Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af riou123
Hvis vi kunne få et trænerteam, som minder om, hvordan Lyngby havde det under deres bronzesæson, tror jeg det kunne blive godt. Det kunne være spændende at se to, så taktisk stærke som Flemming P og Hjortebjerg som assistentrænere, og så få en cheftræner, der kunne piske lidt gejst og intensitet i spillet, samt tage de interviews eller kritikere der skulle komme. Noget, som Flemming har udtalt, han ikke er så vild med. Jeg ved godt, vi ikke står i samme situation, som Lyngby stod i, men jeg tror det vil blive godt.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Det er nogle meget fine oplysninger. Hvis så bare det fungerede i praksis i professionel fodbold, hvilket det ikke tegner til.


Må jeg minde om at FCN er det hold i DK der producerer flest talenter (dygtige fodboldspillere). At man opnår resultater med Europas yngste hold. At man nu foreløbig er kommet i top-6 hvert eneste år siden ejerskiftet. Jo, det fungerer. I år opnår man ikke de resultater man normalt gør. Det ser jeg dog mere som noget med, at der er nogle der endnu ikke har taget det sidste afgørende skridt og manglende kvalitet på 10´er postionen.

Den mentalitet er der ikke hos os i FCN, da vi agere som et akademi uden det psykiske pres, som de vil opleve senere hen i karrieren, hvor der ikke vil blive hverken talt pædagogiks med dem, eller blive nurset om dem, som de gør i vores klub, hvor udvikling er altoverskyggende. Jeg mener, at der skal findes en balancegang, hvor spillerne psykisk bliver forberedt på, hvad der venter dem i udlandet.


Ja, bare se på Kudus og Damsgaard...

Kan du ikke smide et el. andet dokumentation på, at det er et problem FCN-talenter oplever i udlandet? Jeg har ALDRIG set det omtalt som et problem.

At motivere, få spillerne comittet til at give sig 110% og være sat helt rigtigt op til en kamp har mange klubber fokus på. FCM har f.eks. haft BS Christiansen tilknyttet i en årrække for at skabe en større vinderkultur i klubben.


FCN har Dr. Pippa Grange tilknyttet. Hun er måske den mest anerkendte sportspsykolog i verden.

Men jeg køber det ganske enkelt ikke og det er altså meget højtflyvende når professionelt sport er enormt pragmatisk. Fodbold er ikke en videnskab, om man vil det eller ej.


Det handler jo blot om, at man kigger på undervisningsverden og stiller spørgsmålet: "hvordan får man bedst folk til at lære"?. Det benytter man så i at lære fodboldspillere om fodbold.

Og højtflyvende er det vel ikke. Man bryder spillet ned i enkeltdele og mindre områder og får folk til at overindlære det og kunne det på rygraden, så der er færre usikkerhedsmomenter at forholde sig til i en kamp.

Hvad angår at sport ikke er en videnskab, så går udviklingen da mere og mere i den retning med ansættelse af analytikere, oprustning af fysisk stab, flere og flere målinger og data der indgår i beslutningsgrundlaget.

De unge gutter er sikkert super hårdtarbejdende, men de er også født med et talent, som stortest ingen har.


Den er jeg så ikke enig i. Så mange talenter er der sgu ikke i Nordsjælland i forhold til resten af landet. Down to basic så handler det om at finde en spiller der er hurtig og kan drible. Resten er noget FCN lærer dem.

For et par år siden på et dommerkursus stødte jeg på en ungdomstræner fra FCN hvor vi talte om talentudvikling i FCN. Hans holdning var meget kynisk. Hvis de ikke havde den rette holdning så var det ud med dem og man fandt bare en anden. Der var masser af dem. Det handlede sjovt nok om vindermentalitet og vilje. Stort set alle steder siger man jo at talent er den mindste del af det og hårdt arbejde den største. Det er ikke fordi FCN finder større talenter end alle de andre klubber. Det er fordi FCN er bedre til at arbejde med talenterne end alle andre.

Der er en grund til at Brønshøj og Horsens ikke uddanner samme mængde af talenter - og det er ikke fordi der er færre i deres område.

