Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
https://www.thefa.com/news/2020/dec/01/gbe-points-based-system-launched-011220

Her er reglerne for at få working permission der kun gælder til Premier League og The Championship.

Den Danske liga er i Band 5 hvilket ikke er godt.
Til sammenligning er den Hollandske og Belgiske liga i band 2.

Hvis man er ungdoms landsholdspiller og får minutter i den Hollandske/Belgiske liga er man nærmest garanteret working permission I England til et Premier League eller Championship hold.

Men det er næsten umuligt i Band 5 fordi så skal man gøre det godt i internationale ungdomsturneringer på land og klub plan. Ved mindre man spiller for A-landsholdet.

De her regler gælder for alle lande også EU lande på grund af Brexit. At spille i Danmark er derfor blevet langt dårligere og jeg tror unge Danske talenter vælger at gå direkte til talent akademierne i Belgien og Holland i stedet for at lave et gennembrud i Superligaen.

FC Nordsjælland kan umuligt påtage sig rollen som et feeder hold til et Engelsk hold.

Hvis Ægypterne vil lave en klub i England så ser det rigtig sort ud for FC Nordsjælland. Det vil give langt langt større mening for RTD at samarbejde med et Hollandsk eller Belgisk hold for så derefter at sende spillerne til England.

Der er 152 udenlandske spillere lige nu der spiller i Premier League og The Championship som ikke vil få arbejdstilladelse med de nye regler.

Selv størstedelen af FCKs spillere vil ikke kunne få arbejdstilladelse.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Forrest Gump
.
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen

Hvis Ægypterne vil lave en klub i England så ser det rigtig sort ud for FC Nordsjælland. Det vil give langt langt større mening for RTD at samarbejde med et Hollandsk eller Belgisk hold for så derefter at sende spillerne til England.


Ja, det er også sådan noget jeg lidt frygter. Da Tom Vernon købte FCN vadede han jo ikke i penge og måtte nok derfor "nøjes" med en mindre dansk klub. Med de ægyptiske ejere er der virkeligt kommet penge i butikken og det kan ændre markant på tingene for man kunne godt tænke sig at der var klubber netop i Holland/Belgien/Frankrig der ville være et endnu bedre brohoved til England foruden at være bedre udstillingsvinduer.

Jeg tror nu ikke at man har planer om at sælge FCN fra. Med fodboldby i Hillerød og den ekspertise som FCN har opbygget så tror jeg stadigvæk det ville være en virkelig god klub at have i netværket men jeg kunne godt forestille mig at det på sigt vil være 1. trin på et stige med 3 niveauer.

Jeg tænker FCN bliver en slags modtagerklub hvor man kan se talenter an før de evt. bliver sendt videre til en lidt større klub i Belgien/Holland/Frankrig.
Når de helt store talenter har bevidst sit værd der så sender man dem evt. videre til den engelske klub.

Der er desværre også en mulighed for at FCN bliver en klub som modtagerklub for de lidt mindre talenter og at fremtidens Kudus´er/Kamaldeen´er går udenom os direkte til klubben i Belgien/Holland/Frankrig.

redigeret: jeg vil lige understrege at ovenstående er ren spekulation fra min side. jeg har ikke hørt RTD/FCN/Mansourgruppen snakke om det.

Der er mange muligheder og jeg håber virkeligt at man finder løsninger som også vil være attraktive for FCNs fans. Det ville da være fantastisk hvis det lykkedes at skabe en lille familie af klubber hvor alle havde en funktion som fans´ne også var med på. Lad os krydse fingre :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Ud fra hvad jeg kan se så er European Football Academy i London ejet af Mansour gruppen.

Der står her de er hovedsponsor: https://www.europeanfootball.academy/sponsors-supporters/

Men samtidigt står der her: https://pomanda.com/company/09533791/european-football-academy-ltd

At firmaet er registreret hos Man Capital LLP og at Lofty Mansour er direktør.

Det er lidt forvirrende når der bliver udtalt at man vil se på muligheden for at bygge et akademi i England når der allerede er et akademi??

@FC Nordsjælland
Kan du eventuelt grave dybere?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af pbx
FC Nordsjælland kan umuligt påtage sig rollen som et feeder hold til et Engelsk hold


Med de ægyptiske ejere er der virkeligt kommet penge i butikken og det kan ændre markant på tingene for man kunne godt tænke sig at der var klubber netop i Holland/Belgien/Frankrig der ville være et endnu bedre brohoved til England foruden at være bedre udstillingsvinduerReglerne var jo velkendte da Mansour gruppen købte FCN/RTD og allerede ved købet blev det nævnt, at man var interesseret i at etablere sig i England, så hvis man havde ment, at en klub i Holland/Belgien var et bedre køb, så havde man vel ikke købt FCN/RTD.

