bør man ikke snart finde sig en rigtig træner? Helt igennem uacceptabelt at skabe så lidt mod et af ligaens ringeste hold.
Forza Viola
Skrevet af Slettet(581021212205)
Hold nu op med at forsvare klubben uanset, hvad de gør. Vi vil jo alle klubben det bedste, og vi er enige i modellen, spillestillen og selve projektet. Det vi beder om er, at man overvejer, hvorvidt FP er den rette eller ej. Det er som, at når man spiller spørgsmålstegn til vores cheftræner, så er det ensbetydende med, at vi ikke kan lide strategien og projektet. Det er langt fra sådan, at det forholder sig. Vi vil have FCN tilbage til, hvor vi hører til.


Jeg forsvarer ikke FCN uanset hvad man gør.

Jeg er bare ikke enig i løsningsforslag om at man skal råbe og skrige af spillerne. At der skal være enkelte ledere der overtager kommandoen. Det strider jo mod hele FCN´s filosofi om at man uddanner spillere der kan træffe rigtige beslutninger på banen.

Det kan være at spillestilen ikke er udviklet tilstrækkeligt. At den er for nem at læse. At spillerne ikke er gode nok til at udføre den. Mantraet i FCN er jo at man skal have den veldefinerede spillestil men blot skal lære at spille hurtigere.

Om det er Flemming P´s, staben, spillermaterialet, at holdet er blevet for ungt ved jeg ikke. Det kan også godt være at spillerne har brug for at blive guidet mere under selve kampen. Det kan godt være, at en anden cheftræner kunne gøre det bedre.

Jeg tror dog ikke på at svine spillerne, at lege Bach Bak på sidelinen er vejen frem.

Jeg ved ikke om der er andre klubber der har succes med at uddanne spillerne til selv at kunne træffe de rigtige beslutninger uden at de skal skriges rundt på banen, det har dog siden Wieghorst været filosofien i klubben og pludselig ændre den fordi det går dårlig i denne sæson ser jeg ikke som løsningen.

Når det ikke fungerer peger pilen dog som regel på cheftræneren, så det kan da godt være at det er her der skal ske en ændring. Det kan dog også være spillermaterialet. At man stiller for ungt op. At spillestilen er for nem at læse etc. El. en kombination af det hele.

Derfor må de dog gerne få inddraget fridagen i morgen og i stedet lægge ud med 15 km løbetur i skoven i stedet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Rambo92
Problem i den taktik vi har er, at der intet pres er på hverken spillere eller trænere. Sejre er underordnet, da udvikling af den enkelte spiller er prioriteret højere end sportslig succes. Derfor er jobbet som spiller og træner i FCN det sikreste job i verden, da jeg er overbevist om, at FCN ikke ændre på trænerposten fordi det er udvikling af de enkelte, der er i højsædet. Og sådan fungere foldboldverden ikke - det er resultater, der gælder! Man kan som jeg har nævnt før, sagtens udvikle spillere, selvom man har sportslige ambitioner som 1 prioritet.
FCN siden 2006
Skrevet af Mjohnsen
Det jeg savner er primært, at der kommer en eller anden trodsreaktion. At spillerne viser lidt vilje i stedet for bare at spille sidelæns i 90 minutter. Så er jeg personligt ligeglad, hvordan det sker men som fan er det ulideligt at se på et hold, der uge efter uge triller bolden rundt unden man på nogen måde kan se, om det betyder noget hvorvidt man vinder eller ej.
Forza Viola
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg er enig i at Bach Bak ikke er guds gave til verden og han er den hellige gral der løser alle problemer.

Men jeg må indrømme at selv jeg bliver lidt stram i betrækket over at se Flemming side og grine når spillet ikke fungerer og vi er bagud i det 70. minut. Kan det svenske flade-hierarki ikke fungere med spillerne som selvtrænere, så må træneren træde ind og guide.

Der er -ingen- konsekvens for dårligt spil og 0 point. Det ved spiller og træner også godt, så det kan jo være ligegyldigt hvordan det går. Spillerne ved jo i øvrigt at de er væk om et halvt års tid alligevel så hvorfor bekymre sig om klubben.

Vi spiller Morten Olsen bold med en masse ligegyldigt kreativitetsløst fodboldspil der kan læses fra 200 km afstand. Pendulfodbold i værste skuffe, hvor vi skal simpelthen bruge 30 afleveringer for at komme over midterlinjen. Hvor er vores stikinger? Vores lange sideskift? Nå nej, vi mistede Rygaard som er den eneste der kan finde ud af lange sideskift...

Mr. Nødbremse spiller som Kvist gjorde det, ufatteligt langsom og trækker al tempo ud af kampene. Kofod er en habil SL spiller men heller ikke mere end det. Solid bundniveau men heller ikke særligt højt til loftet.