Det kunne være spændende at se to, så taktisk stærke som Flemming P og Hjortebjerg som assistentrænere, og så få en cheftræner, der kunne piske lidt gejst og intensitet i spillet


Intensiteten skulle jo gerne være ved at man spillede endnu hurtigere end man formår i dag. Det er man ikke dygtige nok til pt. Jeg er ret så overbevist om at der er gejst nok blandt spillerne.

Jeg siger ikke at FCN er perfekt. Det giver dog mening for mig at man ser på undervisningsverdenen hvordan man bedst lærer folk ting. Her viser al evidens, at man lærer bedst ved selv at erfare frem for at blive fortalt. Og så mange ekstraordinært dygtige som FCN formår at udlære, ligner det jo at det virker.

Det kan da godt være at mere vildskab og intensitet kunne forbedre resultaterne. Det kunne også godt være at anderledes taktik kunne forbedre det. Det kunne også godt være et mere guidning fra sidelinien kunne hjælpe. Det kunne også godt være, at en anden til at styre kampene kunne gøre det bedre.

Men fri mig fra Bach Bak typer og lommepsykologer som BS.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Nye investorer har givet 100 mio euro til projektet ved at købe sig ind. De har købt ind på den måde vi gør det i fcn. Derfor gir det ikke mening at diskutere andre veje at gå lige nu.

Når det er sagt, så kommer de nok med nogle ambitioner (af den ene eller anden slags), ligesom vi jo har godtaget investorerne, netop for at kunne tage et next step.

Jeg er sikker på at der sker en masse fede ting i klubben bag facaden. Allesammen ting der vil styrke os fremadrettet.

Vi kan godt være frustreret over ikke at have en playmaker, men det er jo nok også noget både Flemming og ledelsen ser. De arbejder vel på en måde at styrke holdet i sæsonen der kommer.

Top 6 er ikke sandsynligt i denne sæson, så lad os allerede nu arbejde mod den næste.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Ingen i verden gider at blive micromanaged og de færreste synes det er en fest at have en magtliderlig idiot stå og råbe af dig hvis du laver en fejl.

Så langt er jeg også -meget- enig i FC Nordsjællands udlæg. Jeg mener også at selvstændig ansvarstagen er vejen frem. Der skal bare også være en "kaptajn" til at rette skuden op, når det ikke går som det skal, og det er her træneren skal være en guide og træde i karakter. Det gør han måske også indadtil, udadtil virker det bare som om der er hersker en vis ligegyldighed overfor nederlag og dårlige præstationer.

Derudover: Vores setup er IKKE færdigudviklet endnu. Vi mangler Hillerød og vi mangler Egypten. Derfor behøver vi heller ikke forhaste os med de her mål om at der skal 11 16-årige i startopstillingen. Vi kan og skal stadig krydre det med erfarne profiler, hvor jeg stadig helst ser minimum 1 erfaren profil i hver kæde, især forsvaret og midtbanen, men ærligt talt har sæsonen her også lært os at vi skal have en erfaren målræv i front, der ved hvor man skal positionere sig for at udnytte vores hurtige fløje. Atanga er guld værd med næstsidste fod på bolden f.eks. Havde vi en spiller der bare ved hvor han skal stå, ja så havde han kunne lave et hav at tap-ins.

Derudover mangler der ganske enkelt 1 eller 2 på midtbanen der har det kølige overblik - noget der kommer med erfaring.

FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Stankovic
I læringspædagogikken er det utallige gange dokumenteret at man lærer mest ved en induktiv metode frem for en deduktiv metode. Altså, at man lærer og husker langt mere ved selv at regne den ud og gennem sit eget arbejde og refleksion at kunne sige "aha! nu forstår jeg det" frem for at man får fortalt at sådan og sådan hænger det sammen.


Det minder mig helt om dengang jeg selv var et barn. Helt tilbage i folkeskolen.

Klassens forældre var indkaldt til et ekstraordinært forældremøde grundet problemer i klassen med et par drenge.

Et af punkterne var fester og alkohol.

Diskussionen gik på om hvordan med fester og hvornår at alkohol kunne blive en del af det.

En far til et af problembørnene kom her på banen. Hans holdning var at man ikke kan fortælle sit barn hvordan og hvorledes, da den eneste korrekte pædagogiske metode er, at de selv skal prøve sig frem.

