Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(581021212205)
Reserveholdskamp FCN-BIF 05.09.19.

FCN spillede i dag reserveholdskamp mod BIF med resultatet 3-2 (1-1)

1-0 Abu Francis
1-1 Hany Mukhtar
2-1 Clinton Antwi
2-2 Andreas Bruus
3-2 Emeka Nnamani

Tilskuere: ca. 100-150

FCN stillede således op:

Rasmus From
Martin Frese, Abdul Mumin, Maxwell Woledzi, Marcus Gudmann
Oliver Tølbøll, Tochi Chukwuani, Mikkel Rygaard
Clinton Antwi, Abu Francis, Godsway Donyoh

FCN oplyste ikke bænken - og dermed kan indskiftninger ikke oplyses.

BIF således:

Michael Tørnes

AnteLuke Singh - Sigurd Rosted - Jens Martin Gammelby - Johan Larsson
Hany Mukhtar - Andreas Pyndt - Peter Bjur
Erceg - Samuel Mraz - Andreas Bruus

Bænken:
Mads Hermansen, Mikael Uhre, Jesper Lindstrøm, Filip Andersen, Joseph Mwamba, Marinus Larsen.

Brøndby indefra sendte livestram fra kampen som kan ses på: http://indefra.brondby.com/

Det var en kamp som FCN satte sig på fra start. Samlet boldbesiddelse hed velsagtens 68-32 og chancestatistikken hed noget i retning af 9-1. Når det alligevel lykkedes BIF at score 2 mål trods kun én chance skyldes det, at et BIF-indlæg ved et uheld sejlede i mål.

BIF udtaler efter kampen:

- Vi må sige, at vi var oppe mod en god modstander. Resultatet var fair nok, men der er mange ting, vi kan tage med og mange ting, vi skal arbejde på at blive endnu bedre til.


Det var første kamp jeg så med Tochi Chukwuani og baseret på denne ene kamp er jeg fuldstændig solgt. Hold da fest et fysisk pragteksemplar - sådan gad jeg eddermaneme godt have set ud som 16-årig! Han spillede 6´er og særligt hans pasningsspil er værd at fremhæve. FCN spillede rundt i små trekanter omkring ham med præcise, hurtige førstegangsafleveringer som totalt ødelagde BIF´s presspil. Jeg har ikke set så godt et pasningsspil siden FCN i Hjulmand version 1 - og måske ikke engang der. Umiddelbart overgik han min helt Enoch Kofi Adu i pasningsspillet og baseret på denne ene kamp er han også bedre end Kofoed på pladsen - men som sagt, kun baseret på denne ene kamp. Han så ud til at kunne forbedre at arbejde med sin fysik ganske væsentligt.

Det var et FCN i stor kontrol med kampen. Det hurtige pasningsspil ødelagde fuldstændig BIF´s presspil. Det var dog også "de brændte chancers kamp" nøjagtig som i sidste superligakamp. Jeg tager ja-hatten på, at forventer at FCN nu har haft sine brændte chancer og uheld og banker dem ind i næste kamp. Fortsætter man med at brænde på samme måde, er det godt nok bekymrende.

Dog en særdeles underholdende kamp på et meget højt niveau - særligt fra FCN´s side. FCN fik BIF til at se dårlige ud, trods rigtig mange etablerede navne i truppen.

Udover Tochi er det værd at fremhæve Mumin der spillede en rigtig god og sikker kamp, men bad om at blive skiftet ud i 2. halvleg - måske med noget skadesværk? Rygaard spillede også en af sine bedre kampe. Clinton Antwi var lidt anonym, men scorede et rigtig godt frisparksmål. Generelt gode præstationer over hele linien og ingen spillere der faldt igennem. Abu Francis udgik i halvlegen med noget der måske kunne ligne et brækket kraveben.

Der var gratis adgang til kampen, men desværre lukket i boderne.