Jeg kan godt forstå, at Vernon og Mansour kan have en personlig interesse i at købe sig ind i en engelsk klub, men det er netop strategien med at købe sig ind England, i forhold til FCN/RTD, jeg ikke kan få til at hænge sammen, og det kan jeg stadig ikke. Spændene bliver det under alle omstændigheder, og på den korte bane er jeg ret komfortabel i forhold til fremtiden.


Jeg har i øvrigt ikke hørt noget om, at man er interesseret i, at købe sig ind klubber i Belgien/Holland eller andre steder i Europa ud over England.

Blot en tanke.
Er der specielle regler for ophold og arbejdstilladelse til spillere fra Commonwealth, Ghana er jo medlem.

Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg synes at planerne stikker lidt af herinde.

Udover en engelsk klub, nævnes nu også at der måske skal en belgisk/hollandsk klub med ind over - det er altså ret så store investeringer der nu tales om. Desuden enorme personalemæssige ressourcer der skulle allokeres.

Det eksisterede engelske akademi som Mansour Group er involveret i har jeg indtil nu opfattet som lidt mere socialøkonomisk "hyggeakademi" for socialt belastede områder hvor man giver muligheder for at spille fodbold mere end et et akademi i "europæisk topklasse" som f.eks. FCN. Der er vist et pænt stort spring. Jeg prøver at bore mere. EDIT: OK - det er vist lidt mere organiseret end jeg umiddelbart havde troet. Der er tidligere elever der nu er ungdomsspillere i bl.a. Arsenal og Millwall. Et hurtigt kig ligner at det kan sammenlignes lidt med FCN´s specifiktræning i et lidt højere miljø. Der er dog pænt lang vej fra FCN´s akademi til det engelske. Når man taler om at bygge et akademi i England menes der nok på basis af det eksisterende og bringe det op på FCN/RTD niveau. Man er dog allerede et godt stykke af vejen.

Derudover er der ca. 1/4 af alle de studerende fra RTD der i forvejen tager til England for at studere - jeg ved ikke om det kan lette vejen. Fra RTD er det jo kun lidt under ½ dr vælger en professionel fodboldvej. Resten tager fortsatte boglige uddannelser i enten USA el. England.

Tidligere har der været elever fra RTD der er blevet tilknyttet Manchester City U-18 og har spillet her. Jeg ved ikke om der er andre regler der gælder under 18 og om Ghanas status som tidligere engelsk koloni spiller ind. Jeg graver videre.

Endelig er der muligheden for en klub i League One, hvor der vist ikke gælder samme strikse regler.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Stankovic
Den Danske liga er i Band 5 hvilket ikke er godt.
Til sammenligning er den Hollandske og Belgiske liga i band 2.

Inddelingen er mere eller mindre grotesk og er langt mere politisk betonede end fodboldfagligt. Trist for dansk og skandinavisk fodbold. Forhåbentligt medfører det at det engelske FA skyder sig selv gevaldigt i foden, når de andre større europæiske ligaer tilrager sig talenterne. Til min store glæde stiller det i hvert fald ikke Bundesligaen i et dårligere lys, hvor jo selv engelske talenter i de seneste år har søgt hen.
Skrevet af Stankovic
Endelig er der muligheden for en klub i League One, hvor der vist ikke gælder samme strikse regler.


Vil det ikke være noget problematisk at være ejer af en klub som man sportsligt fastsætter ikke må rykke op, men stadig skal være sportsligt attraktivt for tilkomne talenter og ikke mindst klubbens fans.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg har nu prøvet at grave videre.

FCN kan IKKE være feederklub til en engelsk klub i Championshio el. PrL. Der stilles krav om A-landsholdskampe i et vist omfang. Man kan således ikke deltage i officielle kampe i England uden at leve op til kravene. Ghana er placeret på samme niveau som DK og har ikke nogen særstatus i forhold til DK. Der kan således heller ikke være tale om at man begynder at hente spillere fra Ghana til en engelsk klub.

Der er heller ikke muligheder for at man kan sende spillere under 18 til England og lade dem spille for et engelsk akademi og på den måde blive spilleberettiget til en engelsk klub. Der er stadig krav om x antal A-landsholdskampe.

