Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Mester-Jones

Jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor der ikke må peges på træneren...


Selvfølgelig må der peges fingre af Flemming P, hvilket det forekommer mig et flertal af trådens deltagere også gør.

Min personlige holdning er blot at der er ikke så få andre årsager der spiller ind og, at de kritikpunkter der har været omkring Flemming P ikke holder. Men når resultaterne ikke flasker sig er det da fuldstændig naturligt at pege på træneren. I dette debatforum har jeg blot ikke set argumenter som jeg finder afgørende for at Flemming P skulle være det svage led.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af TommyOlsen


1) Modstanderen lærer at læse FCN og Kamaldeens spil, de dækker ham derfor yderligere op. Det gør selvsagt scoringsmulighederne mindre. Her er det korrekt at Kamaldeen så skal søge medspillerne, men det leder os videre til punkt 2.

2) Medspillerne skal kunne udnytte at 3 mand dækker Kamaldeen i døgndrift. Det gør de ikke. Der går Argentina i den. De afventer at Kamaldeen(læs Messi ift. Argentina) gør et eller andet magisk og står ellers passivt og glor. Ja, så må Kamaldeen forsøge selv, igen, igen og igen. Det giver selvsagt en hel del missere, men hvad helvede skal manden ellers gøre?

3) Hele FCNs strategi handler om at 10 pile peger hen mod Kamaldeen som skal have en lang bold nede fra forsvaret. Kick n rush fodbold er sjældent resulteret i mål på samlebånd, og det er slet slet ikke hvad FCNs spillere er oplært i. Det giver igen færre muligheder. Særligt når Kamaldeen ender med at stå alene på toppen efter en lang bold og skal afdrible 5 mand inden hjælpen kommer. Det er simpelthen for forceret, og igen, pisse nemt at læse for modstanderen.

...

Men at klandre ham for at tingene ikke fungerer, det er simpelthen for nemt og unuanceret.Well well. Kamaldeen får masser af ansvar fordi han er en stjernesspiller og han formidler det bare ikke helt godt nok for tiden. Der er mange der er OBS på ham.
Og det skal han udnytte ved at bruge et minimum af berøringer og komme hurtigt videre.

Det er han kilometer fra lige nu.

Og ja han skal have hjælp. Og mere end han får nu. Men det er sgu lidt hult at give andre skylden for hans eget formdyk.

Og han har jo lige høvlet den ind udenfor feltet i træningskampene. Men i ligaen har hans afslutninger været mere potensløse end 16 årige Damsgaard. Kan I huske det ;)
Skrevet af Nandeyanen
Ja det er jeg glad for at høre og jeg kan sagtens forstå @Forest Gump, jeg har været alt for pessimistisk nogle gange og det er da ikke sjovt at kun læse om negative ting og jeg undskylder gerne for de indlæg hvor jeg jeg måske har krydret ekstra på det.

Jeg vil gerne komme med flere positive synspunkter fremadrettet.

Et sted hvor jeg synes det går meget godt, det er at FC Nordsjællands talenter klarer sig meget godt i udlandet.

Damsgaard er den der har overrasket mig mest. Han fremgår også bare enorm sympatisk og virker meget intelligent i sine interviews. Jeg synes han har en god mentalitet og jeg er sikker på han får en stor karriere.
Han flasher heller aldrig sin rigdom på de sociale medier og går med normalt tøj. En fodboldspiller der adskiller sit job og privatliv er noget jeg synes godt om og jeg har høje forventninger til Damsgaard.
Han er en type spiller alle kan lide.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Berlelund
Er det en tendens blandt FCN fans at være ærgerlige over, at klubben nu i højere grad ikke kun udvikler danske talenter?
Der er selvfølgelig en masse vest afrikanere, men også en del fra andre skandinaviske lande efterhånden. Det skaber selvsagt mindre plads til danske og lokale nordsjællandske talenter. Hvad er den udmiddelbare følelse omkring dette?
FCK Barça
Skrevet af Slettet(131458220804)
@Berlelund

Jeg synes det er for tidligt at sige at der ikke kommer danske talenter igennem.