EDIT: Antwi´s mål kan ses her: https://twitter.com/BertelsenEinar/status/1169587638027935745
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Tipzy
Uha, den ellers dejlige og positive opdatering bliver da overskygget af en mulig Abu Francis skade. Var det efter et sammenstød?
Skrevet af Hampshire
Bænken til dagens kamp blev nævnt på Twitter :

Andreas Gülstorff Pedersen (M)
Emeka Nnamani
Lucas Bøje-Larsen
Jesper Dickman
Hektor Højbjerre-Thomsen
Andreas Bredahl

Generelt er Twitter ok opdateret fra FCN
Skrevet af JulioSalinas
Det lyder somom ham Tochi bliver en af vores kommende stjerner.
Iøvrigt er det ret spændende med Antwi´s frissparksteknik. Det kunne blive et godt våben for FCN :)
Godt at Mumin også viser god form. Det er en vigtig position han spiller og selv om Kian og Yttergård gør det udemærket for tiden så skal der nok blive brug for ham.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

Frederiksborg Amts Avis (det medie der fortæller mest om fodbold i FCN - inkl. FCN´s egne) har i den trykte udgave en stor artikel om Godsway. Her fortæller Godsway at planen og aftalen mellem ham og klubben var, at han skulle af sted denne sommer - dog ikke for enhver pris og kun såfremt det rigtige tilbud viste sig. Det har ikke vist sig og han har derfor nu 100% fokus på FCN. Årsagen til at han ikke har spillet har ikke været fordi han var på vej væk, men på grund af en mindre forstrækning i baglåret.

Frederiksborg Amts Avis roser ham for en flot halvleg i reserveholdskampen (hvilket jeg er enig i). Planen er, at han skal være klar til første kamp efter landskamppausen. Godsway lyder i artiklen dedikeret til klubben og glad for at være her. Artiklen ligger også bag betalingsmur på sn.dk - men der kan købes adgang: https://sn.dk/Sport-Frederiksborg-Amts-Avis/Angrebsprofil-var-paa-vej-vaek/artikel/868870

Tipsbladet (der ligger inde i dagens udgave af Ekstra Bladet) har en artikel om Marcondes, som Jan Lauersen på fcn.dk afslørede var tæt på at vende tilbage til FCN (fandme ærgerligt at det ikke lykkedes). Her siger Marcondes:

Jeg vil gerne bare spille noget bold. Det har været lidt frustrerende ikke at score mål, men jeg har været uheldig med skader og har ikke haft den kontinuitet, jeg har brug for og lidt manglende selvtillid, men det skal nok vende.


EDIT
Mohammed Kudus er på "månedens hold" i den officielle af kåring på superliga.dk

Flemming P udtaler meget konsekvent til Tipsbladet, at "der et løgn" på rygterne om midtbanespillere til FCN i slutningen af transfervinduet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Nordsjælland Dreamin er ude med en ny podcast, som jeg har sneget mig til at lytte til i min arbejdstid, der giver al den dybde og indsigt som vi efterspørger. Denne gang med Jan Lauersen som gæst.

Jan Lauersen kan bl.a. fortælle, at Maxsø var til stede til reserveholdskampen i går, og han udelukker ikke, at det kan ende med en kort aftale med Maxsø. Derudover er historien om hollænderen Thom Haye en and, men der var kontakt til Liverpool om Steven Gerrards fætter - men lyt selv. En rigtig spændende og informativ udsendelse: https://fcndreamin.libsyn.com
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Tipzy
Spændende udsendelse! Jeg lagde især mærke til selvforståelsen omkring brandværdi, vision og strategi. Det er så rart at være en del af en klub hvor visionen og målet er så klart som det er. Det er også stort at vi nu kan hente bedre talenter, endda foran større konkurrenter. Det viser at vores vedholdenhed og klare strategi betaler sig.

Det kunne godt være man skulle se flere u-og reserveholdskampe når tiden er til det.

Til gengæld ville jeg ønske at der var spørgsmål omkring kommunikationen. Alt andet lige mangler jeg stadig min daglige information fra klubben af.

Skrevet af Slettet(581021212205)
Det kunne godt være man skulle se flere u-og reserveholdskampe når tiden er til det.


