Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(581021212205)
Har du seriøst aldrig spillet fodbold?


Jo, da. Men mit højdepunkt var da jeg blev kåret som kampens spiller i Fynsmesterskabet for efterskolehold for mange år siden. Så har jeg været lidt børnetræner i nogle år og er også fodbolddommer.

Men, OK. Jeg dropper min forsvarstale for analyse og pædagogik af hensyn til fordrageligheden i tråden - særligt efter det sidste mål.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Lol. 2 minutter med nedgravning og vi lukker et mål ind på hovedstød. Er det forbudt at træne hovedstød i Farum?

Det er stadig alt andet end godkendt selvom vi får en skide uafgjort mod storholdet Vejle. Vi er jo decideret heldige med vores 2 mål, det er ikke noget der er godt sat sammen.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
Den bold suser en centimer over hovedet på hvem andre end... Ulrik Jenssen, og endnu et dødboldmål til samlingen.
Skrevet af JulioSalinas
Puha....sikke en rutchetur. Trods lortebane er der da noget vi kan tage med fra denne svære kamp. Vi fik scoret hele 2 kasser og tilmed et point. Jeg synes også at jeg kunne ane at holdet pludselig fik troen tilbage. Lad os håbe at vi igen har meldt os ind i superligaen. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af riou123
Det kan være Bo Henriksen skal være vores nye træner, siden vi kun kan score på lange indkast:)

Dejligt interview med Mads Døhr, som viser at der godt kan blive talt med store bogstaver i pausen
Skrevet af Slettet(131458220804)
Målene vi scorer er jo ikke via godt spil, men ren held og lidt kludder på pløjemarken. Det er ikke noget vi kan tage med videre, overhovedet. Heller ikke det ene point. Jeg kommer simpelthen ikke til at se det som en sejr af den anden verden, bare fordi vi får uafgjort og rent faktisk kan score mod... Vejle.

Bo ville da i det mindste kunne lære FCN hvordan man bruger et forsvar og et hovedstød :)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af langtfraliverpool
Tak for kampen. Angående jeres interne debat, siger Flemming Pedersen på TV, at jeres første halveg var godkendt. Nuff said.
gunner since 94’
Skrevet af JMM
Stoffer må have ætset hans præfrontale cortex i så voldsom grad når han kan kalde 1. halvleg for godkendt.. Spiller vi som i 1. halvleg uanset underlag rykker vi ned.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Ro på JMM :) Men ja, det undrer mig da gevaldigt hvis han siger 1. halvleg var godkendt. Det virker noget virkelighedsfjernt, for at sige det mildt.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af gamsta27
Hvordan f..... kan man gå ud og sige at 1. Halvleg er godkendt. Så er man altså ikke for skarp. Er der i øvrigt nogen der kan huske, hvornår vi sidst vandt en kamp?
Skrevet af ligepå
Rambo92 sådan lød til ikke på ham da han var live igennem med raporteren da de kom ud fra omklædningen. Mere at de skulle fokusere mere på den plads der var opstået centralt.

2-2, igennem spiller man ringe hele vejen igennem. De to mål var dejlige, men ikke efter FCN konceptet og stilen - så næppe noget taktisk træk der er blevet hevet frem.

Jeg tror at at jeg er nået til den konklusion at FP ikke egner sig til at være cheftræner i en resultatorienteret liga. Så han skal skiftes ud.

Hammersam udtaler før kampen, efter at være blevet spurgt om der skal ændres noget hvis man taber igen, at nej nej, man fortsætter bare i samme spor med de samme ting. Det provokerer alt i mig.

EDIT: Jeg hørte ikke Døhr udtale at der blev talt med store bogstaver i pausen - så det tager jeg i mig igen.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af Rambo92
@ligepå
Ja det var nok bare ønsketænkning. Og er helt på linje med dig mht Hammersam..

Jeg glæder mig over, at lyngby er bagud og Horsens også halter efter os. Jeg glæder mig til den dag, at ledelsen er trådt i karakter (hvis de overhovedet har ambitioner om resultater, eller bare er tilfredse med at være et akademi, må tiden vise) og at vi igen ser vores elskede kombinations spil i angrebet, som skaber mål, chancer og seværdigt fodbold.