Vil det ikke være noget problematisk at være ejer af en klub som man sportsligt fastsætter ikke må rykke op, men stadig skal være sportsligt attraktivt for tilkomne talenter og ikke mindst klubbens fans.


Jo, så afgjort. Mit fundering gik mere på om der kunne være en smutvej herigennem.

Antallet af elever fra RTD der kommer til England er støt faldende. De fleste tager nu til USA og der er ikke en smutvej, således at man kan komme via studier i England til en professionel kontrakt.

Såfremt man køber en klub i England, hvad man på et tidspunkt formentlig vil, vil den altså ikke rigtig kunne indgå i RTD-cirkulationen, men må i højere grad fungere gennem sit eget akademi - hvilket f.eks. kunne være en udvikling af European Football Academy. Der vil dog være mulighed for samarbejde. At spillere fra DK og Ghana f.eks. kan komme på træningsophold. At man kan optræde på mixede hold til uofficielle turneringer. At spillere fra England f.eks. kan komme på træningsophold i DK, men ikke må deltage i officielle kampe.

Der har faktisk tidligere været spillere fra RTD der har deltaget som indskiftere i reserveholdturneringen i DK - jeg mener, at det drejer sig om fire kampe for nogle år siden. Dette var på baggrund af DBU´s regler der sagde at det var lovligt. FIFA blandede sig dog i sagen og gjorde opmærksom på, at det ikke var tilfældet. Problemet var at DBU ikke anså reserveholdsturneringen (hvor man godt må benytte prøvespillere og spillere fra andre klubber) som officielle kampe. Det mente FIFA dog at det var og, siden da har FCN ikke benyttet RTD-spillere i reserveholdsturneringen. Der kom ikke nogen konsekvenser for FCN, da man havde benyttet sig af DBU´s vejledninger.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Igen havde Mansour gruppen vel næppe valgt FCN, hvis det udelukkende var et midlertidigt legetøj. Så var der så mange andre klubber der kunne være sjovere for dem. De har netop købt ind på konceptet og hele pakken.
Jeg synes at folk herinde maler fanden på væggen i forhold til strategi, ejere, træner, spillermateriale etc.

Vi har været i mesterskabsspillet alle år. Vi ved at der kan være årlige udsving, hvor den misser, som det viser sig i år. Vi har nu polstret økonomien gevaldigt med nye ejere og talentmassen synes jeg også er blevet opgraderet. Der løber feks. en 16 årig gut rundt og imponerer mig i superligakampene i øjeblikket. Vi står overfor at etablere nogle imponerende faciliteter i Hillerød. Fremtiden ser i den grad lys ud (Men nej, ikke uden udfordringer. Dem vil der altid være)

Man må godt være kritisk, men det lyder næsten som om klubben står i brand.Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Jeg synes at planerne stikker lidt af herinde.


Det er bold tråden når den er bedst. Drømme, spekulationer og bekymringer ;)
Jeg synes dog der kommer mange interessante ting på bordet i disse snakke og ja vi må understrege at vi endnu ikke kender så meget til Mansourgruppens og Tom´s planer/aftaler udover at Tom selv nævnte at de havde ambitioner i retning af det britiske. Iøvrigt noget jeg pudsigt nok nævnte for lang tid siden da vi også stak af i en spekulation omkring RTD-netværket.

@pbx

Jeg har i øvrigt ikke hørt noget om, at man er interesseret i, at købe sig ind klubber i Belgien/Holland eller andre steder i Europa ud over England.


Det er ren spekulation fra min side.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar

Igen havde Mansour gruppen vel næppe valgt FCN, hvis det udelukkende var et midlertidigt legetøj. Så var der så mange andre klubber der kunne være sjovere for dem. De har netop købt ind på konceptet og hele pakken.


Jeg tænker at FCN kommer til at spille en stor rolle i netværket. FCN gør jo tingene ret unikt og bestemt indstillet på at prøve unge spillere af på en forholdsvist højt niveau så det er en værdifuld klub som allerede har det "mindset" som harmonere med de visioner som præger RTD. Jeg tror ikke at FCN bliver solgt fra men jeg tænker at der er plads til flere klubber i netværket. Det ville overraske mig meget hvis Mansourgruppen ikke tænkte i et netværk af klubber/akademier.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nordland1337
Når planerne og spekulationerne stikker af, kan det som sagtens skyldes folk er fantasifulde, men det kan altså også skyldes at kommunikationen til stakeholders er for dårlig og uklar. Det synes jeg eksempelvis, er vi en glorificeret fodboldskole eller en professionel fodboldklub? Har vi ambitioner om kontinuerligt at være i top 6 eller er det vigtigste talentavlen, hvor vi nogle sæsoner vil have mere talentfulde spillere end andre gange? Er der konkrete planer for hvordan man ønsker at tilgå RTD princippet i fremtiden, med andre klubber involveret?