Og, at FCN skulle opprioritere informationen om holdene frem for at lukke den ned.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Tipzy
Ja, det kan vi godt blive enige om. Det kunne også være fedt med lidt dybdegående analyse af diverse ungdomshold. Vi ved jo alle at de ofte er til turneringer udenfor landets grænser, og som fan kunne det være spændende at følge med i.

Jeg synes personligt også at det virker mærkeligt at pakke talenterne væk. Der sidder sikkert allerede i forvejen 20+ talentspejdere og ser de kampe. Det er vel ikke fordi at de respektive klubber ikke kigger på vores ungdomshold alligevel.
Skrevet af JulioSalinas
Det er også stort at vi nu kan hente bedre talenter, endda foran større konkurrenter. Det viser at vores vedholdenhed og klare strategi betaler sig.


Ja det er en perfekt strategi for en klub som FCN. Det er også ekstra sjovt at FCN bryder det gamle dogme med at fodboldspillere skal være rutineret og have erfaring før de får chancen i den bedste liga.
Vi er inde i en virkelig positiv spiral hvor vores gode salg gør klubben større, hvilket gør at vi kan holde på spillere længere og dermed få bedre priser for dem vi sælger. Der er stadig mange som regner FCN for en lille klub og ikke en reel titeludfordrer men jeg vil sige at hvis vi holder fast i den strategi så bliver vi en dominerende faktor i superligaen indefor 10 år, konservativt vurderet.
Intet er dog givet for hvis FCN på et tidspunkt ansætter enkelte ledende figurer som bryder med strategien så kan det hele falde til jorden. Så længe Tom Vernon er ejer tror jeg dog ikke at det vil ske men jeg kan godt være lidt bekymret over hvad hans planer egenligt er med FCN nu da RTD synes at spille en kæmpe rolle i FCN.

Det kunne godt være man skulle se flere u-og reserveholdskampe når tiden er til det.


Jeps. Enig. Derfor håber jeg også at de flytter disse kampe til dage/tider hvor det arbejdende folk også har mulighed for at se dem. Særligt i FCN spiller reserverne/akademiet en kæmpe rolle da de fleste af disse spillere er fremtiden og står på spring til førsteholdet. Jeg har en lille drøm om at FCN indser vigtigheden at vi fans kan følge med i hele klubben og derfor ansætter et par gutter til at skyde disse kampe (rimeligt professionelt) og streame dem live.
FCN har stor succes på alle fronter på nær deres fanbase hvor der virkeligt er et stort udviklingspotentiale. Forhåbenligt er det noget som også bliver prioriteret nu da klubben økonomisk set klarer sig så godt. En investering i fanbasen er også en fremtidssikring som gør en klub robust. Vi skal bare kigge på Brøndby hvor man i mange år nærmest har gjort alt forkert udenfor banen men alligevel pga deres fanbase holder sig "i live" trods alt.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Til info.
U17 holdet gæster BIF lørdag den 7/9 kl 15:30. En kamp som indgår i U17 ligaen https://www.bold.dk/fodbold/danmark/u17-ligaen/

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN har pt. nogle spillere udtaget til diverse ungdomslandshold der også spiller i landsholdspausen.

For Danmark U-21 er Kofoed, Jaxe, Vindahl, Damsgaard udtaget og fik alle spilletid i gårsdagens lidt flade træningskamp mod Ungarn der endte 0-0. Highlights og reaktioner fra bl.a. Kofoed kan ses på Facebook: https://www.facebook.com/u21herrelandsholdet/. U-21 landsholdet spiller næste kamp mod Rumænien tirsdag 10.03. i EM-kvalifikationen. Kampen sendes på 6´eren.

For Danmark U-19 er Oliver Villadsen udtaget til en venskabsturnering på Lolland-Falster - lidt overraskende er han den eneste FCN´er udtaget. Jaxe der egentlig har alderen til U-19 spiller på U-21 holdet. Holdet spillede i går mod Wales og Villadsen spillede højre wing og blev udskiftet efter 64. min. Kampen endte 3-3 i den ordinære tid og 8-7 efter straffesparkskonkurrence. Holdet spiller igen mandag mod Norge.

