Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
@afløseren
Derudover er jeg glad for at man også kan streame u17 og u19 kampe.


Har de sagt at de også vil streame U17? Det kunne være virkeligt fedt.
Jeg har stor fornøjelse af at kunne følge U19 kampene. En superligakamp om ugen er alt for lidt så jeg nyder virkeligt de lørdage hvor der livestreames U19 kampe. Nå ja så sparer jeg også lige 3 timers transporttid hvilket er totalt luksus.

I en klub som FCN giver det også bare særdeles god mening når Jan og Flemming flere gange har opfordret fans´ne til at prøve at følge med i akademiet nu hvor vi er en klub hvor spillerne efter planen forlader os forholdsvis tidligt.

@Nandeyanen

Tom Vernon har nærmest forladt FC Nordsjælland, givet nøglerne til Jan Laursen. Det vil ikke undre mig hvis Tom Vernon flytter væk fra Danmark nu.


På twitter skrev Tom Vernon at han ikke forlod os hvilket naturligvis kan tolkes på flere måder.
Jeg ville dog personligt ikke have et problem med hvis Tom flyttede fra Danmark. Det synes jeg ville være ganske naturligt. Nu har han sikret sig at organisationen i FCN er på plads og dermed kan han fokusere på videreudviklingen af RTD. Akademierne er fundamentet for det hele så det synes Tom skal fokusere på og så ved han jo at der er gode folk i FCN som leder klubben.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
"Købmændenes klub" med Jan Laursen

TÆT PÅ HISTORISK SALG AF KAMALDEEN & NERVEPIRRENDE TRANSFERVINDUER MED JAN LAURSEN

Kom helt tæt på historien om et historisk stort salg af Kamaldeen, om at blive starstruck af Kevin Keegan og at være sportschef i transfervinduer, når Jan Laursen gæster Købmændenes Klub.


Link->
https://www.eurosport.dk/all-sports/kobmaendenes-klub-taet-pa-historisk-salg-af-kamaldeen-nervepirrende-transfervinduer-med-jan-laursen_vid1430630/video.shtml
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
@Julio
Det var måske en fejltagelse fra min side ang. U17. Jeg synes bare at have set et opslag fra klubben på Facebook, hvor de linkede til stream af u17, men det er nok ønsketænkning. Beklager! :-)
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
Og mit hoved spørgsmål er egentligt om Mansour gruppen ser FC Nordsjælland som en meget lille del eller en meget stor del af den samlede pakke de købte.
Hvis deres hoved idé er at bygge en masse akademier, sende de bedste talenter til feeder klubber som så kan sende dem videre til deres hoved klub i England. Så kan man jo frygte FC Nordsjællands skæbne. Som @JuilioSalinas kom ind på, så kan det være at man fremover vil sende de helt store talenter a la Kudus og Kamaldeen direkte til en feeder klub i Belgien/Holland og at FC Nordsjælland får lov til at udvikle sekundrangstalenter. Altså at FCN bliver den laveste klub i fødekæden.
Og grunden til at jeg stiller spørgsmålet i første omgang er igen et kommunikations undren jeg har. Ved overtagelsen har jeg ikke set meget kærlighed til FC Nordsjælland fra Mansour gruppen eller Tom Vernon. Tværtimod har jeg set den omvendte effekt. I interviews har fokus være akademi, akademi, akademi. Tom Vernon har nærmest forladt FC Nordsjælland, givet nøglerne til Jan Laursen. Det vil ikke undre mig hvis Tom Vernon flytter væk fra Danmark nu.


Tom Vernon har selv fortalt, at han bliver boende i DK. De nye ejere har fortalt, at de gerne have villet være med på pressemødet, men ikke kunne pga. corona-restriktioner, men at de glædede sig til at komme til Danmark og fortælle mere.

Det har aldrig før været fremme, at man ønskede "en masse akademier".

Umiddelbart kan FCN ikke løbe rundt ved kun at have 2. rangs talenter. Det ville ikke være tilstrækkeligt til at sikre placeringen i Superligaen.

De bedste talenter som Kudus og Kamaldeen ville stadig kunne tage springet direkte til England. Det ville formentlig kræve, at de blev et år mere for at få tilstrækkelig antal landskampe til at leve op til kravene. Det ville økonomisk set være selvmål at købe en belgisk/hollandsk klub for at opnå dette.

Ang. fokus på akademi, så er det jo naturligt, da man netop mener at klubben skal udvikle sig gennem at have et bedre akademi. Det er altså akademiet der skal være grundlaget for FCN´s succes.