Victor Jensen var uheldig i nogle gyldne situationer og falder i bolden og fejlplacerer sit skud fuldstændigt.

Vindahl laver en masse lort i den her kamp, hold da op. Men forsvaret var, ligesom i BIF kampen, ret så nemme at overløbe. Jeg er stadig træt af Jenssen og hans middelmådighed. Kians attitude i øvrigt altsigende for FCNs situation, rimelig ligegyldighed hvor det meste fungerer "fint".

Uanset hvor jubelopstimistisk man kan være om strategi, projekt m.v. så må man ganske enkelt konstatere at det fungerer ikke pt. Om det er trænerens skyld, spillernes indstilling (minder mig lidt om Aston Villas spillere da de rykkede ned), eksterne forhold som reducering af SL hold, skader til Diomande og Amon... Det ved jeg ikke, det er nok en kombination. Men det fungerer altså bare ikke, uanset hvad der bliver sagt af politikersnak fra ledelsens side.

I øvrigt, læg lige mærke til at sekundet Djourou ikke er med, så lukker vi mål ind på hjørnespark, og så spiller i øvrigt stadig lige så langsomt. Kan vi ikke blive enige om at Djourou bare skal være i forsvaret.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af tbhj
Enig i at vi ikke skal have træner der står og skriger af spillerne. Men pt virker det som om at trænerne ikke kan få spillerne til at fremstå som en samlet enhed der ved hvad de skal gøre på banen. Der mangler en leder på holdet.
Skrevet af Nandeyanen
Kian Hansen sadge efter kampen:

- Vi tror stadig på det. Vi har stadig otte kampe tilbage, og den skal have fuld skrue. Vi kan sagtens nå det. Jeg er positiv omkring.


Men der er kun 7 kampe tilbage.

Thycosen sadge efter Brøndby kampen at der er 9 kampe tilbage, da der var 8.

Eller er jeg fuldstændig gal på den? Det forvirrer mig meget
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Der er 7, kommentatorerne rettede det også bagefter. Meget godt gået at spillerne ikke engang ved hvor mange kampe der er tilbage.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Mjohnsen
For nogle år siden var jeg med på et afbud i sponsorlogen til en kamp mod AGF, hvor Flemming P fortalte, at vi nu virkelig ville se et tændt hold. Vildskab var nøgleordet. Jeg tror aldrig, jeg har set et hold med så ligeglad attitude, og selv Morten Olsen ville have svært ved at tælle en halv chance.
Forza Viola
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg kan kun være enig i, at det ikke fungerer for tiden og holdet spiller ikke godt nok. Det har ikke været så dårligt siden foråret 16 hvor Hjulmand kom til og holdet gik fra en 6. plads ved vinterpausen til at ende på en 9. plads. Den gang var der så den forklaring at det var en "gratis omgang" fordi nedrykkerne var fundet og man skulle se spillerne an inden man sammensatte en ny trup. I år er der ikke nogle gode grunde til at man kan tillade sig at præstere så dårlige resultater.

Jeg kan se mange årsager til, at spillet ikke fungerer. Primært, at der ikke er nogen der har taget over fra Kudus og Damsgaard. Det havde ikke behøvet være en-til-en afløsere - der er der alligevel aldrig, men så er der nogle der stepper op et andet sted på banen. I år er den eneste der er steppet op Vindahl - men han er jo lidt langt fra offensiven.

Som jeg ser det, er det altså en fejlvurdering fra stabens side, at man troede at der ville være nye der steppede op.

Der KAN også være andre forhold der spiller ind. Mantraet har jo i mange år heddet at man var overbevist om spillestil og løbende justerede og udviklede den. Man skulle således holde sig til spillestilen - men bare spille hurtigere, så modstanderne ikke kunne reagere på den. Det er jo så ikke lige noget der er sket.

Man har også hele tiden været sikker på at man skulle udvikle spillere der selv kunne træffe de rigtige beslutninger på banen. Det er noget der normalt først kommer med erfaringen, men FCN mener at det er et konkurrenceparameter at spillerne selv er i stand til at træffe beslutninger. Det er muligt at spillerne ikke er gode nok til det. Personligt (som det nok er gået op for de fleste) er jeg ikke tilhængere af "ledertyper" der skal dirigere med de øvrige, da jeg finder det vil ødelægge udviklingen af den selvstændige beslutningstagen. Jeg har det på samme måde med en Bach Bak type på sidelinien. Det er dog meget muligt, at spillerne har brug for at guidet mere til at tage de rigtige beslutninger i løbet af kampen.

