Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nordland1337
Jeg må erklære mig lodret uenig. En af de langsommeste kampe jeg har set i lang tid i SL og trods det, kan vi ikke få det til at fungere eller bare lave nogenlunde spil. Kun kamaldeen laver genpres, de andre står bare og venter. Ingen holdånd, Sadiq skud er klokkeklar indikation. Han ville lang hellere lave et flot langskuds mål en at spille det eneste overtag vi har haft større og måske få et mål.

En simpel stikning og vi er bagud, svære er det ikke.


Iøvrigt grinagtigt at kommentatorerne mener at Flemming er en "pragmatisk" træner - ser de her mennesker intet fodbold? Han er da det stik modsatte. Har de standardfraser de bare sætter et vilkårligt navn ind i?
Skrevet af Slettet(131458220804)
Spillet er fint, ja.

Men der går jo landshold i den, en masse boldflytteri uden slutprodukt. Det er altså lige meget om vi har 700 afleveringer og 85% boldbesiddelse hvis vi ikke scorer.

Vi er pt. ligaens mest ufarlige hold, og samtidigt lukker vi lige så mange mål ind som vi plejer. Jeg forudså gaver i dag, om dem er der blevet givet rigeligt af også. Prøv bare at se hvor nemt det er at score lige så snart de slipper igennem på en snæver onside.

Vores midtbane fungerer som vanligt ikke. ALLE hold i SL kan lukke ned for den. Kofod er vidst bare ikke så god som man lige går og tror. Mr. Nødbremse har alle dage ikke været særligt god.

Desuden en ren børnehave med Yttergård som ældste mand. Det duer ikke. Det er altså bare for naivt ikke at have ældre kræfter på holdet til at guide og lære fra sig.

Træneren kan altså snart ikke forsvares mere. Jeg er ked af at sige det.

FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
Jeg lyder måske også mere begejstret end jeg er. Synes dog at Sadiq bidrager med energi, som er skønt at se. Vi spiller i nogle få momenter nogle gode kombinationer, mens andre gange varmer Kamaldeen bolden. Mener stadig udtrykket i denne kamp, er bedre end de 3 sidste kampe (bortset for midtbanen, der ikke bidrager med noget hverken offensivt eller defensivt)
Kofod´s udvikling er desværre gået i stå. Han spillede blændende, da han spillede sammen med Mathias Jensen og Lobotka. Det går ikke med 2 defensive midtbanespillere, der ikke har fysikken til at stå imod. Vi mangler en kriger til den defensive midt!
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg er meget enig i at Sadiq er et af få positiver.

Ham har jeg alle dage været positiv omkring og været fortaler for at han får mere spilletid.

Hans langskud fra midterlinjen var dog decideret åndssvagt.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
ENDELIG et flot kombinationspil offensivt med kynisme! Kofod gav mig svar på tiltale ;-) Jaxe tackler også igennem nu. Kom så!
FCN siden 2006
Skrevet af FCN-Amager
Sådan gutter! Nu skal der altså 3 point ud af det her - Vi er jo langt bedre end Randers, når vi ellers er klar oven i hovederne
Skrevet af Nandeyanen
Flemming kom selv ind på det i sidste uge. At der nok er for meget energi i holdet i den forstand at alle er glade, hygger sig og har det godt og at det måske er negativt hvis der er for meget af det.

Normalt er det jo godt. Men hvis der går for meget hygge og venskab i det mistes alvorligheden og konkurrence instinktet.

Min personlige løsning er at komme med buh råb hvis det går dårligt, det gør vi i FCK for at ligge pres på spillerne, vi elsker dem stadig dog.

Men måske er spillerne for unge til at kunne klare det pres. De bliver dog udsat for det hvis de tager til en større klub.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Tipzy
Vi skal jo ikke sidde og buhe af vores spillere..
Skrevet af Rambo92
Virkelig en solid kamp af maxwell og Yttergård i midterforsvaret. Håber på flere minutter til Antman -enormt teknisk dygtig og bevægelig. Jeg tror, han får sit gennembrud inden længe. Kamaldeen med sin dårligste kamp. Varmer bolden og virker ugidelig. Og virkelig forløsende med råb ind til spillerne fra Hjortbjerg.

Jeg er positivt overrasket. Havde regnet med en 2 måls sejr til Randers i dag.
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Ja Kofod går selvfølgelig ind og laver karrierens næstbedste mål efter halvlegen haha.

Woledzi synes jeg også var god i dag. Nnamani synes jeg ikke rigtigt giver noget som helst til holdet, han minder lidt om Rothmann, ganske ligegyldig. Det er nok lidt for tidligt for ham. Jeg har dog stadig større forhåbninger til ham end til Rothmann.

Der gik lidt tidlig-Kudus i Kamaldeen i dag med en masse boldvarmen og selvisk spil, det kan roligt siges. Stadig med længder vores bedste spiller uanset.

Stadig kun 2 point i 7 kampe, ikke ligefrem imponerende. Spillet var dog ikke decideret håbløst i dag, det er første gang i 7 kampe at det kan siges. Desuden havde Randers jo et hav a chancer og FCN lige præcis 0 i første halvleg. Lidt bedre i 2. halvleg men vel kun chancer der max kan tælles på 1 hånd.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nordland1337
Jeg har altid godt kunne lide Kofod. Men jeg vil give folk ret i, at ikke er blevet stjernen som nogen forventede. Men det er jo ikke sådan en spiller Kofod er, han får jo ikke pludselig M. Jensens afleveringsgen, blot fordi M. Jensen forlader klubben. Kofod´s spilintelligens og tekniske niveau er langt højere end størstedelen af truppen.