For Finland U-19 er Antman og Mietinnen (ny U-19 spiller) udtaget. Holdet tabte i går 0-1 til Slovakiet. Jeg har ikke kunnet se, om de to var i startopstillingen.

U-18 landsholdet deltager i en venskabsturnering i Holland og skal i aften spille mod Mexico og mandag mod USA. Fra FCN er Jonas Jensen-Abbew (midtstopper), Christoffer Palm (Central midtbane), Noah Crone Back (Center-forward) udtaget.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
U17 BIF - U17 FCN 0-2

FCNs U17 hold vandt idag (7/9 2019) kampen mod Brøndbys U17 2-0 på udebane.

det første mål var et selvmål og det andet blev scoret af Mikkel Lejbowicz.

Det korte kampreferat er at FCN dominerede første halvleg og gik til pausen med en 2-0 føring. I anden halvleg gik vi lidt længere tilbage og Brøndby fik lidt mere spil.
Alt i alt så FCN ud somom det var et godt sammenspillet hold som stod solidt på banen og havde et par offensive kræfter som er værd at holde øje med.
Mikkel Lejbowicz som spillede vores centrale angriber er en lidt atypisk FCN-spiller som har lidt højde og bestemt også besidder god teknik. Venstre wing gjorde det også godt. Jeg fik aldrig fat i hans navn men han bar nr. 11. En meget hurtig og gennembrudsstærk spiller som ofte udfordrede sin modstander. Så vidt jeg kunne se blev han udskiftet i pausen så det kan være at han fået en lille skade.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
^ Det kunne være fedt hvis vi her i tråden kunne bringe de nyheder som FCN ikke bringer - f.eks. som ovenstående. Kampfakta til kampen kan ses her: http://dbu.dk/resultater/kamp/910445_304847/kampfakta

Startopstillingen hed:
Samuel Andersen 1
Marcelo Randolf 2
Nicolai Munk 3
Victor Friis Enggaard 4
Kaare Brøckner Barslund 5
Josef Elsubaihi 6
Malte Karoli 7
Youcef Mokdad 8
Mikkel Prasz Lejbowicz 9
Andreas Jimenez Garly Andersen 10
Andreas Pedersen Bredahl 11

Venstre wing Nr. 11 som du roser - Bredahl - har 13 landsholdskampe bag sig på U-16 og U-17 og 4 mål og har også spillet et par kampe for U-19 holdet, som jeg mener han også træner sammen med. Han er årgang 2003. Lejbowich mener jeg også træner med U-19, men jeg er ikke sikker. Han er på transfermarkt opgivet som venstre wing. Nr. 7 Karoli scorede 3 mål i sidste kamp.

U-18 landsholdet med Jonas Jensen-Abbew (midtstopper), Christoffer Palm (Central midtbane), Noah Crone Back (Center-forward) spillede i går aftes mod Mexico og tabte 0-1. Jensen-Abbew og Palm var i startopstillingen. Crone Back blev indskiftet i stedet for Palm i 51. minut og fik et gult kort i 59. minut. Holdet spillede også torsdag mod Holland og tabte her 1-2. Alle tre FCN-spillere var i start-11´eren og spillede hele kampen. Holdet spiller igen mod USA i morgen aften.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
Det kunne være fedt hvis vi her i tråden kunne bringe de nyheder som FCN ikke bringer - f.eks. som ovenstående. Kampfakta til kampen kan ses her:


Ja det er en god ide. Især beskrivelser omkring de spillere som FCN åbenbart ikke vil profilere fra U19 og U17. Det er mit indtryk at der er en del fra Ghana som også følger FCN og det kunne være de kunne bidrage med noget "insider-viden" fra RTD akademiet i Ghana. Der er så bare det med sprogbarrieren hvilket en del fans har bemærket når man er på FCNs facebookside. Men uanset hvad så ville det måske være en ide at henvise til denne tråd de steder hvor FCN officielt er tilstede så alle de fans som ønsker at bidrage med info også bliver opmærksom på den.

Venstre wing Nr. 11 som du roser - Bredahl - har 13 landsholdskampe bag sig på U-16 og U-17 og 4 mål og har også spillet et par kampe for U-19 holdet, som jeg mener han også træner sammen med.