Håber nedrykningsspillet giver spillerne hår på brystet til næste sæson, og at der bliver fundet den rette træner til at LEDE holdet i næste sæson (stadig med Flemming i klubben)
FCN siden 2006
Skrevet af gamsta27
Hvis man seriøst fortsætter med at spille den samme plade om udvikling betyder mere end resultater, er jeg ikke sikker, på at det er noget for mig. Det er simpelthen for fesent, og børnehave agtigt. Jeg har holdt med Nordsjælland helt tilbage til da det hed Farum BK. Men er seriøst begyndt at overveje om jeg gider blive ved med at bruge min tid på det, hvis målsætningen først og fremmest er udvikling..... og i øvrigt, så SKAL der en anden mand ind på trænerposten. Han er utvivlsomt virkelig dygtig rent fodboldfagligt, men i mine øjne egner han sig ikke som cheftræner.
Skrevet af Afløseren
2-2 er godkendt synes jeg. Selvfølgelig ville en sejr have gjort underværker for selvtilliden især med tanke på, at vi kom retur fra 0-1. Jeg håber trods alt, at drengene fik lidt positivt at tage med fra opgøret selvom det er frygteligt bittert at smide føringen til sidst.
Jo flere point vi kan distancere os fra bunden med, jo bedre.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg plejer som regel også være enig med dig, Afløseren, men ikke i det her tilfælde. 2-2 mod Vejle må -aldrig- være godkendt. Især ikke når man som klub ser sig som tophold (hvilket er en del ironisk for tiden).

Vi har i 6 kampe med andre ord skrabet 1 point sammen på heldige Horsens-indkast.

Næste kamp vinder vi jo heller ikke, det er Randers. Jeg tror faktisk sidste kamp vi vandt, var imod Randers... Men de har satme fået tur i den. Måske bliver det kampen hvor vi bryder hinandens stimer, men jeg tvivler.

AaB, vinder vi der? tvivlsomt, AaB har dog også massive udsving. AGF, vinder vi der? nej. Det er svært at se hvordan vi skal skrabe meget mere sammen.

En stor tak til Lyngby og Horsens for at være gennemsyret elendige i den her sæson dog :)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af riou123
Vi vandt mod Randers d. 19/10, så vi har vundet to kampe efter, mod henholdsvis FCM og AGF på hjemmebane.

Jeg tror godt vi kan spille op imod både AAB og Randers, de så ikke super skræmmende, ud da de mødtes tidligere i dag. Vi har også Lyngby og Horsens tilbage, så vi skal nok vinde et par kampe. Det bliver også rart, at vi måske går i et slutspil med mulighed for en del sejre, modsat nogle af de tidligere år.
Skrevet af JMM
Jeg syntes at Tochi fik sat sit aftryk idag. Alt er pt. bedre end Den Vandrende Pind/Mr. Nødbremse.

Og har Kamaldeen hovedet i spillet og fødderne på jorden efter alle de rygter om et kæmpe salg til Leverkusen?
Skrevet af Slettet(131458220804)
@JMM

Jeg synes ikke at Kamaldeen kan klandres i dag, en teknisk driblekonge som ham har umulige arbejdsforhold på den lortebane Vejle præsterer. Hold op en gang mudderpøl.

Tochi er bestemt bedre end Mr. Nødbremse og skal bruges på den plads i stedet. Ikke i angrebet... Så er enig i den vurdering.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af AmaroneBold
Snakken herinde minder mig om et afsnit af Hammer og Brüchmann hvor Dan Hammer snakker om at en af grundene til at så mange fodboldklubber er så dårligt drevet er fordi de ofte tror de er langt længere ude på krisekurven end de er og begynder at tage forhastede beslutninger og laver panikløsninger som trænerfyringer osv.

Vi er ikke gode nok pt og udtrykket er også helt skidt, men vi er samtidig ramt af skader blandt nøglespillere, møgelendige baner i en corona-periode der generelt har vendt op og ned på det hele, men der er altså stadig 10 point ned til stregen og vores model og måde at gøre tingene på har jo bevist sig.

Selvfølgelig kan tingene blive bedre og det skal de også, men de kan også sagtens blive meget værre hvis man pludselig begynder at ryste på hånden og ændre på det der har givet en succes.
Skrevet af Rambo92
@AmaroneBold

Ja vores model har virket, men ikke siden Hjulmand. (Salgene har dog været der, men ikke sportsligt og spillemæssigt) Det gik galt den dag ledelsen ansatte en cheftræner, som ikke trives i jobbet eller ønsket om at være dette. FCN var presset af, at Hjulmand lige pludselig ikke kunne se sig selv i jobbet længere, da han havde for høje sportslige ambitioner end hvad FCN ville. Derfor stod man uden en træner og bad Flemming pænt om at tage jobbet.
FCN siden 2006
annonce
0