Så kan man som forældre bare håb på at ets barn kommer igennem nåleøjet.

Hvordan gik det med sønnike? Udover at være en stor udfordring for lærerne dengang er han i dag ikke blevet til noget. Nå, ja, det er han faktisk, hvis alkoholiker er noget man siger at man bliver.

Pointen? Der skal sættes retningslinjer op, da unge mennesker naturligvis ikke kender til hvor kridtstregerne er. Dermed skal de selvfølgelig også have mulighederne for selv at opnå sin indlæring. Det er en vigtig balancegang.
Skrevet af Stankovic
Det er nogle meget fine oplysninger. Hvis så bare det fungerede i praksis i professionel fodbold, hvilket det ikke tegner til. I alle store klubber, hvor vi formentlig sælger vores spillere til, er det kun sejre der tæller. Her vil spillerne møde trænere der ikke har andet i hovedet end resultater. Den mentalitet er der ikke hos os i FCN, da vi agere som et akademi uden det psykiske pres, som de vil opleve senere hen i karrieren, hvor der ikke vil blive hverken talt pædagogiks med dem, eller blive nurset om dem, som de gør i vores klub, hvor udvikling er altoverskyggende.


En vigtig pointe, da man bare gøre dem en bjørnetjeneste.
Skrevet af Rambo92
@FCN Jeg læste et citat fra Damsgaard, at der mere var fokus på resultatet i Italien og det skulle man vænne sig til. Man må sige at han stadig, har præsteret, men jeg ville ønske, at det også var tilfældet i FCN, at vores spillere havde samme mentalitet i FCN, så de ikke ser dette punkt som en ændring fra FCN til udlandet. Det skræmmer mig, må jeg indrømme - det er der jeg b.l.a vil hen med min kritik af FCN. Spillerne skal også have vindermentaliteten under huden hos os, så vi ikke blot er en udviklingsklub.
FCN siden 2006
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af Rambo92
@Anders
Man bliver så træt... Det er hul i hovedet FCN!
Ved snart ikke, hvad jeg skal sige.
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Adu spærrer jo pladsen for en 16 årig skal i huske på ;)

Ja, jeg havde troet FCN kunne tiltrække lidt mere end den der svenske klub...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Ift. Adu, så aner vi jo ikke om FCN har været interesseret eller om Adu selv har været interesseret. Der er mange fans herinde, der har ønsket Adu retur, men det betyder jo ikke, at klubben og spilleren selv vil det.
Det er alt for nemt at latterliggøre FCN for en transfer, som ingen ved om var på tegnebrættet. Jeg synes faktisk det er under lavmålet at kritisere klubben i den forbindelse.
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg skal endnu en gang anbefale de to nedenstående links. Om ikke andet giver de en utrolig god forståelse for hvordan FCN spiller og lærer spillerne at spille. Jeg synes lidt det burde være pensum for alle FCN-fans.

podcast om FCN´s spillestil: https://www.mediano.nu/oversigt/2019/2/19/her-er-den-taktiske-opskrift-p-fc-nordsjllands-spil?rq=spillestil

Samt denne skriftlige gennemgang af FCN´s spillestil: https://www.mediano.nu/oversigt/2016/11/10/fodboldstrategi-lren-om-the-modern-game-anno-2016

Det er nok en idé at tage den skriftlige udgave først da man dermed i højere grad forstår podcasten.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Rambo92
@afløseren
Jeg er overbevist om, at Adu ville vælge os frem for Mjällby AIF. Hvis dette ikke er tilfældet, så fair nok, men det tror jeg simpelthen ikke på. Det har intet med at latterliggøre FCN. Hvis man som klub går ud og siger, at ambitionerne er, at hente tidligere spillere hjem til at supplere talenterne, så er det jo overraskende, at man ikke henter en af vores bedst spilstyrende midtbanespillere gennem tiden? Kofod er helt afgjort væk fra næste sæson, så FCN skulle have hentet Adu PÅ EN FRI TRANSFER, så man er forberedt til næste sæson. Det vælger man så ikke at gøre og det er sportsligt godnat. Og så vil FCN´s argument sikkert være, at han så spærre pladsen, men hvad med den sportslige succes? Hvad med FCN´s ambition at hente tidligere spiller til at supplere talenterne? En unik mulighed opstod med Adu. Jeg er skuffet men desværre ikke overrasket...
FCN siden 2006
Skrevet af Mester-Jones
Nye investorer har givet 100 mio euro til projektet ved at købe sig ind. De har købt ind på den måde vi gør det i fcn. Derfor gir det ikke mening at diskutere andre veje at gå lige nu.