Fedt at du lige nævnte DBU-siden som jeg ellers har haft mange dårlige erfaringer med. Ja ham Bredahl så ret spændende ud. En venstre wing med et godt højreben. Han er den type som trænger ind i banen afdribler et par stykker og trykker af. Han virkede også til at have en rimelig højde, fysik og vigtigst af alt en god acceleration og fart.

Nr. 7 Karoli scorede 3 mål i sidste kamp.

Mod Brøndby spillede Karoli højre wing. Han gjorde det ok fik måske en assist og jeg mener også at han fik ramt overliggeren på et tidspunkt. Han er knap så aggressiv som Bredahl og er nok mere en spillende wing som feks. Damsgaard. Nu er min viden baseret på en kamp så der skal tages et kraftigt forbehold ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

DR har en stor reportage og highlight fra FCN´s kamp i kvindeligaen: https://www.dr.dk/sporten/fodbold/kvindeligaen/thisted-fc-maa-noejes-med-uafgjort-efter-fc-nordsjaellands-udligning-i

sn.dk har også en gratisreportage fra samme kamp: https://sn.dk/Sport-Frederiksborg-Amts-Avis/Sent-point-til-FCN/artikel/869283

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

Flemming P om Rygaard i Tipsbladet: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fcn-boss-med-stikpille-til-agf-og-ob-man-kan-ikke-bare-hente-rygaard

Brøndby mener af FCN var bedst i U-17 kampen mellem de to hold (Brøndby laver kampreferater): https://brondby.com/nyhed/2019/09/09/masterclass-overblik-u17-og-u13-i-aktion

OB (som også laver kampreferater) skriver at FCN U-14 var bedre end OB og, at FCN nu ligger nr. 1 i U-14 ligaen: https://www.ob.dk/nyhedsarkiv/foerste-pointtab-til-u14-drengene/

BT skriver at Brøndby henter Maxsø: https://www.bt.dk/superligaen/b.t.-afsloerer-transferbombe-broendby-henter-andreas-maxsoe
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Tipzy
Jeg håber virkelig ikke at Maxsø ender i BIF. Noget siger mig at gul ikke er hans farve..
Skrevet af Slettet(581021212205)
^ Maxsø har jo faktisk en fortid i BIF. Han blev dog kasseret som 1. års U-17 spiller med beskeden om, at han var for lille og spinkel - det er han ikke mere...
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Nå, så blev det desværre officielt med Maxsø i BIF.

BIF har jo desværre uendeligt dybe lommer og vil sikkert give ham en rigtig fed hyre som FCN ikke kan være med på.

Selvom FCN ville være med på den, så ville det dog være lidt problematisk med to rutinerede forsvarere i form af både Kian H og Maxsø der effektivt ville spærre pladsen for unge talenter et par år ud i fremtiden. På kort sigt er der ingen tvivl om at det ville blive en væsentlig styrkelse af forsvaret.

Overvejelsen har så formentlig gået på om man skulle bryde strategien og gå efter point og placeringer på kort sigt el. holde sig til strategien og bruge det lidt længere tid (og færre penge) det vil tage at satse på talenterne.

Jeg er i tvivl om hvad jeg skal mene. Kian H og Maxsø kan formentlig ikke gå igennem to år uden skader el. brug for pauser. I et tre-mands forsvar burde der være mulighed for at udvikle to unge forsvarere samtidig med at man havde både Maxsø og Kian H og have skudt genvej til placeringer, point og forhåbentlig medaljer. Så jeg ville nok have valgt at hente Maxsø også. Men OK - der er ting der taler både for og imod.

EDIT: Jesper Hansen var faktisk også forbi FCN da han vendte hjem fra Frankring, men her sagde FCN nej tak. Ganske vist havde man fået en fantastisk (og lidt dyr) målmand. Til gengæld havde der ikke været nogen Runarsson, Vindahl da Jesper Hansen ville have spærret buret. Den kan man også sætte spørgsmålstegn ved, men Runarsson indbragte da 7,5 mio. DKK. Situationen er umiddelbar sammenlignelig med en retur af Maxsø.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0