Målet idag er et klasse eksempel, Jensen, Kamaldeen og Kofod kombinerer fortrinligt - de har det tekniske niveau og der kan Kofod følge med. Hvis stortset alle andre på holdet havde erstattet én af de 3 - så var der ikke mål - det går for hurtigt og det er skræmmende, når det er vores varemærke. Vi har altid haft stærke kombinationsspillere - og de få der ikke var (eks. Asante) blev tænkt ind i taktikken, således at de ikke havnede der hvor kombinationsspillet skulle ske. Det mest skræmmende for mig, er at det virker som om, at mange af de nye spillere ganske ikke kan spille i det tempo. Enhver der har spillet fodbold på nogenlunde niveau, ved, at på et tidspunkt kan alle ligge en god aflevering, alle kan sparke fornuftigt, alle har et fornuftigt teknisk niveau - det der for alvor gør forskellen, er hvor hurtigt det kan gå - og der når man ikke et punkt, hvor man ikke kan følge med.


Skrevet af Slettet(131458220804)
Kudus scorede i øvrigt igen i dag.

Synes altså vores ex-spillere begynder at få tur i den i udlandet.

Skov Olsen, Damsgaard, Baden, Kudus, Ingvartsen, de er alle rigtig godt kørende, for ikke at nævne vores 2 herrer i Brentford, Mathias Jensen og Marcondes.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af AmaroneBold
@JG-FCN Mumin er også fast mand og så vidt jeg kan forstå (det vælter ikke med information om portugisisk fodbold på dansk eller engelsk) så gør han det også godt.

Larsen er dog vist røget på bænken efter en ellers fin start.

Uanset hvad er vi hvert fald efterhånden der hvor myten om at vores spillere ikke slår til i udlandet godt kan begraves.
Skrevet af Nandeyanen
Tur i Skov Olsen er vist en overdrivelse. Han har stadig kun fået 439 minutter. Damsgaard har fået 3 gange så mange minutter.
Skov Olsen har lige fået 2 startpladser men han imponerede ikke meget. Nu er han tilbage som indskifter.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(581021212205)
Spilletid pr. 18.02. i top5-ligaerne sæson 20/21 for danske spillere med opvækst i DK.

BIF 5 spillere gennemsnitalder 27 - 5.453 min. (Vedtergaard, Højbjerg, Christensen, Stryger, Wass)
FCN 4 spillere gennemsnitsalder 22 - 3.207 min. (Ingvartsen, Damsgaard, Valentin, Skov Olsen)
FCM 2 spillere gennemsnitsalder 28 - 3.027 min. (Kjær, Andersen)
FCK 2 spillere gennemsnitsalder 28 - 2.014 min. (Cornelius, Delayney)
AGF 2 spillere gennemsnitsalder 25 - 1.661 min. (Jønsson, Buur)
SIF 2 spillere gennemsnitsalder 22 - 1.641 min. (Skov, Dolberg)
AaB 2 spillere gennemsnitsalder 24 - 1.014 min. (Mæhle, Barret)
LBK 2 spillere.gennemsnitsalder 24 - 957 min (Poulsen, Bruun Larsen)
EFB 1 spiller gennemsnitsalder 29 - 904 min (Braithwaite)
OB 1 spiller gennemsnitsalder 29 - 456 min (Eriksen)

En bekendt havde set ShevaCrespo gå amok og sendte mig oversigten.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Nogle ville måske endda kunne argumentere for at Stryger skal listes under os ;0) men den er nok lidt søgt.
Skrevet af Afløseren
Var Stryger ikke kun hos os i en sæson eller to? Det ville være noget af en tilskrivelse, at give FCN al kredit for hans flotte karriere ;-)
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Husk på at Skov Olsen trods alt også kun er 21 år i en italiensk liga der primært kun tror gamle mænd kan noget ;)

Jo Strygers fodboldopvækst er klart i BIF, men det var da fra os af at han blev skudt til udlandet ;) Meeen det er nok snarere en 85/15 fordeling i BIFs favør ift. hvilken klub der skal tage æren for hans udvikling.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Joachim Andersen har spillet ligeså mange år i FCKs akademi som han gjorde i FCMs akademi. Han har nemlig spillet på 4 forskellige ungdomshold. Først Greve, så FCK, så FCM og sidst Twentes U19 hold. Det er en opvækst der er lige fordelt så at give FCM hele æren er i overkanten.

Hvis det kun kræver 2 sæsoner for at tælle som opvækst. Så mangler Robert Skov også på FC Københavns liste og så skal Joachim Andersen også være en del af FCKs statistik.

Ellers må I lave listen om evt. fjerne Andersen fra FCM eller komme med klare definitioner på hvad opvækst er.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Jeg tager altid udgangspunkt i den definition FIFA har lavet hvilket vil sige, at den klub hvor spilleren har været i minimum 3 år mellem sin 15. Og 21 års fødselsdag er den klub, der tilskrives opvæksten. (Hvis jeg har forstået det korrekt) Så kan der selvfølgelig være klubber som Greve, Ledøje-Smørum, Rosenhøj mv. Som har haft spilleren fra pusling til junior. De bør selvfølgelig også anerkendes.

Derfor er spillere som Mor, Lobotka og Stryger ikke produkter af FCN, men af Lyngby, Trencin og Brøndby.
FCN
annonce
0