At man "giver nøglerne til Jan Lauersen" ser jeg netop som en sikring af, at FCN skal fortsætte som man gør ved at overlade det til Mr. FCN.

Belgien/Holland har aldrig nogensinde været nævnt fra RTD. Det ville desuden være en formentlig 3-5 dobling i investering i forhold til FCN at investere i en tilsvarende klub i Belgien/Holland. Det forekommer mig en idé taget helt ud af kontekst og rent gætteri.

Med al respekt så går der altså konen & æggene i spekulationerne og drages for mange ulogiske følgeslutninger.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Som noget lidt off-topic

Kan vi ikke få ShevaCrespo banned fra bold.dk? Hvis vi nu alle går ind og reporter ham...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Det har aldrig før været fremme, at man ønskede "en masse akademier".


Nu ved jeg ikke hvad du betragter som "en masse" akademier men Tom Vernon har da ikke lagt skjul på at han gerne vil åbne en del akademier. I nogle af de første interviews han lavede med Mediano tilbage i 2015/16 fortæller han åbent om dette.

Nu da han formentlig har en helt anden økonomisk støtte end hidtil kunne man godt forestille sig at den grundlæggende tanke blev realiseret og fremskyndet.

I min verden virker det meget logisk at når akademierne er på plads så vil der også være behov for flere klubber i netværket. Ja det er for nuværende spekulation men det er jo ikke helt virkelighedsfjernt som jeg ser det. Vi taler dog om noget som ligger et godt stykke tid ude i fremtiden og hvis vi udelukkende forholder os til akademierne i Ghana og Ægypten så vil der ikke være det store behov for flere klubber. Ud fra det som Tom Vernon selv har meldt ud igennem tiden så er jeg dog overbevidst om at han kommer til at bygge flere akademier og det er præmissen for vores spekulationer i flere klubber.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
FCN fan-forum iaften osndag kl 19:00 - 20:45

Så lige at Thomas fra FCN-KBH skrev at der vil blive afholdt fan-forum iaften på FCNs youtube kanal. Så tjek det ud :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Jeg kan ærlig talt godt lide ShevaCrespo. Han er fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde, men jeg synes han til dels har en pointe. Det er ikke mange FCN-talenter, der brager igennem I udlandet i første hug. Men mindre kan jo også gøre det.
Mit indlæg skal ikke ses som et forsvar for manden, men underholdningsværdien er høj i den paddawan og jeg ville ærlig talt være ked af hvis han forsvandt fra bold.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Haha ja okay, han lykkedes i dag med at trolle mig godt nok, de andre dage har det været underholdene nok.

Jeg synes dog bestemt ikke han har en pointe, FCN skyder langt flere afsted end samtlige andre klubber i Danmark og spillerne har ganske fin succes rundt omkring i landet. Jovist mangler der lige den nye Michael Laudrup, men måske det kommer en dag.

At han så ikke tæller spillere med der er solgt på en tirsdag eller efter frokosttid i vinterhalvåret giver jeg ikke meget for - eller hvad han ellers finder på.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
Sheva er en kæmpe troll, men hvis argumenter aldrig udvikler eller nuancerer sig. Han hader klubben så meget, at det faktisk er sjovt.
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Julio

Ud fra det som Tom Vernon selv har meldt ud igennem tiden så er jeg dog overbevidst om at han kommer til at bygge flere akademier og det er præmissen for vores spekulationer i flere klubber.


Dertil kan man lægge at Flemming P som en fremtidversion så flere klubber og flere akademier.

Hvis vi starter med akademierne så er den grundlæggende tanke bag disse jo at skabe muligheder steder i verden, hvor der ellers ikke er muligheder. Skal der flere akademier til vil der formentlig derfor være i 3. verdens lande.

Opkøber man en klub i England vil der formentlig også blive bygget et akademi på der og dermed allokeres økonomi og menneskelige ressourcer i en sådan grad at det er svært at gøre meget mere i de kommende år.

Skal der ske yderligere udvidelse efter Cairo og England er jeg ret sikker på, at næste skridt ikke bliver endnu en klub i Europa. Man vil først gå efter et akademi i et 3. verdens land før man evt. bygger endnu en klub på - ellers ender det jo med at være et europæisk produkt der fjerner sig fra grundtanken og formålet.