Jovist har der ikke været så mange i denne sæson. Det har jeg også været inde på. Men man skal altså ikke langt tilbage før man finder Skov Olsen, Damsgaard, Ingvartsen, Marcondes, Mathias Jensen m.v.

I år har vi desuden stadig Kofod, og ja, Tochi er også pæredansk. Derudover har vi Jacob Steen Christensen, samt Frese. Sidstnævnte er dog skadet, og Jaxe imponerer mig ikke ligefrem. Vindahl er velsagtens også stadig et talent og også fra egne rækker.

Så jeg ved ikke ligefrem om man kan sige at der er en mangel på danske talenter. Jeg tror endda der var flere danskere på FCN end der var i AaB og OBs startopstilling for nyligt.

Ift. hvordan jeg har det med at der også tilføres andre talenter: Det skal der, ganske enkelt. Det er et krav for at FCNs vision kan lykkes. FCN kan ikke stille et top konkurrencedygtigt mandskab kun med talenter fra nordsjælland og omegn. Det kræver at man skyder med "spredehagl" for at finde de her guldfugle a la Damsgaard og Kudus. Det er derfor et helt naturligt, og nødvendigt, step at tage for FCN og klubbens vision. Der er intet der tyder på at der ikke bliver plads til danske talenter, som ovenstående afsnit også er et bevis på. Så jeg er ganske rolig omkring det.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Ninjaen
@Berlelund, jeg synes det er superærgerligt hvis der kommer færre danske talenter igennem. For dansk fodbolds skyld synes jeg det er fedt med de danske talenter og jeg synes også det er sjovt at følge dem, når de kommer videre til udlandet såsom Damsgaard, Marcondes osv. Jeg kan føle en hvis tilknytning til de danske talenter men
når de udenlandske talenter kommer videre, gider jeg ikke følge dem mere og min interesse for dem er væk.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Er det en tendens blandt FCN fans at være ærgerlige over, at klubben nu i højere grad ikke kun udvikler danske talenter?
Der er selvfølgelig en masse vest afrikanere, men også en del fra andre skandinaviske lande efterhånden. Det skaber selvsagt mindre plads til danske og lokale nordsjællandske talenter. Hvad er den udmiddelbare følelse omkring dette?


Et af AKP´s største argumenter for at sælge FCN var, at man ikke kunne få en fornuftig forretning til at køre med kun ét akademi.

På samme måde kan man ikke køre kontinuerlig talentudvikling med succes ved udelukkende at have nordsjællandske drenge som talenter. Hvis FCN´s forretningsmodel skal fungere er det nødvendigt med to akademier, da man uundgåeligt vil løbe ind i nogle årgange der er mindre talentfulde end andre. Ved at have to akademier er det muligt at minimere dette. Når man på et tidspunkt når 3 akademier, bør der være endnu flere at vælge imellem.

Der er så også begyndt at komme flere nordiske - primært finske samt også slovakiske talenter ind. Disse kommer typisk som U-17 spillere. Dvs. at de danske talenter bliver udsat for en styrket konkurrence der - alt andet lige - burde styrke de bedste danske talenter. Droppede man de udenlandske talenter ville der ikke komme samme talentmasse igennem.

Jeg tror ikke på, at der ville komme flere danske talenter igennem uden at man hentede udenlandske talenter til Farum. De ville jo stadigvæk ikke være bedre end de er nu og ville derfor stadigvæk ikke slå igennem. Tværtimod højner de udenlandske talenter de danske talenter ved at højne kvaliteten i den daglige træning. Henter man ikke talenter ind i ungdomsafdelingen, ville man altså være nødt til at hente dem som seniorspillere på dyre transfers. Lidt det som sker i AaB.

Man skal derudover huske på, at FCN er den klub hvor fleste spillere i de danske divisioner har deres baggrund. De sidste opgørelser jeg har set mener jeg lå på omkring 60 tidligere akademispiller fra FCN der nu spillede i danske divisionsklubber. Det skulle være over dobbelt så meget som nr. 2.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Afløseren
Som et lille supplement til de fine ovenstående bemærkninger, så har FCN da også tidligere meldt ud, at man vil skabe et akademi i "topklasse", der kan tiltrække talenter fra hele Skandinavien.
Jeg er sikker på, at vi nok skal få en masse dygtige, danske talenter igennem systemet. Kernen på hhv u17 og u19 holdene er jo fortsat dansk - med enkelte spillere fra Afrika og Skandinavien.