Så er det lige hvor man skal placere aben. Er det Flemming P der ikke egner sig som cheftræner? Er det hos sportsdirektøren der har fejlvurderet udviklingen af spillerne? Er det den samlede stab bag holdet? Er det træningsmetoderne i dagligdagen der ikke lærer spillerne at spille hurtigt nok? Er det spillestilen der ikke er god nok? Er det fordi det er for ungt et hold? Er det manglende kontinuitet?Er det de øvrige hold, der har flyttet sig mens FCN står stille? Er det et sammensurium af det hele? Er det cheftræneren som pilen peger på?

Jeg ved det ikke. Jeg synes dog ikke, at jeg har tilstrækkelig grundlag til at sige at det må være Flemming P den er gal med og det vil løse sig hvis det er en anden type cheftræner.

Hvor finder man i øvrigt en cheftræner der kan udvikle og opnå resultater med Europas yngste hold på denne årstid? Og som samtidig vil underlægge sig FCN´s spilfilsofi?
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af Rambo92
Må indrømme, at jeg faktisk synes vi (nok mest mig selv) er lidt for hårde ved Flemming P. Han lever og ånder for klubben og dens udvikling. Jeg tror vi alle skal placere aben på ledelsen i FCN, der efter Hjulmands afgang, står uden nogen cheftræner, hvorefter man beder pænt Flemming P overtage rollen, selvom han ikke selv ser sig som cheftræner. Det er virkelig et selvmål af klubben, ikke at finde og betale det, det kræver for en cheftræner. Med det projekt vi har, så må der da være en del cheftrænere derude, der kunne være interesseret. Måske ledelsen ikke har været forberedt nok, eller ikke har villet betale det, det koster for den rigtige mand. Det er vigtigt i alt det her, at vi husker på, hvor stor en kapacitet både menneskeligt og teknisk, Flemming er. Han er bare tiltrådt på cheftrænerposten, da FCN ingen alternativer til Hjulmand havde. Derfor burde kritikken rettes mod ledelsen og ikke Flemming, som jeg er overbevist om, gør alt hvad han kan for klubben. Og det er et rigtig godt spørgsmål, hvem der kunne være den rigtige træner til vores projekt, jeg har ikke nogle kvalificerede bud, men håber at ledelsen arbejder på højtryk og betaler det, som det kræver til sådan en vigtig post for klubbens fremtid, som uden tvivl skal være med Flemming P i klubben i den rolle, han kunne tænke sig og se sig selv i, i mange år.
Jeg undskylder til jer alle for min negativitet i kampens hede :-)
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Juan Mata? ;)

Der er ikke nogen danske turnus-ordning trænere jeg gider at have have til klubben. De fleste i Danmark praktiserer resultatbold med betondefensiver.

David Nielsen ville være den eneste af interesse. Måske ham gutten fra Viborg som FCK snuppede.

Jeg ved ikke hvem der lige kan træde ind pt.

Jeg tror heller ikke nogen i tråden ønsker ham fyret, men en omrokering virker nødvendig. Og det ser jeg egentligt som det bedste for begge parter.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg kan nu ikke se at han skulle bære bedre end Flemming.

At man har sagt farvel til en erfaren nøglefigur igennem flere år; Rygaard, ser jeg som en del af forklaringen der ikke har været debatteret så meget her.

Hans indflydelse på og uden for banen tror jeg ikke var ubetydelig.

Når det ikke lige kører så har de unge brug for en erfaren klippe. Det er ikke en der kan købes ind nu og her men skal opbygges igennem årene.

Men der er nok også mere galt end blot det. I årevis har de unge spillet flot og måske over evne.
Nu hvor det ramler, så melder usikkerheden, den manglende selvtillid etc.
Nu kan man pludselig ikke en brøkdel af hvad man kunne da det gik godt. Det ligger jo mentalt.

Jeg kan da godt ærgre mig lidt over at vi ikke har set en positiv effekt af Essien og Djourou på holdet. Noget fandenivoldskhed og viljen til at vise sig frem.

Men at begynde at snakke trænerfyring, det synes jeg er alt for tidligt og uovervejet.
Skrevet af Nordland1337
Vi ligger lige nu på 10. pladsen, ja, 10. pladsen.

Hvorfor dælen snakker folk om top 6?

Det her er overlevelse, og jeg håber at man forhåbentlig snart ser, at Nordsjælland spillerne ser klubben som
mere end et springbræt. Vi har gået på kompromis med vores spillestil hele sæsonen, så lad se noget vildskab og fight nu!

Sæsonen er ikke gået som vi håbede - det sker en gang imellem. Men det ville betyde alverden, hvis holdningen blev mere seriøs og spillerne viste, at de ved det er alvor nu.

annonce
0