Der vil gå mange år før det egyptiske talent begynder at sende talenter til Europa. Det tager ca. 6 år at komme igennem akademiet og det skal lige bygges først. Derfor vil der være rigeligt med afsætningsmuligheder i de mange kommende år, før der bliver behov for flere klubber.

Med det store fokus Mansour Group har på kvinder og kvinders rettigheder samt ønsket om at starte et professionelt kvindehold i Egypten ser jeg lige så godt at det kan være at man køber et kvindehold i England som så meget andet. Der eksisterer umiddelbart ingen regler om udenlandske kvindespillere i England så dette kunne være et spændende skridt for såvel Ghana, Egypten som DK som en overbygning på pigeakademierne her. Dermed skabes der også muligheder for pigespillere i RTD Group og det engelske hold vil kunne indgå i RTD rotationen.

Evt. andre europæiske klubber kan jeg ikke forestille mig komme til i de næste minimum 10 år - ikke før der er oprettet endnu et akademi et 3. sted i verden. Og det kommer ikke før det egyptiske er veletableret og en engelsk klub er kommet ind i folden.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Opkøber man en klub i England vil der formentlig også blive bygget et akademi på der og dermed allokeres økonomi og menneskelige ressourcer i en sådan grad at det er svært at gøre meget mere i de kommende år.

Nu skal jeg ikke gøre mig klog på de resourcer som Mansourgruppen råder over men som jeg skriver før så regner jeg heller ikke med at det er noget som ligger på den korte bane.
Skal der ske yderligere udvidelse efter Cairo og England er jeg ret sikker på, at næste skridt ikke bliver endnu en klub i Europa. Man vil først gå efter et akademi i et 3. verdens land før man evt. bygger endnu en klub på...

Det er jo det jeg skriver før så det kan vi ikke være uenige om.
Evt. andre europæiske klubber kan jeg ikke forestille mig komme til i de næste minimum 10 år - ikke før der er oprettet endnu et akademi et 3. sted i verden. Og det kommer ikke før det egyptiske er veletableret og en engelsk klub er kommet ind i folden.

Ja det skulle jeg også mene. Jeg kan dog godt forestille mig at der kunne opstå nogle muligheder hvis feks. nogle af de klubber som man har i kikkerten er hårdt ramt af corona og dermed er til salg billigt. Hvis det er klubber med egne akademier (hvilket det sandsynligvis er) så gør det ikke noget at overtage dem inden de "ydre" akademier er bygget men som udgangspunkt er jeg enig i at rækkefølgen vil være først at etablere akademierne og derefter anskaffe sig klubberne.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Fra aftenens (onsdag) fan-forum var det rart at man fik Tom Vernon i tale omkring fremtidsvisionen for RTD og FCNs rolle heri. Tak Wolny :)

I forhold til vores spekulationer så bed jeg mærke i at Tom siger følgende:

"I can see in the future that there can be multiple clubs in multiple locations but they will all be community oriented. Committed to playing young players. Committed to sticking to the values we love."


Så vores vilde spekulationer om flere klubber er nok ikke så vilde endda. ;)

Tom Vernon siger yderligere:

"If our concept can be relevant in other countries and communities then we think that is great but this idea of a pyramid and a hierarchy we dont really subscribe to that."


Det her er jo faktisk rigtig interessant. Jeg har før spekuleret i det logiske i at have et netværk af flere klubber som har forskellige niveauer så man kan lave en vej for spillerne internt i netværket men ud fra hvad Tom siger her så kan det tyde på at man mere tænnker i retning af et netværk af selvstændige klubber som alle følger en strategi som vi kender i FCN. Dvs. at vi ikke vil se at FCNs spillere blive købt af den engelske klub fordi den vil blive drevet som FCN hvor man primært giver klubbens egne talenter en chance og dermed er Brexitreglerne slet ikke et problem.

Man kan så stille spørgsmålet omkring hvorledes den engelske klub indgår i RTD-netværket hvis man ikke får tilført talenter fra feks. afrika?
Måske har man planer om et RTD akademi indenfor Europa?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Tjah, jeg ville ikke have noget imod at ende som RB Salzburg - slet ikke faktisk. Det kan bare også ende som Fremad Amager. Men det må tiden vise. Jeg tror mest på at vi ville ende ud som RB Salzburg dog - som "næstøverste" led i kæden, eller pyramiden, for at bruge et godt egyptisk ord.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af puting kuneho
Pyramide stammer dog fra græsk. Det oprindelige egyptiske ord er "MER" :)
Skrevet af Nandeyanen
Nu når spørgsmålet om at flere klubber kan være på tale så er det store spørgsmål hvor FCN kommer til at ligge i fødekæden.