FCN har jo sjældent frembragt spillere, der er født og opvokset I Farum. Jeg mindes kun, at det er Marcus Ingvartsen, der er en ægte farum-dreng, som er kommet gennem akademiet hele vejen fra Farum BK og op. De fleste danske spillere på akademiet kommer jo fra det øvrige Sjælland.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@Ninjaen
Jeg kan føle en hvis tilknytning til de danske talenter men
når de udenlandske talenter kommer videre, gider jeg ikke følge dem mere og min interesse for dem er væk.


Jeg synes det er ret hyggeligt at se Ajax spille når Kudus er med. Kudus i sig selv er jo en fodboldmæssig oplevelse og jeg føler stadigvæk han er repræsentant for FCN/RTD selvom han ikke er i Farum mere. Jeg tror også jeg kommer til at følge Kamaldeen og Diomande når de engang skal videre. Dams ser jeg naturligvis også når det er muligt.

Det betyder helt klart noget for mig at vi kan levere spillere til det danske landshold men jeg føler ikke at FCN har en eller anden særlig forpligtigelse for at det sker. Klubben skal primært tænke på at gøre sig så konkurrencedygtig så mulig under de givne rammer så jeg hilser det velkommen at man henter helt unge supertalenter ind til akademiet.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af SuppenGiverGlæde
Jeg glæder mig til kampen i aften! Ikke blot fordi jeg holder med de hviiie som Århusianer, men også fordi jeg holder af at se FCN spille bold :-)

Det er super spændende at følge med, og jeg læser også ofte med herinde, fordi i har så dælens meget info og "insider" viden!

Jeg har i de sidste par kampe lagt mærke til spilleren J. Christensen, fordi jeg synes, han desværre ikke har haft så gode kampe. Jeg har dog aldrig mærke til ham før. Hvad er han for en type og har i nogle særlige forventninger til ham?

Mega spændende med Maxwell. Ikke udelukkende fordi han scorede en basse, men også fordi, at han er kommet ind på holdet så hurtigt og med flotte præstationer! Er det den nye muuumin? ;-)
Når bolden ind i målet går, glæde i suppen mange får.
Skrevet af TommyOlsen
Uh i aften tror jeg bliver svær for os.


Jeg har i de sidste par kampe lagt mærke til spilleren J. Christensen, fordi jeg synes, han desværre ikke har haft så gode kampe. Jeg har dog aldrig mærke til ham før. Hvad er han for en type og har i nogle særlige forventninger til ham?


Jaxe er en interesssant type. Han startede med at spille for os for 3 sæsoner siden. Han har faktisk allerede 70 kampe for os så nogen helt uerfaren spiller er han ikke.

Og det er måske derfor han oplever lidt modvind for tiden, for han burde (selvom han kun er 19 år) fylde mere på holdet end han gør.

Når det er sagt så er han en duelstærk spiller som ofte ligger som skraldemand for FCN. Over den seneste sæson særligt har han lagt på ift. sine fremadrettede pasninger men har stadig et stykke vej endnu før det er rigtig godt.

Derudover har han måske også lidt det imod sig at han ikke ser så elegant ud, så selvom han laver fine ting af og til så får han ikke helt samme kredit som han fortjener.

Og det er jo ikke helt dumt at have fået u21 landsholdsdebut som 19 årig.

Skrevet af RasmusGunnar
Må nok sige at den ligger til AGF i aften, men man håber jo til det sidste. På positiv siden så synes jeg at vi har haft lidt fremgang i spillet og skal man have de ekstra positive briller på, så har vi ikke tabt tre kampe i streg.

Glæder mig dog bare til en kold øl og en god kamp... inden viaplay stiger i pris.
Helt horribelt. Jeg ser kun FCN kampe og dem er der vel 40 af på et år til over 5000 kr. hvis man skal have Viaplay sport (Nå ja plus det man gir for Eurosport). Ca. 125 kr. pr kamp.