Og det var bare fra toppen af mit hoved. Begge dele er fint, og jeg støtter Nordsjælland (næsten) uanset hvad. Jeg synes dog efterhånden af projektet er blevet så højtflyvende og ukonkret, at jeg savner en lidt pragmatisk kommunikation til tingene.
Skrevet af RasmusGunnar
Ambitionerne er høje, og måske de højeste i superligaen. I hvert fald når det kommer til struktur og setup. De store talenter skal der være flere af og dermed kravle længere op i tabellen.
Det ville være nærliggende at klubbens ambition vil være europæisk spil hvert år.
Et bedre udstillingsvindue for spillerne. Bedre modstandere, flere kampe på året så flere talenter kommer i spil. Så jo, det vil klubben. Nu har vi også økonomien til det. Det var jo grunden til at Hjulmand smuttede. Vi manglede at kunne tage det her next step. Det kan vi nu og det gør vi...
Skrevet af JulioSalinas
@Nordland

Når planerne og spekulationerne stikker af, kan det som sagtens skyldes folk er fantasifulde, men det kan altså også skyldes at kommunikationen til stakeholders er for dårlig og uklar.


Det kan jeg godt følge dig i. Når man til pressemødet henslængt, som et sidebemærkning, nævner at man kigger mod England så må man vel forvente at det er noget som fans´ne bemærker. Det ville være oplagt at FCNs kommunikationsafdeling fulgte op på det da det er klart noget som optager de fleste af os.

I det hele taget synes jeg at et åbent forum som dette hvor fans og følgere deler ud af deres tanker omkring klubben må være guldgruppe for kommunikationsafdeling.
Det er jo bare at kigge ind engang imellem og så får man en ide om hvilke ting som rør sig blandt fans´ne. Det er sådan noget som virksomheder betaler dyre domme for i forbindelse med fokusgrupper og kundeevalueringer etc.

Når folk kommunikerer er der selvfølgelig altid en lille udfordring i forhold til rygtedannelse men igen så er det jo et åbent forum så hvis der er noget man fra klubbens side føler der er problematisk så kan man adressere det direkte her eller i den daglige kommunikation via artikler, artikler, podcasts eller det nye digitale match experience.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af langtfraliverpool
Kunne det tænkes at dem i kommunikationsafdelingen ved lige så lidt om klubbens fremtid, som fansne reelt gør? Klubben har vel formodninger, men måske kan/vil de ikke love noget de ikke kan holde. Det er vel ikke en usansynlig tanke, at klubben internt selv er i venteposition i forhold til hvad egypterne har i tankerne for klubben fremadrettet. Dette ville de nok aldrig melde ud. Måske derfor den lidt vage forventningsafstemmelse fra klubbens side?
gunner since 94’
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ nandeyanen

Et par sider tilbage - men alligevel:

Jeg nævner det igen.

De sidste 8 FC Nordsjælland Instagram opslag er KUN på Engelsk. Har 0 - 1 kommentarer til dem. Både bio på jeres Instagram og Twitter er KUN på Engelsk.

Folk bliver fans fra barndom af og FC Nordsjælland er slet ikke børnevenlig.
FC Nordsjælland er den eneste klub jeg har set i Superligaen der kun skriver mere på Engelsk end Dansk.

Som @JulioSalinas også ser.

Så er de udenlandske fans (dog med undtagelser) ikke fans af FC Nordsjælland men fans af RTD, altså der er tale om plastik fans.
Hvis RTD laver en ny klub og skubber FCN væk. Så flytter alle de Ghanesiske fans over til den nye klub.

Altså man prøver at tilgodese de udenlandske ´´fans´´ og skider på de Danske fans.

Min klub FCK lavede et fastelavns opslag i går og der er generelt mange opslag fokuseret til børnene. Det er noget FCN kan lære af. De fremtidige fans er nemlig børnene.

Hvis I gerne vil have flere fans og sponsorater bliver I nødt til at gøre mere for de Danske fans og børn.