Jeg faldt lige over dette og var lidt overrasket. Jeg håber da ikke at man ikke må diskutere og sige sin mening, hvis man er uenig i den vej klubben går.

Jeg (og mange af jer andre) blev fan af FCN før både mesterskab og nye udenlandske ejere. Jeg blev ikke fan, fordi klubben har nogle gode tanker og idéer om mere end bare fodbold og om udvikling af talenter frem for sportslig succes. Så selvfølgelig er det super relevant og aktuelt at rette kritik imod en retning osv., som man ikke bryder sig om..

Jeg synes som udgangspunkt Vernons nye idéer og RTD har udviklet klubben positivt, og der er da i dag langt mere fremadrettet perspektiv end hvad der var under AKP. Men jeg anfægter det store fokus på ungdom og dannelse af mennesker osv., som ud fra hvad jeg ser står over resultaterne.

Må jeg minde om at FCN er det hold i DK der producerer flest talenter (dygtige fodboldspillere). At man opnår resultater med Europas yngste hold. At man nu foreløbig er kommet i top-6 hvert eneste år siden ejerskiftet. Jo, det fungerer. I år opnår man ikke de resultater man normalt gør. Det ser jeg dog mere som noget med, at der er nogle der endnu ikke har taget det sidste afgørende skridt og manglende kvalitet på 10´er postionen.


FC Nordsjælland: JA vi er endt i top 6 fire år i streg, og det har været skønt (uanset det i samtlige år gik meget dårligt i mesterskabsspillet). Men kritikken går jo netop på at der mangler en rigtig leder som træner p.t. - og i de fire sæsoner, som du citerer til, har Kasper Hjulmand været træneren. Og som jeg læser i dette forum er vi flere, som er af den opfattelse, at Hjulmand netop besad den balance, som Flemming pedersen mangler som cheftræner. Det var i hvert fald tydeligt at se, når han på sidelinjen ikke var tilfreds.

Så ja.. jeg synes egentlig det faktum at vi er kommet i top 6 i fire år i streg under Hjulmand og nu er tættere på nedrykning illustrerer rigtig fint, at vi godt kunne bruge en ny cheftræner (og ja - Flemming P er guld værd og ønsker ham virkelig som teknisk chef eller lignende - men ikke som motivator/cheftræner).

beklager det blev lidt længere end forventet.
The Hammers og Wild Tigers COYI
Skrevet af RasmusGunnar
Flemming har vel stået i spidsen i to af de fire slutspil?

Og selvfølgelig må man kritisere klubben, så længe det er konstruktivt. Vi er mange mennesker med hjertet i klubben og lige så mange tanker om hvad der ville være bedst.

Synes bare det er blevet massivt med kritikken af den måde vi gør det på nu hvor det ikke lige kører.

Og mht Adu. Ja han var god dengang, men altså han har jo ikke brilleret i Sverige igennem en lang periode.
Mener bare at så stor en profil er han jo ikke at han kan komme og vende skuden for os.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Meget muligt Adu er håbløst afdanket. Kan han slå en enkelt tværaflevering til et langt sideskift er han dog bedre end det nuværende der kun kan eller må aflevere til nærmeste mand i ægte landsholdsstil ;)

FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg (og mange af jer andre) blev fan af FCN før både mesterskab og nye udenlandske ejere. Jeg blev ikke fan, fordi klubben har nogle gode tanker og idéer om mere end bare fodbold og om udvikling af talenter frem for sportslig succes. Så selvfølgelig er det super relevant og aktuelt at rette kritik imod en retning osv., som man ikke bryder sig om..