Spillere som Mathias Jensen, Marcondes, Damsgaard og Andreas Skov Olsen vil ikke kunne skifte til England fra FCN. Det Danske A-landsholds er stærkt besat og chancen for en Dansk FCN spiller kommer på landsholdet er meget lille mens spilleren stadig er i FCN.

Hvis planen er at have en moderklub i England hvor man gerne vil sende talenter til. Så giver det logisk mening at have en klub der er i et Band der kan sende spillere til England uden A-landsholds kampe.

Mit bud er at FC Nordsjælland ender som nr. 3 i fødekæden og bliver et hold uden medalje ambitioner og har til formål at udvikle spillere til de større søsterklubber
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen

Hvis planen er at have en moderklub i England hvor man gerne vil sende talenter til. Så giver det logisk mening at have en klub der er i et Band der kan sende spillere til England uden A-landsholds kampe.


Der bliver formentlig ikke tale om et traditionelt hierakisk netværk.
Der har lige være afholdt et fan-forum hvor Tom Vernon delte lidt af sine tanker omkring de hypotetiske andre klubber i netværket og hvorledes man har i sinde af drive dem. Han sagde blandt andet:

"If our concept can be relevant in other countries and communities then we think that is great but this idea of a pyramid and a hierarchy we dont really subscribe to that."


I interviewet forklarer han yderligere at når RTD og Mansourgruppen tilegner sig andre klubber vil de alle blive drevet med FCN som eksempel.
Dvs. ideen om en engelsk "flagskibsklub" som jeg havde forestillet mig den bliver ikke en realitet. Der vil ikke være tale om at klubben i England henter spillere fra FCN og dermed bliver Brexitreglerne ikke et problem i dette henseende.

Alle klubber bliver lavet ud fra "FCN-skabelonen" hvilket tilgodeser Tom´s ønske om at skabe så mange veje så muligt for RTD-akademiets unge talenter.

Der er dog stadigvæk et par spørgsmål som hænger i luften.

1. Hvilke talenter skal den engelske klub skabe veje for hvis den ikke får tilført talenter fra Afrika eller Danmark?

2. Hvis det ender med et setup med en del europæiske klubber hvorledes har man i sinde at fordele talenter fra RTD akademiet imellem dem?FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Jeg køber ikke helt udsagnet om at de vil have det ligeværdigt mellem søster klubberne.

Årsagen for dette er nemlig at de forskellige ligaer har forskellige niveauer. FC Nordsjælland har hele tiden sagt at talenterne udvikles bedre jo stærkere modstand der er og derfor er top 6 vigtigt for dem.

Selvfølgelig vil man sende de bedste talenter til søster klubben der er i den bedste liga så de kan udvikles bedre.
Jeg tør næsten påstå at man ikke vil sende et Kudus/Kamaldeen talent til klubben i Egypten da liga niveauet er relativt lavt der.

Man kan endda argumentere for at en Kudus/Kamaldeen er for gode til Superligaen.

Desuden har RTD spillerne selv den endelige afgørelse om hvilken klub de vil spille for. De vil nok vælge den klub der er mest attraktiv for dem. Det store spørgsmål er så om FC Nordsjælland bliver mere eller mindre attraktiv end de andre Mansour fodboldklubber.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen

Jeg køber ikke helt udsagnet om at de vil have det ligeværdigt mellem søster klubberne.


Enig. Det kan godt være at intentionen er at man har et fladt hierarki men der vil helt naturligt være et hierarkisk styrkeforhold og der vil formentlig også være klubber som er mere "attraktive" i spillernes øjne i forhold til andre.

Det store spørgsmål er så om FC Nordsjælland bliver mere eller mindre attraktiv end de andre Mansour fodboldklubber.


Jep. I ligningen skal man naturligtvis også medtage at der formentlig løbende bliver åbnet flere akademier så selv i en situation hvor FCN er en mindre attraktiv klub i netværket så kan det godt være at de ikke bliver ringere stillet end vi oplever det idag.
Det er dog en potentiel bekymring sådan umiddelbart.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det er da også fint at være næstøverste led i en kæde af klubber. Salzburg klarer det vidst fornuftigt :)

De kommer jo ikke til at købe en PL klub, de koster altså mere en en milliard selv får den mindste.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
annonce
0