FCN besluttede for et par år siden at fans var et kosmopolitisk segment af Twitterbrugere. Disse fandt selv deres nyheder på de sociale medier og derfor var der ikke brug for en kommunikationsafdeling. Man fyrede derfor kommunikationsafdelingen og hyrede i stedet et engelsk bureau der smed tomme slogans og glade billeder ud på diverse sociale medier. Dette krydrede man med opslag på fcn.dk der viste hvordan man tog verdensmålene alvorligt.

Hvordan F..... nogen overhovedet kunne få den idé aner jeg ikke.

Efter ½ år fandt man ud af, at det nok ikke alligevel var så god en idé og ansatte en ny kommunikationsafdeling. Denne har indtil nu givet rigtig stor indsigt i fodboldspillet bl.a. ved optakter ved assistentræner der meget detaljeret fortæller hvordan man vil gribe kampen an - en lynhurtig reaktion lige efter kampen ved Flemming P - en dybdegående analyse ved holdets analytiker dagen efter kampen. Derudover har man tidligere koryfæer i klubben der som optakt til kampene krydrer med historier om tidligere kampe. Altså fodboldnørderi med reelt indhold og en tur tilbage i historien. Personligt finder jeg det fantastisk og sluger hvert et ord.

På de sociale medier er man desværre vendt tilbage til kun at kommunikere på engelsk - ideen er vel, at man mener at folk på sociale medier behersker engelsk. Desværre er der også nogle af de længere indslag på fcn.dk der heller ikke bliver tekstet - f.eks. en times interview med Essien o.l.

Min personlige holdning er, at kommunikationen har flakket rundt og at man måske i stedet burde køre med en engelsk og en dansk version af alting. Fodboldbehandlingen er jeg dog vild med. Derudover finder jeg også, at man er for upræcis i sine udmeldinger. Når folk får opfattelsen af at man er ligeglad med resultater og kun tænker på udvikling har man ikke kommunikeret godt nok.

det hele taget synes jeg at et åbent forum som dette hvor fans og følgere deler ud af deres tanker omkring klubben må være guldgruppe for kommunikationsafdeling.
Det er jo bare at kigge ind engang imellem og så får man en ide om hvilke ting som rør sig blandt fans´ne. Det er sådan noget som virksomheder betaler dyre domme for i forbindelse med fokusgrupper og kundeevalueringer etc.


De læser ivrigt med herinde - og ikke bare kommunikationsafdelingen. Flemming P´s udtalelser til Frederiksborg Amts Avis tror jeg var direkte afledt af en del kommentarer herinde - også selvom han så ikke sagde hvad en del fans ønskede at han skulle gøre.

Det ser ud til at der er noget mere/nyt/andet kommunikation på vej. Rigtig mange har endnu ikke fattet hvad RTD/FCn egentlig er, og det ser ud til at man vil lægge vægt på at få dette kommunikeret bedre ud, ifølge vores nye CO-CEO.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@langtfraliverpool

Kunne det tænkes at dem i kommunikationsafdelingen ved lige så lidt om klubbens fremtid, som fansne reelt gør?


God pointe. Der er helt sikkert planer/aftaler som kommunikationsafdelingen ikke er delagtiggjort i. Jeg tænker dog at når Tom Vernon melder ud at man har ambitioner som peger i retning af England så vil han også være klar til at sætte lidt ord på for hvorfor skulle han ellers nævne det. Her kan man da godt tage i på ham og høre hvad den melding drejer sig om. Vi beder ham jo ikke at offentliggøre statshemmeligheder men blot at spørge ind til hvorfor han nævnte det og hvilke tanker han gør sig.

@FCN

Når folk får opfattelsen af at man er ligeglad med resultater og kun tænker på udvikling har man ikke kommunikeret godt nok.


Ja enig. Det er ikke en nem opgave men man bør forsøge i langt højere grad. Den langsigtede strategi er en af de ting som gør FCN speciel og som for mig personlig er noget jeg er virkeligt begejstret over. Derfor er det også rigtig trist når jeg støder på nogle af vores egne fans som ikke helt kan se ideen i den fordi de måske mangler lidt information omkring hvorfor man gør tingene som man gør.

Jeg har iøvrigt masser af ros til kommunikationsafdelingen. Det er tydeligt at de prøver forskellige tiltag af og som du @FCN nævner så virker det også til at de læser med både her og sikkert også på diverser SoMe platforme for derefter at lave interviews, artikler osv. med de emner som der bliver snakket om.