Jeg synes som udgangspunkt Vernons nye idéer og RTD har udviklet klubben positivt, og der er da i dag langt mere fremadrettet perspektiv end hvad der var under AKP. Men jeg anfægter det store fokus på ungdom og dannelse af mennesker osv., som ud fra hvad jeg ser står over resultaterne


Jeg er så tæt på at være medløberfan, da jeg ikke dukkede op før i 08/09 hvor man vandt en pokal.

Hvad der gjorde jeg blev fan var at FCN gik nye veje. Hjulmand har jo flere gange været ud og forklare hvordan han var træt af hvad der tilsyneladende var den eneste metode i nordisk fodbold. Bygge op fra et forsvar hvor man i kraft af sin fysiske styrke kunne afholde modstanderen fra chancer og så derefter satse på omstillinger udover at kyse modstanderen gennem benbrækkertacklinger. Her satsede Hjulmand i stedet på "naiv fodbold" med mange mand foran boldholder og, at "man forsvarer sig bedst med bolden for egne fødder, og helst på modstanderens halvdel".

Spillestilen har udviket sig siden, men det er primært den hurtige, tekniske spillestil og det at man går nye veje og tør gøre tingene før andre tør der gør at jeg er fan.

I dag er der tilføjet et lag der gør, at man ved at støtte og følge fodbolden også giver muligheder i Ghana. "Et land der er fuldt af talent, men bankerot på muligheder". Jeg har det ret fint med at jeg ved at drikke bajere og skråle af mit hold samtidig skaber håb og muligheder i Afrika - go kombi.

Jeg er dog ikke enig i, at talentudvikling o resultater er modsatrettede forhold. Desto bedre talentudvikling, desto bedre resultater. Desto bedre resultater, desto flere penge - dette fører til endnu bedre talentudvikling der igen fører til endnu bedre resultater.

Min forventning er helt klart, at der hvert eneste år, inden for en kortere fremtid, kommer 2 stks Kamaldeen-Kudus-Damsgaard-Mathias Jensen-Tingvartsen etc. pr. akademi pr. år. Hvis der så i forvejen løber en 5-6 stykker af den slags rundt på holdet kombineret med en 2-4 Djorou typer. Ja, så spiller man med om medaljer hvert eneste år - og vinder endda guld en sjælden gang imellem. Man kommer i Europa hvert eneste år (og i gruppespil en gang imellem).

Jeg ser talentudvikling og sportslig succes gå hånd i hånd - med udsving i enkelte år, som det sker i år. Jeg håber så bare ikke at ALLE talenter partout skal sælges efter et enkelt år, men at en del af dem bliver et ½ år ekstra og får et europæisk eventyr med.

Jeg tror ikke en "autoritær og råbende" træner på sidelinien vil ændre særlig meget på det. Heller ikke testetorontyper der råber højt på banen. Snarere tvært imod.

Flemming P sagde for en uges tid siden, at han forventede at FCN spillede i Europa inden for to sæsoner. Jeg håber, at han har ret.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Meget muligt Adu er håbløst afdanket. Kan han slå en enkelt tværaflevering til et langt sideskift er han dog bedre end det nuværende der kun kan eller må aflevere til nærmeste mand i ægte landsholdsstil ;)


Adu gjorde sig faktisk stort set aldrig i lange sideskift. Hans forcer lå i hans pasningsspil hvor han kunne spille hurtigere end alle andre og så i hans vendinger. Jeg erindrer en gang nogle FCK-fans kaldte ham for "en ligegyldig boldflytter" - hvilket også kunne være en beskrivelse af ham. Dog vanvittig værdifuld i FCN´s spillestil.

I kampene mod AIK lignede han at være på samme niveau. Han lignede også en der individuelt var bedre end de fleste FCN-spillere (hvad en del af AIK-spillerne gjorde). Men der var bare ikke rigtig nogen plan i hvordan de spillede. Det var kedelig nordisk og primitiv fodbold med få pasninger.

Adu - til trods for han var opført som 6´er - kom mere med frem end det var tilfældet i FCN. I FCN scorede han aldrig nogensinde i 89 kampe (jeg har dog som en af de eneste set et mål i en træningskamp) og lavede kun en enkelt assist.