Hvis jeg var superligaen og gerne ville have flere tilskuere til deres kampe ville jeg nok brokke mig eller sætte foden ned.

Gir 300 kr. mindre om måneden for Eurosport Playeren...

Nå, lille bøvs fra mig :0)
Skrevet af Slettet(131458220804)
@SuppenGiverGlæde

J. Christensen er ham jeg kalder Mr. Nødbremse. Han ser nemlig ret uheldig ud ofte, da han tit overspilles og er nødsaget til nødbremser, eller klodsede straffespark (som dog var et resultat at Tychosen der blev overspillet). Han minder mig desuden om Kvist, meget langsom i opspillet og let forudsigelig. Det giver problemer for et hold som FCN.

Jeg mener ikke selv at han er berettiget til en startplads med hans nuværende spil. At man har spillet her længe er ikke en grund til at give ham en startplads. Tochi bør efter min mening overtage den plads.

Jeg tror man "tvinger" ham lidt ind i startopstillingen, fordi han er ved at nå de 20 år, som jo er der hvor vores spillere oftest skal præstere for at blive skudt afsted til en god pris og en god klub.

Men altså, han er den dyreste spiller jeg har solgt i FM for FCN. Så kan vi også sælge ham for 230 million i virkeligheden, så er jeg tilfreds ;)

@RasmusGunnar

FCNs kampe er desværre svære at finde på mere eller mindre legitime streams, men du kan muligvis finde kampen her gratis: https://reddi.soccerstreams.net/home. Viasats prisstigning er decideret idiotisk, så det er fint at folk opsiger hos dem.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
Med til historien om J. Christensen "Jaxe" hører at han er blandt de 20 hurtigste spillere i Superligaen ifølge Superliga.dk

Jeg kan godt lide ham som spiller - blandt andet hans positionering er god. Han kunne dog med fordel lave flere vendinger med bold, forbedre sin boldfasthed. Hans pasningsspil er godt. Han har - som andre også bemærker - bygget fysisk på i år og lærer vist en del fra Essien.

Så er det imponerende med over 70 superligakampe som 19-årlig.

Han har en enkelt kamp som de fleste FCN-fans nok husker på udebane mod AIK i Europa League kvalifikationen hvor han virkelig strålede og var banens bedste spiller. Det var en fabelagtig præstation som vi vist alle håber han kommer til at vise igen.

@RasmusGunnar
Med atreaminpriserne kan man jo desværre blive tvunget til selvtægt og slå sig sammen tre personer. En abonnerer på Netflix, en på EutosportPlayer, en på Viaplay og så deler man passwords. Desværre kan der ikke være mere end to logget på ViaPlay og Eurosportsplayer på samme tid.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af SuppenGiverGlæde
Så "Jaxe" er måske lidt ligesom en type a la AGFs meget hårde og ofte udskældte Poulsen?

Måske ikke direkte i udtrykket, men en slags skraldemand der kan trække i håndbremsen, når det er nødvendigt? Virkelig interessant!

Jeg synes sgu´ det er lidt fedt og alligevel spøjst med de spillere, som er bedst, når man ikke lægger mærke til dem på banen :-)
Jeg opdager dem i hvert fald ikke selv, men har derimod øjnene på Diomande, V. Jensen eller Kamaldeen, ha!

God kamp i aften! Lad os se noget klasse bold fra begge sider!
Når bolden ind i målet går, glæde i suppen mange får.
Skrevet af Afløseren
Lige over, @suppen! God kamp! :-)
FCN
Skrevet af Rambo92
FOX IN THE BOX!!!
FCN siden 2006
Skrevet af Afløseren
Vores topscorer slår til igen! Stik ham en 4-årig kontrakt, nu!
FCN
Skrevet af Rambo92
@Afløseren
Enig! Han har virkelig udviklet sig, det sidste år.
Hold nu op, hvor ville jeg ønske, at man kunne slukke for mikrofonerne til AGF´s bænk. De laver ikke andet end at brokke sig konstant.
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(581021212205)
Hold nu op, hvor ville jeg ønske, at man kunne slukke for mikrofonerne fra AGF´s bænk. De laver ikke andet end at brokke sig konstant.


Jeg må ærligt indrømme, at jeg nyder det :-)
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0