Jeg mener også at vi her i dette forum efterspurgte noget mere taktisk formidling i tidernes morgen hvor Flemming selv greb bolden og bad kommunikationsafdelingen om at tage skridt imod af lave et format til dette. Så det er sgu fedt at være i en klub hvor klub og stab lytter til fans og forhåbenligt også omvendt ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Jeg er også vild med den fodboldfaglige formidling fra FCN. Hjortebjergs Optakt, Birks Analyse - og i den mere lette ende: Good Hosting med Philip May og Bajrams throwback om den kommende modstander (der er masser af røverhistorier). Jeg synes også at kommunikationsafdelingen gjorde et fint stykke arbejde med teaseren for Djorou , da vi skrev kontrakt med ham.

Derudover er jeg glad for at man også kan streame u17 og u19 kampe.

Hvad jeg derimod savner er en mere stringent kommunikation på tværs af SoMe platforme. Det nytter ikke noget, at man skriver engelsk på Instagram og dansk på Facebook - for bare at tage et eksempel. Så burde man have en dedikeret engelsksproget kanal som udstiller det samme indhold, som den danske.

Jeg ved dog også, at klubben internt har haft svært ved at finde ud af hvorvidt det var Wolny eller Sebastian, der var ansvarlig for kommunikationen udadtil. Det har man forhåbentlig fundet ud af nu, så forhåbentlig er det bare et spørgsmål om tid før klubben finder sine ben på de sociale medier.
FCN
Skrevet af Nandeyanen
Inddelingen er mere eller mindre grotesk og er langt mere politisk betonede end fodboldfagligt. Trist for dansk og skandinavisk fodbold. Forhåbentligt medfører det at det engelske FA skyder sig selv gevaldigt i foden, når de andre større europæiske ligaer tilrager sig talenterne. Til min store glæde stiller det i hvert fald ikke Bundesligaen i et dårligere lys, hvor jo selv engelske talenter i de seneste år har søgt hen.


Ja inddelingen er håbløs. Den er ikke baseret på officielle ranglister og jeg ved ikke hvad der er blevet røget da Band inddelingen af ligaerne blev lavet.

Danmark bør være i Band 3 som er et band lavere end den Hollandske og Belgiske liga.

Når man ser at diverse landes 2. Ligaer og endda USAs MLS ligger højere end Danmark så ved man at der er blevet røget noget, mit bud er svampe.
______________________________________________________
@FC Nordsjælland

Tak for din analyse og jeg er glad for at du også får frembringet de positive ændringer kommunikationsafddelingen er kommet med e.g før og post match analyser, så vi ikke kun ser sort på tingene. Jeg har også holdningen at man skal rose de gode ændringer og nogle gange glemmer man det.
____________________________________________________
Jeg gravede også lidt dybere med European Football Academy. De har en hall of fame side hvor man kan læse at de har et godt netværk med store Engelske klubber og sender talenter videre til dem. Der er også træningslejr i andre lande og Sporting Lissabon er blandt andet en sponsor af akademiet.

Jeg noterer mig på deres hjemmeside at man kun må være UK statsborger for at blive accepteret ind i akademiet.
Navnet European Football Academy giver ikke så meget mening mere. Jeg spår et navneændring i den nærme fremtid, måske RTD England.
_____________________________________________________
Årsagen til at jeg kom ind på Holland og Belgien var netop fordi at de lande giver nemt adgang af spiller salg til Premier League og The Championship.

Og mit hoved spørgsmål er egentligt om Mansour gruppen ser FC Nordsjælland som en meget lille del eller en meget stor del af den samlede pakke de købte.
Hvis deres hoved idé er at bygge en masse akademier, sende de bedste talenter til feeder klubber som så kan sende dem videre til deres hoved klub i England. Så kan man jo frygte FC Nordsjællands skæbne. Som @JuilioSalinas kom ind på, så kan det være at man fremover vil sende de helt store talenter a la Kudus og Kamaldeen direkte til en feeder klub i Belgien/Holland og at FC Nordsjælland får lov til at udvikle sekundrangstalenter. Altså at FCN bliver den laveste klub i fødekæden.
Og grunden til at jeg stiller spørgsmålet i første omgang er igen et kommunikations undren jeg har. Ved overtagelsen har jeg ikke set meget kærlighed til FC Nordsjælland fra Mansour gruppen eller Tom Vernon. Tværtimod har jeg set den omvendte effekt. I interviews har fokus være akademi, akademi, akademi. Tom Vernon har nærmest forladt FC Nordsjælland, givet nøglerne til Jan Laursen. Det vil ikke undre mig hvis Tom Vernon flytter væk fra Danmark nu.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0