Jeg må så indrømme at jeg så Tochi i en Baltic Sea Cup kamp i efteråret sidste år. Det han lavede der var væsentlig bedre end hvad Adu formåede i FCN (lige bortset fra vendingerne). Jeg har derfor - til trods for at jeg nok var den største Adu fan i klubben IKKE ønsket ham tilbage. Jeg er ret overbevist om at Tochi bliver væsentlig bedre.

Bud på hvorfor Adu ikke kom tilbage kan jo ikke være andet end gæt. På kort sigt her og nu ville han med sit pasningsspil og sine vendinger være en gevinst. Jeg er dog ret sikker på, at Tochi ville være det samme - når det har været forsøgt virker det som om resten af holdet ikke er indstillet på det. At man ikke formår at spille så hurtigt. At man ikke tør spille ham når han har en mand i ryggen. At man ikke er parat til at modtage hans knaldhårde hurtige 1. gangs pasninger. Altså at man ikke forstår at spille ham rigtigt og dermed ikke får nok ud af ham. Jeg tror lidt at det ville være det samme med Adu - desværre.

Måske en anelse perverst, men noget af det fedeste jeg har set ved FCN´s spil har været, når der lå en 6´er og spillede i noget der lignede et gammeldags flipperspil hvor kuglen for rundt mellem spillerne og gjorde modstanderne rundtossede indtil Adu pludselig lavede en vending og førte den frem - det var altså kunst. Men Tochi kan det samme. Medspillerne desværre ikke.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JMM
Måske en anelse perverst, men noget af det fedeste jeg har set ved FCN´s spil har været, når der lå en 6´er og spillede i noget der lignede et gammeldags flipperspil hvor kuglen for rundt mellem spillerne og gjorde modstanderne rundtossede indtil Adu pludselig lavede en vending og førte den frem - det var altså kunst. Men Tochi kan det samme. Medspillerne desværre ikke.


Vi har ikke kunne praktisere de hurtige afleveringer af flere årsager, som jeg er sikker på at Flemming vil kunne tale i timevis om. Men tydeligt var det mod OB og BIF at modstanderne var enormt tætte i deres markeringer på Tofod og Jaxe centralt. Dernæst faldt afleveringerne for sent og når muligheden opstod, vendte de ikke, men spillede tilbage til stopperne. Videre stod både BIF og OB lavt, overbefolkede banen centralt, så vi var nødt til at spille ud over kanterne, og det gik simpelthen for langsomt.

At spille hurtigt er ikke en selvstændig strategi som isoleret set kan benyttes når modtrækket hedder at stå lavt, afvente omstillinger og satse på dødbolde. De fleste hold har efterhånden lært at det er måden vi skal spilles på i Farum.
Men som Flemming sikkert selv ville sige,
han har løsninger i forhold til alle spilsituationer i vores spillestil, men holdet og spillerne endnu ikke er gode nok til at løse dem alle.
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg har en indrømmelse. Jeg var bestemt ikke fan af FCN for nogle år tilbage og jeg blev først rigtig FCN fan i 2013, hvor jeg flyttede til byen og satte mig bedre ind i klubben. Det jeg blev vild med var netop alt det rundt om holdet. Måden at drive en klub på, ambitionerne og modet til at udfordre det eksisterende. Jeg synes alt det klubben har gang i er voldsomt imponerende og jeg ser en spændende fremtid for holdet.

Det ville derfor ærgre mig meget hvis man skiftede stil, retning eller begyndte at købe middelmådige spillere ind.

Djourou, Kian og Døhr har været fornuftige transfers. Døhr er måske stadig i talent-transfer puljen, hvor der er masser af spændende tilgange i disse år.

En Juan Mata ville være en interessant signing, ligesom andre der kan løfte holdet markant. Men det skal være nogen der kan løfte holdet markant, ellers bør man satse på egen avl.

En anden ting. Der var ikke rigtig nogen der kommenterede på et af mine tidligere indlæg. Jeg synes det er ærgerligt at den hårde fysiske opstart på sæsonen, der skulle give os et fysisk overskud til at spille højintenst igennem hele kampen, ikke har givet pote. Jeg mangler lidt en evaluering fra trænerteamet på den del.
annonce
0